Administratief

Wil je graag bijverdienen met het verrichten van administratieve werkzaamheden vanuit huis? Administratief thuiswerk is een breed begrip. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van mails, schrijven of corrigeren van teksten of vertaalwerkzaamheden.

Hieronder vind je een aantal vacatures die per direct beschikbaar zijn.


 

Mails verwerken

mails-verwerkenWij zijn op zoek naar mensen die vanuit huis willen bijverdienen met het verwerken van e-mails. Per verwerkte e-mail ontvangt u een vergoeding.

Inschrijven is gratis en u kunt per direct beginnen. Bezoek voor meer informatie de website Reclamemails

meer informatie


 

Schrijven van teksten

infonuBij Infonu kun je geld verdienen met het schrijven van artikelen. Na het bevestigen van je account kun je direct beginnen.
De artikelen die je schrijft kunnen gaan over ieder onderwerp dat je interessant vindt. De enige eis die Infonu stelt is dat de artikelen uniek zijn.

Prima geschikt om als basis voor artikelen te gebruiken zijn bijvoorbeeld uittreksels, studieopdrachten en werkstukken.
Uniek gemaakte artikelen voor Infonu zijn natuurlijk ook welkom. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld recepten, reisverhalen, cd-recensies, je hobby’s enzovoort. Het maakt niet uit waarover je schrijft, als het artikel maar informatief is voor de bezoekers.

Hieronder vind je een link naar het inschrijfformulier. Nog vragen? Boven het inschrijfformulier staat een link naar de Tour.
Door het volgen van de tour wordt alles in enkele stappen duidelijk uitgelegd.

meer informatie


 

Correctors

ClickworkerClickworker is een betaald crowdsourcing-platform. Als corrector zul je teksten gaan controleren en corrigeren indien nodig. Deze teksten zijn vrij kort en zullen gaan over verschillende onderwerpen. Ook kun je je opgeven voor het schrijven van enkele regels tekst bij een afbeelding of over een onderwerp.

De werktijden kun je zelf indelen. Op de website wordt aangegeven welke projecten er momenteel lopen. Je bepaalt per project zelf of je mee wilt doen of niet en hoeveel teksten je wilt corrigeren. Voor elke door jou nagekeken tekst ontvang je een vergoeding.

Functie-eisen:

  • Goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal
  • De beschikking hebben over een computer met internetverbinding

De website zelf is in het Engels, vandaar dat een goede beheersing van de Engelse taal erg handig is. De opdrachten zelf zullen echter uitgevoerd worden in het Nederlands.

meer informatie


 

Vertalers gezocht

Freelance vertalersHeb jij een gedegen kennis van twee of meer talen? Misschien hebben wij dan wel werk voor jou!

Op dit moment hebben wij diverse vacatures voor vertalers die vanuit huis willen werken. Hieronder vind je een greep uit het aanbod:

  • Vertalen van handleidingen
  • Redigeren van Engelse teksten
  • Duitse native speakers voor het corrigeren van teksten
  • Vertalen van een medisch rapport van het Nederlands naar het Turks
  • Etc.

Bezoek onze website voor een overzicht van actuele vacatures.

meer informatie