Geld verdienen tijdens je studie

Wil jij geld willen verdienen met artikelen schrijven? Start dan je eigen informatieve website! Het leuke daaraan is dat je zelf mag weten waarover je schrijft.

Als student kun je delen van je werkstukken publiceren die je in het kader van je studie moet maken. Op deze manier verdien je niet alleen studiepunten met je artikelen, maar ook nog eens een keer geld.

Daarnaast ben je ook vrij om over andere onderwerpen te schrijven. Alles wat nuttig is voor andere mensen kun je zo op je eigen website plaatsen.

Je mag schrijven vanuit je eigen kennis en ervaring, maar het is ook toegestaan om diverse bronnen te raadplegen en de verkregen informatie samen te vatten in je eigen woorden.

Bij de artikelen kun je automatische advertenties laten plaatsen die bij de inhoud van het artikel passen. De inkomsten hiervan zijn voor jou!

Onderwerpen waarover je kunt schrijven zijn bijvoorbeeld:

 • huisdieren – verzorging en onderhoud
 • kinderen – opvoeding, begeleiding
 • gezondheid – gezond leven, ziektes en aandoeningen
 • geld – verzekeringen, financiele tips
 • leven – geloof, vriendschap, liefde en psychologie
 • wereldwijd – landen, culturen, gewoontes en gebruiken
 • computer en internet
 • voeding, diëten, recepten
 • juridisch – wetten en regels in binnen- en buitenland
 • werkstukken en spreekbeurten
 • etc.

Voordelen van het schrijven voor je eigen website:
Het systeem waarin je je artikelen typt is erg gebruikersvriendelijk. Je hebt vrijwel geen technische kennis nodig.

Ook maakt het niet uit of je 1 of enkele honderden artikelen schrijft. Er is geen vereist minimum aantal artikelen dat je per week moet schrijven. Je bepaalt dus zelf wanneer en hoe lang je werkt. Hoe meer je schrijft, des te meer je verdient natuurlijk.

Je kunt zelf kiezen of je dit als vakantiewerk of bijbaan doet, of dat je fulltime gaat verdienen met het schrijven van teksten.

Verder blijft een eenmaal geschreven artikel op je website staan. De inkomsten blijven dus ook binnenkomen, ook al zou je na een tijdje besluiten geen artikelen meer te schrijven.

Geschikt of niet?

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed in staat bent om informatie te structureren en overzichtelijk aan te bieden aan je lezer.

Daarnaast moet elk artikel uniek te zijn. Het is niet toegestaan om teksten letterlijk over te nemen uit andere bronnen.

Verder bezit je een gezonde dosis enthousiasme en creativiteit. En natuurlijk heb je een goede schriftelijke beheersing van het Nederlands.

Aanmelden:
Lijkt het je leuk om geld te verdienen met het schrijven van artikelen voor je eigen website? Lees dan meer op Geld verdienen met je eigen website.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.