Geld verdienen met je smartphone – Tot €10,- per foto

Bij Clickworker kun je geld verdienen met het maken van foto’s van alledaagse situaties. Dit kan met behulp van een app op je smartphone. Voor elke foto of serie van foto’s krijg je een vast bedrag dat varieert van € 1,- tot € 10,-.

Wat is Clickworker?

Clickworker is een platform waarop je je kunt aanmelden om geld te verdienen met het uitvoeren van kleine taakjes. Deze taakjes worden geplaatst door bedrijven die zich bezighouden met o.a. het trainen van AI.

Hoe verdien je geld?

Heb je een Android of Apple smartphone? Dan kun je direct beginnen met je eerste taak. Je hebt voor dit werk geen speciale vooropleiding nodig. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. je gratis aan te melden
  2. de app te downloaden

Zodra je dit gedaan hebt krijg je een lijst met taken te zien. Kies zelf de taken die jou leuk lijken om te doen. De taken duren kort. Het is een makkelijke manier om wat bij te verdienen.

Waarom krijg je betaald voor deze foto’s?

Jouw foto’s worden gebruikt voor het ontwikkelen van AI (kunstmatige intelligentie), bijvoorbeeld voor het herkennen van afbeeldingen.

Aanmelden

Aanmelden is gratis en heel eenvoudig. Na registratie kun je direct beginnen met werken en geld verdienen! Je wordt uitbetaald op je bankrekening.

Let op: de taal van de website is Engels. De opdrachten zelf zijn in het Nederlands. Je kunt je aanmelden via de knop hieronder en daarna te kiezen voor Signup.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.