Geld verdienen met het bekijken van advertenties

geld verdienen met advertenties bekijken

Bedrijven geven jaarlijks miljarden euro’s uit aan reclame. Zij doen er alles aan om hun product onder de aandacht te brengen.

Wanneer je geen JA/NEE of NEE/NEE sticker op je brievenbus hebt, dan ontvang je waarschijnlijk een hoop geadresseerde en ongeadresseerde reclame (folders).

Reclame kan leuk zijn, maar geeft ook een hoop overlast, want lang niet alle folders zijn interessant en alles nalopen, sorteren en weggooien kost tijd. En je krijgt er niet voor betaald. Maar dat kan anders, verderop lees je meer over hoe je geld kunt verdienen voor het bekijken van advertenties.

Zoals gezegd doen bedrijven er alles aan om jou te bereiken, daarom vind je ook reclame…

  • … op bushokjes
  • … op borden langs grote wegen
  • … op gevels van grote gebouwen
  • … bij tankstations
  • … in de krant
  • … in je favoriete tijdschift
  • … op auto’s
  • … in de lucht achter een vliegtuig
  • … tijdens je favoriete televisieprogramma
  • … op het internet

Al dit geld gaat naar de televisiestations, naar de dag- en weekbladen, noem maar op. Bedrijven zijn steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de aandacht van mensen te trekken.

En nu wordt het interessant, want met de nieuwe manier van reclame maken gaat het geld niet naar de televisiestations of de grote kranten, maar juist naar diegene die de reclame bekijkt: naar jou dus!

Hoe je geld kunt verdienen

Het idee is als volgt: nadat je daarvoor toestemming hebt gegeven ontvang je reclameberichten in je e-mail box.

In het bericht staat een link naar de advertentie en hoeveel je verdient met het bekijken van de advertentie.

Het werkt precies zo als de reclamefolders die je normaal gesproken in uw brievenbus ontvangt. Maar deze keer ontvang je de reclame in je mailbox. Scheelt ook weer oud papier.

Let op: je gaat heel veel super interessante aanbiedingen ontvangen. Maar je bent niet verplicht om op een advertentie in te gaan. Je wordt namelijk betaald per advertentie die je bekeken hebt.

Vaak ontvang je een extra vergoeding of extra korting wanneer je gebruik maakt van een aanbieding, maar dit is nooit verplicht. Er worden statistieken bijgehouden zodat je op elk moment precies kunt zien hoeveel je verdiend hebt.

Geen addertjes onder het gras?

Bij deze manier van geld verdienen zitten geen addertjes onder het gras. Inschrijven is helemaal gratis. Wanneer je je afmeldt zul je geen reclamemails meer ontvangen.

Het is wel belangrijk te vermelden dat dit geen “slapend rijk worden” betreft. Om geld te verdienen moet je wel degelijk de advertenties bekijken die jou per mail worden toegestuurd.

Ook zijn de verdiensten per bekeken advertentie niet al te hoog. Reken dus niet op een fulltime inkomen. Maar wanneer je dit serieus aanpakt dan kun je hier een leuk bedrag aan overhouden.

Gratis aanmelden

Er zijn verschillende websites waarop je je kunt inschrijven voor deze vorm van geld verdienen. Je kunt je het beste inschrijven bij meerdere websites tegelijk, zodat je meer verdient. Op het internet zijn diverse lijsten van dit soort websites te vinden.

Een goed voorbeeld is de website Reclamemails. Op deze website wordt nog eens precies uitgelegd hoe het werkt. Tevens vind je er een handige lijst van betrouwbare programma’s waarmee je geld kunt verdienen met het lezen van reclame en vind je ook bewijzen van uitbetaling.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.