Geld verdienen met Futurenet AdPro? Lees dit eerst

FutureNet ervaringenWil je graag online geld verdienen en ben je nieuwsgierig naar ervaringen met Futurenet? In dit artikel vind je meer informatie over Futurenet en ervaringen van deelnemers.

Er verschijnen steeds meer mooie verhalen over Futurenet AdPro op social media. Mensen verdienen er bakken met geld mee en hun leven is stukken mooier geworden.

Liefst delen ze dit met zoveel mogelijk foto’s van reisjes naar Bali, mooie spullen en vaak vergezeld van een verhaal.

Deze verhalen lijken erg op elkaar. Eerst hadden deze mensen last van geldproblemen, onzekerheid, eenzaamheid. Toen kwam Futurenet voorbij. De één geloofde er meteen in, de ander moest er eerst niks van weten. Maar zodra ze uiteindelijk Futurenet omarmd hadden ging het stromen.

En wat er dan stroomt is geld. Heel, heel veel geld.

En ze leefden nog lang en gelukkig.

Allemaal dankzij Futurenet.

Je zou er op zijn minst nieuwsgierig van worden.

Dat werden we ook en we gingen op onderzoek uit.

Wat is Futurenet?

Futurenet zelf zegt een social mediaplatform te zijn. Net als Facebook zeg maar. Met het verschil dat je er geld mee kunt verdienen. 

Dat klinkt erg leuk voor iedereen die veel op social media zit. Want met een paar uur per dag Facebooken verdien je helemaal niks.  

Geld verdienen met Futurenet AdPro

Je kunt (zeggen ze) pas echt veel geld verdienen met Futurenet AdPro door zogenaamde Adpacks aan te schaffen. Daarmee kun je extra verdienen. Namelijk door andere (betalende) leden aan te brengen die ook weer geld uitgeven aan die adpacks. Maar om geld te kunnen verdienen met het aanbrengen van betalende leden moet je zelf eerst geld betalen.

En daar begint het wat te schuren. Hoe betrouwbaar is deze manier van geld verdienen? Want op heel Thuiswerkvacatures promoten we steeds dit advies:

Betaal geen geld om aan thuiswerk te komen. Je wilt immers geld verdienen!

Wie doen er mee aan Futurenet AdPro?

Het bijzondere is dat er veel kleine ondernemers meedoen met Futurenet AdPro. Zij zien dit als een mogelijkheid om extra geld te verdienen en daarnaast hun bedrijf te promoten.

Wat er gebeurt als je zo’n kleine ondernemer volgt is bijzonder. Ineens gaan hun berichten op social media niet meer over hun eigen bedrijf, maar vrijwel alleen nog maar over Futurenet.

Ineens werven ze geen klanten meer voor hun eigen praktijk, maar voor Futurenet…

Waarom is dat? Omdat ze geld ontvangen voor iedere nieuwe Futurenet-klant die zich via hen aanmeldt.

En dat is ook de reden dat je weinig kritische reviews leest over deze organisatie. Er zijn heel veel mensen die graag reclame maken voor Futurenet en jou graag als nieuw lid willen binnenslepen, omdat zij dan geld verdienen aan elke euro die jij aan Futurenet AdPro uitgeeft.

Pyramideconstructie

Futurenet wil er alles aan doen om niet over te komen als een pyramideconstructie. In hun voorwaarden stellen ze duidelijk dat ze een “revenue sharing” programma zijn en geen “investment program”. Ze delen dus de opbrengsten en de nadruk ligt niet op investeren.
Dat zijn mooie woorden, maar in de praktijk is het gewoon een ponzi schema, want hoe meer geld je erin stopt, hoe meer je wordt beloond.

Ook zou de nadruk niet liggen op het werven van betalende leden. Maar hoe meer betalende leden jij aanbrengt, hoe meer je wordt beloond.

Futurenet stimuleert op deze manier dat mensen geld naar Futurenet blijven overmaken en hun geld blijven herinvesteren. Er kan alleen maar geld verdiend worden zolang er genoeg nieuwe betalende mensen worden aangebracht. Zodra dat niet meer gebeurt stort de pyramide in. Want er wordt niet meer genoeg nieuw geld binnengehaald om de bestaande leden te kunnen betalen.

Dit instorten van de pyramide kan behoorlijk lang uitgesteld worden door het verzinnen van nieuwe manieren om maar niet tot uitbetaling over te hoeven gaan. Bijvoorbeeld door het aanbieden van nieuwe producten om het zogenaamd verdiende geld weer opnieuw te investeren. Zo kun je sinds een paar maanden je geld ook weer investeren in de Futurecoin.

De hoge getallen in je Futurenet-account zijn mooi, maar je hebt pas echt geld verdiend zodra het daadwerkelijk op je eigen bankrekening staat.

Reviews over Futurenet

Op het Nederlandstalige internet zijn helaas nog weinig reviews te vinden. Internationaal zijn er al wel veel waarschuwingen gedaan.

De Poolse overheid heeft in december 2017 al gewaarschuwd voor Futurenet.

Ook Ethan Vanderbuilt, een bekende scambuster, heeft een video gemaakt waarin hij waarschuwt tegen deze praktijken.

Verder kun je zelf ook behoorlijk wat Engelstalige informatie vinden als je zoekt op Futurenet, gecombineerd met termen als:

 • Ponzi
 • Scam
 • Fraud

De geschiedenis herhaalt zich

Deze pyramidesystemen zijn niet nieuw. Deze programma’s duiken van tijd tot tijd op. De ideeën zijn in grote lijnen hetzelfde, het wordt alleen steeds in een ander jasje gestoken.

Je weet van tevoren al dat het gaat klappen, je weet alleen niet precies wanneer.

Een soort Russische roulette dus.

Een paar mensen (de eerste instappers) worden er ontzettend rijk van. Het gros van de mensen raakt zijn of haar geld kwijt. Familieruzies en geklapte vriendschappen zijn keer op keer het resultaat van dit soort constructies.

Voor ondernemers

Vraag jezelf eens af. Wat bouw je nu eigenlijk op door geld te stoppen in Futurenet? Je hebt waarschijnlijk de missie om waarde te leveren aan de wereld. Wat voor waarde lever jij nu door het bouwen van een downline voor dit programma? Op het moment dat het systeem klapt ben jij alles kwijt.

Eén ding moeten we Futurenet wel gelijk in geven. En dat is dat we onze tijd verspillen op social media en geld verdienen voor adverteerders. Beter gebruiken we die tijd om waardevolle content te creëren waarmee we andere mensen kunnen helpen: goede artikelen schrijven, een podcast of een video opnemen. Hiermee kun je echt andere mensen helpen en tegelijkertijd een online inkomen verdienen.

Makkelijk geld verdienen

Veel mensen die op zoek zijn naar “makkelijk geld verdienen”-methodes zijn kwetsbaar. Ze horen niets liever dan een mooi verhaal. Deze mensen vormen een gemakkelijke prooi voor dit soort pyramideconstructies. Ze snappen het systeem niet echt, maar stellen geen moeilijke vragen omdat ze zo graag in het mooie verhaal willen geloven.

Er zijn heel veel verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis, zonder dat je daarbij eerst hoeft te betalen en het risico loopt je geld kwijt te raken. Voor een overzicht van gratis thuiswerkmogelijkheden kun je kijken op onze vacaturepagina.

Jouw ervaringen

Wil jij je ervaringen met Futurenet met onze bezoekers delen? Hieronder kun je je review schrijven.
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

14 Comments on Geld verdienen met Futurenet AdPro? Lees dit eerst

 1. Dit duurt niet zo lang meer hoor want ik hoorde van een kennis van mij die tot over zijn oren erin zit dat Futurenet niet meer in geld uitbetaalt, maar alleen nog maar in adpacks… het einde is dus in zicht

 2. Dit soort systemen is afhankelijk van de aanwas van nieuwe betalende leden. Zij betalen de uitbetalingen van de mensen die al iets langer zitten.
  Naarmate het aantal deelnemers groeit is er steeds meer geld nodig om de mensen in de lagen erboven uit te betalen.
  Daarom zijn ze nu zo druk bezig met het zoeken naar nieuwe leden.

  Mooi artikel. Ik heb het gelijk gedeeld.

 3. Zo ken ik er nog wel eentje. Ik heb ook een methode om snel rijk te worden. Geef mij 100 euro en breng mij 5 mensen die mij ook 100 euro betalen. En dan krijg jij je geld terug en vertel ik jou mijn geheim.

 4. Dank u wel voor deze review

 5. Beste review schrijvers,

  Sinds kort ben ik ook begonnen met futurenet en alles wat daar gebeurt is precies hetzelfde wat nu hier gebeurt maar dan op een positieve manier. Met ander woorden: doordat ik nu hier dit artikel schrijf wordt de ranking van deze pagina beter en zullen er meer mensen naar deze pagina komen met als gevolg dat er op de link “vacaturepagina” hierboven wordt geklikt met als doel daar geld mee te verdienen. Het verschil in futureNet en deze pagina is dat futureNet hier transparant in is en deze pagina NIET. Dus mensen geloof een keer in het positieve en ja kritisch mag en behoor je te zijn maar futureNet is in mijn beleving een heel goed systeem waar facebook, instagram, linkedin enz, enz nog heel veel van kunnen leren. Deze social media platforms worden rijk door de data die wij gratis aan hun gratis verstrekken, bij futureNet wordt je daar voor beloond. En met data bedoel ik alles wat je liket, post, reageert enz. enz.
  Overigens heel de maatschappij is gebaseerd op een pyramide systeem denk maar aan de directeur die veel meer geld ‘verdient’ dan de mensen direct onder hem en de mensen die daar weer onder zitten hebben nog minder en ga zo maar door.
  Dus de meneer of mevrouw die deze negatieve berichtgeving verspreidt is in mijn beleving veel slechter en lager bij de grond dan wat je maar kunt verzinnen over FutureNet.
  Hoop dat jullie hierdoor iets meer inzicht krijgen hoe het werkelijk zit.

  Groetend Kees Stokx

 6. Beste Kees Stokx,

  Hoe duurzaam is futurenet als straks de bubbel knapt? als u bovenstaand stukje goed heeft gelezen (én begrepen) dan kunt u naar uw centen fluiten zodra het zover is.

  Stelt u zich eens voor dat facebook net zo zou werken als futurenet. Uiteindelijk is bijna de hele wereld lid geworden en is het erg lastig om nog nieuwe leden te vinden. hierdoor komt er geen geld meer binnenzodra zodra er niet meer genoeg leden geworven worden. futurenet bereikt een kantelpunt: er komt precies evenveel geld via de nieuwe leden binnen als dat er betaald moet worden aan de bestaande leden. zodra er meer geld uitbetaald moet worden dan er binnenkomt dan stort het hele zaakje in. en daar staat u dan met lege handen. u heeft helemaal niets meer en kunt weer terug naar het arbeidsbureau. want het hele model is op lucht gebaseerd. het is leuk zolang het duurt en als u daar gelukkig mee bent dan moet u er vooral mee doorgaan. maar doet u alstublieft niet voorkomen alsof dit een stabiel en wereldverbeterend verdienmodel is, want dat is het in mijn ogen zeker niet. vriendelijk groetend en veel wijsheid gewenst. Frans de Vries

 7. En als het bedrijf waar jij voor werkt of mocht je zelf ondernemer zijn en morgen brand de boel af of er valt een bom op…
  Geloof me meneer Frans de Vries er is helemaal niets zeker in dit leven behalve dat we allemaal een keer dood gaan. Mocht je een keer echt interesse hebben, kijk dan deze webinar Link verwijderd door redactie, de link is niet algemeen toegankelijk
  en dan gratis registreren via mijn link aub.
  affiliatelink verwijderd door redactie
  doeidoei

 8. Beste Frans de Vries,

  Futurenet heeft zijn inkomsten voornamelijk door affiliate te zijn met grote bedrijven en door de advertentieinkomsten via grote bedrijven.

  Die bedrijven willen op Futurenet adverteren, omdat de website goed gevonden wordt in Google en omdat er veel bedrijvigheid is op de site (wat dus komt doordat Futurenet je beloont de site te gebruiken).

  Als de hele wereld lid is, zullen er alleen nog maar meer bedrijven willen adverteren en verkopen via Futurenet, waardoor het dus niet uitmaakt dat de gebruikers geld krijgen!

  Er komt namelijk veel meer geld binnen dan via de leden.

  Met vriendelijke groet,

  Sjira Porcelijn

 9. Ben benieuwd naar de schrijver van dit verhaal vol met foute informatie. Zowel in het stuk als in een aantal reacties.
  Misschien een goed idee om eerst eens goed onderzoek te doet voor je deze info deelt, het staat zo dom als je de bron niet eerst uitzoekt.
  Verdienen alleen als je mensen in je team hebt; FOUT
  Geld uitbetalen kan niet alleen in Adpacks? FOUT
  Bubbels die klappen? FOUT
  Mensen hierboven hebben het over illegale praktijken die niet voor de wet mogen en waar je zeker alert op moet zijn. Maar in dit geval is het een bedrijf wat geregistreerd staat en mag gevoerd worden op de manier zoals ze dit doen.

  Hier zie ik allemaal meningen gebaseerd op geen juiste informatie hoe het werkelijk in elkaar zit.

  Kortom ik kan nog wel meer opnoemen maar zonde van mijn tijd.
  Voor meer info kun je altijd contact opnemen met mij voor een eerlijke uitleg met bewijzen en dan kun je zelf beslissen of het zo is.

 10. Beste Frans,

  Dan heb jij je toch niet helemaal goed verdiept in het verdienmodel voor Futurenet. Want bij Futurenet hoef je helemaal geen nieuwe leden aan te brengen om geld te verdienen. Er wordt echt miljarden verdiend aan advertentie inkomsten. En waar de aandeelhouders van Facebook dit in hun eigen zak steken, heeft Futurenet hier een verdienmodel aan gekoppeld. Het is gemakkelijk om alles direct als spam te betitelen. Maar hier is echt over nagedacht.
  Je mag bij Futurenet echter wel nieuwe leden aanbrengen en dan verdien je wat meer. Dit heet netwerkmarketing. En ook hier verdienen veel mensen hun brood mee. Kijk maar eens naar bedrijven als Forever Living, Oriflame, Tupperware, herbalife enz. Bedrijven die echt al jaren bestaan. En Ethan Vanderbuilt, die noemt echt al dat soort bedrijven SPAM. Waarom? uit frustratie misschien omdat het hem zelf nooit gelukt is om er rijk mee te worden.

 11. Hallo Myrna, ik lees overal dat je minimaal 10,- aan AdPacks moet investeren om überhaupt te kunnen verdienen. En je vervolgens voor 25,- moet inkopen in een matrix. Ik zit nogal krap bij kas en heb geen geld opzij staan om deze gok te nemen. Dus mijn vraag is of er ook mensen zijn die goed verdienen met FutureNet zonder dat er geld van henzelf in zit? Alvast bedankt voor je reactie.

  • Hahah helemaal waar futurenet werkt prima en wat je eigenlijk doet is investeren in obliegaties dus wat je bij een bank ook doet. Mensen reageren direct negatief maar als je eerst even de term and conditions leest begrijp je ook wat ze doen. En idd je hoeft niemand te werven om hieraan te verdienen.

 12. Bianca Leendertse // 17 oktober 2018 at 09:35 // Beantwoorden

  Goedendag iedereen,

  Nu zie ik een hoop reactie s staan die niet kloppen.
  Futurenet is een social media revshare online marketing systeem met ongekende mogelijkheden.
  En betaald gewoon uit.
  Ze hebben meerdere bronnen van inkomsten en nee dit is geen bubbel.
  Mensen halen graag werkende systemen onderuit als ze denken het is te mooi om waar te zijn of er een investering in gaat.
  Pas met de juiste informatie en juiste mindset ontvang je de juiste informatie en zo werkt het met alles.
  Ik zit in het systeem en heb geen seconde spijt en weet dat dit een juiste keuze is en het goed werkt.

  Groetjes,
  Bianca leendertse

 13. Zou iemand van de positievelingen kunnen aangeven hoeveel Euros er is geïnvesteerd en hoeveel echte Euros ze al daadwerkelijk (dus niet virtueel) hebben ontvangen?

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.