Ben je op zoek naar betrouwbaar thuiswerk? Wij hebben een groot aantal aanbieders van thuiswerk voor jou onderzocht en onze bezoekers gevraagd hun ervaringen met dit thuiswerk te delen.

En dit is handig voor jou, want door het lezen van deze ervaringen kun je jezelf een goed beeld vormen van wat het thuiswerk precies inhoudt en hoeveel geld je ongeveer kunt gaan verdienen.

Wil je ervaringen lezen van anderen of je eigen ervaringen delen? Klik dan hieronder op de naam van de werkgever.


Jouw ervaring delen

Wanneer je ervaring hebt met een van deze thuiswerkbanen of thuiswerksites en je ervaring wilt delen, klik dan op de naam van het bedrijf. Je komt dan op een pagina waar je je ervaring kunt delen.

Hiermee help je anderen in hun zoektocht naar betrouwbaar thuiswerk!

Wil je een ervaring of een review delen van een bedrijf dat niet in de lijst hierboven vermeld staat? Plaats dan je vraag of ervaring onderaan deze pagina.

Betrouwbaar thuiswerk

Gelukkig is er tegenwoordig veel betrouwbaar thuiswerk te vinden. Hieronder vind je een aantal handige overzichten:

Wat zijn de beste thuiswerkbanen?

Wat de beste thuiswerkbaan is, is voor iedereen verschillend. De twee belangrijkste punten daarin zijn:

 • De verdiensten – wil je er een fulltime inkomen uit halen of ben je op zoek naar een bijverdienste?
 • Flexibiliteit (werktijden en verplichtingen) – ben je op vaste tijden beschikbaar of wil je makkelijk en zonder gedoe een dag over kunnen slaan omdat je door omstandigheden soms niet beschikbaar bent?

Het thuiswerk moet bij jouw leefomstandigheden passen. Wanneer je jonge kinderen in huis hebt, zul je waarschijnlijk liever ’s avonds werken als de kinderen op bed liggen.

Welke bedrijven betalen geld voor thuiswerk?

Er zijn veel bedrijven die hun thuiswerkers netjes op tijd uitbetalen. Een handig overzicht per rubriek vind je op onze vacaturepagina.

Kun je echt geld verdienen met thuiswerk?

Ja dat kan zeker. Op onze website vind je een handig overzicht van verschillende soorten thuiswerk en hoeveel geld je daarmee kunt verdienen.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

27 Comments

 1. Begin december ben ik begonnen als telefoniste op de Paralijn van Antal Santcroos, eigenaar van Romeo Delta, Den Haag.
  Ik kreeg een lijn aangeboden waar een foto, naam en vaardigheden aan gekoppeld waren die niet de mijne waren. Ik vond dit heel vreemd, maar dacht in mijn naïviteit dat dit een test voor de proefperiode zou zijn. Nadat ik 2 weken gewerkt heb en de samenwerking met de heer Santcroos wegens wantoestanden en waarschuwingen van collega’s dat hij nooit uitbetaalt, heb ik hem een faktuur voor mijn verdiensten gestuurd. Ik kreeg op 11-01=2015 als antwoord 1 zin via mail : Nee, dus droom maar verder.

  Dit geeft aan dat de waarschuwingen niet uit de lucht zijn gegrepen. Ook blijken de mensen die voor advies bellen allemaal opgelicht te worden door dit heerschap, omdat ze worden gekoppeld aan totaal andere personen dan ze denken en het alleen gaat om de belminuten bij dit bedrijf. Voor werkzoekenden die denken dat ze hiermee in ieder geval een inkomsten kunnen genereren, is dit ronduit misselijkmakend.
  Nadat er zovelen zijn opgelicht, maar niemand iets heeft durven ondernemen tegen deze meneer, doe ik aangifte van oplichting bij de politie

  • Ik zelf heb zeer goede ervaring met Geld van uit huis beantwoorden van e-mail.
   Betrouwbaar en nette onderwerpen en de bijverdiensten zijn goed. Kost eenmalig €19,75 na het beantwoorden van de eerste mail heb je het terug verdient.

   Prima te combineren naast je werk.

   Groeten Pim.

   • Beste Pim,

    Is dat hetzelfde principe dat je dan een handboek moet kopen en daar voor moet adverteren op diverse sites? Zelf kan ik er niets over vinden op internet met de gegevens die je er bij had geplaatst.

    Groetjes,
    Shirley

   • Jij werkt zeker voor die nepsite om ze te promoten, al het thuiswerk is nep, anders zouden er geen 700.000 werkelozen zijn!!

 2. Ik had van de gemeente een vacature toegestuurd gekregen van Job4u(thuiswerkbaan .com)
  Heb hierop gesolliciteerd.afgelopen zaterdag kreeg ik het bericht dat ik in aanmerking kom voor de baan als flexibele inpak medewerker.
  maar zij moesten voor maandag de 15 februari mijn gegevens hebben.zo gezegd zo gedaan. maar heb daarna helemaal niets meer vernomen van hun. Heb hun gebeld in Amsterdam,maar het telefoon nummer is niet in gebruik,en in Rotterdam wordt gewoon niet opgenomen.heb de namen gegoogeld niets te vinden,via Facebook ook niets te vinden. ben nu van plan om een melding bij de politie te gaan maken,de bank heb ik ook al ingelicht.

 3. Ik heb het zelfde met je Monique. Ik heb 11 februari 2016 gestuurd naar thuiswerk@job4u.com (Johan Dakhuizen) en kreeg ook zelfde email net als die van jou terug (Sascha Loyzoon namens thuiswerk@job4u.com) , maar verder heb ik nooit meer gehoord van ze. Tot dat mijn gegevens gebruikt om telefoon abonnement van Tele2 via Belsimpel.com
  Ik heb inmiddels gebeld naar Tele2 en Belsimpel en daarna heb ik aangifte gedaan. Dit is puur oplichting zaak en identiteit fraude.

 4. Ik heb gewerkt voor phoenext Oldenzaal deze kwAmen het werk zelf thuis brengen maar zou de eerste week van Augustus uitbetaald worden tot op heden nog steeds geen geld gekregen het gaat om een bedrag van 200 euro wat ik wel gekort wordt op me uitkering na verschillende whatsapp berichten en e-mails krijg ik alleen antwoord deze week betalen we het uit maar tot op heden nog steeds niet uitbetaald gekregen
  Dus kijk aub uit voor die bedrijf

  • Ik heb hier ook gewerkt en moet nog steeds 100 euro krijgen. Gelukkig nog redelijk snel mee gestopt. Maar de tijd die ik erin heb gestopt voor die 100 euro ben ik wel kwijt. En geloof me dat zijn heel wat uren aangezien ik maar 0,10 cent kreeg per artikel.

 5. Wat een onzin lees ik hierboven uiteraard is het altijd het bedrijf wat de meeste kosten wint , maar ik heb negen jaar lang vanuit huis gewerkt altijd netjes mijn geld mogen ontvangen , dus wie zegt dat thuiswerk alleen oplichting is heeft denk ik niet zelf goed opgelet hoe ze het doen !!

 6. Ga alsjeblieft nooit voor Chat4cash werken, dit bedrijf is van Remco en Nicole. Nadat je een aantal weken werkzaam bent geweest, krijg je uiteindelijk jouw eigen verdiende geld NIET uitbetaald. Remco komt heel betrouwbaar over, maar hij is het absoluut niet. Ik ben er zelf werkzaam geweest, bijna een jaar lang. Vanaf het begin af aan was er gezeik over het salaris, eerst werden we per maand uitbetaald, vervolgens per week, dan om de 10 dagen, en als de datum van uitbetaling naderde, dan had hij ineens een reden om het niet uit te betalen, bijvoorbeeld gedoe met de bank, gedoe met de belasting, een storing, er was altijd wel wat. Het geld schoof dan elke week weer op, uiteindelijk had ik voor meer dan 1000 euro gewerkt en nog steeds niks uitbetaald gehad. En als je erover zeurt? Dan word er van zijn kant gedreigt, dat je het geld anders helemaal niet krijgt. Dus pas op met Remco en Nicole, het zijn wanbetalers.

 7. Is er iemand die ervaring heeft met thuiswerken.nl? Ik heb nu geld betaald 24,95 om mij in te schrijven, maar ik krijg vervolgens niets meer te horen. Als ik wil inloggen kent het systeem mijn gegevens niet. En ja, ik weet zeker dat ik de goede gegevens heb gebruikt.

 8. Beste mensen,

  Graag wil ik jullie waarschuwen om niet in zee te gaan met Thea, zij gebruikt het email adres inpakwerk@protonmail.com . Ik had gereageerd op Marktplaats voor een vacature voor inpakken. Ik werd doorverwezen naar een college van deze man genaamd Thea. Ik krijg een mail terug waarvan je gelijk al denkt , Hier klopt iets niet. Ik post de mail hieronder. Trap er niet in! Deze mensen doen aan witwassen van geld. En als je inpakwerk wilt doen dan moet je een borg betalen van 350 euro. De bazin haalt het inpakwerk weer bij je op en dan krijg je je geld en je borg contant terug. Is dus niet waar. Je word niet uitbetaald en deze mevrouw komt niet alleen!

  Of je moet een Belgische man helpen om jouw Nederlandse bankrekening beschikbaar te stellen Het geld dat je dan op jouw rekening gestort krijgt moet je dan maar even via BITCOIN naar de meneer in Belgie sturen. Ja geloof het of niet, witwassen van geld op deze manier is nog steeds gaande.

  Hier de mail die mij werd gestuurd nadat ik op inpakwerk had gereageerd. :

  __________
  Bedankt voor de email.

  Er waren een hoop opdrachten beschikbaar maar helaas zijn de meeste zonder voorwaarden zoals een borg weg. Ik heb nu nog maar 2 werkgevers die plaats hebben.

  1. De eerste werkgever is opzoek naar mensen die via een rekening betalingen kunnen ontvangen op hun betaal rekening van zelfstandige ondernemers in Nederland want hij woont in België .

  Je ontvangt de betalingen op je rekening en stuur deze door met ideal/ bitcoin. De werk wijze is erg simpel je hebt enkel online bankieren nodig en een rekening bij een Nederlandse bank.

  Voor elke rekening die je beschikbaar heb krijg je 150 euro per week. Ook krijg je per extra bij rekening dezelfde bank die beschikbaar is 100 euro extra. Gemiddeld verdien ik 350 tot 500 euro per week hier mee. Met mijn rekeningen bij de abn / knab en bunq

  De tweede werkgever is inpak werk via een leverancier van de bazin. De pakketten worden bezorgd door DHL en worden door de Bazin zelf op gehaald. Het is pakwerk is het verpakken van onderdelen van verschillende producten soms zijn het kabeltjes en hoesje van apple / samsung ect en soms is het verpakken van producten zoals samples voor bedrijven.

  Per opdracht is het 1000 stuks je krijgt hierover 550 euro dus 55 euro cent per stuk. Gemiddeld is het per order / pakket ongeveer 3/4 uur werk. Je salaris + borg word contant door de bazin betaald bij het afhalen.

  De borg is vervelend (325 euro) maar dit ivm met de diefstal van producten door nieuwe werknemers. Mocht u het administratieve werk al doen voor meer als 2 weken dan is de borg niet nodig ! Valse adressen waarop producten werden geleverd werden gestolen en doorverkocht dus indien u het administratieve werk niet doet is de borg van toepassing.

  Mocht u vragen hebben email dan even !
  ____________________________________

  Met email adres : inpakwerk@protonmail.com
  Vooral actief op Marktplaats onder inpakwerkzaamheden. Thuiswerk.

 9. Ik werk sindskort bij Yops.nl. Hier kun je geld verdienen met het reageren op chats. Het is erg leuk werk om te doen en als je voldoende tijd hebt kun je er goed mee verdienen.

  Via de volgende link kun je direct starten met werken:
  Geld verdienen met chatten

  • Ik heb al een tijdje yops, maar ook al een tijd niks gedaan en nu wil ik mijn account verwijderen en ik kan nergens het verwijderen of contact opnemen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.