De top 5 Thuiswerk Bijbanen voor Studenten [2024]

Veel studenten zijn op zoek naar werk vanuit huis. Waarom? Bij thuiswerk kun je vaak zelf je eigen tijd indelen. En dat is superhandig te combineren met je lesrooster!

Studenten

Veel bijbanen voor studenten zijn online. Maar er zijn ook studentenbaantjes waarvoor je geen internetverbinding nodig hebt.

Het hoofddoel van een bijbaan is om geld te verdienen. Maar is dit studentenwerk gerelateerd aan je studie? Dan is het ook nog eens een mooie aanvulling op je cv. En dat komt weer mooi van pas zodra je later naar een goede baan gaat solliciteren.


Tip: Snel geld verdienen als student? Snelle uitbetaling

Zit je om geld verlegen? Deze bedrijven betalen wekelijks uit!


1. Schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk valt vaak goed te combineren met je rooster. Meestal gaat het om diensten buiten kantooruren. Bijvoorbeeld van 6:00 – 9:00 of na 17:00.


2. Enquêtes invullen – Verdien tot € 30,- per vragenlijst

Even 10 minuutjes over? Werk wanneer jij wilt en verdien geld met het invullen van vragenlijsten! Je ontvangt een vaste vergoeding per vragenlijst.


3. Teksten schrijven – € 10,- of meer per tekst

Kun je makkelijk uit je woorden komen als je schrijft? Ga dan aan de slag als tekstschrijver en krijg betaald per tekst.


4. Bijles geven – € 13,- per uur

Heb je een HAVO of VWO-diploma? Dan mag je bijles geven. Dit kan aan huis, maar ook online.


5. Telefonische klantenservice vanaf € 12,- per uur

Werken en verdienen vanuit huis. Studenten gezocht voor functies als ‘Medewerker telefonische klantenservice’. De meeste vacatures zijn inbound. Minimaal 16 uur beschikbaar.


Vacaturewebsites voor studenten

Studenten Vacature

Vacaturebank voor studenten en afgestudeerden. Voor een bijbaan, vakantiewerk of studentenwerk.

www.studentenvacature.nl


Mijn Studentenleven

Het portaal voor studenten. Hier vind je allerlei informatie over geldzaken, open dagen, studentenverenigingen, kamers, werken, boeken, samenvattingen, steden en abonnementen.

www.mijnstudentenleven.nl


Thuiswerk voor studenten

Overzicht van thuiswerk vacatures speciaal voor studenten. Flexibele werktijden. Grote vrijheid in het indelen van je eigen tijd. Per direct beginnen.

studenten werk

Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.