Drenthe

Op zoek naar thuiswerk in Drenthe? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Drenthe:


Geld nodig? Verdien tot €10,- per enquete. Werk vanuit huis.
Gratis aanmelden en vandaag nog beginnen!
>> Meer informatie


Schrijven van teksten

Vond je het altijd leuk om werkstukken te maken voor school? Dan is geld verdienen met InfoNu vast iets voor jou!

Bij Infonu kun je namelijk vanuit huis geld verdienen met het schrijven van informatieve artikelen. Je bepaalt zelf waarover je schrijft: je hobby’s, uitleg over de verzorging van dieren, informatie over een bepaalde ziekte. Het maakt niet uit, als het artikel maar informatief is voor de lezer.

Na inschrijving kun je direct beginnen. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt; er is geen minimum of maximum aantal artikelen dat je per week moet schrijven.

Nog vragen? Boven het inschrijfformulier staat een link naar de rondleiding (tour) waarin alles in korte stappen wordt uitgelegd.


Computerwerk

Clickworker is weer op zoek naar thuiswerkers uit Drenthe voor het verbeteren van teksten en het schrijven van korte stukjes tekst bij een serie afbeeldingen.

De stukken tekst die je verbetert of schrijft zijn in het Nederlands. De opdrachten worden echter in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je deze taal ook goed beheerst.

Voor elke geschreven/gecorrigeerde tekst ontvang je een vaste vergoeding. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel stukken tekst je wilt schrijven of corrigeren.

Na het invullen van het aanmeldformulier kun je direct beginnen met verdienen met de eerste opdrachten.


Vragen beantwoorden

Ontvang gratis nieuwe producten om te testen en verdien geld met het beantwoorden van vragen.

Na inschrijvingen ontvang je per e-mail uitnodigingen voor het invullen van vragenlijsten. Het onderwerp van de vragenlijst en de beloning voor het invullen staan in deze e-mail vermeld. Je bent niet verplicht om aan elk onderzoek mee te werken.

Je bepaalt zelf hoeveel vragen je beantwoordt. Inschrijven als testpersoon is gratis en je kunt per direct beginnen.


Inpakwerk in Drenthe

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale.

Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, dan volgt hieronder een lijst van thuiswerkcentrales in Drenthe die zo nu en dan op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.

Thuiswerkcentrales in Drenthe

Assen

Thuiswerkcentrale Hummel
Zadelmakerstraat 25b
9403 VG Assen

Emmen

Dick Seubring Thuiswerkcentrale
Ravelijn 74
7823 TE Emmen

Emmen

TC Emmen
Kapitein Grantstraat 30
7821 AR Emmen

Nijeveen

Quintet
Energieweg 1
7948 NT Nijeveen

Zwartemeer

Verlengde van Echtenskanaal NZ 73
7894 EE Zwartemeer

Tips bij het solliciteren naar inpakwerk

Niet elke op de lijst vermelde thuiswerkcentrale heeft te allen tijde inpakwerk en productiewerk voor jou. Mocht men op dit moment geen thuiswerk voor jou hebben dan kun je vaak wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Voor de meeste thuiswerkcentrales geldt dat je binnen een straal van 10 à 15 kilometer van de betreffende thuiswerkcentrale dient te wonen. Indien je verder weg woont heeft reageren over het algemeen geen zin.

Maak, om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, van tevoren duidelijke afspraken over de hoeveelheid thuiswerk en de prijs per stuk.

Meer thuiswerk in Drenthe

In ons totaaloverzicht vind je nog meer verschillende soorten thuiswerk in de regio Drenthe, zoals in Emmen of in Assen.

Testers gezocht van productenBekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.