Vijf tips voor het vinden van betrouwbaar thuiswerk

betrouwbaar thuiswerkHelaas worden er elke dag weer mensen opgelicht via het internet. Wanneer je op zoek bent naar betrouwbaar en eerlijk thuiswerk dan is de kans groot dat je al één of meer werkgevers bent tegengekomen waarvan je je afvraagt of deze wel betrouwbaar zijn.

Met behulp van de informatie in dit artikel leer je snel hoe je kunt bepalen of er sprake is van eerlijk thuiswerk, of dat je beter verder kunt kijken. Hieronder vind je vijf handige tips die je kunnen helpen bij het bepalen of een aanbieder van thuiswerk betrouwbaar is of niet.

 

Veel geld verdienen

Mensen die op zoek zijn naar thuiswerk willen graag geld verdienen, het liefst zo veel mogelijk. Let erop of de genoemde bedragen in de advertenties realistisch zijn. Voor simpel, ongeschoold thuiswerk zoals inpakken of stickeren kun je hooguit rekenen op het minimumloon. Worden er bedragen van € 20,- per uur geboden voor simpel inpakwerk, dan weet je dat er waarschijnlijk iets niet in de haak is. Wanneer iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat het meestal ook.

 

Inschrijfgeld

Het is niet logisch om geld te betalen om aan thuiswerk te komen. Het klopt gewoon niet. Populaire vacatures als inpakken en stickeren zijn erg schaars, maar er bestaat geen geheime lijst van thuiswerkcentrales waar je meteen aan de slag kunt. Laat je dus niet overhalen om geld te betalen om aan thuiswerk te komen!

 

Betalen voor een thuiswerkgids

Thuiswerkgidsen staan vaak vol met verouderde informatie. De inpakbedrijven uit die gids zijn vrijwel nooit op zoek naar thuiswerkers. Vaak heeft de samensteller van de gids gewoon even via internet op de term “inpakbedrijven” gezocht en alle adressen naar zijn gids gekopieerd. Meestal zijn dit bedrijven die machinaal inpakken en dus helemaal geen behoefte hebben aan thuiswerkers. Betaal dus geen geld voor een thuiswerkgids. De informatie die daarin staat is gewoon gratis op het internet te vinden.

 

Betalen voor een methode

Op het internet zijn veel zelfverklaarde goeroes te vinden die beweren dat je met hun methode bakken vol met geld kunt verdienen. Via e-mail ontvang je allerlei gratis informatie over geld verdienen en word je er steeds op gewezen hoe prettig en fijn je leven zal zijn als jij ook zo veel zou verdienen. Via die gratis informatie wordt je echter niet precies verteld hoe je dat nou allemaal kunt bereiken. Wel word je warm gemaakt voor het aanschaffen van een stappenplan/cursus. De bedragen liegen er vaak niet om en variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s.

Als je geld wilt verdienen met internet, vraag je dan af of het je waard is om zo veel geld aan een dergelijke cursus uit te geven. Het internet staat namelijk bomvol met gratis informatie over geld verdienen. Het is natuurlijk erg gemakkelijk om al die informatie in één pakket te kopen, maar als je gaat voor de gemakkelijke weg dan kun je je afvragen of je dan wel de juiste mentaliteit hebt om internetondernemer te worden.

Voordat je een dergelijk pakket aanschaft, verzeker je je er dan in ieder geval van dat de verkoper kennis van zaken heeft en zelf zijn sporen verdiend heeft op het internet. Vaak verdienen deze mensen namelijk alleen maar aan het verkopen van plannen en als ze al over successen spreken dan zijn deze in het verleden behaald. Niet meer goed te controleren en ook niet waardevol. Het internetlandschap is namelijk continu in beweging en wat in 2006 goed werkte kan nu behoorlijk achterhaald zijn.

 

Zoek naar informatie

Wanneer je geïnteresseerd bent in een bepaalde vacature dan kan het handig zijn om via het internet te zoeken naar meer informatie over de naam of de website van de werkgever. Slechte thuiswerkaanbieders verschijnen vaak al vrij snel op de bekende fora. Controleer bijvoorbeeld altijd even de rubriek thuiswerkervaringen op deze website, of de thuiswerklijst. Mocht de aanbieder hier (nog?) niet vermeld zijn dan kun je de bezoekers ook altijd vragen om advies.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.