Geld verdienen in 1 uur

Makkelijk en snel geld verdienen

Stel dat je maar 1 uurtje de tijd hebt om snel geld te verdienen vanuit huis, welk soort thuiswerk moet je dan kiezen om in zo’n korte tijd het meeste geld te verdienen? Wij zochten het voor je uit en kwam erachter dat je soms zelfs al binnen 10 minuten je geld binnen hebt. Hieronder vind je ons overzicht.

Geld verdienen in 1 uur…

Maar eerst even een…

Waarschuwing

Als je op zoek bent naar methoden om binnen 1 uur geld te verdienen dan kom je al snel uit op aanbiedingen voor het lenen van geld. Of verdienmogelijkheden zoals cryptocurrency en beleggen.

Geld lenen is alleen verstandig als je tijdelijk minder te besteden hebt en heel zeker weet dat je het geleende bedrag spoedig kunt terugbetalen. Je betaalt namelijk rente over het geleende geld. De slogan “geld lenen kost geld” bestaat niet voor niets!

Met de handel in cryptocurrency of met beleggen kun je inderdaad snel geld verdienen. Je kunt je geld echter ook heel snel kwijtraken. Het is en blijft een manier van gokken. En gokken kun je beter alleen doen met geld dat je echt over hebt (en het dus geen groot probleem is wanneer je het kwijtraakt).

Tot zover het belerende vingertje. Hier volgt de lijst van echte mogelijkheden:

1. Enquêtes invullen – Direct starten

Ook met enquêtes invullen kun je binnen 1 uur redelijk wat geld verdienen. Je kunt je inschrijven bij meerdere bedrijven tegelijk. Daarna krijg je uitnodigingen per mail voor het invullen van vragenlijsten.

Je krijgt vervolgens een vergoeding per ingevulde vragenlijst. Je kunt deze dus opsparen en er zoveel mogelijk binnen 1 uur afwerken. Gemiddeld verdien je hier zo’n € 12,- per uur mee.

Sommige enquêtes betalen uit in gratis producten of tegoedbonnen in plaats van geld.

Voordeel: makkelijk bijverdienen op momenten dat het jou uitkomt.

Nadeel: Een fulltime inkomen met enquêtes is niet mogelijk. Reken op een bijverdienste van hooguit een paar honderd euro per maand.

Meer informatie vind je op deze website: Thuis geld verdienen met het invullen van vragenlijsten.

2. Geld verdienen binnen 10 minuten met spelletjes spelen

Speel je graag spelletjes? Je kunt nu makkelijk geld verdienen in korte tijd (ja, zelfs binnen 10 minuten!) met het spelen van verschillende leuke en eenvoudige spelletjes op je smartphone. En hoe beter je bent, hoe meer je verdient.

Klik op de afbeelding hieronder om de lijst van spelletjes te zien. Je kunt ook eerst gratis oefenen om te kijken of het wat voor je is.

3. Reclame bekijken – Verdien meteen €25,-

Geld verdienen met reclame bekijken werkt heel simpel. Na inschrijving ontvang je advertenties in je mailbox. Zodra je die bekijkt ontvang je een vaste vergoeding per advertentie.

Het eerste uur kun je hiermee meteen zo’n € 25,- verdienen. Dit komt vooral doordat de meeste bedrijven een aanmeldingsbonus van soms wel enkele euro’s uitkeren voor nieuwe leden. Deze bonus wordt meteen in je account bijgeschreven na het invullen van je gegevens.

Het addertje onder het gras is dat je eerst de uitbetalingsdrempel bereikt moet hebben om daadwerkelijk uitbetaald te kunnen worden. Je hebt het geld dus wel snel verdiend, maar niet zo snel in handen.

Het kan enige tijd duren voordat je de uitbetalingsdrempel hebt bereikt. En dat is ook precies de reden dat er inschrijfbonussen worden gegeven. Zo ben je de eerste keer meer gemotiveerd om door te gaan totdat je het minimum uitbetaalbedrag hebt bereikt.

Meer informatie vind je bij Advertenties kijken en geld verdienen.

4. Artikelen schrijven – langzaam en snel verdienen

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met het schrijven van artikelen.

 • Eenmalig en direct betaald worden per aantal woorden/per geschreven artikel = snel geld verdienen
 • Langdurig betaald worden op basis van advertentie-inkomsten = passief inkomen opbouwen

Bij directe betaling kun je als beginnend schrijver rekenen op ongeveer € 7,- in één uur. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer geld je kunt vragen voor je artikelen.

Er is ook nog een andere mogelijkheid om geld te verdienen met schrijven. Hierbij word je betaald op basis van advertentie-inkomsten.

Hierbij verdien je het eerste uur dat je schrijft niets. Langzamerhand lopen de inkomsten op. Omdat de door jou geschreven teksten online blijven staan zullen ze ook geld opleveren op de momenten dat jij niet schrijft. Dit wordt ook wel “passief inkomen” genoemd.

Dit passieve inkomen kost wel veel meer tijd om op te bouwen. Dus als je snel geld wilt verdienen kun je beter kiezen voor een mogelijkheid waarbij je direct betaald wordt.

Meer informatie vind je bij Geld verdienen met teksten schrijven.

5. Eigen zaak – bepaal je eigen tarief

Voor jezelf iets doen levert over het algemeen meer geld op dan hetzelfde werk doen voor een ander. Je kunt je eigen uurtarief bepalen en meer rekenen naarmate je meer ervaring hebt.

Heb je dus de beschikking over voldoende tijd, dan loont het de moeite om iets voor jezelf te beginnen. Op de langere termijn kun je je uurtarief verhogen waardoor je steeds meer geld in één uur tijd kunt verdienen.

Voorbeeldje: door masssages vanuit huis aan te bieden kun je snel geld verdienen in korte tijd. Een massage van 1 uur levert je gemiddeld zo’n € 60 – € 75 euro op.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer diensten die je vanuit huis kunt aanbieden en waarbij je zelf je uurtarief kunt bepalen:

 1. lifecoach
 2. budgetcoach
 3. interieuradvies
 4. cadeaupakketten samenstellen
 5. taarten maken voor speciale gelegenheden
 6. …en nog veel meer

Bekijk ook eens onze handige lijst van ideeën voor een eigen zaak aan huis.

6. Geld verdienen terwijl je online shopt

Het is nu ook mogelijk om geld te verdienen met het (online) kopen van producten die je sowieso al zou kopen.

Zogenaamde Cashback websites betalen jou namelijk een deel van het aankoopbedrag terug. Dus wilde je toch al iets kopen, doe dat dan via een cashback website. Anders gooi je geld weg en dat is zonde!

Meer informatie vind je op deze website: Handige lijst van cashbacksites plus screenshots van uitbetalingen

7. Affiliate marketing

Heb je een social media account met veel volgers of een eigen website? Dan kun je direct geld verdienen met het linken naar andere websites.

Kies zelf de websites of de producten uit die interessant zijn voor jouw bezoekers of volgers. En plaats een speciale affiliatelink.

Zodra iemand iets koopt via jouw link ontvang jij direct een leuke vergoeding die kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Dit heet affiliate marketing.

Meer weten? Bekijk dan de Gratis Cursus Affiliate Marketing

8. Belasting terugvragen

Heb je het afgelopen jaar een tijdelijke (bij)baan in loondienst gehad? Vaak kun je dan belasting terugvragen. De kans is namelijk groot dat er belasting is geheven over je loon alsof je fulltime gewerkt zou hebben.

9. Dien een claim in bij grote techbedrijven

Grote techbedrijven zoals Facebook en TikTok hebben enorm veel geld verdiend met het verzamelen en verkopen van persoonlijke gegevens van hun gebruikers.

Hierdoor heb jij recht op schadevergoeding. Maar als je in je eentje een proces zou aanspannen dan maak je weinig kans.

De Consumentenbond helpt mee met het aanspannen van een massaclaim. Meedoen is gratis. En mocht de zaak gewonnen worden dan krijg je uitbetaald. Er zijn al meerdere zaken gewonnen tegen grote bedrijven.

Aanmelden is gratis en kost hooguit 5 minuten. De uitbetaling kan een tijdje op zich laten wachten. Maar het is makkelijk verdiend. Je kunt je gratis aansluiten bij meerdere claims tegelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van de Consumentenbond, bij het onderdeel Collectieve Claims

10. Kleine taakjes op je smartphone

Even 10 minuutjes over? Voer wat kleine taakjes uit en verdien geld!

Enkele voorbeelden van taakjes zijn:

 • het overtypen van woorden
 • het maken van een foto van de zonsondergang vanuit jouw raam
 • tellen van het aantal mensen op een foto
 • opzoeken van adresgegevens op een website

De taakjes zelf kosten meestal niet meer dan een minuut. Je kunt er zoveel doen als je wilt. De website is in het Engels, maar de taakjes zelf zijn in het Nederlands.

Inschrijven is gratis. Ga naar deze pagina op Clickworker. Na het bevestigen van je e-mail adres kun je de app downloaden. En kun je meteen beginnen met verdienen!

11. Spullen verkopen

Verkoop je ongebruikte spullen op Marktplaats. Het kost je weinig tijd en je kunt snel geld in handen krijgen. Daarnaast ruimt het lekker op.

Heb je de smaak te pakken, maar heb je geen ongebruikte spullen meer om te verkopen? Lees dan meer over Een Handel Via Marktplaats Beginnen
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.