Geld verdienen met Futurenet AdPro? Lees dit eerst

FutureNet ervaringen

Wil je graag online geld verdienen en ben je nieuwsgierig naar ervaringen met Futurenet? In dit artikel vind je meer informatie over Futurenet en ervaringen van deelnemers.

Er verschijnen steeds meer mooie verhalen over Futurenet AdPro op social media. Mensen verdienen er bakken met geld mee en hun leven is stukken mooier geworden.

Liefst delen ze dit met zoveel mogelijk foto’s van reisjes naar Bali, mooie spullen en vaak vergezeld van een verhaal.

Deze verhalen lijken erg op elkaar. Eerst hadden deze mensen last van geldproblemen, onzekerheid, eenzaamheid. Toen kwam Futurenet voorbij. De één geloofde er meteen in, de ander moest er eerst niks van weten. Maar zodra ze uiteindelijk Futurenet omarmd hadden ging het stromen.

En wat er dan stroomt is geld. Heel, heel veel geld.

En ze leefden nog lang en gelukkig.

Allemaal dankzij Futurenet.

Je zou er op zijn minst nieuwsgierig van worden.

Dat werden we ook en we gingen op onderzoek uit.

Wat is Futurenet?

Futurenet zelf zegt een social mediaplatform te zijn. Net als Facebook zeg maar. Met het verschil dat je er geld mee kunt verdienen. 

Dat klinkt erg leuk voor iedereen die veel op social media zit. Want met een paar uur per dag Facebooken verdien je helemaal niks.  

Geld verdienen met Futurenet AdPro

Je kunt (zeggen ze) pas echt veel geld verdienen met Futurenet AdPro door zogenaamde Adpacks aan te schaffen. Daarmee kun je extra verdienen. Namelijk door andere (betalende) leden aan te brengen die ook weer geld uitgeven aan die adpacks. Maar om geld te kunnen verdienen met het aanbrengen van betalende leden moet je zelf eerst geld betalen.

En daar begint het wat te schuren. Hoe betrouwbaar is deze manier van geld verdienen? Want op heel Thuiswerkvacatures promoten we steeds dit advies:

Betaal geen geld om aan thuiswerk te komen. Je wilt immers geld verdienen!

Wie doen er mee aan Futurenet AdPro?

Het bijzondere is dat er veel kleine ondernemers meedoen met Futurenet AdPro. Zij zien dit als een mogelijkheid om extra geld te verdienen en daarnaast hun bedrijf te promoten.

Wat er gebeurt als je zo’n kleine ondernemer volgt is bijzonder. Ineens gaan hun berichten op social media niet meer over hun eigen bedrijf, maar vrijwel alleen nog maar over Futurenet.

Ineens werven ze geen klanten meer voor hun eigen praktijk, maar voor Futurenet…

Waarom is dat? Omdat ze geld ontvangen voor iedere nieuwe Futurenet-klant die zich via hen aanmeldt.

En dat is ook de reden dat je weinig kritische reviews leest over deze organisatie. Er zijn heel veel mensen die graag reclame maken voor Futurenet en jou graag als nieuw lid willen binnenslepen, omdat zij dan geld verdienen aan elke euro die jij aan Futurenet AdPro uitgeeft.

Pyramideconstructie

Futurenet wil er alles aan doen om niet over te komen als een pyramideconstructie. In hun voorwaarden stellen ze duidelijk dat ze een “revenue sharing” programma zijn en geen “investment program”. Ze delen dus de opbrengsten en de nadruk ligt niet op investeren.

Dat zijn mooie woorden, maar in de praktijk komt het erop neer dat er juist een enorme prikkel is om er meer geld in te stoppen. Want hoe meer geld je erin stopt, hoe meer je wordt beloond. Veel gebruikers van FutureNet roepen juist dat het om investeren draait.

Ook zou de nadruk niet liggen op het werven van betalende leden. Maar hoe meer betalende leden jij aanbrengt, hoe meer je wordt beloond.

Futurenet stimuleert op deze manier dat mensen geld naar Futurenet blijven overmaken en hun geld blijven herinvesteren. Er kan alleen maar geld verdiend worden zolang er genoeg nieuwe betalende mensen worden aangebracht. Zodra dat niet meer gebeurt stort de pyramide in. Want er wordt niet meer genoeg nieuw geld binnengehaald om de bestaande leden te kunnen betalen.

Dit instorten van de pyramide kan behoorlijk lang uitgesteld worden door het verzinnen van nieuwe manieren om maar niet tot uitbetaling over te hoeven gaan. Bijvoorbeeld door het aanbieden van nieuwe producten om het zogenaamd verdiende geld weer opnieuw te investeren. Zo kun je sinds een paar maanden je geld ook weer investeren in de Futurecoin.

De hoge getallen in je Futurenet-account zijn mooi, maar je hebt pas echt geld verdiend zodra het daadwerkelijk op je eigen bankrekening staat.

Reviews over Futurenet

Op het Nederlandstalige internet zijn helaas nog weinig reviews te vinden. Internationaal zijn er al wel veel waarschuwingen gedaan.

De Poolse overheid heeft in december 2017 al gewaarschuwd voor Futurenet.

Ook de Amerikaanse toezichthouder van de verschillende effectenbeurzen (SEC – vergelijkbaar met de Nederlandse AFM) heeft een waarschuwing op haar website geplaatst:

“The Securities and Exchange Commission is warning investors to beware online “paid-to-click” scams that promise an easy payday by merely purchasing a membership or an advertising product up front and then clicking on a certain number of online ads each day.”

En Ethan Vanderbuilt, een bekende scambuster, heeft een video gemaakt waarin hij waarschuwt tegen deze praktijken.

En op het blog Taratalkstoday vind je een uitgebreid onderzoek en verslag naar het verloop van FutureNet. Dit verslag wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie.

Verder kun je zelf ook behoorlijk wat Engelstalige informatie vinden als je zoekt op Futurenet, gecombineerd met termen als:

 • Ponzi
 • Scam
 • Fraud

Update – inmiddels zijn er ook een aantal Nederlandse (online) ondernemers die zich kritisch hebben uitgelaten over Futurenet:

De geschiedenis herhaalt zich

Deze pyramidesystemen zijn niet nieuw. Deze programma’s duiken van tijd tot tijd op. De ideeën zijn in grote lijnen hetzelfde, het wordt alleen steeds in een ander jasje gestoken.

Je weet van tevoren al dat het gaat klappen, je weet alleen niet precies wanneer.

Een soort Russische roulette dus.

Een paar mensen (de eerste instappers) worden er ontzettend rijk van. Het gros van de mensen raakt zijn of haar geld kwijt. Familieruzies en geklapte vriendschappen zijn keer op keer het resultaat van dit soort constructies. 1x lag er zelfs een heel land (Albanië) op zijn gat.

Voor ondernemers

Vraag jezelf eens af. Wat bouw je nu eigenlijk op door geld te stoppen in Futurenet? Je hebt waarschijnlijk de missie om waarde te leveren aan de wereld. Wat voor waarde lever jij nu door het bouwen van een downline voor dit programma? Op het moment dat het systeem klapt ben jij alles kwijt.

Eén ding moeten we Futurenet wel gelijk in geven. En dat is dat we onze tijd verspillen op social media en geld verdienen voor adverteerders. Beter gebruiken we die tijd om waardevolle content te creëren waarmee we andere mensen kunnen helpen: goede artikelen schrijven, een podcast of een video opnemen. Hiermee kun je echt andere mensen helpen en tegelijkertijd een online inkomen verdienen.

Makkelijk geld verdienen

Veel mensen die op zoek zijn naar “makkelijk geld verdienen”-methodes zijn kwetsbaar. Ze horen niets liever dan een mooi verhaal. Deze mensen vormen een gemakkelijke prooi voor dit soort pyramideconstructies. Ze snappen het systeem niet echt, maar stellen geen moeilijke vragen omdat ze zo graag in het mooie verhaal willen geloven.

Er zijn heel veel verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis, zonder dat je daarbij eerst hoeft te betalen en het risico loopt je geld kwijt te raken. Voor een overzicht van gratis thuiswerkmogelijkheden kun je kijken op onze vacaturepagina.

Jouw ervaringen

Wil jij je ervaringen met Futurenet met onze bezoekers delen? Hieronder kun je je review schrijven.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

72 Comments

 1. Dit duurt niet zo lang meer hoor want ik hoorde van een kennis van mij die tot over zijn oren erin zit dat Futurenet niet meer in geld uitbetaalt, maar alleen nog maar in adpacks… het einde is dus in zicht

 2. Dit soort systemen is afhankelijk van de aanwas van nieuwe betalende leden. Zij betalen de uitbetalingen van de mensen die al iets langer zitten.
  Naarmate het aantal deelnemers groeit is er steeds meer geld nodig om de mensen in de lagen erboven uit te betalen.
  Daarom zijn ze nu zo druk bezig met het zoeken naar nieuwe leden.

  Mooi artikel. Ik heb het gelijk gedeeld.

  • klopt niet..
   je hoeft ook geen leden aan te werven.
   inkomsten komen ook uit ebay amazone etc.. 8p % van de winst die fn daarmee maakt word uitgekeerd aan leden van fn.

   • Lol? Dat is geen vetpot hoor, vergeleken met wat ik lees aan kosten van die adpacks. En waarom komen alle nederlandse deelnemers hier hun kritiek spuien? overigens snap ik de plaatsing van dit artikel hier ook niet. Ik ben op zoek naar thuiswerk en niet naar een werkgever die ik eerst moet betalen. futurenet is geen thuiswerk in mijn ogen.

   • Absoluut niet waar! niet op zoek naar nieuwe leden maar mensen bewust maken van een mooie nieuwe manier van geld verdienen!

   • Klets toch niet. Spui kritiek op bedrijven die echt niet deugen. Met Future Net is niets mis.Je hoeft niet perse mensen aan te brengen enz. Allemaal lariekoek. Breng je geld toch bij je bank. Dan weet je zeker dat je belazerd wordt en stop met die vuilspuierij !!

 3. Zo ken ik er nog wel eentje. Ik heb ook een methode om snel rijk te worden. Geef mij 100 euro en breng mij 5 mensen die mij ook 100 euro betalen. En dan krijg jij je geld terug en vertel ik jou mijn geheim.

  • slaat werkelijk nergens op, raar dat altijd een mening gevormd wordt zonder dat men precies weet hoe het zit, vooroordelen, paniek zaaien, onzin uitkramen en mensen die het wel proberen schofferen. gezwets over dat er niet uitbetaald kan worden, alleen nog maar in adpacks wordt uitbetaald, site zal wel opeens uit de lucht zijn, scam, fraud, ga maar zo door. als je het niet vertrouwt moet je het gewoon niet doen! maar laat de mensen die het wel doen dan in hun waarde.

 4. Beste review schrijvers,

  Sinds kort ben ik ook begonnen met futurenet en alles wat daar gebeurt is precies hetzelfde wat nu hier gebeurt maar dan op een positieve manier. Met ander woorden: doordat ik nu hier dit artikel schrijf wordt de ranking van deze pagina beter en zullen er meer mensen naar deze pagina komen met als gevolg dat er op de link “vacaturepagina” hierboven wordt geklikt met als doel daar geld mee te verdienen. Het verschil in futureNet en deze pagina is dat futureNet hier transparant in is en deze pagina NIET. Dus mensen geloof een keer in het positieve en ja kritisch mag en behoor je te zijn maar futureNet is in mijn beleving een heel goed systeem waar facebook, instagram, linkedin enz, enz nog heel veel van kunnen leren. Deze social media platforms worden rijk door de data die wij gratis aan hun gratis verstrekken, bij futureNet wordt je daar voor beloond. En met data bedoel ik alles wat je liket, post, reageert enz. enz.
  Overigens heel de maatschappij is gebaseerd op een pyramide systeem denk maar aan de directeur die veel meer geld ‘verdient’ dan de mensen direct onder hem en de mensen die daar weer onder zitten hebben nog minder en ga zo maar door.
  Dus de meneer of mevrouw die deze negatieve berichtgeving verspreidt is in mijn beleving veel slechter en lager bij de grond dan wat je maar kunt verzinnen over FutureNet.
  Hoop dat jullie hierdoor iets meer inzicht krijgen hoe het werkelijk zit.

  Groetend Kees Stokx

 5. Beste Kees Stokx,

  Hoe duurzaam is futurenet als straks de bubbel knapt? als u bovenstaand stukje goed heeft gelezen (én begrepen) dan kunt u naar uw centen fluiten zodra het zover is.

  Stelt u zich eens voor dat facebook net zo zou werken als futurenet. Uiteindelijk is bijna de hele wereld lid geworden en is het erg lastig om nog nieuwe leden te vinden. hierdoor komt er geen geld meer binnenzodra zodra er niet meer genoeg leden geworven worden. futurenet bereikt een kantelpunt: er komt precies evenveel geld via de nieuwe leden binnen als dat er betaald moet worden aan de bestaande leden. zodra er meer geld uitbetaald moet worden dan er binnenkomt dan stort het hele zaakje in. en daar staat u dan met lege handen. u heeft helemaal niets meer en kunt weer terug naar het arbeidsbureau. want het hele model is op lucht gebaseerd. het is leuk zolang het duurt en als u daar gelukkig mee bent dan moet u er vooral mee doorgaan. maar doet u alstublieft niet voorkomen alsof dit een stabiel en wereldverbeterend verdienmodel is, want dat is het in mijn ogen zeker niet. vriendelijk groetend en veel wijsheid gewenst. Frans de Vries

 6. En als het bedrijf waar jij voor werkt of mocht je zelf ondernemer zijn en morgen brand de boel af of er valt een bom op…
  Geloof me meneer Frans de Vries er is helemaal niets zeker in dit leven behalve dat we allemaal een keer dood gaan. Mocht je een keer echt interesse hebben, kijk dan deze webinar Link verwijderd door redactie, de link is niet algemeen toegankelijk
  en dan gratis registreren via mijn link aub.
  affiliatelink verwijderd door redactie
  doeidoei

  • Ik raad alle mensen eerst aan verdiep je in hoe Futurenet werkt er zijn inmiddels méér dan 4 miljoen mederwerkers (klikkers) allemaal dom ?? nee hoor gaan met het nieuwe werken (online) mee en profiteren van de welwillendheid van dat bedrijf om hen te betalen voor het klikken.Facebook is nog groter en verdiend ook aan advertenties waar wij op klikken of denken jullie dat Facebook die gratis plaatst?? ze verdienen zelfs dubbel aan advertenties de bedrijven die ze geplaatst wil hebben moet betalen en voor élke klik die wij erop doen sturen ze nog een faktuur naar dat bedrijf.waar komen al die negatieve reacties vandaan?? de meesten komen van concurerende bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde branche.ik klik met veel plezier en zie mijn rekening groeien .Joyce

  • Is het hele systeem waar we in leven niet 1 grote Pyramide? Niets in het leven is zeker, behalve dat we allemaal een keer dood gaan! als de banken failliet gaan ben je je geld ook kwijt! Als het bedrijf waar je werkt failliet gaat ben je je baan kwijt!! Als je belegt en de economie(pyramide) stort in ben je ook je geld kwijt!! Futurenet kan je in je eentje doen als je dat wilt en er inderdaad geld mee verdienen, en ja je kan er ook voor kiezen om een team te bouwen. Wat jij wilt! Je geld op de bank zetten is ook achterhaald, want dat levert niets meer op! Nu tenminste wel! Ik denk dat de tegengeluiden vooral komen omdat het juist werkt. Stel je toch eens voor dat we met z’n alleen geld gaan verdienen! haha nee dat wilt de overheid niet……

   • Je weet nu inmiddels wel dat het oplichterij is toch? Bij mij en vele vrienden is al het geld van inzet…….verdampt,……1 grote SCAM!!!!!
    Die lui in Dubai zouden opgepakt moeten worden voorgoed! Misschien gebeurd dat nog wel…..

 7. Beste Frans de Vries,

  Futurenet heeft zijn inkomsten voornamelijk door affiliate te zijn met grote bedrijven en door de advertentieinkomsten via grote bedrijven.

  Die bedrijven willen op Futurenet adverteren, omdat de website goed gevonden wordt in Google en omdat er veel bedrijvigheid is op de site (wat dus komt doordat Futurenet je beloont de site te gebruiken).

  Als de hele wereld lid is, zullen er alleen nog maar meer bedrijven willen adverteren en verkopen via Futurenet, waardoor het dus niet uitmaakt dat de gebruikers geld krijgen!

  Er komt namelijk veel meer geld binnen dan via de leden.

  Met vriendelijke groet,

  Sjira Porcelijn

  • Beste Sjira Porcelijn, welke grote bedrijven zijn dat dan? Ik heb mij namelijk aangemeld bij FutureNet en de enige advertenties die ik voorbij zie komen zijn van de leden zelf.

   Tweede vraag: als iedereen die hier reageert meer geld UIT FutureNet pompt dan dat hij/zij erIN pompt. Waar komt dat geld dan vandaan?

   Ik vermoed dat het antwoord is: bij de nieuw aangebrachte leden die adpacks kopen.

   Want ik voel mij haast gedwongen om nieuwe leden aan te brengen. Die AdPacks kopen. En ik moet zelf AdPacks kopen. Anders verdien ik nauwelijks geld.

   Dus dat geld wat je verdient komt bij de nieuwe leden vandaan is mijn conclusie. Want dat is de enige manier om goed geld te verdienen

   En hoe gaan die nieuwe leden weer aan geld komen?

   Door nóg meer nieuwe leden aan te brengen.

   Op een gegeven moment houdt dat op. En dat is wat hier beschreven wordt. We werken met z’n allen mee aan één grote bubbel. Tenzij er inderdaad ook partijen zijn die meer geld IN FutureNet pompen dan erUIT.

   Ik durf mijn vrienden hier niet in mee te trekken.

   • Heb jij de banners etc dan niet gezien van tickets online, booking.com, amazon.com, bol.com, bon prix,… om er maar een paar te noemen?

    Ik heb het dan niet over de advertenties van de ondernemers waar wij op klikken, maar de advertenties die ook op het platform verschijnen.
    Als je daarop klikt en dan iets koopt, gaat er ook weer een commissie naar futurenet. Ook op het shoppingplatform is Amazon goed vertegenwoordigd.

    • Beste Sjira Porcelijn, dat zijn gewoon affiliate advertenties. Oftewel: no cure no pay. Het zegt dus helemaal niks over het vertrouwen van grote bedrijven in het business model van FutureNet.

     Commissie betekent dat FutureNet alleen maar geld verdient wanneer haar leden eerst geld UITGEVEN. En FutureNet ziet er maar weinig van terug. De commissies op verkochte producten liggen rond de 6-10%

     Toch roept iedereen dat er op FutureNet geld VERDIEND wordt.

     Als we nou allemaal meer geld uit FutureNet willen halen dan dat we erin stoppen. Hoe doen we dat?

     Het geld moet ergens vandaan komen. Dus lopen we allemaal nieuwe leden te werven die meedoen aan AdPro.

     In het artikel hierboven wordt gezegd dat de bubbel knapt zodra er niet meer genoeg nieuwe betalende leden bijkomen om de oude leden uit te betalen.

     Maar de bubbel gaat SOWIESO knappen zodra iedereen een uitbetaling aanvraagt.

     Want waar haalt FutureNet dat geld vandaan? 😉

 8. Ben benieuwd naar de schrijver van dit verhaal vol met foute informatie. Zowel in het stuk als in een aantal reacties.
  Misschien een goed idee om eerst eens goed onderzoek te doet voor je deze info deelt, het staat zo dom als je de bron niet eerst uitzoekt.
  Verdienen alleen als je mensen in je team hebt; FOUT
  Geld uitbetalen kan niet alleen in Adpacks? FOUT
  Bubbels die klappen? FOUT
  Mensen hierboven hebben het over illegale praktijken die niet voor de wet mogen en waar je zeker alert op moet zijn. Maar in dit geval is het een bedrijf wat geregistreerd staat en mag gevoerd worden op de manier zoals ze dit doen.

  Hier zie ik allemaal meningen gebaseerd op geen juiste informatie hoe het werkelijk in elkaar zit.

  Kortom ik kan nog wel meer opnoemen maar zonde van mijn tijd.
  Voor meer info kun je altijd contact opnemen met mij voor een eerlijke uitleg met bewijzen en dan kun je zelf beslissen of het zo is.

 9. Beste Frans,

  Dan heb jij je toch niet helemaal goed verdiept in het verdienmodel voor Futurenet. Want bij Futurenet hoef je helemaal geen nieuwe leden aan te brengen om geld te verdienen. Er wordt echt miljarden verdiend aan advertentie inkomsten. En waar de aandeelhouders van Facebook dit in hun eigen zak steken, heeft Futurenet hier een verdienmodel aan gekoppeld. Het is gemakkelijk om alles direct als spam te betitelen. Maar hier is echt over nagedacht.
  Je mag bij Futurenet echter wel nieuwe leden aanbrengen en dan verdien je wat meer. Dit heet netwerkmarketing. En ook hier verdienen veel mensen hun brood mee. Kijk maar eens naar bedrijven als Forever Living, Oriflame, Tupperware, herbalife enz. Bedrijven die echt al jaren bestaan. En Ethan Vanderbuilt, die noemt echt al dat soort bedrijven SPAM. Waarom? uit frustratie misschien omdat het hem zelf nooit gelukt is om er rijk mee te worden.

 10. Hallo Myrna, ik lees overal dat je minimaal 10,- aan AdPacks moet investeren om überhaupt te kunnen verdienen. En je vervolgens voor 25,- moet inkopen in een matrix. Ik zit nogal krap bij kas en heb geen geld opzij staan om deze gok te nemen. Dus mijn vraag is of er ook mensen zijn die goed verdienen met FutureNet zonder dat er geld van henzelf in zit? Alvast bedankt voor je reactie.

  • Hahah helemaal waar futurenet werkt prima en wat je eigenlijk doet is investeren in obliegaties dus wat je bij een bank ook doet. Mensen reageren direct negatief maar als je eerst even de term and conditions leest begrijp je ook wat ze doen. En idd je hoeft niemand te werven om hieraan te verdienen.

  • In de meeste gevallen zul je geld in een systeem moeten steken. Een enkele keer in je leven heb je geluk, zoals ik dit nu twee keer heb in een jaar.

 11. Goedendag iedereen,

  Nu zie ik een hoop reactie s staan die niet kloppen.
  Futurenet is een social media revshare online marketing systeem met ongekende mogelijkheden.
  En betaald gewoon uit.
  Ze hebben meerdere bronnen van inkomsten en nee dit is geen bubbel.
  Mensen halen graag werkende systemen onderuit als ze denken het is te mooi om waar te zijn of er een investering in gaat.
  Pas met de juiste informatie en juiste mindset ontvang je de juiste informatie en zo werkt het met alles.
  Ik zit in het systeem en heb geen seconde spijt en weet dat dit een juiste keuze is en het goed werkt.

  Groetjes,
  Bianca leendertse

 12. Zou iemand van de positievelingen kunnen aangeven hoeveel Euros er is geïnvesteerd en hoeveel echte Euros ze al daadwerkelijk (dus niet virtueel) hebben ontvangen?

 13. Slecht stuk met vooral veel foutieve informatie! Het is wel duidelijk dat de schrijver niets weet van FutureNet en vol zit met oordelen.
  Er zijn al genoeg mensen die regelmatig geld laten uitbetalen door alleen die 10 ads per dag te klikken. Het is een mooie manier je bedrijf te promoten als je dit zou willen. Dus win-win. Daarnaast gaar FutureNet niet alleen daar om, het is zoveel meer en groter dan hierboven wordt geschetst.
  Iedereen z’n eigen keus maar geef pas een oordeel als je het zelf hebt geprobeerd!
  Ik heb nog niemand die met FutureNet werkt gehoord die er spijt van heeft, iedereen is juist dol blij!

 14. Om over na te denken:

  Als je 1 AdPack hebt moet je 10x per dag op ads klikken om te kunnen verdienen.
  Als je 1000 AdPacks hebt hoef je nog steeds maar 10x per dag op ads te klikken, terwijl je veeeeel meer verdient.

  Waarom niet meer klikken als je meer AdPacks hebt? Omdat mensen dan zere vingers gaan krijgen en nooit 1000 AdPacks gaan kopen. Dat is wat ik denk, dat die AdPacks gewoon een wassen neus zijn. Ze willen volgens mij gewoon dat mensen zoveel mogelijk investeren.

 15. Waar komt toch die vrees vandaan om online geld te verdienen. Kom eens uit de mindset, dat je hard moet werken bij een baas om eerlijk geld te verdienen. MLM is een erkende manier om geld te verdienen.

  Multi-level marketing is een bedrijfsvorm waarbij het primaire inkomen wordt gegenereerd door werknemers die andere werknemers werven, in plaats van productverkopen aan onafhankelijke klanten.

  Dit staat dus in schril contrast met de meeste standaardbedrijven, waar werknemers worden beloond voor verkopen aan andere bedrijven (B2B-bedrijven) of aan consumenten (B2C-bedrijven). Bovendien is het behalen van een hogere rang binnen multi-level marketingbedrijven afhankelijk van je vermogen om anderen te rekruteren in plaats van op afspraak.

  MLM bedrijven worden vaak verward met het beruchte ‘piramidespel’. De twee lijken op elkaar en worden vaak over een kam geschoren. Toch zijn er behoorlijk wat verschillen tussen piramidespel en multi level marketing. Een piramidespel is verboden, dat is het belangrijkste verschil.

  MLM daarentegen is in essentie een distributiemethode voor de verkoop van producten of diensten, gekoppeld aan een staffelsysteem van commissies. Naar keuze, maar niet verplicht, kunnen aanvullend bonussen verdiend worden met het werven van andere teamleden.

  De MLM markt is eigenlijk nog maar een jonge manier van zaken doen, ontstaan in de jaren 50. Er moet ook heel veel gebeuren om het imago van MLM naar een hoger niveau te brengen inplaats dat het vergeleken wordt met de beruchte piramidespelen. Maar er zijn honderden miljoenen mensen over de hele wereld betrokken bij MLM bedrijven.

  Wanneer weet je dat je met een bonafide MLM bedrijf te maken hebt?
  Wanneer je weet wie de eigenaren van het bedrijf zijn, en als je weet hoe de organisatie structuur aan de top is. Ook als duidelijk is waarmee de winsten worden behaald en hoe die winsten worden uitgekeerd aan de teamleden.

  Wil je meer weten hoe FutureNet zich hierin verhoudt, neem dan contact met mij op. Neem de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, of de inhoud van mijn website te bestuderen. Oordeel dan zonder de vooroordelen die je vast hebt gehoord en die jou ingefluisterd zijn door anderen. Kan FutureNet jouw dat extra inkomen geven? Je kunt dit passief inkomen bij FutureAdpro geheel zelfstandig opbouwen. Je hoeft geen team op te bouwen als je dat niet wilt. En ja geld verdienen zonder te investeren, in geld of tijd, dat gaat echt niet lukken.

  Durf een stap te zetten, start voorzichtig, en wat heb je te verliezen?

  Groet,
  Ton Haex
  [edit: promotielink verwijderd door redactie]

 16. beetje onderzoek had hen een hoop gescheeld.
  je hoeft namelijk geen mensen te werven.
  en je hoeft niet te betalen..
  als je een pack koopt v 50 dollar krijg je 60 dollar uitbetaald.
  wil je echt info hoe het werkt..en dat het werkt.ga je dan even zelf verdiepen in futurenet.

 17. Fantastisch dit futernet. Mensen ronselen om het grootste platform te worden. Volgens futernet kan je 3 mensen het zelfde geluk geven en deze kunnen elk ook weer 3 mensen er bij halen. Over dit krijg je de eerste 8 lagen betaald voor je geworven leden. Het totaal aantal leden is op het moment meer dan 1000000. Dat betekent in de ideale wereld van futurenet. Dat over 8 stappen de gehele wereld bevolking aan futernet mee doet en betaald. Immers 3^8 is 6561 en dit vermenigvuldigt met het reeds aantal leden kom je op 6561000000. Ik ben benieuwd wie de laatste 4000000000 leden gaat betalen.

  • Beste Alex, helaas ben jij een totaal uit zijn verband gerukte versie van Futernet tegengekomen. Dit is niet waarop het loopt zoals zou moeten. Zoek eens wat video’s op Youtube op over Futurenet of zoek mij eens op op Facebook. Je hoeft namelijk niet te werven om betaald te krijgen. Als je met Adpro aan de slag gaat, kun je verdienen met het klikken op advertenties. Dat kun je alleen doen of met een team. Met een team gaat het sneller en verdien je uiteindelijk meer, maar ook alleen kun je een basisinkomen verdienen.

 18. @Alex: Waar jij op doelt is een van de verdienmodellen van FutureNet. De Matrix. Hier ga je een team opbouwen als je meer wilt doen dan allen het spaarmodel via advertenties klikken. Je bent niet verplicht omdat te doen. En om je te helpen rekenen het volgende. De matrix is eigenlijk een soort boom. Jij staat bovenaan en hebt in je 1e level 3 mensen die ook die matrix hebben. Dit kan tot 10 levels diep gaan zodat je maximaal in totaal 88.572 mensen per matrix kunt hebben. In deze levels kunnen mensen terecht komen die je zelf aanbrengt, maar komen ook de mensen in die aangebracht worden door degenen die jij hebt aangebracht, enz… Je moet niet rekenen met 3^8 en dat maal 1.000.000 zoals jij doet, maar je eens verdiepen hoe MLM marketing werkt en reken dan eens met het 3x3x3 matrix model.
  Bovendien zijn momenteel meer dan 4.000.000 mensen lid van het sociale netwerk FutureNet. Dat wil niet zeggen dat ze ook allemaal een team opbouwen Het merendeel houdt zich alleen bezig met het verdienmodel FutureAdpro en doen helemaal alleen een passief inkomen opbouwen.
  Ikzelf heb er nu ongeveer $1.600 ingezet en heb in 4 maanden $1.650 aan commissies verdient zodat mijn actuele waarde momenteel $3.250 is. Niet gek voor 4 maanden dagelijks maar maximaal 10 minuten werken (10 advertenties klikken). Omgerekend naar een uurloon is dat $82,60 per uur. Dat is nog eens rekenen.

 19. Oh ja, nog zoiets. Waakhond waarschuwt voor piramidespel.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2152706/waakhond-waarschuwt-voor-piramidespel

  Uiteraard ook weer een slachtoffer die in de verdediging schiet.
  Net als hier.

  Beste slachtoffers. Ik kan me voorstellen dat jullie nog niet aan het idee willen dat jullie je op een zinkend schip bevinden.

  Liever geloven jullie dat jullie enorm goed bezig zijn en bijdragen aan iets moois. En dat het geld wat je verdient niet bij jullie bloedeigen vrienden vandaan komt. Of bij andere gelijksoortige gelukszoekers die zich 1 a 2 lagen onder jullie bevinden.

  Lees toch even het hierboven genoemde artikel in De Telegraaf.

  Fijne avond mensen

 20. Alex, je haalt Futurenet en de Matrix door elkaar! ga je eens goed in Futurenet verdiepen.zodat je met goede berichten kunt komen hier. groet een blije Klikker. bij Futurenet.

 21. Nou mensen dan zou ik jullie baan maar opzeggen als t zo makkelijk geld verdienen is toch?!
  Waarom zou je nog gaan werken als je met 10 klikjes per dag je zakken kan vullen??

 22. Ik gebruik Gti-net nu al een tijdje iets wat zeker werkt en over paar jaar nog steeds overheen staat,
  Geen advertentie`s 10x per dag kijken maar gewoon netje iedere week 1% van je bedrag,
  Ga je meer mensen werven gaat die 1% omhoog en verdien je meer ik kan echt zeggen dit werkt en blijft werken. Liever zekerheid. mocht u interesse hebben hoor ik dat graag

 23. een paar jaar geleden ben ik ook aangesproken door een kennis die met online geld verdienen een camper aan het bouwen was
  en vertelde het verhaal tegen mij ik had zoiets van jaja en ben op google gaan kijken ik vond weinig negatiefs paar maanden later ook een account gemaakt en 5 adpacks gekocht om het even aan te kijken 2 maanden later aangevuld tot 30 dat ging sneller ik heb nu 14 mensen onder me en zelf bijna 500 adpacks van de commissie en uitbetalen gaat gewoon soepel mensen die onder mij begonnen zijn heb ik bij de start 2 adpacks gegeven later pluk je daar ook de vruchten van dus mijn ervaringen zijn niet negatief ik heb gewacht met een reactie te schrijven tot ik div uitbetalingen gepasseerd zou zijn zodat ik er achter kan staan wat ik typ

 24. Marten het stukje in de telegraaf waar jij aan refereert gaat over GTI net en dat is een heel ander concept en bedrijf als Futurenet. Ik ken het niet en heb hier ook geen mening over. Maar over Futurenet ben ik heel positief. Er komen steeds meer verdienmodellen en ze hebben echt de potentie om heel groot te worden. Voorlopig verdien ik er goed aan. En mensen die het niet willen zien die hebben pech. oftewel vind jij het scam – ik verdien mijn centen toch wel – vind jij het geen scam en wil je het een kans geven – verdienen we allebei. En zo simpel is het.

 25. Beste enthousiaste futurenetters laten we blij zijn met alle mensen die een negatief beeld hebben over dit fantastische bedrijf. Uiteindelijk zullen we in de toekomst ook gewoon nog mensen nodig hebben die een ‘normale’ baan hebben. Ondertussen klikken wij lekker door….

  • Beste enthousiaste futurenetters, ik ben heel erg blij dat jullie gewoon lekker door blijven klikken. Als Futurenet straks op zijn gat ligt dan mogen jullie wel voor mij komen werken.

 26. Ik zit nu een half jaar op futurenet en ze betalen wel degelijk uit. Ik heb geen team en dit is ook niet nodig. Van pyramide is dus geen spake. Wel wordt elke 50 dollar 60 dollar en zie jij dit gebeuren op de bank? Ik niet.
  Lopende adpacks kun je niet terughalen dus je geld is even “weg”.
  Dan kun je het dus ook niet uitgeven. Inmiddels wel 1 frontliner in mijn team en wellicht volgen er meer. Maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Ik zie dagelijks mijn dollars aantikken en zie hierin absoluut meer financiele vrijheid voor de toekomst.

 27. Je moet niets investeren, je mag investeren. Je kunt met de bannersapp, dit is al een tijdje een nieuw verdien model op je telefoon,(nu alleen nog voor Android telefoons in begin van 2019 ook voor iPhone) hier kun je aan meedoen via inschrijving nav een link en kun je gratis inkomsten gaan genereren door je telefoon aan/uit te zetten. Hier zit een max op van 150x anders zouden we onze tel nooit meer wegleggen waarschijnlijk 😉. Het duurt wat langer tot je dan een adpack hebt gespaard en mee kunt gaan doen met andere inkomsten bronnen maar voor iedereen is FN dus bereikbaar dat is het mooiste van FN. Info hierover laat het me weten. 🤗

 28. Iedereen mag zijn mening hebben maar ik ben super blij dat dit bedrijf op mijn pad is gekomen en ik heb er 100% vertrouwen in. 2500 dollar geïnvesteerd, tot nu toe 3500 uit laten betalen en genoeg adpacks over om elke maand 400 euro uit te laten betalen. Een leuke bijverdienste;)

 29. Een rare site is dit. Van de negatieve linkjes over Futurenet doet eentje het maar als je erop klikt. Ze waarschuwen voor Futurenet en kraken het af omdat je eerst moet investeren maar ze maken wel reclame voor Paypro. Nou dat kost je veel geld voordat je maar iets gaat verdienen, als je al iets gaat verdienen. Hoezo meten met twee maten?
  Ik vind het geweldig dat iedereen, ook mensen met weinig geld mee kunnen doen om wat extra inkomsten te genereren bij Futurenet. En natuurlijk stop je er wat in voordat er wat uitkomt. Het zou juist verdacht zijn als je niets investeert maar wel rendement maakt. In het verleden moest je op de bank toch ook eerst geld storten voordat je een paar procent rente kon maken? Wist je trouwens als je geld naar de bank brengt dat je het dan eigenlijk afgeeft. In geval van crisis hoeven ze het je niet terug te geven en de zekerheid dat tot €100.000 gegarandeerd is is ook niet meer. Daar hoor je niemand over. Verder, als je een eigen bedrijf start moet je meestal heel veel investeren voordat je winst maakt en ook dat kan fout aflopen. Tot slot, de hele economie is een bubbel dus wat dat betreft is niks zeker. Iedereen veel succes met wat hij of zij doet.

  • Beste Lisette, alle links in het artikel hierboven lijken gewoon te werken. In welke link ben je geïnteresseerd?

 30. Inmiddels is er het een en ander veranderd bij Futurenet, andere voorwaarden Futurenet adpro 2 maar nog steeds heel positief omdat de heren deze netwerk marketing formule voor “lange termijn” aan het vaststellen zijn! Dit is niet een ‘ bubble’ iets wat zomaar ineens van de radar zal verdwijnen! Mijn website staat hoog in de ranking door al het geklik van de futurenetters en ben pas sinds augustus 2018 met futurenet begonnen. Aankoop: 10 adpacks € 480,00 Ik heb 1 persoon aangemeld (frontliner), inmiddels rond de €1000,00 aan commissies ontvangen die ik in adpacks heb geherïnvesteerd. (hoeft niet) Geld in euro’s op mijn creditkaart laten uitbetalen en hoe leuk is het om met je creditkaart te betalen van je verdiende commissie zoals je boodschappen, vakantie, ect. Voor mij werkt het! Geïnvesteerd geld is terugverdiend en doe het erbij als extra verdienste wat je dus maar 10 minuten per dag kost!

  De investering is minimaal € 50,00 wat je in 150 dagen terugverdiend met 20% winst dus € 60,00 Wanneer je dat kwijt zou zijn ( bubble) is dat niet de wereld toch? Je kan dat geld herinvesteren middels 1 adpack erbij te kopen of uit laten betalen dat bepaal je zelf. Per maand kan je met max 400 adpacks € 1000,00 verdienen? Leuk zakcentje toch?

  Ik ben niet echt bekend met netwerkmarketing, vind het klikken geen opgave. Dit is een heel transparant, helder bedrijf als je ermee gaat samenwerken.
  alle bovenstaande berichten van mensen die werken ( klikken) met futurenet zijn toch allemaal blij hoor je een onvertogen woord hierover?
  Geen 1 bericht dat het oplichterij ( scam) is? Daarom wilde ik reageren.
  Men zou geen oordeel moeten vellen als men niet precies weet hoe een bedrijf werkt, sowieso zijn er toch altijd mensen op de wereld die niet gauw tevreden zijn 🙂

  Fijne dag en mocht je interesse hebben ( gekregen) wil ik je graag helpen.

  Hartelijke groet
  Marjoleine Verspoor
  Interieur Conceptstore
  Rotterdam

  • Hoi Marjoleine,
   Sinds de verandering geeft adpro vrijwel geen commissies meer, eerst was het 50 dollarcent per dag per pakket, dit bedrag ligt nu om nog geen cent per pakket per dag. Weet jij hier misschien meer van?
   Adpro geeft aan als je hier naar vraag dat je nog steeds 20% krijgt op de waarde van de adpack dus aan het einde 60 dollar. Alleen doe je hier nu jaren over om aan dit bedrag te komen.
   Kan jij mij helpen?

   Groetjes Romy

   • Nou ik kan je vertellen dat we allemaal opgelicht zijn!!!!!
    Schandalig dat de organisatie in Dubai nog niet opgepakt is, hopelijk gebeurd dat nog.
    Mijn geld en dat van vrienden is allemaal weg/verdampt…..het is 1 grote SCAM!

 31. Na alle reacties gelezen te hebben geloof ik nog meer in futurenet. Ik ben net gestart. Ik had ook een staatslot kunnen kopen dacht ik zo. Dan weet ik bijna zeker dat ik niets win. Ik zie elke dag mijn geld groeien en nog eventjes en ik heb mijn inleg er uit. Ik kan er toch geen bult aan vallen. Ik heb er echt plezier in. Er mag maar 1 persoon per adres ingeschreven staan. Dat betekent toch ook dat ze niet alleen maar willen graaien?

 32. Mensen, probeer een klacht in te dienen bij AFM en stuur ook een bericht naar TROS Radar en opgelicht.
  Je wordt gewoon vreselijk beetgenomen en dit moet gestopt worden!

 33. Voor de 2.0 versie had ik iets van 180 pakketten. (Was met 60x $50 begonnen)
  Van deze 180 pakketten kreeg ik gemiddeld $40 a $60 per dag.

  Toen de nieuwe versie kwam en deels mijn pakketten hun waarde opgebracht hadden (die verliepen) stond ik en sta ik nog op 123…

  Deze 123 pakketten leveren mij nu gemiddeld $0.15 a $0.20 per dag op.

  2019-07-22 0.23 FND (2.0 versie)
  2019-07-15 0.13 FND
  2019-07-14 0.16 FND

  2019-01-31 22.80 FND (1.0 versie)
  2019-01-30 23.11 FND
  2019-01-29 17.40 FND
  2019-01-28 41.71 FND
  2019-01-27 39.01 FND
  2019-01-26 42.61 FND
  2019-01-25 15.00 FND

  Ik zal heel eerlijk zijn en dat is dat ik de commissie waar ik recht op had (via Coindeal) uit heb kunnen laten betalen.

  Gelukkig zijn er meerdere bedrijven die naar leuke inkomsten leiden MAAR neem nooit zomaar iets van iemand aan als ze zeggen dat een bedrijf goed is want doe ook altijd je eigen huiswerk!

  Ook ik ben een paar keer goed onderuit gegaan maar dit zijn
  leerzame ervaringen geweest.
  Gelukkig kan ik nu de mensen de goede kant op sturen en zorgen dat zij wel wat voor de toekomst op kunnen bouwen…

 34. In het begin augustus 2018 ben ik ook heel enthousiast begonnen zonder een team te bouwen en allles zou anders en beter worden met de versie van AdPro 2.0. Voordat alles goed werkte waren we inmiddels een maand verder met een nieuw dashbord en een slecht werkend AdPro 2.0 en langzaam maar zeker liepen de verdiensten terug er waren zelfs dagen bij dat je helemaal geen commissie ontving over je AdPacks en het uitbetalen is op dit moment zo dat wat jezelf hebt geinvesteerd betalen ze nog uit en de rest via wegen van Futurenet bijvoorbeeeld travelcheque’s. De terugloop van het aantal deelnemers is groot er heerst veel ongenoegen. Op dit moment is Futurenet en AdPro weer eens niet te bereiken. Mijn advies: begin er niet aan ze gooien alles op MLM.
  Trouwens deze site dient ook verwijderd te worden want wat wordt gesteld is op dit moment niet meer relevant ze werken op een heel andere manier zoals ik al aangaf MLM

 35. Adpro, is 1 grote oplichterij!!!!
  In het begin iedereen lekker gemaakt, en toen werkte het, …..maar nu???????? De organisatie in Dubai moeten ze oppakken en berechten!!!! Want het is 1 grote oplichterij, ….SCAM!!!!

 36. Hahaha, dat mensen hier ooit in hebben kunnen trappen. Financieel onafhankelijk worden door nep-advertenties aan te klikken. Zo lachwekkend om de reacties terug te lezen dat mensen helemaal overtuigd zijn van dit ‘gezonde bedrijf’

  Ik zou graag zien dat “Jan Snoek” van Futurenet (de Nederlandse en Belgische “marketing directeur”) ook eens door wordt gelicht door de Belastingdienst. Ben benieuwd of hij zijn verdiende centjes (van onwetende mensen) netjes heeft opgegeven.

 37. Jaren lid geweest van FutureAdPro en heb weleens uitbetaald gekregen, maar dat is al een hele tijd geleden. Allerlei functies vielen steeds meer uit, zoals bij een kapotte pc: de mogelijkheid om je abonnement te verlengen, het uitbetaalsysteem, de weergave van het aantal clicks die je elke dag deed en van het bedrag dat je ermee verdiende.

  Dat alles na een uitvoerige update die heel lang duurde en het op zich leuke idee om geld te verdienen, in de war schijnt te hebben geschopt.

  De helpdesk kwam steeds weer met hetzelfde antwoord: dat je je abonnement moest verlengen, maar daar was geen mogelijkheid meer voor. Je moest je ook nog inschrijven bij Coindeal en een ingewikkeld proces volgen om de app te downloaden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.