Geld verdienen in 1 uur

Stel dat je maar 1 uurtje de tijd hebt om snel geld te verdienen vanuit huis, welk soort thuiswerk moet je dan kiezen om in zo’n korte tijd het meeste geld te verdienen? Wij zochten het voor je uit en geven je een overzicht.

Geld verdienen in 1 uur…

Maar eerst even een…

Waarschuwing

Als je op zoek bent naar methoden om binnen 1 uur geld te verdienen dan kom je al snel uit op aanbiedingen voor het lenen van geld. Of verdienmogelijkheden zoals cryptocurrency en beleggen.

Geld lenen is alleen verstandig als je tijdelijk minder te besteden hebt en heel zeker weet dat je het geleende bedrag spoedig kunt terugbetalen. Je betaalt namelijk rente over het geleende geld. De slogan “geld lenen kost geld” bestaat niet voor niets!

Met de handel in cryptocurrency of met beleggen kun je inderdaad snel geld verdienen. Je kunt je geld echter ook heel snel kwijtraken. Het is en blijft een manier van gokken. En gokken kun je beter alleen doen met geld dat je echt over hebt (en het dus geen groot probleem is wanneer je het kwijtraakt).

Tot zover het belerende vingertje. Hier volgt de lijst van mogelijkheden:

1. Reclame bekijken – Verdien meteen €25,-

Geld verdienen met reclame bekijken werkt heel simpel. Na inschrijving ontvang je advertenties in je mailbox. Zodra je die bekijkt ontvang je een vaste vergoeding per advertentie.

Het eerste uur kun je hiermee meteen zo’n € 25,- verdienen. Dit komt vooral doordat de meeste bedrijven een aanmeldingsbonus van soms wel enkele euro’s uitkeren voor nieuwe leden. Deze bonus wordt meteen in je account bijgeschreven na het invullen van je gegevens.

Het addertje onder het gras is dat je eerst de uitbetalingsdrempel bereikt moet hebben om daadwerkelijk uitbetaald te kunnen worden. Je hebt het geld dus wel snel verdiend, maar niet zo snel in handen.

Het kan enige tijd duren voordat je de uitbetalingsdrempel hebt bereikt. En dat is ook precies de reden dat er inschrijfbonussen worden gegeven. Zo ben je de eerste keer meer gemotiveerd om door te gaan totdat je het minimum uitbetaalbedrag hebt bereikt.

Meer informatie vind je bij Advertenties kijken en geld verdienen.

2. Enquêtes invullen – Direct starten

Ook met enquêtes invullen kun je binnen 1 uur redelijk wat geld verdienen. Je kunt je inschrijven bij meerdere bedrijven tegelijk. Daarna krijg je uitnodigingen per mail voor het invullen van vragenlijsten.

Je krijgt vervolgens een vergoeding per ingevulde vragenlijst. Je kunt deze dus opsparen en er zoveel mogelijk binnen 1 uur afwerken. Gemiddeld verdien je hier zo’n € 12,- per uur mee.

Sommige enquêtes betalen uit in gratis producten of tegoedbonnen in plaats van geld.

Voordeel: makkelijk bijverdienen op momenten dat het jou uitkomt.

Nadeel is dat het niet meer is dan een bijverdienste van hooguit een paar honderd euro per maand.

Meer informatie vind je op de website Producten Testen – Thuis geld verdienen met het invullen van vragenlijsten.

3. Artikelen schrijven – langzaam en snel verdienen

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met het schrijven van artikelen.

  • Eenmalig en direct betaald worden per aantal woorden/per geschreven artikel = snel geld verdienen
  • Langdurig betaald worden op basis van advertentie-inkomsten = passief inkomen opbouwen

Bij directe betaling kun je als beginnend schrijver rekenen op ongeveer € 7,- in één uur. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer geld je kunt vragen voor je artikelen.

Er is ook nog een andere mogelijkheid om geld te verdienen met schrijven. Hierbij word je betaald op basis van advertentie-inkomsten.

Hierbij verdien je het eerste uur dat je schrijft niets. Langzamerhand lopen de inkomsten op. Omdat de door jou geschreven teksten online blijven staan zullen ze ook geld opleveren op de momenten dat jij niet schrijft. Dit wordt ook wel “passief inkomen” genoemd.

Dit passieve inkomen kost wel veel meer tijd om op te bouwen. Dus als je snel geld wilt verdienen kun je beter kiezen voor een mogelijkheid waarbij je direct betaald wordt.

Meer informatie vind je bij Geld verdienen met teksten schrijven.

4. Eigen zaak – bepaal je eigen tarief

Voor jezelf iets doen levert over het algemeen meer geld op dan hetzelfde werk doen voor een ander. Je kunt je eigen uurtarief bepalen en meer rekenen naarmate je meer ervaring hebt.

Heb je meer tijd, dan loont het de moeite om iets voor jezelf te beginnen. Op de langere termijn verdien je dan steeds meer geld per uur. Goede opties zijn bijvoorbeeld:

  • een massagepraktijk aan huis
  • lifecoach
  • budgetcoach
  • interieuradvies
  • cadeaupakketten samenstellen
  • taarten maken voor speciale gelegenheden
  • …en nog veel meer

Bekijk ook eens onze handige lijst van ideeën voor een eigen zaak aan huis.

5. Affiliate marketing via TikTok = snel geld verdienen

Wil je snel geld verdienen met een TikTok kanaal? Er is nu een Nederlandstalige cursus die jou leert hoe je op een makkelijke manier geld kunt verdienen met TikTok. Hiervoor heb je geen vooropleiding nodig.

Bekijk de video en leer hoe jij snel geld verdient via TikTok – Naar de video
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.