Zeeland

Op zoek naar thuiswerk in Zeeland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Zeeland.


Producten testen

producten testen

Gratis producten testen en geld verdienen met het invullen van vragenlijsten? Voor het ontwikkelen van nieuwe producten zijn fabrikanten erg benieuwd naar jouw mening! Zij zijn momenteel weer op zoek naar een aantal mensen uit Zeeland.

Na inschrijving ontvang je per e-mail uitnodigingen voor het testen van diverse producten. Per product bepaal je zelf of je mee wilt werken of niet.

In het verleden zijn onder andere de volgende producten getest:

  • Gezichtscreme
  • Luchtverfrisser
  • Android smartphone
  • Nieuwe Wii console met Wii fit-board
  • Deodorant voor mannen
  • Etc.

Aanmelden is gratis en je kunt meteen beginnen. Dit kan via de website Producten Testen voor geld.


Inpakwerk in Zeeland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Zeeland voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.