€200,- per dag vanuit huis verdienen?

Vrouw werkt op laptop

Is er een betrouwbare manier om serieus geld vanuit huis te verdienen? Zonder risico? Ja die manier is er. Hiermee bouw je stap voor stap aan een maandelijks inkomen vanuit huis.

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: affiliate marketing.

Iedereen kan in principe geld verdienen met affiliate marketing. Het bestaat al meer dan 20 jaar en is de laatste jaren hard op weg om de #1 manier te worden om geld te verdienen vanuit huis.

Anno 2020 zijn er steeds meer mensen die een fulltime inkomen verdienen vanuit huis als affiliate.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor een vergoeding. Je wordt betaald per verkoop.

Veel mensen denken bij ‘verkopen’ meteen zoiets als: “Oh help, moet ik iets verkopen? Daar ben ik helemaal niet goed in.”

Maar bij affiliate marketing gaat het niet om verkopen, maar om promotie. Je moet hierbij meer denken aan ’tips geven’ dan aan het pure ‘verkopen’.

Het geven van tips kun je allemaal doen vanachter je smartphone of laptop. En als je dat wilt dan kun je het ook anoniem doen.

Je verwijst mensen met een vraag of probleem door naar een oplossing. Duizenden grote en kleine bedrijven hebben een affiliate programma en betalen jou geld wanneer jij iemand doorverwijst. Bijvoorbeeld bekende bedrijven zoals Bol.com, Wehkamp en Coolblue, maar ook minder bekende bedrijven werken met affiliates.

Bedrijven in kleding, verzekeringen, babyspullen, knutselmaterialen, cursussen, afslankprogramma’s, reizen, fitnessmaterialen, opleidingen, ebooks, etc.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een affiliate programma voor. Dit betekent dat jij geld kunt verdienen wanneer je mensen doorverwijst. En dit kan gewoon van achter je laptop.

De voordelen van affiliate marketing

 • Werken vanuit huis
 • Je hebt geen ervaring nodig
 • Leeftijd/achtergrond etc. maakt niet uit
 • Geen eigen product nodig
 • Weinig tot geen opstartkosten
 • Flexibel – je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt
 • Je kunt anoniem blijven als je dat wilt
 • Je hoeft geen klantenservice te verlenen
 • Je kunt meteen beginnen

Bij de meeste thuiswerkbanen verdien je alleen geld op de momenten dat je aan het werk bent. Maar bij affiliate marketing kun je ook een zogenaamd ‘passief inkomen’ verdienen. Dit betekent dat je inkomen kunt blijven ontvangen over het werk wat je in het verleden hebt gedaan.

Geld verdienen

Geld verdienen gaat als volgt: je krijgt een speciale link. Zodra iemand op dat linkje klikt en iets koopt, krijg jij een vergoeding. Dit wordt allemaal automatisch bijgehouden en aan het eind van de maand word je automatisch uitbetaald.

Affiliate marketing kan een leuke bijverdienste zijn, maar er zijn genoeg mensen die er een volledig inkomen mee verdienen. Het is geen snel rijk worden methode. Je inkomsten lopen maandelijks op. En zo bouw je maand na maand aan een steeds hoger inkomen.

Als je nu zou starten met affiliate marketing dan werk je aan een groeiend maandelijks inkomen wat voor jou geld blijft opleveren, ook op dagen dat je niet achter de computer zit.

Meer weten?

Lijkt je dit wat en zou je graag meer willen weten over deze manier van geld verdienen? Vraag dan de gratis Affiliate Beginners Gids aan.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

5 Comments

 1. Hallo Giorgio, dat kan via de rode knop in het artikel hierboven. Je gaat dan rechtstreeks naar de uitlegvideo. Veel succes!

  • Ja je kunt ook geld verdienen met affiliate marketing via social media. Het grote nadeel van social media is dat alleen recente berichten getoond worden. Dit betekent dus dat je geen geld verdient als je een tijdje rustig bent op social media. Daarom vind ik de methode die in de video verteld wordt veel beter. Want daar blijven je inkomsten ook doorlopen als je een paar weken met andere dingen bezig bent (passief inkomen).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.