Drenthe

Op zoek naar thuiswerk in Drenthe? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Drenthe.


Schrijven van teksten

infonuVond je het altijd leuk om werkstukken te maken voor school? Bij Infonu kun je vanuit huis geld verdienen met het schrijven van informatieve artikelen. Je bepaalt zelf waarover je schrijft: je hobby’s, uitleg over de verzorging van dieren, informatie over een bepaalde ziekte. Het maakt niet uit, als het artikel maar informatief is voor de lezer.

Na inschrijving kun je direct beginnen. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt; er is geen minimum of maximum aantal artikelen dat je per week moet schrijven.

Nog vragen? Boven het inschrijfformulier staat een link naar de rondleiding (tour) waarin alles in korte stappen wordt uitgelegd.


Computerwerk

clickworkerClickworker is weer op zoek naar thuiswerkers uit Drenthe voor het verbeteren van teksten en het schrijven van korte stukjes tekst bij een serie afbeeldingen.

De stukken tekst die je verbetert of schrijft zijn in het Nederlands. De opdrachten worden echter in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je deze taal ook goed beheerst.

Voor elke geschreven/gecorrigeerde tekst ontvang je een vaste vergoeding. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.


 

Vragen beantwoorden

gtmOntvang gratis nieuwe producten om te testen en verdien geld met het beantwoorden van vragen.

Na inschrijvingen ontvang je per e-mail uitnodigingen voor het invullen van vragenlijsten. Het onderwerp van de vragenlijst en de beloning voor het invullen staan in deze e-mail vermeld. Je bent niet verplicht om aan elk onderzoek mee te werken.

Je bepaalt zelf hoeveel vragen je beantwoordt. Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


 

Inpakwerk in Drenthe

inpakwerkWanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Drenthe voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.