Utrecht

Op zoek naar thuiswerk in Utrecht? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Utrecht.


Werken met tekst

clickworker

Wij zijn op zoek naar mensen die korte stukken tekst voor ons willen schrijven of corrigeren. Het gaat hierbij om beschrijvingen van bijvoorbeeld hotels of afbeeldingen van producten. De teksten verschillen per opdracht.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een zeer goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Verder dien je ook te beschikken over enige kennis van de Engelse taal, de uitleg van de opdrachten is namelijk in het Engels.

De werktijden en de hoeveelheid werk mag je zelf bepalen. Je bent niet verplicht om een minimaal aantal opdrachten uit te voeren. Per uitgevoerde opdracht krijg je een vergoeding.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Vragen beantwoorden

gtm

De ideale bijverdienste: je kunt gratis nieuwe producten ontvangen. Je wordt betaald om deze te testen en enkele vragen over de producten te beantwoorden.

Per onderzoek ontvang je een vergoeding.

Je bepaalt zelf aan welke onderzoeken je wel of niet wilt meedoen.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen met geld verdienen met producten testen.


Inpakwerk in Utrecht

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Utrecht voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.