Overijssel

Op zoek naar thuiswerk in Overijssel? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Overijssel.


Teksten schrijven

infonuInfonu is op zoek naar thuiswerkers voor het schrijven van artikelen. Dit is een ideale bijbaan voor mensen die het altijd al leuk vonden om werkstukken te maken voor school. Je mag bij Infonu zelf weten waarover je schrijft. Je zoekt informatie op over een bepaald onderwerp en dit vat je samen in een informatief artikel.

Je kunt meteen beginnen nadat je bent ingeschreven. Het aantal uren dat je werkt bepaal je zelf.


Verdienen met producten testen

producten testenWil jij testproducten ontvangen en geld verdienen met het invullen van je ervaringen in een vragenlijst? Diverse bedrijven zijn op zoek naar testpersonen uit Overijssel.

Na inschrijving ontvang je voor elk onderzoek een uitnodiging per e-mail. Je bepaalt zelf per onderzoek of je mee wilt werken of niet. Dit kan gaan over beatuyproducten zoals shampoos, nagellak en scheerschuim, maar ook over voeding, snacks of gadgets zoals mp3-spelers. Je ontvangt een vergoeding per ingevulde vragenlijst.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


 

Inpakwerk in Overijssel

inpakwerkWanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Overijssel voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.