Kerstpakketten inpakken

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele mogelijkheid om extra bij te verdienen tijdens de feestdagen? Diverse bedrijven zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste inpakkers van kerstpakketten. Deze kerstpakketten bestaan uit een leuke verzameling bij elkaar passende producten, leuk verpakt in een vrolijke doos. Hieronder lees je wat het inpakwerk precies inhoudt en hoe je direct vanuit huis aan de slag kunt.

Thuiswerk of op locatie?

De grotere pakketten worden meestal op locatie ingepakt, omdat daar veel ruimte voor nodig is. Dit kun je goed zien in de video hierboven. Vacatures voor het inpakken van grotere kerstpakketten vind je bijvoorbeeld bij bedrijven zoals Hanos. Dit is dus geen thuiswerk.

Wanneer je vanuit huis wilt werken zul je dus op zoek moeten gaan naar bedrijven die inpakkers zoeken voor kleinere kerstpakketten.

Kerstpakketten inpakken – wat verdien je per uur

Bij dit werk word je meestal niet per uur betaald, maar per stuk. De verdiensten liggen niet erg hoog. Wil je het hele jaar door vanuit huis geld verdienen, dan is het qua verdiensten interessanter om betaalde enquêtes in te vullen. 

Start werkzaamheden

Het inpakwerk start zo’n 8 weken voor de feestdagen. Meestal is dat in oktober of november. Vacatures verschijnen meestal zo rond september en oktober. 

Functie-eisen voor het inpakken van kerstpakketten

Het inpakwerk zelf is vrij eenvoudig. Meestal krijg je een korte instructie op locatie. Of je kunt thuis een duidelijke instructiefilm bekijken waarin precies wordt voorgedaan hoe de pakketten ingepakt dienen te worden. Het is dus belangrijk dat je goed bent in het opvolgen van aanwijzingen.

Daarnaast is het belangrijk dat je over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Een nauwgezette en georganiseerde werkethiek (vanwege strakke deadlines)
  • Goed zelfstandig kunnen werken
  • Handigheid en precisie bij het werken met verschillende verpakkingsmaterialen
  • Beschikbaar gedurende de drukke periode voor de feestdagen

Wat werkgevers bieden

Dit is wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat:

  • Flexibele werktijden binnen de deadlines
  • De mogelijkheid van geld verdienen vanuit huis
  • Ontwikkelen van vaardigheden in het creatief inpakken van producten
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan een feestelijke kerstervaring voor de ontvangers van de pakketten

Vacatures inpakwerk van pakketten

Wil je aan de slag met het inpakken van kerstpakketten vanuit huis? Neem dan contact op met een thuiswerkcentrale bij jou in de buurt om te solliciteren.

Een overzicht van thuiswerkaanbieders per provincie kun je hier vinden.

Een CV en motivatiebrief zijn voor dit werk vaak niet nodig. Belangrijk is vooral dat je beschikbaar bent en schoon en netjes kunt werken. Soms is het een voorwaarde dat je de beschikking hebt over een auto.

Extra geld verdienen vanuit huis – Het hele jaar door

Wil je ook buiten de feestdagen geld verdienen met thuiswerk? Verdien het hele jaar door geld met het beantwoorden van korte vragen via je laptop of smartphone. Inschrijven is gratis en je bepaalt zelf wanneer je werkt. Wekelijkse uitbetaling.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.