Flevoland

Op zoek naar thuiswerk in Flevoland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Flevoland.


Vragenlijsten invullen

global testmarket

Wil jij geld verdienen met het invullen van vragenlijsten?

Global Testmarket is weer op zoek naar mensen uit de provincie Flevoland die op deze manier vanuit huis willen bijverdienen.

De onderwerpen van de vragenlijsten zijn heel verschillend. Nadat je je hebt ingeschreven zul je regelmatig uitnodigingen ontvangen voor onderzoeken over onderwerpen die jij leuk vindt.

Ook krijg je van tevoren te horen hoeveel je kunt verdienen met het betreffende onderzoek. Je kunt zelf beslissen of je wel of niet wilt meewerken. Na het afronden van iedere vragenlijst ontvang je een vergoeding.

Inschrijven is gratis en je kunt direct beginnen.


Teksten schrijven

infonu

Zelf het onderwerp van je werk bepalen en je eigen tijd indelen? Dat kan bij Infonu. Infonu is namelijk op zoek naar mensen die vanuit huis willen verdienen met het schrijven van artikelen. Het leuke van het schrijven voor Infonu is dat je zelf mag bepalen waarover je schrijft. Dit kan over je hobby zijn, maar ook over onderwerpen waar je je onlangs in verdiept hebt, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een bepaalde uitkering, het schoonmaken van je terras, een bepaalde aandoening/ziekte of de verzorging van je huisdier.

Bij de artikelen worden advertenties getoond en de inkomsten hiervan worden met jou gedeeld. Na het invullen van het aanmeldformulier kun je direct beginnen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe veel je schrijft.


Betaald advertenties kijken

betaald advertenties kijken

Veel mensen ergeren zich aan de overdaad aan reclame. Maar wat velen nog niet weten is dat je tegenwoordig tegen betaling reclameadvertenties kunt bekijken. Meer informatie vind je op de website Reclamemails.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Inpakwerk in Flevoland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Flevoland voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.