Microjobs vanuit huis

Microjobs – de meest simpele en flexibele manier om geld te verdienen vanuit huis. Rijk word je er niet van. Je hebt geen opleiding of ervaring nodig. En… maar een heel klein beetje tijd.

Geen wonder dat microjobs ook in Nederland steeds populairder worden. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Wat zijn microjobs?

Microjobs zijn kleine online taakjes die je binnen enkele minuten kunt uitvoeren. Ideaal thuiswerk voor in de verloren momentjes dus. Precies die momenten waarin je anders toch maar doelloos op social media zou gaan scrollen.

Met microjobs kun je dus makkelijk geld verdienen op momentjes die jou uit komen. Bij elkaar opgeteld kun je zo flink wat extra bijverdienen in een maand! Het schijnt dat sommige mensen zelfs microjobs uitvoeren tijdens hun toiletbezoek…

Dat geeft maar aan hoe eenvoudig deze manier van geld verdienen is. Benieuwd op welke manieren je kunt bijverdienen? Hieronder vind je de leukste Nederlandstalig microjobs.

1. Boodschappen scannen

Scan wekelijks de streepjescodes van je boodschappen in met een speciale app en ontvang gratis cadeaubonnen. Dat is nog eens snel en makkelijk verdienen!

2. Vragen beantwoorden

Momentje over? Vul korte vragenlijsten in. Multiple choice, dus je hoeft niet uitgebreid te typen. Per vragenlijst ontvang je een vergoeding.

3. Advertenties klikken

Klik op advertenties en krijg een vergoeding per klik. Bij aanmelding ontvang je direct je eerste € 2,-. Vanaf € 25,- kun je een uitbetaling aanvragen.

Naast advertenties klikken kun je (als je dat wilt) ook verdienen met online shoppen bij jouw eigen vertrouwde webshops. Aanmelden is gratis en je kunt per direct beginnen.

4. Digitale klusjes

Kun je redelijk goed Engels lezen? Dan kun je bijverdienen met kleine digitale klusjes zoals het opzoeken van gegevens op een website of maken van foto’s. De website is in het Engels, de opdrachten zelf zijn in het Nederlands.

5. Teksten schrijven

Stukjes tekst schrijven wanneer het jou uitkomt. En elke maand geld verdienen, ook over eerder geschreven teksten.

Ook interessant
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.