Bedrijven die thuiswerk aanbieden

thuiswerken voor bedrijven

Er zijn steeds meer bedrijven die thuiswerk aanbieden. En dat is best bijzonder. Want kort geleden waren werkgevers nog helemaal niet zo dol op thuiswerken. Maar in de afgelopen periode zijn steeds meer organisaties gewend geraakt aan thuiswerk. En wordt het werken vanuit huis juist aangemoedigd, soms zelfs met een thuiswerkvergoeding.

Hoewel de meeste mensen de optie om thuis te kunnen werken heel fijn zouden vinden, weten de meesten van hen niet waar je vacatures kunt vinden van bedrijven kunt vinden die thuiswerk aanbieden.

Hieronder vind je een lijst van vacatures die geheel vanuit huis kunnen worden uitgevoerd.

Inpakwerk

Inpakwerk is van oudsher één van de bekendste manieren om thuis geld te kunnen verdienen. Het meeste inpakwerk wordt inmiddels door machines gedaan. Toch worden er af en toe nog mensen gevraagd voor het inpakken van producten.

Een overzicht van inpakwerk per provincie vind je op de pagina Thuiswerk In Jouw Regio.

Tekstschrijver

Als tekstschrijver schrijf je korte of langere stukken tekst in opdracht. Je kunt dit werk heel goed online doen en zo vanuit huis geld verdienen met schrijven.

Virtual Assistant

Een virtual assistant helpt andere ondernemers met het uitvoeren van allerlei taken. Bijvoorbeeld op het gebied van administratie, bijhouden van social media of mail. Maar ook meer creatieve taken zoals het bewerken van video of het maken van promotiemateriaal. Lees meer over werken vanuit huis als Virtual Assistant.

Testpersoon

Als testpersoon verdien je thuis geld met het testen van diverse soorten producten van een bedrijf. Het kan gaan om zaken als wasmiddel of chips, maar ook over het testen van websites of software. Meer weten? Kijk dan op Testpersoon Worden.

Online geld verdienen als blogger

Diverse websites zijn op zoek naar bloggers die online geld willen verdienen met het schrijven van korte artikelen. Heb je wat ervaring, dan kun je ook zelf een blog starten en zo meer geld verdienen.

Met een eigen blog bepaal je zelf waarover je schrijft. Je kunt geld verdienen met het testen van producten en het schrijven van reviews. Ook kun je informatieve stukjes schrijven die vragen beantwoorden waarop mensen in Google hebben gezocht. De verdiensten liggen hierbij hoger dan wanneer je voor een ander werkt.

Medewerker klantenservice

Als medewerker klantenservice werk je vanuit huis en beantwoord je vragen van de klanten over de producten van een bedrijf. Dit werk kan zowel telefonisch (callcenterwerk) als via e-mail worden gedaan.

Meestal volg je eerst een korte training op locatie van ongeveer 2 weken. Daarna kun je vanuit huis werken.

Bedrijven die dit thuiswerk aanbieden zijn vaak telecomproviders zoals VodafoneZiggo en Tele2 & T-Mobile. Maar ook banken en verzekeraars zoals AEGON, ING en ABN AMRO laten hun personeel vaak volledig of hybride (=deels) thuiswerken.

Social Media Influencer

Heb je een social media account met veel volgers? Je kunt dan heel goed geld verdienen als zogenaamde Influencer. Zodra je een bedrijf hebt gevonden dat goed bij jou past kun je geld verdienen door af en toe een post te wijden aan producten van dat bedrijf. Sommige influencers krijgen daarvoor zelfs gratis producten opgestuurd.

Als influencer verdien je enkele tientjes tot een paar honderd euro per post.

Interviews uittypen

Het uittypen van interviews, ook wel transcriberen genoemd, is een makkelijke manier om geld te verdienen vanuit huis. Je verdient hiermee meestal een vast bedrag per gesproken minuut.

Zeker als je een hoge typsnelheid hebt kun je snel werken en hier heel goed geld mee verdienen. De interviews kunnen online per e-mail worden opgestuurd en na het uitwerken stuur je de uitgetypte teksten weer terug.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vrij nieuwe vorm van online geld verdienen. Bij affiliate marketing verdien je geld door mensen te tippen over leuke producten. Dit werk kun je makkelijk thuis vanachter je smartphone of computer doen.

Het is goed mogelijk om hier een fulltime inkomen mee te verdienen, dat zelfs ook doorloopt op de momenten dat je niet aan het werk bent. Meer weten? Lees dan verder in Affiliate Marketing Voor Beginners.

Bedrijven die thuiswerk aanbieden

Staat jouw favoriete thuiswerk hier niet bij? Dan heb je vast iets aan ons complete overzicht van thuiswerk mogelijkheden: Geld Verdienen Vanuit Huis. Of kijk eens tussen deze 27 Ideeën Voor Een Eigen Bedrijf Vanuit Huis.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.