Telefonisch verkopers

Robuz B.V. is een gespecialiseerd leadgeneratie-bureau. Zij verzorgt de acquisitie- en leadgeneratie voor een aantal toonaangevende bedrijven die opereren in de B2B-markt.

Op dit moment bereiden wij een aantal campagnes van bestaande en nieuwe opdrachtgevers voor. Daarom komen wij graag in contact met:

ZELFSTANDIG OPERERENDE TELEFONISCH VERKOPERS / ACQUISITEURS / MARKETEERS (m/v)

Werkzaamheden

De aangeboden werkzaamheden bestaan uit het telefonisch inplannen van afspraken. Dit gebeurt vanuit huis en middels een modern en geavanceerd online marktcreatie-systeem. U bent dus in staat om uw eigen tijd in te delen. Een minimale beschikbaarheid van ca. 10 (bel)uren per week is vereist.

Profiel

Ruime ervaring in soortgelijke werkzaamheden is een pré. Daarnaast staan HBO denk- en werkniveau en een brede levenservaring garant voor afspraken van hoge kwaliteit. Natuurlijk beschikt u over uitstekende mondelinge en commerciële vaardigheden. Gezien de werkzaamheden spreken resultaatgerichtheid en een ijzeren doorzettingsvermogen voor zich.

Aanbod

Robuz biedt verantwoordelijke en afwisselende bel-werkzaamheden binnen een groeiende onderneming met ambitie. Na een gedegen inwerkperiode beheert u uw eigen portefeuille van veelal terugkerende opdrachtgevers. De bedrijfscultuur is open en informeel.  Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via 023-556 3257 of stuur uw C.V. naar info@robuz.nl.

De link naar de vacature is: http://www.robuz.nl/Vacature/
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

2 Comments on Telefonisch verkopers

  1. Sandra Watson // 3 juli 2017 at 16:59 // Beantwoorden

    Ik woon in Suriname en ben ondernemer van beroep. Sta open voor een nieuwe uitdaging erbij. Ook zie ik iedere dag mijn omzetten omlaag gaan vanwege de crisis hier in Suriname

  2. Tanja Hoogvliets // 6 november 2017 at 18:24 // Beantwoorden

    Beste graag nog meer info hierover.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.