Thuis geld verdienen tijdens de vakantie

Geld verdienen in de vakantie

Wil je extra geld verdienen tijdens je vakantie? In dit artikel vind je veel verschillende manieren om extra geld te verdienen tijdens de vakantieperiode.

Schrijf artikelen en verdien geld

Dat je online geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen was je misschien al bekend. Maar wist je ook al dat je er een maandinkomen mee kunt verdienen dat doorloopt, ook als jij stopt met schrijven? Kijk voor meer informatie op deze pagina: Elke maand extra geld op je rekening.

Begin een eigen Bed&Breakfast

Verdien geld door een (zolder)kamer te verhuren per nacht, weekend of week. Tijdens de vakantieperiode trekken veel mensen erop uit. Mensen die een Bed&Breakfast aan huis runnen merken dat er juist in de vakanties meer klanten zijn. Het runnen van een eigen Bed&Breakfast kan heel erg leuk zijn:

  • Je kunt het vanuit je eigen huis organiseren
  • Je bepaalt zelf hoe je het vormgeeft. Verhuur je gewoon een kamer met standaard ontbijt of maak je er een leuk thema van en richt je je op een bepaalde doelgroep? Denk aan kinderen, biologisch/streekproducten, etc.

Laudius biedt een cursus aan waarin je leert hoe je een succesvol Bed&Breakfast kunt opzetten waar veel mensen op afkomen en waar men graag nog eens terugkomt.

Start een hondenuitlaatservice of -oppas

Juist in de vakantie vragen veel mensen zich bij het plannen van een vakantie af waar ze die periode de hond laten. Niet ieder vakantieadres is geschikt voor honden en sommige honden zijn beter af in hun vertrouwde omgeving dan op een vreemd vakantieadres. Om over een lange autorit nog maar te zwijgen.

Wanneer je van honden houdt dan is het uitlaten van of oppassen op honden een erg leuke en makkelijke manier van geld verdienen. Een hondenuitlaatservice opzetten is niet moeilijk, maar er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee dient te houden. Kijk voor een betaalbaar en uitgebreid stappenplan op de website Start je eigen hondenuitlaatservice.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.