15 Thuiswerk vacatures met wekelijkse uitbetaling of nog sneller

Wil je snel geld verdienen met thuiswerk? Bij deze vacatures word je wekelijks uitbetaald. Bekijk de lijst met parttime en fulltime thuiswerk waarbij je per direct kunt beginnen en binnen een week al je eerste geld kunt ontvangen op je bankrekening. Of nog sneller 🙂

Soms heb je snel wat extra geld nodig. Je wilt dan graag per direct beginnen en zo snel mogelijk uitbetaald krijgen. Helaas betalen de meeste werkgevers slechts 1x per maand uit. Maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen.

In onderstaande lijst vind je de 15 beste thuiswerk vacatures waarbij je per week wordt uitbetaald. We starten met onze top 3, zodat je makkelijk kunt kiezen welk thuiswerk het beste bij jou past.


#1 Artikelen schrijven

 • Continu werk
 • Snelle uitbetaling
 • Fulltime inkomen

Als je schrijven leuk vindt, dan is dit jouw ideale thuiswerk!


#2 Enquêtes invullen

 • Korte taakjes van 10 minuten
 • Soms gratis producten ontvangen
 • Max. € 200,- per maand

Handig voor tussendoor. Geen fulltime inkomen mogelijk.


#3 Digitale klusjes

 • Taakjes van 1 minuut
 • Snel uitbetaald
 • Ook op smartphone

Lage verdiensten per uur. Leuk als bijverdienste.


Wanneer je op zoek gaat naar thuiswerk dat wekelijks uitbetaalt dan zul je verschillende vacatures tegenkomen.

Er zijn veel mogelijkheden om snel geld te verdienen vanuit huis. Maar niet elke manier past bij jou.

Op Thuiswerkvacatures.nl monitoren we al meer dan 15 jaar het thuiswerk aanbod in Nederland. We hebben voor jou een lijst van wekelijks uitbetaald thuiswerk samengesteld. En we hebben al deze manieren van snel geld verdienen beoordeeld op de volgende punten:

Snelheid – Deze score geeft aan hoe snel je uitbetaald wordt

Inkomsten – Hoeveel geld verdien je als beginner

Inkomstengroei – Ga je na een tijdje ook meer verdienen?

Eenvoud – Hoe makkelijk is dit thuiswerk, kan iedereen het doen of heb je er bepaalde vaardigheden of diploma’s voor nodig?

Flexibiliteit – Hoe goed past dit thuiswerk in jouw leven. Is het makkelijk te combineren met baan of gezin?

We hopen dat dit overzicht jou helpt om het beste thuiswerk te kiezen dat bij jou past. Kies er eentje uit en krijg volgende week al uitbetaald!

SnelheidInkomsten nuInkomstengroeiEenvoudFlexibiliteit
Artikelen schrijven++++++-++
Affiliate marketing+-++++++
Enquêtes invullen++-++++
Digitale klusjes++-++++
Fiverr++++-+-+
Callcenter+++-+-+-
Marktplaats++++
Virtual assistant+-+++
Data entry+-+-++
Hondenoppas+++-+
Airbnb+++
Oppassen op kind+++-+-
(Bij)les geven++
Transcriptie+-+-+
Vertaalwerk++
Kenmerken van diverse soorten thuiswerk waarbij men wekelijks wordt uitbetaald

Artikelen schrijven

Er zijn verschillende manieren om snel geld te verdienen met het schrijven van artikelen. Als beginner verdien je het snelst door te schrijven in opdracht voor anderen. Je krijgt dan uitbetaald zodra je het geschreven artikel opstuurt. Hiermee kun je dus vaker uitbetaald worden dan 1x per week.

Heb je wat meer ervaring met artikelen schrijven dan kun je hogere prijzen vragen. Daarnaast gaan veel schrijvers uiteindelijk voor hun eigen platform schrijven, omdat dit veel beter verdient. Je bouwt dan aan een passief (=terugkerend) maandelijks inkomen.

Affiliate marketing

Bij affiliate marketing verdien je geld door andermans producten te promoten. Zodra iemand iets via jou koopt ontvang jij een vergoeding. Je kunt je als affiliate door de meeste netwerken wekelijks laten uitbetalen.

Het is goed mogelijk om hiermee een fulltime inkomen te verdienen. Dit heb je niet van de ene op de andere dag, maar moet je opbouwen. Nieuwsgierig geworden? Lees meer in ons artikel Affiliate Marketing Voor Beginners.

Enquetes invullen

Het invullen van vragenlijsten is een makkelijke manier om vanuit huis bij te verdienen. Je ontvangt uitnodigingen in je mailbox en zodra je even tijd hebt vul je een lijstje met vragen in. Het kost niet veel tijd. Hiermee verdien je maandelijks enkele tientjes tot max. 200 euro. Je kunt je verdiensten wekelijks laten uitbetalen in geld of cadeaubonnen. Bekijk onze lijst van best betaalde enquêtesites.

Digitale klusjes

Met digitale klusjes kun je kleine bedragen bijverdienen door online klusjes uit te voeren. Dit kan gaan om bijvoorbeeld:

 • advertenties bekijken
 • korte vragen beantwoorden
 • zinnen inspreken
 • foto’s maken en opsturen
 • gegevens opzoeken op een website

Een klusje duurt hooguit 1 minuut en het bedrag wordt meteen bijgeschreven op je saldo. Vaak heb je een minimumsaldo nodig om een uitbetaling aan te kunnen vragen. Na aanvraag wordt het meestal binnen enkele dagen naar je overgemaakt.

Je kunt je hier gratis aanmelden en per direct beginnen. De website is in het Engels, maar de opdrachten zijn in het Nederlands.

Fiverr

Is er iets op de computer wat je redelijk tot goed kunt? Grote kans dat je hiermee geld kunt verdienen. Op Fiverr kun je je diensten aanbieden vanaf $5,-. Denk aan taken als:

 • teksten corrigeren
 • logo ontwerpen
 • gedichtjes maken
 • tekst inspreken
 • game coaching

De website is in het Engels, maar er worden ook Nederlandse diensten aangeboden en gezocht. Je krijgt meteen uitbetaald zodra je een opdracht hebt afgerond.

Callcenter

Veel callcenters zoeken medewerkers voor de klantenservice die vanuit hun eigen huis willen werken. Als je via een uitzendbureau aan de slag gaat dan word je over het algemeen wekelijks uitbetaald.

Marktplaats

Een compleet andere manier om geld te verdienen vanuit huis en wekelijks (of nog sneller) uitbetaald te worden is: je spullen verkopen via Marktplaats. De meeste mensen gebruiken Marktplaats alleen om zo nu en dan spullen te verkopen die ze niet meer gebruiken. Op die manier kun je niet doorlopend geld verdienen.

Maar er zijn meer manieren om geld te verdienen met Marktplaats.

Een manier is het verhandelen van spullen. Je koopt dan goedkoop in en verkoopt de spullen weer voor meer geld. Daarnaast kun je geld verdienen door zelf spullen te maken of op te knappen.

Virtual assistant

Als virtual assistant help je ondernemers met uiteenlopende taken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het beantwoorden van e-mail, het beheren van één of meer social media kanalen, het assisteren bij een online bijeenkomst en nog veel meer. Je kunt hierbij aangeven dat je wekelijks wilt worden uitbetaald. Vacatures variëren van parttime enkele uurtjes per maand tot aan fulltime.

Meer weten? Lees ons artikel Virtual Assistant Worden.

Data entry

Bij data-entry werk krijg je betaald voor het invoeren van gegevens. Soms moet je deze gegevens ook zelf opzoeken op het internet. Het geld dat je hiermee verdient wordt meestal per opdracht of per week uitbetaald.

Hondenoppas

Als je van honden houdt dan is het oppassen op honden een hele leuke manier van geld verdienen vanuit huis. Genoeg hondenbezitters die af en toe een goede plek voor hun huisdier zoeken omdat ze een hele dag (of week of weekend) van huis zijn.

En wat is het dan fijn als hun hond in een huiselijke omgeving opgevangen kan worden en niet in een bench in een kennel hoeft. Als hondenoppas maak je zelf afspraken over de vergoeding en de uitbetaling. Meestal word je dezelfde dag nog betaald: direct bij het ophalen van de hond.

Airbnb

Als je een geschikte kamer in je huis hebt, of zelfs een tuinhuisje of stacaravan, dan kun je deze verhuren via de site van Airbnb. Airbnb betaalt heel snel uit: binnen 1 dag nadat de gast bij jou heeft ingecheckt staat het geld op je rekening.

Oppassen op kind(eren)

Als je goed met kinderen kunt omgaan dan kun je ook vanuit huis bijverdienen als oppas. Dit kun je doen als officieel geregistreerd gastouder. Je werkt dan met contracten.

Veel vrijblijvender is het om incidenteel oppas te zijn voor kinderen bij jou uit de buurt. Het geld dat je hiermee verdient krijg je meestal gelijk na afloop. Tenzij je anders afspreekt.

(Bij)les geven

Kun je goed dingen uitleggen? Dan kun je middelbare scholieren helpen met bepaalde vakken zoals wiskunde of geschiedenis. Bijles kun je online geven of in het echt. De betaling wordt meestal door de ouders geregeld. Je kunt zelf afspreken dat je graag wekelijks je geld wilt ontvangen.

Transcriptie

Bij transcriptie typ je ingesproken teksten uit. Dat kan gaan om video-opnames, mp3-bestanden of een podcast. Transcriptiewerk vind je o.a. via het eerder genoemde Fiverr.

Vertaalwerk

Ben je goed in twee talen? Dan kun je aan de slag als online tolk of vertaler. Vaak gaat het om het vertalen van webteksten. Bekijk de vacatures voor vertaalwerk.

Meer thuiswerk

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant:
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.