Inpakwerk/productiewerk

Ben je op zoek naar betrouwbaar inpakwerk vanuit huis? Let dan goed op. Er zijn namelijk een aantal websites op het internet die allerlei leuke banen aanbieden voor mensen die producten willen inpakken. Denk aan werkzaamheden als enveloppen vouwen, post sorteren, balpennen monteren of snoep inpakken. Maar om in contact met bedrijven te komen dien je eerst geld te betalen.

Het is niet normaal dat je geld moet betalen om aan thuiswerk te komen. Wanneer men geld vraagt in ruil voor thuiswerk dan kun je er over het algemeen wel van uitgaan dat er maar één iemand is die beter wordt van deze vorm van thuiswerken en dat is de aanbieder zelf. Niet betalen dus, dat doe je bij een uitzendbureau toch ook niet?

Vaak is inpakwerk erg regiogebonden. Let er voordat je reageert op of je in de aangegeven regio woont. Anders heeft het geen zin om te reageren op het aangeboden thuiswerk.

Tip: maak, voordat je begint, duidelijke afspraken met de opdrachtgever over de prijs!


Producten testen

producten testenWil jij vanuit huis bijverdienen door nieuwe producten te testen? Wij zijn voor diverse fabrikanten op zoek naar mensen die vanuit huis nieuwe producten willen testen. Denk hierbij aan nieuwe smaken chips, wasmiddel of cosmeticaproducten, maar ook aan mp3-spelers en andere technische gadgets.

Per product ontvang je een e-mail met daarin meer informatie. Je mag per onderzoek zelf bepalen of je mee wilt werken of niet.

Meer informatie


Overzicht thuiswerkcentrales

inpakwerkWanneer je op zoek bent naar productiewerk of inpakwerk vanuit huis dan heb je vast wel eens die advertenties gezien die gouden bergen beloven. Vaak staat er een duur 0900-nummer bij dergelijke advertenties vermeld en blijk je ook nog eens eerst een gids van enkele tientjes aan te moeten schaffen waar niet-bestaande vacatures in staan.

De beste (en goedkoopste) manier om aan thuiswerk te komen is contact op te nemen met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt.

Meer informatie


Thuiswerken

Bekijk een overzicht van diverse manieren van geld verdienen vanuit huis. Uitgebreide uitleg en verwijzingen naar verdere informatie.

Meer informatie, zie Geld verdienen

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.