Thuiswerk vinden via internet

Thuiswerk vinden via internet lijkt op het eerste gezicht niet zo moeilijk. In je zoektocht naar thuiswerk ben je vast al meer websites tegengekomen die thuiswerk in de aanbieding hebben.

Maar niet elke website is even betrouwbaar. Op sommige websites moet je zelfs betalen om te kunnen solliciteren op een thuiswerkbaan.

En dat is eigenlijk best raar. Want je bent juist op zoek naar een manier om geld te verdienen. Waarom moet je dan eerst betalen?

Op de website waar je nu bent, Thuiswerkvacatures.nl, zijn alle gegevens gratis in te zien. Maar deze website is niet de enige website waar je thuiswerk vinden kunt.

Er zijn meer vacatures

Er zijn drie interessante websites waar ook regelmatig leuke thuiswerkbanen voorbij komen. Door je in te schrijven op meerdere websites tegelijk vergroot je je kans op het vinden van een leuke thuiswerkbaan.

1) Jobbird

Thuiswerk vinden via JobbirdJobbird wil het bedrijven en werkzoekenden makkelijk maken om elkaar te vinden. Hun slogan is daarom ook “Stop met zoeken. Start met vinden.”

Op hun website kun je meteen “thuiswerk” invullen en op Zoeken klikken. Je krijgt dan meteen een overzicht te zien van thuiswerkbanen.

Ook handig: je kunt een e-mail melding instellen. Dit betekent dat jij een mailtje ontvangt zodra er weer een nieuwe thuiswerkbaan is geplaatst op hun website.

Daarnaast kun je je cv uploaden zodat je ook gevonden kunt worden door werkgevers.

Wil je kijken wat er aan thuiswerk te vinden is op hun website? Kijk dan op Jobbird.

2) Nationale Vacaturebank

Dit is een van de meest bekende vacaturesites in Nederland. Je kunt je cv uploaden of zelf zoeken in hun database van vacatures.

Meer weten? Ga dan naar thuiswerk via Nationale Vacaturebank.

3) Freelance

Thuiswerk vinden via FreelanceOp de website van Freelance vind je regelmatig thuiswerk op het gebied van:

  • Teksten schrijven/vertalen
  • Grafisch ontwerp
  • ICT-gerelateerde klussen
  • Administratieve/ondersteunende werkzaamheden

Voor een overzicht van opdrachten ga je naar de website van Freelance. Je kunt je gratis inschrijven en je ook abonneren op een bepaalde rubriek zodat je per e-mail een melding ontvangt wanneer er een nieuwe vacature wordt geplaatst die aansluit bij jouw interesses.

Kun je geen passend thuiswerk vinden?

In dat geval kun je ook zelf je eigen thuiswerkbaan creëren! Er zijn heel veel mogelijkheden om voor jezelf (dus niet voor een baas) geld te verdienen vanuit huis. Voor een complete lijst kijk je op 27 ideeën om een bedrijf te starten vanuit huis.

 
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*