Pakketjes aannemen thuis – word pakketpunt

Word een pakketpunt, verdien makkelijk geld en help je buurt!

Locatie: Thuiswerk

Werktijden: Doordeweeks van 16:00-21:00 uur

Ben jij graag thuis en wil je wat bijverdienen? Word dan een ViaTim Pakketpunt en help je buurtgenoten door pakketjes te ontvangen en te retourneren!

Voordelen van het zijn van een ViaTim Punt:

  • Pakketjes ontvangen en verzenden voor je buurt: Je wordt het centrale punt waar je buurtgenoten hun pakketjes kunnen laten bezorgen en ophalen. Dat bespaart je buren tijd.
  • Bijverdienen: Voor elk verwerkt pakketje ontvang je een vaste vergoeding. Dit kan oplopen tot een leuke bijverdienste per maand! Daarbovenop kun je sparen voor een tablet.
  • Sociaal contact en buurtverbinding: Als ViaTim Punt kom je in contact met je buurtgenoten. Het voelt meer als een burendienst dan als werk. Je maakt je sociale kring groter en draagt bij aan een warme en gezellige sfeer in de buurt.

Wat houdt het zijn van een ViaTim Punt in?

Als ViaTim Punt ontvang je pakketten voor de hele straat of zelfs de hele buurt. Je bent vaak thuis en kunt de pakketjes aannemen wanneer je buurtgenoten aan het werk zijn. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van het pakket en je buurtgenoten kunnen het ’s avonds bij jou ophalen. Daarnaast kun je op aanvraag pakketten verzenden of retourneren.

Hoe vaak kun je een pakket verwachten?

Dit varieert afhankelijk van de buurt, maar gemiddeld ontvangt een rustige buurt ongeveer 140 pakketten per maand en een drukkere buurt meer dan 300 pakketten. In de eerste weken zal het aantal pakketten lager zijn, maar na ongeveer 3 maanden zal het gemiddelde bereikt worden.

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste mensen die graag een bijdrage willen leveren aan hun buurt. Je woont op de begane grond en bent doordeweeks beschikbaar van 16:00 tot 21:00 uur. Het is belangrijk dat je betrouwbaar bent en een vriendelijke en servicegerichte houding hebt.

Solliciteer nu!

Wil jij een ViaTim Punt worden en je buurtgenoten helpen met pakketjes? Solliciteer dan nu!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.