Overijssel

Op zoek naar thuiswerk in Overijssel? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Overijssel:


Geld nodig? Vul korte vragenlijstjes in en verdien tot €10,- per vragenlijst. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Teksten schrijven

Geld verdienen met het schrijven van artikelen? Dit is een ideale bijbaan voor mensen die het altijd al leuk vonden om werkstukken te maken voor school. Je mag zelf weten waarover je schrijft. Je zoekt informatie op over een bepaald onderwerp en dit vat je samen in een informatief artikel.

Je kunt meteen beginnen nadat je bent ingeschreven. Het aantal uren dat je werkt bepaal je zelf.


Verdienen met producten testen

producten testen

Wil jij testproducten ontvangen en geld verdienen met het invullen van je ervaringen in een vragenlijst? Diverse bedrijven zijn op zoek naar testpersonen uit Overijssel.

Na inschrijving ontvang je voor elk onderzoek een uitnodiging per e-mail. Je bepaalt zelf per onderzoek of je mee wilt werken of niet.

De vragenlijsten kunnen gaan over beautyproducten zoals shampoos, nagellak en scheerschuim, maar ook over voeding, snacks of gadgets zoals mp3-spelers. Je ontvangt een vergoeding per ingevulde vragenlijst.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Inpakwerk in Overijssel

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Overijssel die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Overijssel

Almelo

At Your Service
Twentelaan 4
7609 RE Almelo

De Krim

Thuiswerkcentrale SCS
Hoofdweg 124
7782 PT De Krim

Deventer

Momenteum International
Hazelaar 11
7421 DB Deventer

Enschede

Slont Marketing
T. de Keyserstraat 25
7545 BA Enschede

Hasselt

Octopush
Productieweg 14
8061 RK Hasselt

Hengelo

Flexwerf
Droogdokstraat 1-1
7553 GW Hengelo

Kallenkote

Bruxvoort Thuiswerkcentrale
Kallenkote 38
8345 HC Kallenkote

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Overijssel

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de provincie Overijssel, zoals in Kampen, Zwolle of de regio Twente.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

  1. Goedemiddag, ik zoek voor een dagbesteding inpakwerkzaamheden! ik weet niet of jullie daar werk voor hebben, maar ik dacht proberen kan ik altijd. Het is voor een dagbesteding in Wierden. Het enige nadeel is dat er geen tijdsdruk aan moet zitten.

    Met vriendelijke groet Eva Ros

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.