Affiliate Marketing Revolutie review

Geld verdienen via internet

Honderden euro’s per dag verdienen via het internet… Het klinkt misschien als te mooi om waar te zijn. Maar toch zijn er steeds meer mensen die via internet een volledig inkomen verdienen.

Op een serieuze en legale manier, zonder risico.

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Er is geen speciale formule waardoor je van de ene op de andere dag zoveel geld verdient. Zoiets bouw je langzamerhand op.

Eerst een paar euro per maand, daarna een paar euro per dag. En als je enthousiast bent en door blijft zetten dan kun je dit opbouwen naar enkele tientjes of zelfs honderden euro’s per dag.

Zelf je tijd indelen

Het voordeel van geld verdienen via internet is dat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt. Ben je een avondmens, of heb je overdag geen tijd in verband met de zorg voor je kinderen, dan kun je lekker in de avonduren werken.

Hoe begin je zoiets?

Er is een handige cursus “De Affiliate Marketing Revolutie” waarin je leert hoe je dit kunt opzetten. Ook zonder technische kennis.

Deze cursus is gemaakt door Jacko Meijaard en kost tijdelijk slechts een paar tientjes.

Geld betalen

Op Thuiswerkvacatures.nl roepen wij overal: “Betaal geen geld om aan thuiswerk te komen!”.

Toch hebben we besloten deze cursus serieus te bespreken. Waarom? Omdat het hier niet om een vacature gaat, maar om een cursus. Een cursus waarmee je leert om, vanuit huis, geld te kunnen verdienen met affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing precies?

De term Affiliate Marketing klinkt nogal zakelijk, maar iedereen kan het. Het komt erop neer dat je producten van iemand anders aanbeveelt en daar een vergoeding voor krijgt. Je hoeft zelf niks te verkopen, alleen maar tips te geven.

Dit gebeurt allemaal online. Dus je kunt geld verdienen met affiliate marketing via Facebook of Instagram. Maar ook via YouTube. En de beste manier is door het starten van een eigen website of blog.

Is affiliate marketing betrouwbaar?

Affiliate marketing is dé manier waarop steeds meer mensen tegenwoordig online geld verdienen. Het is een legale manier van geld verdienen en het kan je een leuke bijverdienste of zelfs een goed inkomen opleveren. Ook is het minder werk omdat je zelf geen eigen producten hoeft te hebben.

Affiliate Marketing Revolutie review

Niet elke geldverdien-cursus is betrouwbaar. Vaak wordt er gewerkt met schuilnamen en worden er grote beloftes gedaan zoals “verdien meteen €3.000,- per maand op de automatische piloot”.

De Affiliate Marketing Revolutie is anders van opzet. Er worden geen grote bedragen beloofd. Je leert juist dat je dit online inkomen stap voor stap moet opbouwen. Het is niet technisch of ingewikkeld, maar vereist wel dat je regelmatig kleine stappen zet.

Waarom doet niet iedereen dit?

Daar zijn verschillende redenen voor.

1) Ze kennen het niet

Veel mensen weten simpelweg niet dat het bestaat. Zij denken dat het internet alleen maar bedoeld is als vrijetijdsbesteding: filmpjes kijken, Facebooken, Instagrammen en Googlen.

2) Te moeilijk

Of ze hebben er wel eens van gehoord, maar denken dat het erg technisch is. Dat was vroeger wel het geval, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Of je nou 75 jaar bent of 16 jaar; als je een computer en een internetverbinding hebt, kun je aan de slag.

3) Ze geven te snel op

Mensen willen graag onmiddellijk resultaat zien. Als jij een maand lang voor een baas werkt, dan heb je aan het eind van de maand een volledig maandloon. Maar als je online wilt verdienen zul je dit eerst op moeten bouwen.

Stap voor stap

De eerste maand verdien je misschien wel helemaal niks. De tweede maand een paar euro. De derde maand twee tientjes. Veel mensen hebben dan allang opgegeven.

Maar ben jij een van degenen die rustig aan doorzet, dan groeit je inkomen steeds verder. Het tempo waarin dat gebeurt bepaal jij zelf. Niemand die jou verplicht om harder of zachter te werken. Je kunt het werk dan ook prima aanpassen aan je leefomstandigheden.

En als je een paar dagen niet wilt werken dan is dat ook geen probleem. Wat je eenmaal hebt opgebouwd blijft geld opleveren, ook als jij even pauze neemt. Het internet staat altijd aan, 24 uur per dag.

Vrijheid

Deze manier van geld verdienen geeft je dus enorm veel vrijheid. Het is geen snel-rijk-worden methode, maar vooral een kwestie van (voornamelijk in het begin) veel tijd investeren. Zodat je je inkomsten rustig aan steeds verder kunt opbouwen.

Meer informatie

Wil jij ook graag geld verdienen met internet en zelf kunnen bepalen wanneer je werkt? Jacko verdient inmiddels meer dan 200 euro per dag via het internet. Hij heeft een video gemaakt waarin hij stap voor stap uitlegt hoe het werkt.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

3 Comments

  1. Ik heb deze cursus een tijdje geleden ook gevolgd…

    Is inderdaad een aanrader om de eerste aspecten te leren, maar daarna zul je ook echt zelf aan de slag moeten blijven gaan om jezelf te verbeteren!

    • Eens. De cursus is echt voor beginners. Je leert de eerste stappen en krijgt een routekaart voor hoe je verder moet. Als je die stappen volgt kun je flink groeien en serieus verdienen.

  2. Goedemorgen jacko, ik heb net online betaald, maar ik ontvang niets als bevestiging in mail. Ik kan dus niet zien waarvoor ik betaald heb.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.