Ben je op zoek naar betrouwbaar inpakwerk vanuit huis? Er zijn regelmatig leuke vacatures beschikbaar voor mensen die geld willen verdienen met het inpakken van producten.

Inpakwerk is erg populair. Dat is niet zo gek. Want je kunt zelf je werktijden bepalen en hoeft de deur niet uit.

Ook valt inpakken makkelijk te combineren met een baan, de zorg voor een gezin of andere verantwoordelijkheden.

Daarnaast heb je voor dit thuiswerk geen diploma nodig. Dit maakt inpakwerk geschikt voor heel veel mensen.

Vacatures

Hieronder vind je verschillende soorten vacatures voor inpakwerk vanuit huis. Ook geven we tips om te solliciteren:

Inpakwerk vacatureVoorbeeld
ProductiewerkProducten in elkaar zetten, zoals vogelhuisjes of speelgoed
Sorteerwerk en inpakwerkaanstekers of potloden inpakken op kleur
Inpakken van geschenkenkerstpakketten of verjaardagspakketten feestelijk inpakken
Snacks en snoep inpakkensnoepzakjes of theedozen
Promotiemateriaal verpakkenproefmonsters en merchandise

Producten testen

Wil jij vanuit huis bijverdienen door nieuwe producten te testen? Wij zijn voor diverse fabrikanten op zoek naar mensen die vanuit huis nieuwe producten willen testen. Denk hierbij aan nieuwe smaken chips, wasmiddel of cosmeticaproducten, maar ook aan smartphones of games.

Per product ontvang je een e-mail met daarin meer informatie. Je kiest zelf welke producten je wel of niet wilt testen.


Betrouwbaar inpakwerk zoeken

Productiewerk, inpakwerk, stickeren en sorteren zijn favoriete, maar helaas ook schaarse vormen van thuiswerk. Hier wordt handig op ingespeeld door personen die snel rijk willen worden over de rug van een ander.

Wanneer je een inpakwerk vacature tegenkomt waarbij jou een uurloon wordt beloofd van meer dan €10,- per uur dan is dat vaak te mooi om waar te zijn.

De kans is namelijk groot dat je eerst geld moet betalen om aan contactgegevens te komen voordat je zelf geld kunt gaan verdienen.

Het is niet normaal dat je geld moet betalen om aan thuiswerk te komen. Wanneer men geld vraagt in ruil voor thuiswerk dan kun je er over het algemeen wel van uitgaan dat er maar één iemand is die beter wordt van deze vorm van thuiswerken en dat is de aanbieder zelf.

Meestal blijken dit soort aanbieders uiteindelijk helemaal geen inpakwerk te hebben. Pas dus op voor oplichting.

Wil je erg graag inpakwerk vanuit huis doen zonder daar geld voor te betalen, dan kun je contact opnemen met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt.

Voor een overzicht van thuiswerkcentrales ga je naar Thuiswerk In Jouw Regio. Daar zie je een overzicht van provincies.

Wanneer je op de provincie van jouw keuze klikt krijg je een overzicht van thuiswerkcentrales te zien in jouw regio. Onderaan het overzicht van jouw regio vind je nog enkele tips bij het vinden van thuiswerk zoals inpakken of productiewerk.

Gewoon gratis. Niet betalen dus, dat doe je bij een uitzendbureau toch ook niet?

Vaak is inpakwerk erg regiogebonden. Dus kijk voordat je gaat solliciteren goed of je in de aangegeven regio woont. Anders heeft het geen zin om te reageren op het aangeboden thuiswerk.


Overzicht thuiswerkcentrales

Wanneer je op zoek bent naar productiewerk of inpakwerk vanuit huis dan heb je vast wel eens die advertenties gezien die gouden bergen beloven. Vaak moet je eerst geld betalen voordat je de contactgegevens krijgt om te solliciteren.

De beste (en goedkoopste) manier om aan thuiswerk te komen is contact op te nemen met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt.


Hoeveel geld kun je verdienen met inpakwerk?

Hoeveel geld je kunt verdienen met inpakwerk hangt af van de volgende drie factoren:

  • het aantal opdrachten dat je krijgt
  • hoeveel geld je per stuk verdient
  • hoe snel jij kunt werken

Bij eenvoudig inpakwerk, zoals het sorteren van aanstekers of het inpakken van kerstpakketten, zul je per stuk minder geld verdienen dan wanneer het om wat ingewikkelder productiewerk gaat.

Het is belangrijk om te weten dat je met de meeste soorten inpakwerk geen fulltime inkomen kunt verdienen. Je moet het zien als een leuke bijverdienste.


Wil je graag meer geld verdienen? Dan kun je inpakwerk ook combineren met één of meer andere vacatures vanuit huis. Zoals bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen met je smartphone.


Tips voor succesvol inpakwerk vanuit huis

Zorg voor een geschikte werkruimte.

  • Zorg voor een geschikte werkruimte: een rustige plek met voldoende ruimte en benodigdheden.
  • Stel een planning op en houd je eraan.
  • Communiceer duidelijk met opdrachtgevers en volg instructies nauwkeurig op.
  • Houd rekening met belastingen en administratieve verplichtingen.

Maak altijd van tevoren duidelijke afspraken over de prijs. En vergeet niet dat je waarschijnlijk ook (inkomsten)belasting moet betalen over het geld dat je verdient met inpakwerk.

Kun je geen thuiswerk in jouw regio vinden en wil je toch graag geld verdienen met het maken en inpakken van spullen? Bekijk de lijst van dingen die je zelf kunt maken en verkopen. Hier staan ook prijzen bij, zodat je precies weet wat je kunt verdienen.

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.