Limburg

Op zoek naar thuiswerk in Limburg? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Limburg:


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Inpakwerk

Een overzicht van vacatures en aanbieders van inpakwerk in Limburg vind je op Thuiswerk Limburg.


Internetwerk

Clickworker zoekt mensen die kleine taken willen verrichten achter de computer. Je kunt hierbij denken aan het geven van omschrijvingen bij afbeeldingen, het vertalen van korte stukken tekst of het sorteren van afbeeldingen. Het gaat om kleine opdrachtjes waarbij je per stuk wordt betaald.

Na aanmelding kun je op de website een keuze maken uit de beschikbare opdrachten. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoe veel je werkt.

Voor deze functie is geen vooropleiding nodig. Wel dien je uiteraard te beschikken over een computer met internetaansluiting. Verder is enige kennis van de Engelse taal belangrijk. De omschrijving van de opdrachten is namelijk in het Engels. De opdrachten zelf zullen echter in het Nederlands zijn.

Om je aan te melden ga je naar de inschrijfpagina.


Inpakwerk in Limburg

inpakwerk

BewarenWanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Limburg die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Limburg

Echt

Business4u.nl
Lindestraat 1
6101 ES Echt

Heerlen

Syto Co.-Packaging Heerlen
Wijngaardsweg 56
6412 PJ Heerlen

Hoensbroek

HPS Thuiswerkcentrale
De Koumen 78a
6433 KE Hoensbroek

Kelpen-Oler

Assemco
Lidwinastraat 7
6037 RT Kelpen-Oler

Lottum

HBL International
Broekhuizerweg 26
5973 NX Lottum

Montfort

Sportlaan 34
6065 AJ Montfort

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Limburg

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Limburg, zoals in Sittard, Roermond, Kerkrade, Venlo of Maastricht.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

  1. Ik doe nu thuiswerk maar ga waarschijnlijk met me vriend mee na venlo en kijk even wat er voor mogelijkheden zijn voor mijn om thuiswerk te blijven doen ik doe het al ruim twaalf jaar
    Vandaar Dat ik wat verder kijk nu

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.