Snappcar

SnappCar

Bij SnappCar kun je geld verdienen met het verhuren van je auto. Hieronder lees je hoe SnappCar werkt, hoeveel geld je kunt verdienen en waar je op moet letten.

Ook kun je ervaringen lezen en delen van huurders en verhuurders bij SnappCar.

Geld verdienen met SnappCar

SnappCar biedt een interessante manier om geld te verdienen aan je eigen auto. Want het hebben van een auto kost geld, ook als ie stilstaat op je oprit.

Op de website van SnappCar staat dat je gemiddeld maar liefst € 1500,- per maand of meer kunt verdienen aan het verhuren van je auto. Voor veel mensen dekt dit een aardig deel van de kosten die het hebben van een auto met zich meebrengt.

Verzekering/schade

Mensen lenen niet graag hun auto uit, ook niet aan bekenden. Want wat nou als er iemand met jouw auto tegen een boom aan rijdt, of op een andere manier schade maakt, hoe regel je dat dan?

Wanneer je je auto verhuurt via SnappCar dan is deze automatisch AllRisk verzekerd tegen schade. En de inzittenden zijn ook verzekerd. Ook biedt SnappCar een pechservice wanneer de huurder met pech onderweg stil komt te staan.

Verder wordt de identiteit van huurders goed gecontroleerd door SnappCar.

Soorten auto’s

Het maakt niet uit wat voor auto je hebt. Bij SnappCar kun je alle soorten auto’s verhuren. Je bepaalt zelf wat je per dag wilt verdienen aan huur. Je kunt de huurprijs op elk moment aanpassen.

Gebruik je je auto zelf heel weinig?

Dan kun je ook overwegen om jouw auto te verkopen en voor die enkele keer dat je een auto nodig hebt eentje te huren via Snappcar:

Jouw ervaringen

Verdien jij al geld met het verhuren van je auto of heb je zelf wel eens een auto gehuurd? Deel hieronder jouw ervaringen met SnappCar!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

  1. Klopt allemaal wat er staat over verzekeren / schade. Maar owe, als de huurder een niet verhaalbare schade veroorzaakt aan de SnappCar verhuurder dan laat SnappCar je in de steek. Ze vergoeden als het meezit slechts een deel van de schade. Je moet juridisch gesproken dan de huurder aanspreken. Dat lukt je nooit, spreek helaas uit eigen ervaring….!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.