Reclamemails

Geld verdienen met het bekijken van reclame? Volgens de website Reclamemails.com kan dat.

Je kunt je gratis inschrijven en geld verdienen met het bekijken van advertenties die je via e-mail krijgt toegestuurd. Ook zou je je bij meerdere bedrijven in kunnen schrijven waardoor je dus veel advertenties in je mailbox ontvangt en dus ook meer verdient.

Het klinkt erg leuk, maar kan dit wel uit? En zit er niet stiekem toch ergens een addertje onder het gras?

Meteen ruim 30,- verdienen?

Het klinkt goed, je schrijft je even in en verdient meteen 30 euro. Dat geeft het idee dat je flink geld kunt verdienen met dit soort thuiswerk. Op zich klopt het wat er op de website staat; je ontvangt inderdaad meteen 30 euro aan inschrijfbonus. Daarvoor moet je je wel bij alle bedrijven inschrijven, dat kost even wat tijd.

Daarnaast geldt dat het geld niet meteen opeisbaar is. Elk bedrijf hanteert een minimum geldbedrag dat je verdiend moet hebben voordat je kunt worden uitbetaald. De inschrijfbonus is om je te stimuleren zodat je je eerste verdiensten alvast binnen hebt.

Waar komt het geld vandaan?

Het klinkt wel raar: geld verdienen met advertenties bekijken. Waarom zouden bedrijven daarvoor betalen? Maar als je er verder over nadenkt is het eigenlijk heel logisch: bedrijven betalen ook geld aan een krant zodat jij hun advertentie in de krant bekijkt. Of aan de televisie, zodat jij hun advertentie op televisie ziet.

Met deze manier van geld verdienen komt het geld terecht bij de persoon die de advertentie bekijkt. Een nieuwe manier van reclame maken die minder irritant is, want de bekijker heeft zelf toestemming gegeven voor het ontvangen van de reclame.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Uiteraard hopen deze bedrijven dat je door het bekijken van hun advertenties iets koopt. Je zult na inschrijving ook regelmatig speciale kortingscodes ontvangen. Uiteraard ben je tot niets verplicht. Je kunt ook geld verdienen wanneer je niet op de aanbiedingen ingaat. En heb je er geen zin meer in dan kun je je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Hoe veel geld kun je hiermee verdienen?

Je kunt een aardig zakcentje bijverdienen met het bekijken van advertenties, maar rijk word je er niet van. Op de website van Reclamemails staat ook vermeld dat het geen kwestie is van “slapend rijk worden”. Je moet wel degelijk werken voor je geld. Dat houdt in dit geval in dat je regelmatig je mails bekijkt en op de advertentielinks klikt. Wanneer je het goed aanpakt kun je er een behoorlijke zakcent aan overhouden.

Is Reclamemails.com betrouwbaar?

Reclamemails.com biedt een overzicht van bedrijven die gegarandeerd uitbetalen. De uitbetalingsbewijzen worden op de website bijgehouden en regelmatig ververst. Programma’s die niet uitbetalen worden van de website verwijderd. De website wordt goed bijgehouden en dat maakt dat deze website een aanrader is voor mensen die graag zouden willen beginnen met deze manier van geld verdienen en niet opgelicht wensen te worden.

Ervaringen

Heb jij ervaring met geld verdienen met reclamemails of met de website Reclamemails.com in het bijzonder? Laat het dan hieronder weten!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.