Limburg

Op zoek naar thuiswerk in Limburg? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Limburg.


Inpakwerk

Een overzicht van vacatures en aanbieders van inpakwerk in Limburg vind je op Thuiswerk Limburg.


Internetwerk

clickworker

Clickworker zoekt mensen die kleine taken willen verrichten achter de computer. Je kunt hierbij denken aan het geven van omschrijvingen bij afbeeldingen, het vertalen van korte stukken tekst of het sorteren van afbeeldingen. Het gaat om kleine opdrachtjes waarbij je per stuk wordt betaald.

Na aanmelding kun je op de website een keuze maken uit de beschikbare opdrachten. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoe veel je werkt.

Voor deze functie is geen vooropleiding nodig. Wel dien je uiteraard te beschikken over een computer met internetaansluiting. Verder is enige kennis van de Engelse taal belangrijk. De omschrijving van de opdrachten is namelijk in het Engels. De opdrachten zelf zullen echter in het Nederlands zijn.

Om je aan te melden ga je naar de inschrijfpagina.


Inpakwerk in Limburg

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Limburg voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Bewaren
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.