Vragen en antwoorden

vragen

Hoewel Thuiswerkvacatures.nl haar best doet om de website zo overzichtelijk mogelijk in te richten kan het gebeuren dat je na het bekijken van de website nog met vragen blijft zitten.

De vragen die het vaakst gesteld worden zijn hieronder weergegeven met de bijbehorende antwoorden.

Hoe vind ik betrouwbaar thuiswerk?

Er is één belangrijke vuistregel bij het zoeken naar thuiswerk en dat is geen geld betalen om aan thuiswerk te komen. Wanneer er geld gevraagd wordt dan kun je er bijna zeker van uitgaan dat er maar één persoon is die geld verdient en dat is de zogenaamde thuiswerkaanbieder zelf.

Op het internet zijn een aantal handige tips te vinden voor het vinden van betrouwbaar thuiswerk:

Hoe kan ik op een vacature solliciteren?

Door te klikken op de afbeelding naast een vacature word je vanzelf doorgeleid naar de website van de werkgever. Indien er geen website beschikbaar is staat de wijze van sollicitateren in de vacaturetekst vermeld.

Hebben jullie nog ander thuiswerk?

Wij bieden zelf geen thuiswerk aan, enkel een overzicht van vacatures bij anderen. Al het aanbod staat op de website vermeld. Het heeft dus geen zin om contact met ons op te nemen om aan ander thuiswerk te komen.

Ik zoek inpakwerk

Dergelijke vacatures zijn moeilijk te krijgen. Pas op voor oplichters en betaal nooit geld om aan thuiswerk te komen. Voor een overzicht van gratis thuiswerkcentrales in jouw provincie kun je kijken op ons overzicht Thuiswerk bij jou in de buurt.

Mijn reactie is verwijderd of aangepast

In het onderdeel Thuiswerk Ervaringen kan iedereen zijn of haar ervaringen met een bepaalde thuiswerkaanbieder kwijt. Soms worden er goedbedoeld persoonlijke gegevens van een bepaalde werkgever gepost om het andere gedupeerden makkelijker te maken hun geld terug te vragen.

Wij snappen dat hieraan een grote behoefte is, maar aan de andere kant zijn we ook aan regels gebonden mbt privacy. Het is niet toegestaan om namen en telefoonnummers van personen te posten. Wel kun je in je bericht aangeven via welke wegen men achter deze gegevens kan komen.

Bedreigingen en het oproepen/aanzetten tot geweld zijn ook niet toegestaan, hoe begrijpelijk het ook is dat je boos bent als je je opgelicht voelt. Dergelijke uitlatingen zullen dan ook worden verwijderd uit je bericht. De beste weg om “terug te slaan” is aangifte te doen bij de instanties die genoemd worden onderaan het artikel Klachten over thuiswerk.

Ik wil mij uitschrijven voor de nieuwsbrief

Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om jezelf uit te schrijven voor de gratis nieuwsbrief van Thuiswerkvacatures.nl. Wil je je per direct uitschrijven? Vul dan hieronder je e-mail adres in en klik op uitschrijven. Je zult dan geen nieuwsbrieven meer ontvangen. Je kunt je later altijd weer opnieuw inschrijven voor de gratis nieuwsbrief.

E-mail adres:  Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.