Direct-thuiswerk

Bij direct-thuiswerk moet je betalen om details van thuiswerkjobs in te kunnen zien. Wel of niet doen? In dit artikel lees je meer over de kosten van Direct-Thuiswerk en ontdek je mogelijkheden om gratis thuiswerkvacatures in te kunnen zien.

Op de website staat een mooie lijst met vacatures, zoals producten testen, enquêtes invullen, callcenter agents en meer.

Bij de vacaturelijst staat dat dit slechts een kleine selectie van de aanwezige thuiswerk vacatures is. Met andere woorden: er zijn nog meer vacatures!

Direct Thuiswerk blijkt namelijk nog veel meer regiogebonden vacatures te hebben, zoals inpakwerk, productiewerk en administratief thuiswerk.

Registreren voor Direct-Thuiswerk

Maar… om de volledige lijst van vacatures in te kunnen zien moet je je eerst registreren, dit is gratis:

Met teksten als “Wij garanderen, wat anderen beloven” denk je eindelijk gevonden te hebben wat je zocht. Bovendien is het registreren gratis en krijg je daarna direct een overzicht van alle thuiswerkjobs. Zeggen ze.

Dus dan doe je dan maar.

Na het gratis registreren moet je meteen je adresgegevens en je bankrekeningnummer opgeven “waarop je je loon wilt ontvangen”, anders kom je niet verder. Dat is wel opmerkelijk.

Direct-Thuiswerk.nl vraagt direct om bankgegevens

Het zou helemaal niet nodig hoeven zijn om meteen je bankgegevens door te geven. Pas zodra je gewerkt hebt.

En dan nog rijst de vraag: word je dan soms uitbetaald door Direct-Thuiswerk of door de opdrachtgever? We hebben geen informatie kunnen vinden dat het hier om een uitzendbureau gaat.

Betaald abonnement

Na het invullen van deze (zeer persoonlijke) gegevens krijg je inderdaad een overzicht van allerlei leuke vacatures. Maar helaas, direct solliciteren is nog steeds niet mogelijk. Je kunt alleen maar solliciteren voor deze vacatures door één van de twee betaalde abonnementen te kiezen:

 • Het Instappakket – € 9,95 per maand
 • het Garantiepakket – € 15,95 per maand

Wel erg vreemd dat er nu opeens wél geld betaald moet worden om de details in te zien. Eerder stond er nog dat we ons alleen maar gratis hoefden te registreren om de vacatures in te kunnen zien. Het gaat steeds een stapje verder.

En omdat je je bankrekeningnummer op een eerder moment al hebt ingevuld, kun je al binnen enkele klikken vastzitten aan een betaald abonnement.

Bovendien moet je het duurste abonnement kiezen om ook de inpakwerk- en productiewerk vacatures in te mogen zien. Die vacatures krijg je niet in te zien bij het InstapPakket.

Thuiswerk garantie

Het blijft bijzonder dat er na al die jaren nog steeds thuiswerkwebsites bestaan die geld vragen in ruil voor informatie over vacatures.

Bij een uitzendbureau hangen er ook tal van vacatures op het raam, maar men zal jou daar nooit vragen om geld te betalen om van hun diensten gebruik te kunnen maken.

Hier dus wel. Om te kunnen solliciteren op de vacatures moet je aan Direct-Thuiswerk maandelijks abonnementsgeld betalen.

Je gaat dit thuiswerk abonnement aan voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat de incasso net zo lang doorloopt totdat je het zelf opzegt.

Bij het duurste abonnement krijg je dan wel een zogenaamde Thuiswerk Garantie. Deze garantie houdt echter slechts in dat je na 3 maanden ten minste 1 opdracht aangeboden hebt gekregen. Het maakt daarbij zelfs niet uit of dit uiteindelijk tot een match geleid heeft.

Direct Thuiswerk abonnement opzeggen

Volgens de informatie op de website kun je je abonnement opzeggen door eerst in te loggen en vervolgens aan de rechter zijkant te kiezen voor Opzeggen.

Lukt dat niet, neem dan even contact op met Direct Thuiswerk via het contactformulier op hun website.

Zodra je het abonnement opzegt wordt het abonnement aan het eind van de maand waarin je opgezegd hebt beëindigd. Abonnementsgeld wat al afgeschreven is ontvang je niet retour.

Ervaringen

Bij elkaar opgeteld lijkt het niet verstandig om geld te betalen aan Direct-thuiswerk. Helemaal niet gezien de grote hoeveelheid aan gratis thuiswerk vacatures die al jaren makkelijk vindbaar zijn op het internet.

Heb je ervaringen met het bedrijf Direct-thuiswerk? Laat het hieronder weten!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

44 Comments

 1. ik wil graag weten waarom hebben jullie geld afgepakt van mijn rekening zonder mijn toesteming, ik wil mijn geld terug of ik ga angifte doen bij de politie. ik wil mijn geld terug …..

  • Riffi, je kan de betaling laten terugboeken door je bank als het nog niet te lang geleden is. Ook kan je het rekeningnummer van Direct Thuiswerk blokkeren zodat ze niet opnieuw geld kunnen afschrijven. Omdat ik niet het thuiswerk kreeg wat ze bij direct-thuiswerk.nl beloofden heb ik mijn geld terug laten storten en er nooit meer wat over gehoord. Succes!

  • Beste,

   De website die van je rekening geld heeft afgeboekt staat waarschijnlijk bij u bank onder toegalaten schuldeisers of maandelijkse domicilieren, je kan dit heel eenvoudig via home banking, de automaat in je kantoor of in de bank zelf door een medewerker laten aanpassen

 2. hallo ik ben piet singerling en ik ben op zoek naar thuiswerk en ik hoop dat u wat voor mij hebt inpak werk of sorteerwek ik hoop snel wat van u te horen

  met vriendelijke groet
  piet singerling

  • Contact opnemen met je bank en het afgeschreven bedrag laten terugstorten. Verder aangeven dat je bank geen geld meer mag overmaken van jou naar direct thuiswerk. Kijk maar eens rond op internet, niet zulke beste verhalen. Gewoon afmelden is niet mogelijk en hoe dat moet staat ook niet op de website vermeld.

  • Zoekt u nog werk? Geheel vrijblijvend wil ik met u kijken of ik geschikt werk voor u heb. Ik beloof niks maar nee heeft u nu iig al.

   Voorwaarde minimum leeftijd van 18 jaar.

   Dienstverlening/ call center werk/ advisering ( thuis mogelijk mits u telefoon heeft )

   • Geachte heer of mevrouw Bartels:

    Ik ben nog op zoek naar een job die ik vanuit huis kan doen.
    U reageerde met een aanbieding op een andere reactie.
    Mocht het zo zijn dat u nog thuiswerk baantjes heeft, of anderszins iets weet op dat gebied, verneem ik het graag van u.

    Met vriendelijke groet

 3. mijn naam is z.chahbi ik heb 2 kinderen ik was woonzorgcentrum Grevelingen gewerkt.nu ok werk paar dagen en de hottel maar wel ok thuiswerk inpaken graag doen.wel jullie iets vragen bel mij tel 0619122368
  Groetjes zhor

 4. Waarom reageren mensen hier alsof ze op de website van direct-thuiswerk.nl zitten?
  Dit is alleen een pagina om ervaringen te delen en mensen te waarschuwen voor de praktijken van direct-thuiswerk.nl

 5. bedankt voor de headsup, ik had me al bijna aangemeld maar toen ik las dat ze mijn rekeningnummer wilde hebben had ik al zoiets van hmmmm. dus bedankt voor de info

 6. Geachte heer, mevrouw,
  Ik heb weel reacties gelezen, waaruit het kijkt dat alle thuiswerk websits oplichters zijn. Ik vraag mij af of er wel websits bestaan waarik mij kan aanmelden voor thuiswerken inpakken.

  Mt.vr.gr.

  • Geachte Kler,

   Zodra je er eentje weet, laat het mij weten hoor.
   Ik overdrijf niet door te zeggen: ik zoek al meer dan 8 jaar naar betrouwbaar (inpak)werk voor thuis!

   Mijn oordeel: het bestaat dus niet!

   (ps: dit telt voor INPAKwerk, bepaalde thuiswerkactiviteiten zijn er natuurlijk wel en betrouwbaar ook).

 7. Shit… ik heb me zojuist wel geregistreerd en dus ook mijn banknr ingevuld.
  Kreeg toch een beetje argwaan dus heb geen pakket gekozen wat wel moet..
  Wat kan ik nu doen om er vanaf te komen? Heb al het contactformulier ingevuld en daarin gezet dat ik mijn registratie ongedaan wil maken…
  Gaat dit werken? Zoooo niet tof dat ze mijn bankrekening nummer hebben nu…

 8. Ik heb me aangemeld bij direct thuiswerk , alles eerlyk doorgegeven maar ik heb geen pakket gekozen . schrijven ze alsnog geld vn me rekening ?

 9. Graag wil ik bij deze direct opzeggen.
  Heb deze maand al ingeschreven en 24,95 betaald helaas.
  Maar zie geen mogelijkheid dat ik ooit thuiswerk krijg.
  Dus bij deze zou ik van u graag een bevestiging willen dat ik ook echt uitgeschreven staat.

  O. Resida
  Groote Geldebosch 66
  Heerhugowaard

 10. Mensen mensen kom op nou, ff koppie dr bij.
  Jullie zoeken werk dat is het punt niet.
  Als je werk kunt krijgen via dit soort klusjes, legaal.. dan moeten er eerst papieren ondertekend worden, ten eerste de belasting wil wel graag dat je een papier ondertekend die informatie bevat over de werkgever werknemer loonheffing bruto loon, ect ect. Zwart werk is heel vaak handje contantje, legaal werk gaat de betaling (heel vaak)op de normale rekening. Ik heb nog nooit gehoord dat een baas een mogelijke werknemer laat betalen voor een inschrijving voor werk, wat is dit?? de administratie/inschrijvings/aanmeldings kosten bijna 25 euro, is het een dating site ofzo??En dat is nog geen eens de garantie dat je werk krijgt!! Dan is het incassobureau wel heel goedkoop met 7 euro administratie kosten bovenop een boete.
  Het is toch zo makkelijk even via een onbekende website, zo ff thuiswerk zoeken op je op de laptop op de bank voor je tv, zo denken die dieven ook van de website, even lekker makkelijk 24.95 euro incasseren x 10000 of meer die er intrappen, das lekker verdienen denken ze.
  Dit klopt dus van geen kanten, kom van je krent af, en ga na de locale krant/folderbezorging, uitzendburo, of het uwv, of solliciteer open.
  Waar een wil is is echt een weg.
  En nog belangrijker is, je hebt mischien gelijk geen partime werk maar je houd wel je 25 euro.
  En krijg je wel (legaal) werk heb je zo goed als 100% garantie van uitbetaling.
  Gelijk of niet?

  Grt Arie

 11. Dag

  Ik wou even zeggen dat als ik op een site kom er tekens gevraagt wordt of ik een bedrag van 20 euro wil betalen, maar dat gaat ook niet gebeuren.. Het is juist de bedoeling om zelf wat thuis teverdienen, Dus wilt u mij A.U.B. mij goed thuiswerk geven zodat ik inpak werk kan doen, maakt mij niet uit wat het is als ik maar wat te doen heb… Alvast dank.

  Mvg Daniel

 12. ik heb mij lats aa
  gemeld maar zou nu graag willen weten hoe ik dit kan annuleren zo spoedig mogelijk
  had verder moeten kijken en uitzoeken maar ben sinds kort pas aktief op de computer

  bvd chantal miesen

 13. Nou, al jaren klachtenvrij zeggen ze op de website van Keurmerk Thuiswerk. Mooi niet dus. Al die thuiswerkwebsites zijn een grote kluwen van oplichters die met elkaar verbonden zijn.

 14. Goedendag,

  Iemand anders had mij opgegeven bij direct thuiswerk.nl Ik heb met mijn domme kop op de vestigingsmail geklikt (ja dom ik weet het).

  Ik heb geen overige gegevens opgegeven zoals adres en banknummer. (deze hebben ze dus niet). Ik wil mij graag afmelden/opzeggen, maar dan moet ik eerst wel alle gegevens invullen dit ga ik uiteraard niet doen. Via hun contactformulier/e-mailadres heb ik onderstaand bericht gestuurd.

  Mijn vraag is dit voldoende om van deze oplichters af te zijn?

  Geachte heer/mevrouw,

  Vandaag heeft iemand anders mij gratis geregistreerd bij uw organisatie. Ik heb per abuis op de bevestingmail geklikt, maar wens helemaal geen gebruik te maken van direct thuiswerk.

  Ik verzoek u hierbij per direct mijn aanmelding ongedaan te maken. En eventueel alle andere gegevens die hiermee samenhangen.

  Tevens vraag ik hierbij mij een bevestiging te sturen van de afmelding. (Binnen 1 werkdag)

  Mvg

  D

 15. Mensen, lees deze voorwaarden goed en zie dat je schriftelijk moet opzeggen!
  Ik besef ook dat er eigenlijk heel weinig of bijna geen inpakwerk voor thuis is.
  Ze flessen de boel!

 16. Ik heb me weer in laten registreren bij direct thuiswerk.
  Helaas niet goed gekeken dat dit de zelfde organisatie is daar waar ik mij jaren geleden ook al had in laten schrijven.
  Ik toen jaren elke maand voor een garantiepakket heb moeten betalen.
  Dacht toen dat ik dan grote kans zou maken op thuiswerk die mij aangeboden werd.
  Helaas nooit geen thuiswerk gehad ondanks mijn garantiepakket waar ik elke maand wel voor betaalde.
  Nu heb ik niet voor garantie pakket gekozen dus zal nu helemaal geen werk krijgen dus ik mij nu direct weer uitschrijf.

 17. zo, ik wou me net inschrijven en mijn rekeningnummer doorgeven, toch even nog verder gezocht en kwam bij deze pagina even goed gelezen. ben ik blij dat ik niet heb door gezet, dit moeten meer mensen weten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.