Flevoland

Op zoek naar thuiswerk in Flevoland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Flevoland.


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Vragenlijsten invullen

Wil jij geld verdienen met het invullen van vragenlijsten?

Global Testmarket is weer op zoek naar mensen uit de provincie Flevoland die op deze manier vanuit huis willen bijverdienen.

De onderwerpen van de vragenlijsten zijn heel verschillend. Nadat je je hebt ingeschreven zul je regelmatig uitnodigingen ontvangen voor onderzoeken over onderwerpen die jij leuk vindt.

Ook krijg je van tevoren te horen hoeveel je kunt verdienen met het betreffende onderzoek. Je kunt zelf beslissen of je wel of niet wilt meewerken. Na het afronden van iedere vragenlijst ontvang je een vergoeding.

Inschrijven is gratis en je kunt direct beginnen.


Teksten schrijven

Zelf het onderwerp van je werk bepalen en je eigen tijd indelen? Dat kan bij Infonu. Infonu is namelijk op zoek naar mensen die vanuit huis willen verdienen met het schrijven van artikelen. Het leuke van het schrijven voor Infonu is dat je zelf mag bepalen waarover je schrijft. Dit kan over je hobby zijn, maar ook over onderwerpen waar je je onlangs in verdiept hebt, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een bepaalde uitkering, het schoonmaken van je terras, een bepaalde aandoening/ziekte of de verzorging van je huisdier.

Bij de artikelen worden advertenties getoond en de inkomsten hiervan worden met jou gedeeld. Na het invullen van het aanmeldformulier kun je direct beginnen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe veel je schrijft.


Betaald advertenties kijken

Veel mensen ergeren zich aan de overdaad aan reclame. Maar wat velen nog niet weten is dat je tegenwoordig tegen betaling reclameadvertenties kunt bekijken. Meer informatie vind je op de website Reclamemails.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Inpakwerk in Flevoland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Flevoland die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Flevoland

Almere

Thuiswerkcentrale Allerhande
Operetteweg 106
1323 VE Almere

Almere

M en B Productions
Fioringrasstraat 25
1313 LB Almere

Almere

TWC Almere
J. Bakerstraat 67
1311 GC Almere

Lelystad

AJ Verpakkingen
Grienderwaard 17
8223 CW Lelystad

Zeewolde

Successful Homejob
Tarwelaan 74
3893 GN Zeewolde

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Flevoland

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Flevoland, bijvoorbeeld in Lelystad, Almere, Zeewolde of Dronten.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

 1. Goedendag
  Ik zou graag wat meer informatie hebben over thuiswerk
  Wij hebben hier wat handjes over en misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen.
  Kunt u mij misschien bellen
  0627378131
  Bij voorbaat dank
  Hans van der Ploeg

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.