Groningen

Op zoek naar thuiswerk in Groningen? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Groningen:


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Yoors

Yoors

Geld verdienen met het delen van foto’s, leuke stukjes tekst of quotes? Het klinkt makkelijk en dat is het ook. Je kunt zelfs geld verdienen met het delen van leuke teksten of quotes van anderen. Wanneer je je gratis aanmeldt bij Yoors kun je direct beginnen en worden de inkomsten met jou gedeeld. Dit is een erg leuke manier van bijverdienen.


Computerwerk

clickworker

Clickworker is op zoek naar mensen voor het verrichten van kleine taken als het corrigeren van teksten en het schrijven van korte teksten die passen bij een bepaalde afbeelding. De werktijden kun je zelf indelen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. De teksten zelf zullen in het Nederlands zijn, maar de uitleg van de opdrachten is in het Engels.

Je ontvangt een vergoeding per gecorrigeerde/geschreven tekst. Je bepaalt zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.

Inschrijven bij Clickworker is gratis en je kunt per direct beginnen.


Vragen beantwoorden

Diverse onderzoekspanels zijn op zoek naar mensen uit Groningen die vanuit huis geld willen verdienen met het beantwoorden van vragen.

Na het invullen van je basisgegevens kun je direct beginnen met het invullen van vragenlijsten voor geld.

Je beslist zelf of en hoeveel vragenlijsten je invult.
Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding.

Om je gratis in te schrijven ga je naar het inschrijfformulier.


Inpakwerk in Groningen

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Groningen die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Groningen

Stadskanaal

De Grens
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Wildervank

Rokla
Nijverheidsstraat 95
9648 JE Wildervank

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Groningen

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Groningen, zoals in Veendam, Stadskanaal of Delfzijl.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.