Thuiswerk vinden via internet

Thuiswerk vinden via internet lijkt op het eerste gezicht niet zo moeilijk. In je zoektocht naar thuiswerk ben je vast al meer websites tegengekomen die thuiswerk in de aanbieding hebben.

Maar niet elke website is even betrouwbaar. Op sommige websites moet je zelfs betalen om te kunnen solliciteren op een thuiswerkbaan.

En dat is eigenlijk best raar. Want je bent juist op zoek naar een manier om geld te verdienen. Waarom moet je dan eerst betalen?

Op de website waar je nu bent, Thuiswerkvacatures.nl, zijn alle gegevens gratis in te zien. Kijk maar op de vacaturepagina voor een overzicht. Maar deze website is niet de enige website waar je thuiswerk vinden kunt.

Er zijn meer vacatures

Er zijn drie interessante websites waar ook regelmatig leuke thuiswerkbanen voorbij komen. Door je in te schrijven op meerdere websites tegelijk vergroot je je kans op het vinden van een leuke thuiswerkbaan.

1) CareerJet

CareerJet vacatures

CareerJet wil het bedrijven en werkzoekenden makkelijk maken om elkaar te vinden. Zij noemen zichzelf “De zoekmachine voor vacatures”.

Op hun website staan dagelijks nieuwe vacatures.

Let op: ze hebben meerdere pagina’s met thuiswerkvacatures. Zie je op de eerste pagina geen interessante banen staan, dan kun je onderaan de pagina kiezen voor de volgende pagina.

Wil je kijken wat er aan thuiswerk te vinden is op hun website? Kijk dan op de thuiswerkpagina van CareerJet.

2) Nationale Vacaturebank

Dit is een van de meest bekende vacaturesites in Nederland. Je kunt je cv uploaden of zelf zoeken in hun database van vacatures.

Meer weten? Ga dan naar thuiswerk via Nationale Vacaturebank.

3) Freelance

Freelance

Op de website van Freelance vind je regelmatig thuiswerk op het gebied van:

 • Teksten schrijven/vertalen
 • Grafisch ontwerp
 • ICT-gerelateerde klussen
 • Administratieve/ondersteunende werkzaamheden

Voor een overzicht van opdrachten ga je naar de website van Freelance. Je kunt je gratis inschrijven en je ook abonneren op een bepaalde rubriek zodat je per e-mail een melding ontvangt wanneer er een nieuwe vacature wordt geplaatst die aansluit bij jouw interesses.

Kun je geen passend thuiswerk vinden?

In dat geval kun je ook zelf je eigen thuiswerkbaan creëren! Er zijn heel veel mogelijkheden om voor jezelf (dus niet voor een baas) geld te verdienen vanuit huis. Voor een complete lijst kijk je op 27 ideeën om een bedrijf te starten vanuit huis.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

8 Comments

 1. ik zou graag thuis werk willen doen. maar hoe gaat dat in zijn werk? is dit wel betrouwbaar? kunt u mij hier meer informatie over geven?

 2. Geachte heer / mevrouw,

  Ik ben moeder van 4 kinderen.
  Via deze weg wil ik vragen of er vacatures open staan voor thuiswerk. Graag zou ik meer informatie willen over de openstaande vacatures

 3. ben op zoek naar inpak sorteerwerk of alles wat daar mee te maken heeft.
  ALS IK MAAR MET mijn handen bezig kan zijn. Heb genoeg ruimte ben per direct beschikbaar en een grote auto, hoop dat er iemand reageert waar ik niet eerst hoef te betalen.
  met vriendelijke groet,
  S Zwaneveld

 4. Ik ben een omaatje en ben op zoek naar eerlijke thuis inpakwerk zoals lichtinpakwerk, monteren, envelopen vouwen en boekjes vouwen.
  heb jaren als produktiewerk gewerkt. dus heb ik er goed ervaring mee.
  maar ik wil niet betalen maandelijks voor thuiswerk. ik woon in Gelderland.

 5. Beste lezer, ik heb een parttime praktijk en volg een drie-jarige opleiding. Ik heb tijd over en geld nodig om mijn opleiding te bekostigen. Ik ben op zoek naar thuiswerk. Van folders tot administratief tot…. Ik hoop van u te horen. Hartelijke groet van Berthe

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.