Gelderland

Op zoek naar thuiswerk in Gelderland? Hieronder vind je een overzicht van vacatures waarin thuiswerkers worden gezocht die afkomstig zijn uit de provincie Gelderland.


Vragenlijsten invullen

gtm

Diverse surveypanels zijn voor hun activiteiten weer op zoek naar mensen uit Gelderland die geld willen verdienen met het invullen van vragenlijsten.

Na inschrijving ontvang je uitnodigingen voor vragenlijsten over diverse onderwerpen. Per vragenlijst wordt aangegeven hoeveel geld je ermee kunt verdienen.

Je bent niets verplicht, je bepaalt zelf aan welke vragenlijsten je wel of niet wilt meewerken. Je ontvangt een financiële vergoeding per ingevulde vragenlijst.

Wil je meedoen? Ga dan naar Geld verdienen met vragenlijsten invullen.


Betaald advertenties kijken

betaald advertenties kijken

Tegenwoordig krijg je ontzettend veel reclame voor je kiezen: op televisie, langs de weg en in je brievenbus. Maar wist je al dat je betaald kunt krijgen voor het bekijken van reclame?
Meer informatie vind je op de website Reclamemails.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Computerwerk

clickworker

Ben je op zoek naar werk dat je vanuit huis kunt doen en waarbij je zelf je eigen tijden kunt indelen? Dan zou dit wel eens jouw ideale baan kunnen zijn.

Wij zijn op zoek naar thuiswerkers die korte stukjes tekst willen schrijven bij een afbeelding. Ook zoeken we thuiswerkers voor het corrigeren van teksten. De betaling is per stuk, dus hoe meer opdrachten je uitvoert, des te meer je verdient. Je bepaalt zelf hoe veel je werkt.

Enige kennis van de Engelse taal is vereist, omdat de beschrijving van de opdrachten in het Engels wordt gegeven. De opdrachten zelf mogen in het Nederlands worden uitgevoerd.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.


Inpakwerk in Gelderland

inpakwerk

Wanneer je inpakwerk vanuit huis wilt verrichten kun je je het beste inschrijven bij een thuiswerkcentrale. Let er hierbij wel op dat inpakwerk niet zo goed verdient als bovenstaande vacatures. Bovendien kennen thuiswerkcentrales vaak lange wachtlijsten.

Wil je je desondanks toch graag inschrijven voor geld verdienen met inpakken, kijk dan op de website Thuiswerk Gelderland voor een overzicht van bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers voor inpakwerk en productiewerk.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.