Ben je op zoek naar betrouwbaar inpakwerk vanuit huis? Let dan goed op. Er zijn namelijk een aantal websites op het internet die allerlei leuke banen aanbieden voor mensen die producten willen inpakken. Denk aan werkzaamheden als enveloppen vouwen, post sorteren, balpennen monteren of snoep inpakken.

Vaak zien die advertenties er ongeveer zo uit:

Verdien tot € 500,- per week!
Thuiswerkers gezocht voor het monteren van balpennen, het inpakken van snoepgoed, het stickeren van producten en het sorteren en vouwen van post.

Bron: huis-aan-huis bladen, internet

Inpakwerk zoeken

Als je al een tijdje op zoek bent naar thuiswerk dan is de kans groot dat je zo’n advertentie al eens eerder bent tegengekomen.

Productiewerk, inpakwerk, stickeren en sorteren zijn favoriete, maar helaas ook schaarse vormen van thuiswerk. Hier wordt handig op ingespeeld door personen die snel rijk willen worden over de rug van een ander.

Wanneer je een dergelijke te-mooi-om-waar-te-zijn aanbod tegenkomt is de kans 98% dat je eerst geld moet betalen om aan contactgegevens te komen voordat je zelf geld kunt gaan verdienen.

Het is niet normaal dat je geld moet betalen om aan thuiswerk te komen. Wanneer men geld vraagt in ruil voor thuiswerk dan kun je er over het algemeen wel van uitgaan dat er maar één iemand is die beter wordt van deze vorm van thuiswerken en dat is de aanbieder zelf.

Meestal blijken dit soort aanbieders uiteindelijk helemaal geen inpakwerk te hebben. Wil je erg graag inpakwerk vanuit huis doen zonder daar geld voor te betalen, dan kun je overwegen contact op te nemen met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt.

Voor een overzicht van thuiswerkcentrales ga je naar Thuiswerk In Jouw Regio. Daar zie je een overzicht van provincies.

Wanneer je op de provincie van jouw keuze klikt krijg je een overzicht van thuiswerkcentrales te zien in jouw regio. Onderaan het overzicht van jouw regio vind je nog enkele tips bij het vinden van thuiswerk zoals inpakken of productiewerk.

Gewoon gratis. Niet betalen dus, dat doe je bij een uitzendbureau toch ook niet?

Vaak is inpakwerk erg regiogebonden. Let er voordat je reageert op of je in de aangegeven regio woont. Anders heeft het geen zin om te reageren op het aangeboden thuiswerk.

Tip: maak, voordat je begint, duidelijke afspraken met de opdrachtgever over de prijs!


 

Producten testen

producten testen

Wil jij vanuit huis bijverdienen door nieuwe producten te testen? Wij zijn voor diverse fabrikanten op zoek naar mensen die vanuit huis nieuwe producten willen testen. Denk hierbij aan nieuwe smaken chips, wasmiddel of cosmeticaproducten, maar ook aan mp3-spelers en andere technische gadgets.

Per product ontvang je een e-mail met daarin meer informatie. Je mag per onderzoek zelf bepalen of je mee wilt werken of niet.

Meer informatie

Overzicht thuiswerkcentrales

inpakwerk

Wanneer je op zoek bent naar productiewerk of inpakwerk vanuit huis dan heb je vast wel eens die advertenties gezien die gouden bergen beloven. Vaak staat er een duur 0900-nummer bij dergelijke advertenties vermeld en blijk je ook nog eens eerst een gids van enkele tientjes aan te moeten schaffen waar niet-bestaande vacatures in staan.

De beste (en goedkoopste) manier om aan thuiswerk te komen is contact op te nemen met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt.

Meer informatie

 

€200,- per dag met thuiswerk?

Jacko is al zo’n 10 jaar bezig met affiliate marketing en leeft inmiddels van zijn online inkomen. Hij helpt je graag stap voor stap op weg.

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.