Administratief thuiswerk

Wil je graag bijverdienen met het verrichten van administratieve werkzaamheden vanuit huis?

Administratief thuiswerk is tegenwoordig een breed begrip. Alles wat met het verwerken van gegevens te maken heeft valt eronder.

Je kunt hierbij denken aan allerlei soorten licht administratieve werkzaamheden. Zoals het verwerken van mails, invoeren van gegevens, schrijven/corrigeren van teksten en vertaalwerkzaamheden.

Vacatures

Spring direct naar de vacatures:

Veel administratief werk kan gemakkelijk vanuit huis worden verricht. Wanneer je al een administratieve baan hebt dan zou je kunnen overleggen met je werkgever of het mogelijk is om een deel van je werkzaamheden vanuit huis te verrichten.

Administratief personeel wordt veel gevraagd. Elk bedrijf moet namelijk een administratie voeren. Om meer kans te maken op administratief thuiswerk, of een baan op een kantoor, kun je overwegen een cursus te volgen. Je leert dan alles over het bijhouden van een loonadminstratie, voorraadbeheer of in-en verkoop.

Administratief werk zonder diploma

Maar er zijn ook allerlei soorten licht administratief werk die vanuit huis gedaan kunnen worden.

Eigenlijk wordt al het typ- en tikwerk achter de computer tegenwoordig geschaard onder administratief werk. Zo vallen werkzaamheden als teksten vertalen, corrigeren van teksten, het invoeren van gegevens en het bijhouden van social media profielen tegenwoordig ook onder admninistratief werk.

Virtual assistant

Vind je het leuk om een ondernemer of een bedrijf te ondersteunen bij hun activiteiten, dan kun je overwegen om Virtual Assistant (VA) te worden. Als VA kun je zelf kiezen welk werk jij andere mensen uit handen wilt nemen. Zo kun je denken aan het opstellen van offertes, maar ook het bijhouden van een Facebookpagina of het ontwerpen en bijhouden van online advertenties. Ook kun je je specialiseren in het bijhouden van de inkomende en uitgaande e-mail en het opstellen en verzenden van nieuwsbrieven.


€200,- per dag met thuiswerk?

Jacko is al zo’n 10 jaar bezig met affiliate marketing en leeft inmiddels van zijn online inkomen. Hij helpt je graag stap voor stap op weg.

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.