Friesland

Op zoek naar thuiswerk in Friesland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Friesland.


Computerwerk

clickworker

Clickworker is weer op zoek naar thuiswerkers uit Friesland voor het verbeteren van teksten en het schrijven van korte stukjes tekst bij een serie afbeeldingen.

De stukken tekst die je verbetert of schrijft zijn in het Nederlands. De opdrachten worden echter in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je deze taal ook goed beheerst.

Voor elke geschreven/gecorrigeerde tekst ontvang je een vaste vergoeding. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.

Na het invullen van het inschrijfformulier kun je direct beginnen met verdienen vanuit huis.


Vragen beantwoorden

gtm

Wil jij thuis verdienen met het beantwoorden van vragen over diverse onderwerpen? Via Thuiswerk.net kun je je inschrijven bij een aantal bedrijven die jou betalen voor je antwoorden.

Voor deze vorm van geld verdienen is geen vooropleiding of ervaring vereist.

Je beslist zelf of en hoeveel vragenlijsten je invult. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding.


Inpakwerk in Friesland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Friesland voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.