EuroClix

EuroClix heeft een programma waarmee je op verschillende manieren vanuit huis geld kunt verdienen.  Het inschrijven bij EuroClix is gratis.

Na inschrijving ontvang je per e-mail uitnodigingen om geld te verdienen. De mogelijkheden zijn divers. Je kunt onder andere geld verdienen met:

 • het bekijken van advertenties
 • meedoen aan gratis acties
 • spelletjes spelen
 • meewerken aan korte onderzoeken

Je bent niet verplicht om op de mails te reageren, je bepaalt dus zelf hoeveel je verdient bij EuroClix.

Verdiensten

Voor elke activiteit ontvang je clix. Deze clix kun je laten inwisselen voor euro’s of cadeaus. Bij aanmelding ontvang je direct 150 clix (€ 1,95). Hoe langer je spaart, hoe meer euro’s je ontvangt bij het inwisselen. Zo kun je 1000 clix inwisselen voor € 10,- en zodra je 50.000 clix hebt gespaard ontvang in plaats van € 500,- maar liefst € 850,- op je bankrekening.

De hoogte van de verdiensten hangt af van je activiteit. Het is mogelijk om flink bij te verdienen bij EuroClix, maar dan moet je wel erg actief zijn en gebruik maken van alle mogelijkheden. Reken sowieso niet op een fulltime inkomen. Wanneer je gemiddeld actief bent dan kun je rekenen op zo’n 2-5 uitbetalingen per jaar.

Betrouwbaar?

EuroClix is al meer dan 10 jaar actief op het internet en staat bekend als zeer betrouwbaar. Op de website staat aangegeven dat er binnen 10 werkdagen wordt uitbetaald. In de praktijk krijg je je geld vaak al binnen 3-4 werkdagen.

Ervaringen

Heb jij ervaringen met EuroClix? Laat het dan hieronder weten.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

24 Comments

 1. Euroclix is een goede site, ik doe al een jaar of 5 mee en in het begin ging het niet zo hard. De laatste tijd verdient het wat beter maar dat komt volgens mij omdat ik ook meer mails krijg

 2. Ook ik werk al een tijdje met euroclix.
  Daar heb ik geen klachten over.
  Echter wat mij niet bevalt is het volgende.
  Zodra ik mijn clix omwissel voor cash, worden er korte tijd later clix van mijn saldo afgehaald.
  Een volgens hen zogenaamde verschil verrekening.
  Nu doe ik echter uitsluitend het mail lezen en onderzoeken, geen enquetes omdat je dan weer vol gespammed wordt.
  Dus elke clix die ik heb verdiend is zonder enig excuus terecht.
  Als euroclix dit bij elke deelnemer doet, en dan geef ik gewoon maar een voorbeeld,
  ik haal bij u 15 clix terug die ten onrechte zijn toegekend.
  Euroclix heeft bijvoorbeeld 200.000 deelnemers x 15 clix.
  Houd dus in dat zij 3 miljoen clix terug nemen.
  Het simpele rekensommetje zegt dus dat euroclix met die actie 3000 € in eigen zak steekt.
  Snel verdient.
  Na aandringen bij euroclix kreeg ik mijn clix terug.
  Had ik het bij het verkeerde eind gehad, was dat zeker niet gebeurd.

 3. Eveneens als de andere heb ik ook Euroclix. Toevallig heb ik anderhalve week terug een uitbetaling aangevraagd en deze maandag ontvangen. Ik heb al eerder uitbetalingen aangevraagd en ook allemaal ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dat ze betrouwbaar zijn.

 4. Ik ben heel tevreden met euroclix
  Heb al verschillende uitbetalingen laten verrichten en dat is allemaal goed gegaan.
  Ik vind het ook prettig en leuk dat een cent niet altijd een cent is maar dat hoe meer je spaart hoe meer de cent waard word.
  Ik persoonlijk vind dit de beste site om een leuk vakantie centje extra te verdienen

 5. Ik loop al een poosje mee met EuroClix en heb al diverse uitbetalingen ontvangen. Het duurt even voordat je genoeg hebt om uit te laten betalen, maar het is een lek extraatje. Nooit problemen gehad, zoals beschreven door Dick. Niks anders dan betrouwbaar!

 6. Prima site die euroclix, doe nu inmiddels twee jaar mee en heb net 325 euro laten uitbetalen, en inderdaad binnen tien werkdagen op de rekening. Toch lekker voor een beetje klikken en enquettes invullen zo net voordat je op vakantie gaat. de truck is om zoveel mogelijk mensen aan te brengen, aan alles wat zij klikken hou jezelf 10% over, dat gaat hard!

 7. een fijne site ,en betrouwbaar doe dit nu meer als een jaar en al 125 eu uitbetaald geregen ,door alleen mails te lezen en enquetes in te vullen ,erg leuk

 8. Hoi,
  Ik ben lid van EuroClix.
  EuroClix bespaart me veel geld en ik denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden.
  Iedere keer als ik iets koop bij een online winkel, dan krijg ik behoorlijke kortingen. Maar ik verdien ook geld als ik deelneem aan online onderzoek.
  Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt meteen de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)! Meld je daarom snel aan.

 9. Mijn ervaring.

  Ik ben een jaar geleden begonnen met Euroclix. Nadat het traag op gang kwam, ben ik nu toch aardig op weg naar de 850€. Mooi zalcentje in een jaar tijd. En dat heeft me elke dag niet meer dan 1 minuut gekost. Wat uitbetaling betreft zal ik nog moeten meemaken. Zal deze post dan up-to date houden.

 10. Wacht nu al 2 maanden op meer dan 1500 clix die ik zou krijgen als ik een meerdaagse reis naar Rome via groupon/euroclix zou boeken. Reis geboekt en inmiddels genoten van Rome. Na al zeker 8 mailtjes nog steeds geen antwoord en ook geen bijschrijving van mijn verdiende clix. Betrouwbaar?
  Krijg ook nog amper uitnodigingen van euroclix voor deelname aan enquêtes en het lezen van berichtjes. Ben ik nu ineens een lastige deelnemer?

 11. Euroclix werkt goed voor mij. Door enquêtes in te vullen en aan loterijen mee te doen verdien je ‘clix’ die je later kan inwisselen voor echt geld. Daarnaast kan je via de site kortingen krijgen bij grote online shops zoals bol.com of wehkamp.com. Ideaal!

 12. EuroClix is niet betrouwbaar als het gaat over clix verdienen met webshop aankopen. Dat gaat via een zo-
  genaamde ClixAssistent die NIET werkt. Mijn eerste transactie raakte ‘zoek’ en kon ik naam mijn clix fluiten. Ze doen er niets aan. Wilden wel proberen om de clix buiten het ‘systeem’ om te regelen met de webshop maar hadden een orderbevestiging nodig.
  Per mail doorgestuurd: resultaat: verzoek afgewezen,
  onvoldoend info in de bevestigingsmail. Terwijl daar alle nodige info in staat. Dus: ze steken jouw clix in hun eigen zak!

 13. Hoi,

  Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
  me namelijk veel geld!

  Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
  online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

  Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
  150 Clix (€ 1,95)!

  Meld je daarom snel aan!

  Groetjes,

  Samuel

 14. Ik heb me eigenlijk op alle sites geabonneerd die enquetes aanbieden maar bij de meesten schiet het gewoon echt helemaal niet op. Euroclix is in mijn ervaring de enige waar het toch best wel snel gaat zonder er al te veel tijd en moeite in te steken. Zou het zeker een kans geven

 15. Sinds december 2016 begonnen met het gebruik van euroclix, dit was meer om mezelf bewust minder bezig te houden met het eindeloos doorscrollen van facebook en andere social media….

  ondertussen in 20 dagen tijd al 1500 clix verzameld, met het invullen van onderzoeken e.d.

  Dus bedankt voor de tip!

 16. Ik ben nu 3 weken lid van Euroclix en ik ervaar het als erg positief. Met het geld dat ik via Euroclix bijelkaar spaar wil ik mijn gezin 1 keer per jaar verrassen met een uitje. Waar wij met dat uitje naartoe gaan is afhankelijk van de aantal clix die ik in 1 jaar bij elkaar spaar.

  In de afgelopen 3 weken heb ik iets meer dan 2000 clix bij elkaar gespaard. Ik zou nu dus 25,- kunnen cashen. Voor mijn gevoel heb ik die 2000 clix vrij snel bij elkaar gespaard, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik als een bezetene continu kijk of er weer een nieuwe marktonderzoek voor mij klaar ligt. De meeste clix heb ik verdiend door deel te nemen aan marktonderzoeken. Per onderzoek heb ik ongeveer 75 clix verdiend.

  Andere manieren waarmee ik clix heb verdiend zijn:

  – Sites bezoeken n.a.v. ontvangen mails. Per bezoek ontvang je 1 clix. Hiermee heb ik tot nu toe 14 clix verdiend. Dit schiet dus niet echt op.

  – Online bestellingen doen. Boodschappen via AH.nl gedaan en een aankoop gedaan via bol.com. Deze clix moet ik nog ontvangen. Er wordt aangegeven dat het vrij lang kan duren voordat de clix worden toegekend. Als je na 30 dagen nog geen clix heb ontvangen, heb je de mogelijkheid om de clix te claimen.

  – Verder heb ik meegedaan aan de mogelijkheden om clix te winnen. Lottery Clix en Lucky Clix.
  Lottery Clix is een loterij met een wekelijkse trekking. Je kan deelnemen door dagelijks een lot te activeren. Dit kost je verder niks. Je kan tussen de 1 en de 500 clix winnen. Met de Lottery Clix heb ik tot nu toe 11 clix gewonnen.
  Lucky Clix is een soort fruitautomaat, een gokkast. Je kan 1 keer per maand deelnemen. Het kost je 100 clix. Voor die 100 clix mag je 10 keer draaien. Hoofdprijs is 100.000 clix (€1700,-). Hiermee heb ik niks gewonnen. Ik ben dus 100 clix kwijt.

  Groetjes,
  T.C.

 17. Uitstekende sites waar je met een beetje inzet zo een paar honderd euro per jaar kunt bijverdienen. Eerlijke en betrouwbare site. TOP

 18. Net 3 dagen lid en inmiddels al 1017 clix alleen maar marktonderzoeken, per dag verdien ik hiermee zo 300 clix, dit houd in 5 enquêtes per dag.wat dus inhoud dat ik per week 2100 clix binnenhaal en ik per maand straks ruim 150 euro ga binnenharken!! Leuk als extraatje bovenop mijn salaris

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.