Invoerwerk / data-entry

Invoerwerk of data-entry is een vorm van administratief thuiswerk waarbij je gegevens invoert in de computer. Vaak in een speciaal daarvoor ontworpen programma of in Excel.


Vacatures

  • Gegevens opzoeken op internet
  • Data typisten gezocht
  • Vragenlijsten invullen

Gegevens opzoeken op internet

clickworker

Clickworker betaalt jou voor het uitvoeren van kleine administratieve klussen op het internet.

De opdrachten zijn heel afwisselend. De ene keer gaat het over het opzoeken van informatie op het internet, bijvoorbeeld de contactgegevens van een aantal websites. Een andere keer kan het gaan om het selecteren van de juiste categorie bij een foto.

De opdrachten zijn in stukjes verdeeld die vaak hooguit een minuut duren. Hierdoor kun je makkelijk op elk moment stoppen.

Je kunt de opdrachten uitvoeren vanaf je computer, maar ook met je smartphone. Handig voor de momenten tussendoor dat je even niks te doen hebt.

De website van Clickworker is in het Engels, maar de opdrachten zelf gaan vaak over Nederlandse websites.


Data typisten gezocht

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde data typisten. Je gaat aan de slag met het invoeren van data op de website vbel.nl

data entry

De aangeleverde data bestaat uit gegevens van consumenten die via 1 van onze websites informatie hebben aangevraagd voor het besparen van kosten. Deze gegevens voer jij in op vbel.nl en houdt netjes rapportages bij.

Het gaat dan om kosten besparen in de categorie: Energie – Autoverzekering – zorgverzekering en Telecom. Check de website om hier een feeling van te krijgen en doe eventueel eerst zelf een berekening via de modules.

De ideale kandidaat heeft een sterke zelf-discipline, is gemotiveerd, logica/inzicht en een beetje humor kan geen kwaad.

Je krijgt een betaling op ZZP/Freelance basis van ongeveer €9,23 – €15,40 (afhankelijk van ervaring en je skills/snelheid)

Omdat je met persoonlijke gegevens aan de slag gaat vragen wij van alle geselecteerde kandidaten dat je eerst een geheimhoudingsverklaring tekent voordat je kan beginnen.

Interesse? Reageer direct via sollicitaties@vbel.nl


Vragenlijsten invullen

Geld verdienen met het invullen van vragenlijsten over diverse onderwerpen? Door mee te werken aan onderzoek ontvang jij een vergoeding per ingevulde vragenlijst.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.