Utrecht

Op zoek naar thuiswerk in Utrecht? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Utrecht.


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Werken met tekst

Wij zijn op zoek naar mensen die korte stukken tekst voor ons willen schrijven of corrigeren. Het gaat hierbij om beschrijvingen van bijvoorbeeld hotels of afbeeldingen van producten. De teksten verschillen per opdracht.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een zeer goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Verder dien je ook te beschikken over enige kennis van de Engelse taal, de uitleg van de opdrachten is namelijk in het Engels.

De werktijden en de hoeveelheid werk mag je zelf bepalen. Je bent niet verplicht om een minimaal aantal opdrachten uit te voeren. Per uitgevoerde opdracht krijg je een vergoeding.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Vragen beantwoorden

De ideale bijverdienste: je kunt gratis nieuwe producten ontvangen. Je wordt betaald om deze te testen en enkele vragen over de producten te beantwoorden.

Per onderzoek ontvang je een vergoeding.

Je bepaalt zelf aan welke onderzoeken je wel of niet wilt meedoen.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen met geld verdienen met producten testen.


Inpakwerk in Utrecht

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Utrecht die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Utrecht

Maarssen

Life Style Vision
Spechtenkamp 346
3607 KV Maarssen

Veenendaal

Thuiswerkcentrale Veenendaal
Bobinestraat 10
3903 KG Veenendaal

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Utrecht

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Utrecht, zoals in Amersfoort, Nieuwegein of Woerden.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.