Noord-Brabant

Op zoek naar thuiswerk in Noord-Brabant? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Noord-Brabant.


Data-entry

megatypersMegatypers is op zoek naar thuiswerkers voor het overtypen van zogenaamde “captcha’s”. Dat zijn afbeeldingen met daarin enigszins vervormde tekst. Je komt deze afbeeldingen vaak tegen bij het invullen van een formulier op een website.

Na aanmelding kun je meteen beginnen. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoe veel je werkt. De uitbetaling vindt wekelijks plaats (op maandag).


Inpakwerk in Noord-Brabant

inpakwerkWanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Noord-Brabant voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.