Noord-Holland

Op zoek naar thuiswerk in Noord-Holland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Noord-Holland:


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Computerwerk

Clickworker neemt grote opdrachten aan van bedrijven en splitst deze op in kleine deeltaken die door thuiswerkers kunnen worden verricht.

Je kunt hierbij denken aan het controleren van korte stukjes tekst of het geven van korte beschrijvingen bij afbeeldingen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Verder dien je te beschikken over een computer met internetverbinding. De werktijden mag je zelf bepalen.

Enige kennis van de Engelse taal is belangrijk omdat de website zelf in het Engels is. De opdrachten dien je in het Nederlands uit te voeren.

Voor elke geschreven of gecorrigeerde tekst ontvang je een financiële vergoeding. Deze vergoeding wordt van tevoren bekendgemaakt. Je beslist zelf hoeveel opdrachten je uitvoert en op welke tijden je dat doet.

Wil je graag meedoen? Schrijf je dan in bij Clickworker.


Teksten schrijven

Infonu is op zoek naar mensen die vanuit huis geld willen verdienen met het schrijven van informatieve artikelen. Je beslist zelf waarover je schrijft. De enige eis die Infonu stelt is dat het artikel informatief is voor de bezoekers.

Bij de artikelen worden advertenties getoond en de inkomsten hiervan worden met jou gedeeld. Inmiddels staan er al enkele tienduizenden artikelen op Infonu, geschreven door een groot aantal thuiswerkers.

Voor dit werk dien je te beschikken over een goede kennis van de Nederlandse taal en een gezonde portie enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Ben jij die enthousiaste thuiswerker die per direct wil beginnen met schrijven en verdienen? Meld je dan nu aan op Infonu.


Betaald advertenties kijken

Wil jij geld verdienen met het bekijken van advertenties? Het klinkt apart, maar je kunt tegenwoordig eenvoudig geld verdienen met het bekijken van online advertenties.

Er zijn geen vooropleidingseisen. Wel dien je in het bezit te zijn van een computer met internetaansluiting en een eigen e-mail adres.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


 Inpakwerk in Noord-Holland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Noord-Holland die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Noord-Holland

Assendelft

Stepa Afwerking BV
Industrieweg 6/C
1566 JP Assendelft

Heemstede

Lagelasten.info
Amstellaan 22
2105 VE Heemstede

Hoogkarspel

TWC Juwi
Zuiderwijzend 17
1616 LH Hoogkarspel

Huizen

Risa National
Muiderzand 46
1274 TB Huizen

Noord-Scharwoude

Jeba Service
Industriestraat 9
1723 LE Noord-Scharwoude

Purmerend

DHN Handelinsservice
Kaftanstraat 51
1448 DZ Purmerend

Westknollendam

Syto Co-Packaging Wormerveer
Industrieweg 98/100
1525 RD Westknollendam

Zwaag

Thuiswerkcentrale Top/Mail
Waterkers 85
1689 PL Zwaag

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Noord-Holland

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Noord-Holland, zoals in Alkmaar, Haarlem of Amsterdam.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

48 Comments

 1. graag zou ik in aanmerking willen komen voor inpakwerk/sorteerwerk thuis
  wil echt aan het werk zo dat ik naast mijn inkomen extra wat kan verdienen

 2. Ik wil graag in contact komen met inpakwerk/sorteerwerk thuis.Wil graag zo spoedig te werk gaan dat ik wat geld kan verdienen

  • Graag wil ik inpak werk gaan doen ,voor een paar uurtjes per week ,ik zelf kom uit het zuiden van het land ,en heeft daar ook regelmatig inpak werk gedaan ik ben bekend met look kerstkaarten en andere kaarten

 3. Ik zou graag thuiswerk willen doen, en zou graag meer informatie willen ontvangen om hopelijk aan de slag te kunnen.
  Ik hoor graag van jullie.

  Mvg,

 4. In zou graag thuiswerk willen doen en zou graag meer informatie willen ontvangen hopelijk aan de slag te kunnen hoor graag van jullie

 5. Ik zou graag thuiswerk willen doen, en zou graag meer informatie willen ontvangen om hopelijk aan de slag te kunnen.
  Ik hoor graag van jullie.
  Groetjes,
  Nasser

 6. Ik zou graag thuiswerk doen. Maakt niet uit of het inpakwerk is of iets op de computer. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

 7. Ik zoek thuiswerk, inpakwerk/productiewerk genoet de voorkeur. Ik zou hier graag voor benaderd worden en informatie over krijgen.

  Omgeving hoorn nh

 8. ik ben Patty,57 jaar en ben op zoek naar thuiswerk (aantal jaren geleden ook thuiswerk gedaan) dus wat ervaring.Inpak en Productie heeft mijn voorkeur.Ben serieus en betrouwbaar en alle dagen beschikbaar.

 9. Ik ben E.Ozkan 28 kaar oud, ik heb een vaste baan maar ik verdient helaas niet genoeg.ik wil graag thuis ook wat doen inplakken/sorteren,enzovoort ik heb wel werk ervaring ik ben betrouwbaar en ik heb bij medicijn fabriek gewerkt ik ik doe mijn werk nietjes en serieus.

  Alvast dank u wel.

 10. Wat is de minimale leeftijd om thuiswerk te verrichten?
  Graag zou ik uitgebreide informatie ontvangen over thuiswerk en de verdiensten.

  met vriendelijke groeten,

 11. Ik zou graag in aanmerking willen komen voor inpakwerkzaamheden, enveloppen vouwen enz, vertalen
  Ik ben jaren japster geweest en heb een enkelblessure en zou graag met mijn handen graag aan de slag gaan.

 12. ik zou grag in aanmerking wille komen ik ben invalide en ik moet en scotmobile hebe en moet alles self betalen aub dank u wel

 13. goeden dag
  Graag zou ik voor mijn gezin nog wat extra geld willen verdienen , ik heb een eigen onderneming en kan er nog wel wat werkzaamheden bij hebben.Ik ben werkzaam in de bouw en ook in crisis tijd altijd volop aan de gang geweest.Nu kan ik in de middag en avond uren mooi wat bijverdienen .

 14. Goede dagen,
  ik zoek heel graag thuis werken inpakken produktie en netjes strijkers ikheb goede ervaring dus mijn voorkeurs daar naast ikheb ook ervaring met naaister ik kan ophalen en zorgen,ikben 40 jaar,mevrouw
  graag hoor reactie van jullie,
  mvgoeten

 15. Ik zoek thuiswerk. Ik wil graag inpakwerk doen.
  Graag hoor ik van u.
  Ik woon in blokker Noord-Hollands
  Groetjes linda

 16. Hallo, Mijn naam is Flint en ben 29 jaar. Ik ben netjes en werk snel. Ik zoek alle voorkomende soorten werk zowel thuis als in de omgeving van Hoorn. Mijn voorkeur gaat uit naar inpakwerk. Ik heb veel tijd en beschik over een auto.

 17. Goedemiddag, mijn naam is Pascal ben 30 jaar en woon in Amsterdam. Ik wil graag extra vanuit huis werken om meer te verdienen graag zou ik in contact t komen met thuiswerkcentrales in regio Amsterdam.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.