Zuid-Holland

Op zoek naar thuiswerk in Zuid-Holland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Zuid-Holland.


Infoteurs

infonu

Infonu is op zoek naar zogenaamde “Infoteurs”. Infoteurs zijn mensen die vanuit huis geld verdienen met het schrijven van artikelen voor Infonu. Infonu is een online informatiebibliotheek met enkele tienduizenden artikelen, verdeeld over zeer veel onderwerpen.

Wanneer je je aanmeldt bij Infonu kun je meteen beginnen met schrijven. Hiervoor is verder geen technische kennis vereist; de technische zaken worden geregeld door Infonu.

Onderwerpen waarover je kunt schrijven zijn onder andere:

  • Huisdieren, tips en verzorging
  • Zwangerschap, babies en kinderen
  • Allerlei soorten hobbies, van modelspoorbouw tot punniken
  • Financiële informatie over hypotheken, erfenissen en dergelijke
  • Voeding, diëten, recepten
  • Etc.

Bij de artikelen worden advertenties geplaatst en de inkomsten hiervan worden met jou gedeeld. Je bent zelf vrij in het indelen van je tijd en de hoeveelheid artikelen die je schrijft.

Ben jij die enthousiaste thuiswerker die wij zoeken en wil jij per direct beginnen met schrijven en verdienen? Meld je dan nu aan op Infonu.


Geld verdienen met vragen beantwoorden

global testmarket

Diverse onderzoekspanels zijn op zoek naar mensen uit Zuid-Holland die geïnteresseerd zijn in geld verdienen met het beantwoorden van vragen.

Deze vragen kunnen gaan over verschillende onderwerpen.

Zodra er vragenlijsten beschikbaar zijn ontvang je hiervoor een uitnodiging per e-mail. Ook wordt in deze e-mail vermeld welke vergoeding je ontvangt voor het beantwoorden van alle vragen.

Ga naar de inschrijfpagina voor meer informatie en om je gratis in te schrijven.


Inpakwerk in Zuid-Holland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Zuid-Holland voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.