Diva Lingerie

Diva lingerieLevert als groothandel in lingerie al meer dan 25 jaar kwaliteitslingerie aan consulenten die via thuisparty’s en demonstraties lingerie verkopen.

Naast een uitgebreide basiscollectie wordt er elk seizoen de mogelijkheid geboden om met een assortiment te werken van de laatste mode-items.

Wat wordt er van je verwacht?
Naast het aanleggen van je eigen netwerk, waarin jij zelf verantwoordelijk bent je agenda te vullen met demonstraties, dien je een selectie te maken van de artikelen welke je in je collectie wilt voeren. Hiervoor is een kleine investering nodig. Bij de keuze van je collectie kunnen wij je uiteraard adviseren.

Waarom via Diva Lingerie?
Diva Lingerie biedt als groothandel een compleet assortiment aan, waardoor je één aanspreekpunt hebt voor je bestellingen. Groot voordeel hierbij is dat je geen minimale afnameverplichtingen heb bij ons, zoals dat wel gebruikelijk is wanneer je direct bij importeurs inkoopt.

Wij houden de voorraad en daarmee het risico van onverkoopbare artikelen. Wij hebben met al onze leveranciers de goede afspraken en condities, waardoor jij je alleen nog bezig hoeft te houden met de verkoop van je collectie.

Wat zijn de verdiensten?
Als consulente voor Diva Lingerie werk je zelfstandig en fungeert Diva Lingerie als totaalleverancier. Wij kopen scherp in en bieden jou de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je per artikel wilt verdienen. Je verdiensten zijn transparant; verkoop-inkoop=jouw verdiensten.

Heb je interesse?
Wanneer je start bij Diva Lingerie bieden wij een ondersteuning van 10% in de financiering van je startcollectie. Gemiddeld verdient de startcollectie zich terug in 3 tot 4 demonstraties.

Mocht je interesse hebben om zelfstandig aan de slag te gaan als consulente bij Diva Lingerie neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. In deze afspraak kunnen wij kennis met elkaar maken en al je vragen beantwoorden.

Contactgegevens:
Diva Lingerie
Deventerseweg 41
2994 LE  BARENDRECHT
Email: info@diva.nl
Telefoon: +31(0)180-625371
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 Comment

 1. Goedemiddag,

  Wellicht heb ik interesse in het verkopen van de lingerie.
  Zou u mij hier wat meer informatie over kunnen geven?
  Bijvoorbeeld; hoe gaat het qua inkoop? Krijg ik folders- brochures- of iets dergelijks waar mensen het assortiment kunnen inzien buiten wat ik op voorraad heb, of gaat dit via de website? Krijg ik korting op de inkoop; of hoe gaat dit qua verdiensten voor mij? Zitten er ‘verplichte’ afnames aan? Is het zowel voor kleine maatjes; als voor de grote maten? Etc etc etc.

  Graag hoor ik van u

  Met vriendelijke groet,
  Ismay Schreuder

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.