Thuiswerk vacatures zonder diploma, opleiding of ervaring

Ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen vanuit huis, maar heb je geen diploma of ervaring? Dan bent je niet de enige. Veel mensen dromen van een flexibele baan die ze kunnen doen zonder veel vooropleiding of training.

Gelukkig komt er steeds meer thuiswerk zonder diploma of ervaring beschikbaar! In dit artikel geven we verschillende tips en voorbeelden om thuis te werken in 2024. Thuiswerk waar je vandaag nog mee kunt beginnen!


Snel aan de slag vanuit huis?

Zonder diploma, opleiding of ervaring.

Schrijf stukjes tekst (zelf of met ChatGPT) en verdien geld 😊


Vacatures zonder diploma en ervaring

Hieronder vind je verschillende soorten thuiswerkbanen waarbij je geen uitgebreid cv nodig hebt.

Chatten tegen betaling – leuke baan met veel fantasie

Ben je op zoek naar een leuke en makkelijke manier om geld te verdienen? Dan is betaald chatten misschien iets voor jou.

Je kunt vanuit huis werken, je eigen uren bepalen en via je laptop of smartphone gezellige of pikante (18+) chatgesprekken voeren met mensen die daar behoefte aan hebben.

Het enige wat je nodig hebt is een computer, een beetje fantasie en een vlotte babbel.

Je hoeft geen ervaring te hebben, want je krijgt een training en begeleiding van een teamleider. Je verdient een vast bedrag per verstuurd bericht. Tijdens piekuren kun je meer verdienen. Hoe chatberichten je verstuurt, des te meer je verdient.

Over privacy hoef je je geen zorgen te maken, want je gebruikt een schuilnaam en je echte gegevens worden niet gedeeld.

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan nu aan en je kunt binnen 24 uur starten met geld verdienen met chatten voor datingsites.

Geld verdienen met je stem

Wist je dat je heel makkelijk geld kunt verdienen met je stem? Veel ondernemers en bedrijven hebben behoefte aan een zogenaamde voiceover.

Opdrachtgevers vinden

Om gemakkelijk gevonden te kunnen worden door deze bedrijven kun je een (gratis) profiel aanmaken op de (Engelstalige) website Fiverr.

Fiverr is een online platform waar je allerlei soorten klussen kunt vinden en uitvoeren, waaronder het inspreken van teksten voor video’s, podcasts, reclames en meer. 

Het goede nieuws is: je hoeft geen professionele stemacteur te zijn om te kunnen beginnen. Er is ook behoefte aan normale stemmen zonder filters en andere snufjes.

Om te kunnen beginnen heb je weinig nodig. Alleen een goede microfoon, een rustige ruimte en een beetje creativiteit.

Je kunt je eigen tarieven bepalen en werken wanneer het jou uitkomt. Kijk maar eens rond op Fiverr en je zult versteld staan van de verschillende soorten diensten die je tegen betaling kunt aanbieden.

Klantenservice thuiswerk – werken zonder diploma

Ook thuiswerk als klantenservice medewerker of callcenter medewerker is erg populair. Het gaat om flexibel werk dat prima vanuit huis kan worden verricht.

Een diploma of werkervaring is niet vereist om te kunnen solliciteren. Meestal krijg je de eerste 1-2 weken een (betaalde) training zodat je precies weet hoe je klanten zo goed mogelijk kunt helpen en hoe je (eventueel) de producten of diensten van het bedrijf kunt promoten.

Vaak kun je als callcenter medewerker vanuit huis je eigen werktijden bepalen, zolang je maar voldoet aan de minimale beschikbaarheidseisen.

Er is wel één ding waar je rekening mee moet houden: soms wordt er van je verwacht dat je gedeeltelijk op locatie werkt. Dit kan zijn voor coaching, extra training of omdat men gewoon vindt dat er een deel van de tijd op kantoor gewerkt dient te worden, zodat je contact hebt met jouw collega’s.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om af en toe te reizen en dat je thuis beschikt over een goede internetverbinding en een rustige werkplek thuis.

Lijkt dit je wat? Kijk dan bij de vacatures Thuiswerk als callcenter medewerker.

Thuiswerken met Affiliate marketing

Nog een heel interessante manier om vanuit huis te verdienen is affiliate marketing. Hierbij promoot je producten of diensten van anderen in ruil voor een commissie. Je hebt geen ervaring of diploma’s nodig om hiermee te beginnen, alleen een website en/of een social media account. Dit werk kun je volledig anoniem vanuit huis doen.

Affiliate marketing is erg populair, maar er is ook veel verouderde informatie over te vinden. Daarom is het handig om een cursus te volgen waarin je leert hoe je het op de juiste manier doet en je snel je eerste euro’s verdient.

Er zijn enkele dure cursussen op de markt, maar de AMR-cursus is zowel betaalbaar als van goede kwaliteit. In de AMR-cursus leert je stap voor stap hoe je zonder opleiding of ervaring op een leuke manier geld kunt verdienen op het internet. Als je serieus aan de slag wilt vanuit huis dan is het de moeite waard om deze cursus te bekijken.

Teksten schrijven voor geld

Van alle manieren om via internet geld te verdienen, zonder opleiding of ervaring, is dit de meest eenvoudige.

Je werkt vanuit je eigen huis of waar je ook maar wilt. Geen ingewikkelde techniek, geen funnels of dropshipping met gedoe met voorraad en leveranciers, geen gedoe met lastige klanten. Gewoon lekker schrijven op tijden dat het jou uitkomt.

Met elk geschreven artikel verdien je geld en bouw je aan een terugkerend maandelijks inkomen. Je kunt dit werk zowel parttime als fulltime doen.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk een goed salaris te verdienen met banen zonder diploma?

Ja dat is zeker mogelijk. Een bekend voorbeeld is een baan als programmeur. Er is veel vraag naar software developers. Een groot aantal van hen heeft geen afgeronde opleiding, maar heeft via ervaring de benodigde kennis opgedaan. 

Ook zonder ervaring is het mogelijk om een goed salaris te verdienen. Het is vooral belangrijk dat je gemotiveerd en leergierig bent en daarnaast kansen aangrijpt om jezelf te verbeteren.

Als je jezelf voorneemt om elke week iets beter te worden dan de week ervoor, dan kun je prima zonder diploma een succesvolle carrière opbouwen.

Waar vind ik goed betaald werk zonder diploma?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er genoeg mogelijkheden om zonder ervaring vacatures in thuiswerken te vinden. En daarvoor hoef je niet per se 40 uur per week te werken. Welke van bovenstaande banen je ook kiest, er is geen diploma voor nodig. Je kunt dus prima zonder ervaring thuiswerken en goed geld verdienen.

En nu aan de slag!

Je hebt nu gelezen hoe je geld kunt verdienen vanuit huis, zonder diploma of ervaring. Dit is een geweldige kans om je eigen uren te bepalen en je eigen inkomen te creëren. Jouw zoektocht eindigt hier. Ongeschoold werk vinden is geen probleem meer. Je hoeft alleen nog maar een plan te maken en actie te ondernemen.

Je kunt vandaag nog beginnen met het opbouwen van een extra inkomen vanuit huis. Dus waar wacht je nog op? Kies één van de thuiswerk mogelijkheden hierboven, solliciteer snel en ga ermee aan de slag. Heel veel succes!

Zoek jij jobs? Check onze beste vacatures

Actuele jobs en werkgevers vind je op onze thuiswerk vacatures pagina. En schrijf je in voor de vacature-alert service
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.