Thuiswerk vanuit het buitenland

Thuiswerk vanuit het buitenland

Ook als je niet in Nederland woont kun je geld verdienen met thuiswerk. Thuiswerk vanuit het buitenland is erg populair bij mensen die tijdelijk of permanent in het buitenland verblijven.

Is één van onderstaande situaties op jou van toepassing? Je bent…

 • digital nomad
 • partner van iemand die in het buitenland werkt
 • je verblijft tijdelijk in het buitenland en zoekt een (bij)baan

Voor de onderstaande thuiswerkvacatures vanuit het buitenland heb je wel een internetverbinding nodig, maar deze hoeft niet altijd per se van goede kwaliteit te zijn.

Geld verdienen met een blog

Als je (af en toe) over een internetverbinding kunt beschikken, dan kun je geld verdienen met bloggen. Je kunt stukjes schrijven op je laptop en online zetten zodra je internetverbinding hebt. De verdienmogelijkheden zijn groot, als je dit serieus aanpakt kun je hier een parttime of zelfs een fulltime inkomen uit halen.

Alles weten over hoe je een website start en daar geld mee kunt verdienen? Lees meer in het artikel Geld verdienen met een eigen website

Reclame bekijken

Geld verdienen met het bekijken van advertenties? Je verdient een vast bedrag per bekeken advertentie. Dit kan een video zijn of een afbeelding. Hiervoor heb je wel een iets betere internetverbinding nodig. En een Nederlands bankrekeningnummer. inclusief Nederlands (post)adres.

Met dit werk kun je geen fulltime inkomen verdienen, je moet eerder denken aan een leuke bijverdienste.

Meer informatie en een lijst van aanbieders vind je op de website Geld verdienen met reclame bekijken.

Opzoeken van gegevens

Betaald worden voor het opzoeken van gegevens via het internet zoals adressen of contactpersonen. Ook kun je geld verdienen met het in de juiste categorie plaatsen van afbeeldingen.

Dit thuiswerk kun je doen vanaf een vaste computer/laptop, maar ook met je smartphone!

De opdrachten zijn vaak in het Nederlands. De uitleg is wel in het Engels, dus je moet wel over voldoende kennis van de Engelse taal beschikken om de uitleg van de opdrachten te kunnen snappen. Meer informatie en aanmelden kan via deze website.

Vertaalwerk vanuit huis

Heb jij een goede kennis van twee (of meer) talen? Dan kun je vanuit huis aan de slag met het vertalen van teksten. Je hoeft hiervoor geen goede internetverbinding te hebben. Je hebt deze namelijk enkel nodig voor het ophalen van de teksten en het opsturen van je vertaling.

Meer informatie vind je hier: Vertalers gezocht.

Geld verdienen met chatten

Voor deze vacature moet je over een grote portie fantasie beschikken. Maar dan is het ook een leuke en goed betaalde manier van geld verdienen. Wel moet je ouder zijn dan 18 jaar omdat de gesprekken vaak een erotisch karakter hebben. En je moet een goede internetverbinding hebben.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op Geld verdienen met chatten.

Aan de slag als Virtueel Assistent

Als VA help je een ondernemer door hem of haar werk uit handen te nemen. Dit kan van alles zijn, denk hierbij aan werkzaamheden als teksten schrijven, video’s bewerken, beheren van bepaalde online tools of taken op het gebied van communcatie/klantenservice.

Voor meer informatie kijk je op Thuiswerken als VA.

Verricht jij al thuiswerk vanuit het buitenland?

Wij horen graag hoe het je bevalt. Laat het hieronder weten. Met jouw ervaringen help je anderen die op zoek zijn naar thuiswerk vanuit het buitenland!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

34 Comments

 1. IK HEB INTERESSE OM VANUIT HET BUITENLAND (SURINAME)WERK TE VERRICHTEN. IK BEN REEDS WERKZAAM ALS CHATOPERATOR VOOR EEN ANDER BEDRIJF MAAR WIL EEN ANDERE UITDAGING AANGAAN. HOPELIJK LUKT HET BIJ JULLIE .

 2. goedemiddag ja ik ben geintreseert mag ik aub meer info en ook iets waarbij ik snel kan verdienen mvg.

  • Ik wil graag vanuit het buitenland werken, kan ook vertalen, Nederlands naar Armeens, heb 3 jaar werkervaring, als jullie iets anders hebben hoor ik graag

 3. Reclame bekijken vanuit het buitenland kan je niet doen als je niet woonachtig bent in Nederland.
  Zie de voorwaarden bij elke website.

  • Hallo Gempie, je moet inderdaad een Nederlands (post)adres hebben voor dit werk. Bedankt voor je opmerking, we zullen dit in het artikel vermelden.

 4. Werk sinds een paar maanden vanuit Hongarije voor een toonaangevend bedrijf op het gebied CBD producten bevalt heel goed goede condities en een prima opleiding zo heb ik van mijn passie natuur producten mijn werk gemaakt.

 5. Ik zou graag online vertaalwerk (Spaans-Nederlands) willen verrichten. Maar ik heb geen Nederlands postadres noch een Nederlands bankrekeningnummer. Is dit mogelijk.

 6. Beste, ik ben Surinamer. Ik werk voor iemand als content writer, en ik wil graag meerdere teksten schrijven voor iemand anders. Om het werk iets spannender te maken. Zou dat kunnen? Ben Surinamer.

 7. Beste, ik ben Surinamer. Ik werk voor iemand als content writer, en ik wil graag meerdere teksten schrijven voor iemand anders. Om het werk iets spannender te maken. Zou dat kunnen?

 8. Ik ben geintreseerd om vanuit het buitenland te werken. Zou graag een reactie tegenmoet zien. Spreek trouwens 5 talen..

 9. Geachte,
  Ik woon in Griekenland en spreek Engels en Nederlands. Ik ben zeer geïnteresseerd in thuiswerk.
  Zie graag een antwoord tegemoet.
  In afwachting van respons.

 10. Woonachtig in Griekenland en geïnteresseerd in thuiswerk omdat er op de eilanden weinig werk te vinden is gedurende het winterseizoen.

 11. Beste,

  Woon te hongarije, spreek vloeiend Nederlands, Engels, Frans en schools Duits.
  Zoek thuiswerk IT of helpdesk gerelateerd. Echter GEEN verkoop.

  Graag meer informatie of mogelijlheden.

  Mvg

  J.

 12. Beste Thuiswerkvacatures.nl,

  Woon in Peru al bijna 5 jaar, spreek vloeiend Spaans en Nederlands, daarbij ook engels iets minder vloeinend dan. Voor de rest ben fotograaf, grafish ontwerper en de textiel handel, maar kan natuurlijk ook iets anders doen zoals helpdesk of telefonisch verkoop.

  Graag hoor ik van jullie wat de mogelijkheden zijn
  Groeten
  Gerrit

 13. Hallo, ik ben een jonge Surinaamse vrouw die opzoek is naar een baan. het liefst thuiswerk, zoals vertaler of editor. Andere online baantjes zijn ook welkom. Mits er iemand is die mij kan helpen, kan zich vrij voelen om mij een mail te sturen.

  • Ik woon momenteel in Hongarije en ik ben opzoek naar een thuiswerk baan (full-time). Ik heb afgestudeerd op het MBO managementassistent. Ik heb meerdere vakatures en websites gekeken. Nog steeds niets..
   Als u een openstaande vakature heeft heel graag.

 14. Dit zou me zo gaaf lijken! Ik vraag me alleen wel af of er in dit geval enigszins wordt geholpen (of dat er tips worden gegeven) bij het inrichten van je eigen thuiswerkplek.

  Ik merk nu al tijdens de Corona dat thuiswerken echt een hoop vraagt van je lichaam wanneer je niet de juiste meubels hebt..

  Carla

 15. Nou, Ik woon al 17 jaar op Mallorca en ben vanwege de coronacrisis zonder werk komen zitten.
  Ik ben al maanden op zoek naar thuiswerk wat ik vanuit hier kan doen. Echter is er maar heel weinig. ANWB gaat allemaal via DenHaag of Barcelona. Voor de meeste thuiswerkjobs moet je woonachtig zijn in NL. Chatoperator had ik vroeger gedaan toen je er nog geld mee kon verdienen. Nu krijg je maar 8 cent per bericht en er komen niet meer genoeg berichten binnen om een leuk daginkomen te maken. Vertaler moet je op alle sites een goede referentie hebben en ervaring voordat je wat werk krijgt aangeboden. En dit is maar eenmalig. Daarna moet je weer wachten en zoeken. En cosmetica,gezondheidsproducten herbalife shit,dat doen al miljoenen mensen en dat werkt niet meer goed.
  Dus vanuit het buitenland online thuiswerken met een normaal basis inkomen kan je gewoon vergeten.

 16. Beste, ik ben woonachtig in Suriname en zou graag een baan willen als klantenservice medewerker. Ik heb eerder gefungeerd als klantenservice manager voor Nederlandse opdrachtgevers

 17. beste,

  ik woon in Suriname en ben op zoek naar thuiswerk. heb uw website doorgenomen en ik vind het wel aantrekkelijke en wil de uitdaging aan.

  Nasje

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.