Ervaringen met thuiswerk

Er zijn veel thuiswerk aanbiedingen op internet te vinden. Wil je eerst graag meer weten over een aanbieder voordat je je inschrijft? Dan ben je hier op de juiste plek!

Hier vind je een groot aantal reviews van thuiswerk websites. In het overzicht hieronder staan een groot aantal websites vermeld met een korte beschrijving. Door het lezen van de ervaringen kun je zelf bepalen of deze thuiswerkvacature misschien iets voor jou is (of niet).

Wanneer je ervaring hebt met een van deze thuiswerkbanen en je ervaring wilt delen dan kun je een reactie plaatsen. Hiermee help je anderen in hun zoektocht naar betrouwbaar thuiswerk!

Wil je ervaringen lezen van anderen of je eigen ervaringen delen? Klik dan hieronder op de naam van de werkgever. Staat het bedrijf er niet bij? Plaats dan je vraag of ervaring onder het overzicht.


 

 

22 Comments on Ervaringen met thuiswerk

 1. Begin december ben ik begonnen als telefoniste op de Paralijn van Antal Santcroos, eigenaar van Romeo Delta, Den Haag.
  Ik kreeg een lijn aangeboden waar een foto, naam en vaardigheden aan gekoppeld waren die niet de mijne waren. Ik vond dit heel vreemd, maar dacht in mijn naïviteit dat dit een test voor de proefperiode zou zijn. Nadat ik 2 weken gewerkt heb en de samenwerking met de heer Santcroos wegens wantoestanden en waarschuwingen van collega’s dat hij nooit uitbetaalt, heb ik hem een faktuur voor mijn verdiensten gestuurd. Ik kreeg op 11-01=2015 als antwoord 1 zin via mail : Nee, dus droom maar verder.

  Dit geeft aan dat de waarschuwingen niet uit de lucht zijn gegrepen. Ook blijken de mensen die voor advies bellen allemaal opgelicht te worden door dit heerschap, omdat ze worden gekoppeld aan totaal andere personen dan ze denken en het alleen gaat om de belminuten bij dit bedrijf. Voor werkzoekenden die denken dat ze hiermee in ieder geval een inkomsten kunnen genereren, is dit ronduit misselijkmakend.
  Nadat er zovelen zijn opgelicht, maar niemand iets heeft durven ondernemen tegen deze meneer, doe ik aangifte van oplichting bij de politie

 2. Thuiswerk.nl – Is deze site betrouwbaar??

 3. Thuiswerkvacatures.info/

  Is er iemand die hier ervaring mee heeft.

  Groetjes Henk

  • Ik zelf heb zeer goede ervaring met Geld van uit huis beantwoorden van e-mail.
   Betrouwbaar en nette onderwerpen en de bijverdiensten zijn goed. Kost eenmalig €19,75 na het beantwoorden van de eerste mail heb je het terug verdient.

   Prima te combineren naast je werk.

   Groeten Pim.

   • Beste Pim,

    Is dat hetzelfde principe dat je dan een handboek moet kopen en daar voor moet adverteren op diverse sites? Zelf kan ik er niets over vinden op internet met de gegevens die je er bij had geplaatst.

    Groetjes,
    Shirley

   • Jij werkt zeker voor die nepsite om ze te promoten, al het thuiswerk is nep, anders zouden er geen 700.000 werkelozen zijn!!

 4. Ik had van de gemeente een vacature toegestuurd gekregen van Job4u(thuiswerkbaan .com)
  Heb hierop gesolliciteerd.afgelopen zaterdag kreeg ik het bericht dat ik in aanmerking kom voor de baan als flexibele inpak medewerker.
  maar zij moesten voor maandag de 15 februari mijn gegevens hebben.zo gezegd zo gedaan. maar heb daarna helemaal niets meer vernomen van hun. Heb hun gebeld in Amsterdam,maar het telefoon nummer is niet in gebruik,en in Rotterdam wordt gewoon niet opgenomen.heb de namen gegoogeld niets te vinden,via Facebook ook niets te vinden. ben nu van plan om een melding bij de politie te gaan maken,de bank heb ik ook al ingelicht.

 5. Ik heb het zelfde met je Monique. Ik heb 11 februari 2016 gestuurd naar thuiswerk@job4u.com (Johan Dakhuizen) en kreeg ook zelfde email net als die van jou terug (Sascha Loyzoon namens thuiswerk@job4u.com) , maar verder heb ik nooit meer gehoord van ze. Tot dat mijn gegevens gebruikt om telefoon abonnement van Tele2 via Belsimpel.com
  Ik heb inmiddels gebeld naar Tele2 en Belsimpel en daarna heb ik aangifte gedaan. Dit is puur oplichting zaak en identiteit fraude.

 6. Ik heb gewerkt voor phoenext Oldenzaal deze kwAmen het werk zelf thuis brengen maar zou de eerste week van Augustus uitbetaald worden tot op heden nog steeds geen geld gekregen het gaat om een bedrag van 200 euro wat ik wel gekort wordt op me uitkering na verschillende whatsapp berichten en e-mails krijg ik alleen antwoord deze week betalen we het uit maar tot op heden nog steeds niet uitbetaald gekregen
  Dus kijk aub uit voor die bedrijf

  • Ik heb hier ook gewerkt en moet nog steeds 100 euro krijgen. Gelukkig nog redelijk snel mee gestopt. Maar de tijd die ik erin heb gestopt voor die 100 euro ben ik wel kwijt. En geloof me dat zijn heel wat uren aangezien ik maar 0,10 cent kreeg per artikel.

 7. Heeft iemand ervaring met thuiswerkers.org ?

 8. Wat een onzin lees ik hierboven uiteraard is het altijd het bedrijf wat de meeste kosten wint , maar ik heb negen jaar lang vanuit huis gewerkt altijd netjes mijn geld mogen ontvangen , dus wie zegt dat thuiswerk alleen oplichting is heeft denk ik niet zelf goed opgelet hoe ze het doen !!

 9. Ga alsjeblieft nooit voor Chat4cash werken, dit bedrijf is van Remco en Nicole. Nadat je een aantal weken werkzaam bent geweest, krijg je uiteindelijk jouw eigen verdiende geld NIET uitbetaald. Remco komt heel betrouwbaar over, maar hij is het absoluut niet. Ik ben er zelf werkzaam geweest, bijna een jaar lang. Vanaf het begin af aan was er gezeik over het salaris, eerst werden we per maand uitbetaald, vervolgens per week, dan om de 10 dagen, en als de datum van uitbetaling naderde, dan had hij ineens een reden om het niet uit te betalen, bijvoorbeeld gedoe met de bank, gedoe met de belasting, een storing, er was altijd wel wat. Het geld schoof dan elke week weer op, uiteindelijk had ik voor meer dan 1000 euro gewerkt en nog steeds niks uitbetaald gehad. En als je erover zeurt? Dan word er van zijn kant gedreigt, dat je het geld anders helemaal niet krijgt. Dus pas op met Remco en Nicole, het zijn wanbetalers.

 10. Is er iemand die ervaring heeft met thuiswerken.nl? Ik heb nu geld betaald 24,95 om mij in te schrijven, maar ik krijg vervolgens niets meer te horen. Als ik wil inloggen kent het systeem mijn gegevens niet. En ja, ik weet zeker dat ik de goede gegevens heb gebruikt.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.