Testpersonen

Voor het ontwikkelen van producten zijn bedrijven regelmatig op zoek naar mensen die producten willen testen en hun ervaringen willen delen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om voedingsmiddelen, speelgoed, electronische apparatuur, medicijnen of cosmetica. Onderstaande vacatures betreffen over het algemeen parttime bijbanen.


Ontvang gratis producten en verdien geld met testen

testpersonen

Wil jij als eerste nieuwe producten testen voordat anderen deze te zien krijgen? Diverse bedrijven zijn op zoek naar mensen die geld willen verdienen met het uitproberen van producten en invullen van vragenlijsten. Wij hebben de leukste bedrijven voor je op een rijtje gezet.

Dit is geen fulltime thuiswerkbaan, maar € 100,- per maand bijverdienen is prima mogelijk. Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen. Voor elk onderzoek ontvang je een e-mail met informatie over het onderzoek en de vergoeding. Je bepaalt zelf of je mee wilt doen of niet. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een beloning.

Meer informatie

Medicijnen testen

pra

Voor diverse onderzoeken naar geneesmiddelen is PRA International op zoek naar proefpersonen van 18 jaar en ouder.

Na een screening middels vragenlijsten wordt gekeken of je in aanmerking kunt komen voor een van de onderzoeken. Wanneer je in aanmerking komt voor een onderzoek word je medisch gekeurd en is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen. Verder word je van tevoren goed voorgelicht over de onderzoeksprocedure, het geneesmiddel dat getest zal gaan worden en de verwachte bijwerkingen. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je mee wilt werken aan het onderzoek of niet.

Meer informatie

Testen van websites en apps

Heb je wel eens meegemaakt dat een website of app niet doet wat jij wil? Of dat het heel erg onduidelijk is hoe het werkt of waar je de informatie kunt vinden die je zoekt?

Sommige websites en apps zijn heel erg lastig om te gebruiken. Maar dit weten de makers vaak niet, daarom zijn zij op zoek naar jou!

Als tester hoef je juist niet technisch te zijn, want het is juist de bedoeling dat ook niet-technische mensen met deze websites en apps overweg kunnen. Loop je tegen problemen aan of snap je niet hoe het werkt, dan is dat alleen maar goed.

Help je mee het internet makkelijker te maken voor iedereen? Je kunt dit werk vanuit huis doen en met 20 minuten testen verdien je 15 euro.

Meer informatie

Mysteryshoppers gezocht voor diverse projecten in Nederland

isc

Heb je weleens een winkel bezocht waar je niet begroet werd en waar de medewerkers het te druk hadden met andere dingen, waardoor je je als klant genegeerd voelde? Of ben je weleens zo ontzettend goed geadviseerd dat je wenste dat je de manager kon vertellen hoe fantastisch de medewerkers waren?

Als Service Checker voor International Service Check is dat mogelijk. ISC is met een database van 350.000 Mysteryshoppers de marktleider in vele landen. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat jouw mening telt. Mysteryshopping is dé kans om het kwaliteitsniveau van de service in uiteenlopende detailhandel- of servicebedrijven, van modewinkels tot restaurants en banken, te beoordelen. Help ons het serviceniveau in jouw omgeving te verhogen en ontvang een gepaste vergoeding voor jouw tijd en mening.

Het enige dat wij van jou vragen is een goed geheugen, een discrete houding en een scherp oog voor detail. Voor ieder toegewezen bezoek ontvang je een rolbeschrijving en vragenlijst. Na afloop van elke opdracht vragen wij jou een persoonlijke rapportage te schrijven en de vragenlijst online te beantwoorden.

Via de knop hieronder ga je naar de site waar je kunt aanmelden. De website is in het Engels. Wil je de informatie graag in het Nederlands lezen? Scroll dan even naar beneden op de site in kies ‘Nederlands’ als taal.

Meer informatie
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

23 Comments on Testpersonen

 1. graag wil ik mee doen aan onderzoe…. ik wil dit wel echt iets voor mij

 2. Ik ben bereid met een test mee te doen.
  Vrouw van 62.

 3. Ik zou heel graag producten testen zoals bordspellen, cosmetica, gadgets, schoonmaakmiddelen, snacks en dierenvoeder.
  Ik woon in Belgie maar zou heel graag deel uitmaken bij deze onderzoeken omdat je hier in Belgie niks maar dan ook niks deftig kan vinden en ik dit supergraag zou willen doen.

 4. Ik zou graag producten testen, ik woon in belgié, alles is welkom

 5. Ik zou dit graag willen doen,maar kom niet in aanmerking voor medicijnen testen.Ik heb astma(lichte vorm)en migraine.Maar producten testen is oke.

 6. Ik zou dit graag willen doen omdat ik vaak thuis zit en ik moeilijk werk kan vinden…
  Daarom om mijn verzekering enz. Fe betalen zou dat top zijn.

 7. Ik zoek thuiswerk,b.v. het via de pc in vullen van vragen,zónder er zelf maandelijks voor te moeten betalen…ik ben man,53 jaar

 8. Ben met spoed op zoek naar thuiswerk….

 9. Is dit niet een beetje russisch roulette? Je ziel verkopen aan de wetenschap, met gevaar op chronische bijwerkingen.

 10. Ik zou hiervoor de perfecte persoon voor zijn en het zou me erg leuk vinden om te testen of proef konijn te zijn ben een man van 37 jaar

 11. Wendy hogewoning // 8 maart 2016 at 08:21 // Beantwoorden

  Ik zoek thuiswerk enige werk

 12. Graag wil ik wel mee testen aleen en met me vriendje samen .lijkt me wel leuk

 13. Ik zou graag snacks, willen testen. Ik ben een vrouw van 51 jaar. En zoek thuis werk.

 14. graag zou ik inpakwerk of sorteerwerk willen doen als thuiswerk wie weet iets omgeving emmercompascuum

 15. test persoon niet zit je met bij werkingen lijkt mij niet goed maar wel inpak of sorteer werk graag.

 16. Ik zou wel een extra zakcentje kunnen gebruiken & en ik help jullie graag op weg door jullie producten te testen!

 17. Ik zou graag producten willen testen van speelgoed, voedingsmiddelen, electronica en schoonmaakmiddelen

 18. Ik zou graag producten voor jullie willen testen, voedingsmiddelen, electronica, schoonmaakmiddelen en speelgoed

 19. Hallo ik zou me willen aanmelden voor onderzoeken

 20. Ik zou graag producten willen testen

 21. Jeffrey Ketelaar // 24 juli 2017 at 11:54 // Beantwoorden

  Ik wil graag helpen met het testen van producten en medicijnen!
  Ik ben een man van 20 jarige leeftijd.

 22. Angelique maas // 25 juni 2018 at 08:44 // Beantwoorden

  Graag wil ik op kort termijn thuis werk vinden ben 41 jaar woon in Brabant

 23. Ik zou graag producten willen testen ik ben woonachtig in zeeland

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.