Voor het ontwikkelen van producten zijn bedrijven regelmatig op zoek naar mensen die producten willen testen en hun ervaringen willen delen.

Onderstaande vacatures betreffen over het algemeen parttime bijbanen.


Ontvang gratis producten en verdien geld met testen

Wil jij als eerste nieuwe producten testen voordat anderen deze te zien krijgen? Diverse bedrijven zijn op zoek naar mensen die geld willen verdienen met het uitproberen van producten en invullen van vragenlijsten. Wij hebben de leukste bedrijven voor je op een rijtje gezet.

Dit is geen fulltime thuiswerkbaan, maar € 100 – € 250 per maand bijverdienen is prima mogelijk. Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen. Voor elk onderzoek ontvang je een e-mail met informatie over het onderzoek en de vergoeding. Je bepaalt zelf of je mee wilt doen of niet. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een beloning.


Medicijnen testen

ICON geneesmiddelenonderzoek logo

Voor diverse onderzoeken naar geneesmiddelen is ICON (voorheen PRA International) op zoek naar proefpersonen van 18 jaar en ouder.

Na een screening middels vragenlijsten wordt gekeken of je in aanmerking kunt komen voor een van de onderzoeken.

Zodra je in aanmerking komt voor een onderzoek word je medisch gekeurd en is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Verder word je van tevoren goed voorgelicht over de onderzoeksprocedure, het geneesmiddel dat getest zal gaan worden, de verwachte bijwerkingen en de risico’s.

Je bepaalt uiteindelijk zelf of je mee wilt werken aan het onderzoek of niet.


Meedoen aan medisch onderzoek

Help de wetenschap een handje en verdien geld door deel te nemen aan medisch onderzoek.

Medians is een platform dat proefpersonen in contact brengt met medische onderzoekscentra.

Als betaald proefpersoon stel je je lichaam beschikbaar voor medisch onderzoek. Want zodra er een nieuw medicijn op de markt komt dan wordt dat meestal eerst getest in een lab, vervolgens op dieren en in de laatste fase wordt het getest op echte mensen, proefpersonen dus.

Aan het meedoen aan medisch onderzoek zitten risico’s verbonden. Hierover word je van tevoren goed voorgelicht zodat je zelf kunt kiezen of deze manier van geld verdienen wel iets voor jou is.

Op de website vind je een overzicht van onderzoeken waarvoor men op zoek is naar proefpersonen.


Proefpersonen voor geneesmiddelenstudies

Het CHDR (Centre for Human Drug Research) is een onafhankelijk instituut dat gespecialiseerd is in vernieuwend medicijnenonderzoek. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring met het doen van medisch onderzoek.

Het CHDR heeft grote farmaceutische bedrijven als klant. In hun werkwijze maakt het CHDR gebruik van vernieuwende methodes om ervoor te zorgen dat hun klanten succes hebben.

Grote farmaceutische bedrijven hebben menselijke proefpersonen nodig om een medicijn op de markt te mogen brengen.

Als je je opgeeft als medisch testpersoon dan help je deze bedrijven om te kijken of een nieuw medicijn effectief is, wat het precies doet in het lichaam en ook of er bijwerkingen zijn.

In feite stel je je lichaam ter beschikking aan de medische wetenschap. Dit is niet zonder risico. Vandaar dat er ook een flinke vergoeding tegenover staat.

Je wordt van tevoren goed voorgelicht over de risico’s. Of je uiteindelijk deelneemt bepaal je zelf.


Testen van websites en apps

Heb je wel eens meegemaakt dat een website of app niet doet wat jij wil? Of dat het heel erg onduidelijk is hoe het werkt of waar je de informatie kunt vinden die je zoekt?

Sommige websites en apps zijn heel erg lastig om te gebruiken. Maar dit weten de makers vaak niet, daarom zijn zij op zoek naar jou!

Als tester hoef je juist niet technisch te zijn, want het is juist de bedoeling dat ook niet-technische mensen met deze websites en apps overweg kunnen. Loop je tegen problemen aan of snap je niet hoe het werkt, dan is dat alleen maar goed.

Help je mee het internet makkelijker te maken voor iedereen? Je kunt dit werk vanuit huis doen en met 20 minuten testen verdien je 15 euro.


Mysteryshoppers gezocht voor diverse projecten in Nederland

isc

Heb je weleens een winkel bezocht waar je niet begroet werd en waar de medewerkers het te druk hadden met andere dingen, waardoor je je als klant genegeerd voelde? Of ben je weleens zo ontzettend goed geadviseerd dat je wenste dat je de manager kon vertellen hoe fantastisch de medewerkers waren?

Als Service Checker voor International Service Check is dat mogelijk. ISC is met een database van 350.000 Mysteryshoppers de marktleider in vele landen. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat jouw mening telt. Mysteryshopping is dé kans om het kwaliteitsniveau van de service in uiteenlopende detailhandel- of servicebedrijven, van modewinkels tot restaurants en banken, te beoordelen. Help ons het serviceniveau in jouw omgeving te verhogen en ontvang een gepaste vergoeding voor jouw tijd en mening.

Het enige dat wij van jou vragen is een goed geheugen, een discrete houding en een scherp oog voor detail. Voor ieder toegewezen bezoek ontvang je een rolbeschrijving en vragenlijst. Na afloop van elke opdracht vragen wij jou een persoonlijke rapportage te schrijven en de vragenlijst online te beantwoorden.

Via de knop hieronder ga je naar de site waar je kunt aanmelden. De website is in het Engels. Wil je de informatie graag in het Nederlands lezen? Scroll dan even naar beneden op de site in kies ‘Nederlands’ als taal.

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.