Groningen

Op zoek naar thuiswerk in Groningen? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Groningen.


Yoors

Yoors

Geld verdienen met het delen van foto’s, leuke stukjes tekst of quotes? Het klinkt makkelijk en dat is het ook. Je kunt zelfs geld verdienen met het delen van leuke teksten of quotes van anderen. Wanneer je je gratis aanmeldt bij Yoors kun je direct beginnen en worden de inkomsten met jou gedeeld. Dit is een erg leuke manier van bijverdienen.


Computerwerk

clickworker

Clickworker is op zoek naar mensen voor het verrichten van kleine taken als het corrigeren van teksten en het schrijven van korte teksten die passen bij een bepaalde afbeelding. De werktijden kun je zelf indelen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. De teksten zelf zullen in het Nederlands zijn, maar de uitleg van de opdrachten is in het Engels.

Je ontvangt een vergoeding per gecorrigeerde/geschreven tekst. Je bepaalt zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.


Vragen beantwoorden

GFK (Growth For Knowledge) is weer op zoek naar een aantal mensen uit Groningen dat geld wil verdienen met het beantwoorden van vragen.

Na het invullen van je interesses ontvang je regelmatig een e-mail met daarin uitnodigingen voor vragenlijsten.

Je beslist zelf of en hoeveel vragenlijsten je invult.
Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding.


Inpakwerk in Groningen

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Groningen voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.