Friesland

Op zoek naar thuiswerk in Friesland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Friesland:


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Computerwerk

Clickworker is weer op zoek naar thuiswerkers uit Friesland voor het verbeteren van teksten en het schrijven van korte stukjes tekst bij een serie afbeeldingen.

De stukken tekst die je verbetert of schrijft zijn in het Nederlands. De opdrachten worden echter in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je deze taal ook goed beheerst.

Voor elke geschreven/gecorrigeerde tekst ontvang je een vaste vergoeding. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.

Na het invullen van het inschrijfformulier kun je direct beginnen met verdienen vanuit huis.


Vragen beantwoorden

Wil jij thuis verdienen met het beantwoorden van vragen over diverse onderwerpen? Via Thuiswerk.net kun je je inschrijven bij een aantal bedrijven die jou betalen voor je antwoorden.

Voor deze vorm van geld verdienen is geen vooropleiding of ervaring vereist.

Je beslist zelf of en hoeveel vragenlijsten je invult. Per ingevulde vragenlijst ontvang je een vergoeding.


Inpakwerk in Friesland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Friesland die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Friesland

Er zijn ons momenteel geen thuiswerkcentrales bekend in Friesland.

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Friesland

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Friesland, zoals in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten of Wolvega.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.