Data entry thuiswerk is erg in trek bij mensen die een bijverdienste zoeken vanuit huis. De meeste data entry banen zijn parttime.

Wil jij geld verdienen met het verwerken van gegevens als data typist? Op deze pagina vind je meer informatie en vacatures.

Wat is data entry thuiswerk?

Invoerwerk of data-entry thuiswerk is een vorm van administratief thuiswerk waarbij je gegevens invoert in de computer of op je smartphone. Vaak is dat in Excel of een speciale app voor op je smartphone.


Vacatures


Gegevens opzoeken op internet

clickworker

Clickworker betaalt jou voor het uitvoeren van kleine administratieve klussen op het internet.

De opdrachten zijn heel afwisselend. De ene keer gaat het over het opzoeken van informatie op het internet, bijvoorbeeld de contactgegevens van een aantal websites. Een andere keer kan het gaan om het selecteren van de juiste categorie bij een foto.

De opdrachten zijn in stukjes verdeeld die vaak hooguit een minuut duren. Hierdoor kun je makkelijk op elk moment stoppen.

Je kunt de opdrachten uitvoeren vanaf je computer, maar ook met je smartphone. Handig voor de momenten tussendoor dat je even niks te doen hebt.

De website van Clickworker is in het Engels, maar de opdrachten zelf gaan vaak over Nederlandse websites.


Data typisten gezocht

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde data typisten. Je gaat aan de slag met het invoeren van data op de website vbel.nl

data entry

De aangeleverde data bestaat uit gegevens van consumenten die via 1 van onze websites informatie hebben aangevraagd voor het besparen van kosten. Deze gegevens voer jij in op vbel.nl en houdt netjes rapportages bij.

Het gaat dan om kosten besparen in de categorie: Energie – Autoverzekering – zorgverzekering en Telecom. Check de website om hier een feeling van te krijgen en doe eventueel eerst zelf een berekening via de modules.

De ideale kandidaat heeft een sterke zelfdiscipline, is gemotiveerd, logica/inzicht en een beetje humor kan geen kwaad.

Je krijgt een betaling op ZZP/Freelance basis van ongeveer €9,23 – €15,40 (afhankelijk van ervaring en je skills/snelheid)

Omdat je met persoonlijke gegevens aan de slag gaat vragen wij van alle geselecteerde kandidaten dat zij eerst een geheimhoudingsverklaring tekenen alvorens te beginnen.

Interesse? Reageer direct via sollicitaties@vbel.nl


Vragenlijsten invullen

Geld verdienen met het invullen van vragenlijsten over diverse onderwerpen? Door mee te werken aan onderzoek ontvang jij een vergoeding per ingevulde vragenlijst.


Snelle Typers Verdienen Meer

Als je 2x zo snel kunt typen dan verdien je ook 2x zo veel! Volg de typcursus en leer echt goed typen: blind én met 10 vingers. En 130 aanslagen per minuut. Je leert het binnen enkele weken in deze cursus. Lekker makkelijk vanuit huis.


Veel gestelde vragen

Wat doet een data entry medewerker?

Veel voorkomende taken van data entry medewerkers zijn:

  • transcriberen (=uittypen) van opgenomen gesprekken/interviews
  • opzoeken van gegevens op het internet
  • overtypen van handgeschreven teksten, bijvoorbeeld enqueteformulieren
  • controleren en corrigeren/aanvullen van gegevens

Het invoeren van gegevens gebeurt meestal met een laptop. Soms wordt er gebruik gemaakt van een app of scanner. Deze krijg je in bruikleen van je werkgever.

Wat kun je verdienen met data entry thuiswerk?

Een medewerker data entry verdient tussen de €1.561 – €3225 per maand (Bron: Loonwijzer.nl)

Waar vind ik data entry thuiswerk?

Je vindt een overzicht van vacatures op deze pagina.

Wil je via het internet verder naar thuiswerk zoeken, let dan ook even op de volgende functietitels: data medewerker, data typist, virtual assistant en order entry medewerker.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.