Zakelijk Thuis

verdwenenZakelijkthuis.nl is een website waarbij je geld kunt verdienen met het promoten van je eigen link.

Na aanmelding bij de website ontvang je een persoonlijke link. Wanneer mensen daarop klikken verdien jij geld. Tenminste, dat is wat op de website van Zakelijk Thuis wordt beweerd.

Waarschijnlijk bezoek je dit artikel omdat je ergens een link tegen bent gekomen, in een forum of via de mail. Het ziet er erg aantrekkelijk uit, want wanneer je op zo’n link klikt krijg je een pagina met advertenties te zien waarbij de volgende tekst staat:

Verdiensten
De eigenaar van deze pagina heeft € 0.5 verdient door uw bezoek.

Bedoeling van deze Pagina
De eigenaar van deze pagina verdiend geld doormiddel van promotiewerk.
De eigenaar verdient een varrierend bedrag aan elk unieke bezoeker op deze pagina.

Ondanks alle taalfouten klinkt het wel lekker: 50 cent verdienen per bezoeker! Toch is het erg belangrijk om eerst even verder te kijken, want als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is het dat meestal ook!

 

Is Zakelijkthuis.nl betrouwbaar?

De website staat geregistreerd op de bedrijfsnaam Zakelijkthuis. In het handelsregister van de Kamer van Koophandel is deze naam echter niet terug te vinden. Ook op de website van Zakelijkthuis zelf is geen inschrijfnummer te vinden van de KvK.

Verder wordt er nergens op de website duidelijk uitgelegd hoe het werkt. Je krijgt pas meer informatie te zien nadat je je hebt aangemeld, maar er is op de website geen enkele mogelijkheid om je af te melden! De link naar het contactformulier werkt niet. De links naar het forum, de chat en de veelgestelde vragen werken ook niet. En de link naar de algemene voorwaarden verwijst naar de algemene voorwaarden van Euroclix; een totaal andere website!

Omdat er aan de leden geld beloofd wordt voor het aantrekken van bezoekers hebben veel leden van Zakelijkthuis her en der een linkje geplaatst met de meest aantrekkelijke beschrijving erbij zodat er maar zo veel mogelijk mensen op hun link klikken. Hierdoor worden berichten over Zakelijkthuis inmiddels geblokkeerd op Hyves en diverse forums.

 

Maar kun je desondanks geen geld verdienen?

Nee, helaas niet. De bedragen die Zakelijkthuis aanbiedt per bezoeker zijn niet realistisch. Geen enkele adverteerder wil 50 cent per bezoeker betalen om vervolgens vermeld te worden tussen een hele hoop andere advertenties.

 

Ervaringen

Heb jij ervaring met de website Zakelijkthuis.nl? Laat het hieronder weten!

Edit: De website Zakelijkthuis.nl is inmiddels offline
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

74 Comments

 1. Pas op: op de website worden ook nog betaalde abonnementen aangeboden waarmee je zogenaamd meer mogelijkheden krijgt als lid. TRAP HIER NIET IN!

 2. Waarom zou je hiermee niet snel geld kunnen verdienen? ik heb alweer 34 euro verdiend en denk dat ik zo maar eens een uitbetaling ga aanvragen. ik weet niet of het lukt want ik heb nog niet gzien hoe dat moet op de site, maar ikhou jullie op de hoogte.

  • Je kunt pas uitbetalen wanneer je op 100% staat. En dat is iets wat je wellicht nooit zult halen. Overigens is de site de gehele week al uit de lucht.

 3. Er zijn nog meer redens waarom dat je deze site niet moet vertrouwen,
  De site komt 9 maart online en word al direct gezegd dat ze al meerdere gebruikers hebben uitbetaald, Dit klopt niet want je kunt niet binnen 1 week 5000 kliks krijgen dat is onmogelijk;) Want als je minder dan 5000 kliks hebt werd je niet uitbetaald;)
  Dan heb je dat op het forum in het begin dat er mensen konden reageren die alleen een premium account hadden.. Maar je kon nog geen premium account krijgen want daar waren ze volop mee bezig. 😉 Denk dat de beheerders zich zelf als een ander hebben voorgedaan om het vertrouwen een beetje te krijgen van de mensen die het wel geloven;)

  Er zit een persoon dus achter die slapend geld verdiend;) Jammer dat er veel mensen te goed gelovig zijn en alles geloven op internet. Ondanks dat er zoveel aanknopings punten zijn dat het een site is wat je niet moet geloven!

 4. ik heb binnen 2 dagen bijna 7000 kliks voor deze site bezorgt, maar dat gaat er niet om. Mijn account is gestopt met groeien vanaf 4501 oftwel 90%. Niet geloven, scam site!

 5. Ik heb vanmorgens de fraudehelpdesk gebeld en hun aangegeven.
  de website is afgenomen van DenkensICT te Deventer en het IP Adres komt iedere keer bij DenkensICT uit.
  verder krijg ik bij de Belastingdienst niet veel info zei zeggen ga maar naar de eigenaar om een BTW nummer te vragen.
  Het adres dat opgegeven is in Almere is vorig jaar Januari tekoop gezet en in november verkocht zoals ik kan zien zijn ze al 2 jaar bezig.
  Wel apart allemaal en een gewaarschuwd mens telt voor 2 heb ik geleerd

  • @daan de website is afgenomen van DenkensICT te Deventer en het IP Adres komt iedere keer bij DenkensICT uit.

   is dat niet gewoon de server waar vandaan de website word gedraaid. denkens ict zit er niet achter das gewoon een hosting provider…. dus hun kan je het niet kwalijknemen

 6. Ey das toevallig!! ^.^ ..

  ”Rick
  ik heb binnen 2 dagen bijna 7000 kliks voor deze site bezorgt, maar dat gaat er niet om. Mijn account is gestopt met groeien vanaf 4501 oftwel 90%. Niet geloven, scam site!”

  Mijne is ook gestopt met groeien op 4501 en 90.02% .. 🙂

  Met een bedrag van meer dan 1000 euro 😉

 7. De site lijkt te mooi voor woorden.
  Ze zijn momenteel de site aan het updaten. Vanaf 25 maart is er meer info beschikbaar op de site. Ben benieuwd.
  Ik ben wel lid geworden, maar vertrouwen doe ik het pas als ik daadwerkelijk uitbetaald heb gekregen.

 8. het is dus zo, dat ookal zou je 5000 punten hebben, te toch geen geld krijgt gestort? of is dat niet duidelijk?

 9. @pieter

  Aan de 5000 kom je niet, geloof mij…

  Als rick en ik een voortgang allebij van 4501 hebben heel toevallig en allebij 90%, neem maar van mij aan dat als je gwn echt zoveel kliks hebt, dat het op 4501 ook bij jou gaat vriezen.. 😉

  Ik wacht gewoon wat er de 25ste gaat gebeuren want ze hebben beloofd om de voortgang te gaan verkorten.. Alleen vertrouw erp dat ze dat niet meer gaan doen, als ik al 4501 heb en rick ook 😛 … Ze willen het gwn niet uitbetalen denk ik 😉

  • Maar wat schiet het bedrijf er dan mee op. het kost je niks uiteraard. ik ben zelf ook al aan zoeken naar goed thuiswerk. en ja dit lijkt allemaal mooi al ben ik nog maar net lid teller schiet wel omhoog. maar wat moet hun doel hier mee zijn dan, dat ben ik nu aan uit zoeken maar kom er nog niet helemaal uit.
   tips hoor ik graag. Omdat ik zelf al bijna 2 jaar aan uitzoeken ben wat echt goed thuiswerk is zo ben ik met diverse bedrijven in contact, om zo binnen kort mijn eigen thuiswerk site te maken.Dus alle tips en info kan ik heel goed gebruiken
   Bedankt voor jullie aandacht en als nog veel succes

  • Hey traceer die laura dan, als zij wel uitbetaald kreeg,, en niemand verder,, dan lult ze gewoon bullshit en denkt ze alsnog iedereen wijs te maken dat het wel een eerlijk bedrijf is! Moderator?!?! Vind Haar IP?!?!?! En Geef Die AAN!!

 10. Ik geloof er ook niet zo in dat het zo is. Ik heb wel een account, en haal wel wat clicks elke dag zonder er iets voor te doen, maar ik vraag me inderdaad ook af tot in hoeverre het echt is, aangezien je niemand kan bereiken.

 11. we zullen zien wat er de 25ste van maart gebeurd dan kunnen we meer zien, tot dan doe ik nog helemaal niets aan mijn acc. te publiceren.

 12. 25ste is op een zondag en zeer waarschijnlijk voor hen doen word de update pas maandag online gezet.. En wat zal er online zijn ; De site is offline en iedereen is zijn leuke clicks weg! 🙂

  Ze hebben trouwens gezegd de voortgang aantal te verkleinen.. Stomme site! xd. ik hang op 90.02 procent nog altijd! 😉 .. Geen verandering! en elke dag gemiddeld 10 clicks op dit moment..

 13. Geloof mij, je krijgt toch niet uitbetaald.. Ik heb €1181.57 .. Ze hebben gezegd dat ze de 5000 voortgang gaan verminderen maar sinds dat die site offline is, stijgt mijn voortgang niet 😉

  En buiten dat, ze doen er toch wel alles aan om volgens het boekje de regeltjes zo goed mogelijk te volgen en alle kansen te pakken om niet te HOEVEN uit te betalen.. ^.^ ..

  Ik heb de helpdesk nog laatst gebeld, welles waar om 4 uur dus dat ”het offline” is.. Maar ze kende dat nummer niet eens.. Ze zeiden ; U heeft een verkeerd nummer gedraaid.. Dus ja xd.

 14. Ze gebruiken ook nog je e-mail wachtwoord als je dat gebruikt, dus niet doen. Ze sturen spam overal naar rond. Don’t do it!

  Dit is gewoon weer een of andere smiecht die achter z’n computer geld verdient. Ach wat boeit het mij ook laat hem lekker de krijgen.

 15. Het is al 25 maart geweest en er is nog niets veranderd op de site. Verschillende onderdelen zijn nog steeds niet beschikbaar. Ik heb er nu helemaal geen vertrouwen meer in tot het tegendeel bewezen is. IK stop voorlopig met promoten.
  Waardeloze site

  • Goed plan 😀 .. Ik promoot al een week niet meer .. Ik wacht gewoon tot ze uitbetalen en anders, pech? .. Als ze ooit bereid zijn uit te betalen en ik heb het geld? Sluit ik ook gelijk het account.. 🙂

 16. Ik ga nu linken promoten met als titel: Zakelijkthuis is oplichter. Wordt geen lid !
  Daarbij verwijs ik naar deze site.
  Gelukkig heb ik er geen geld in gestoken, maar ik vind het erg voor de mensen die wel een premiumaccount hebben genomen.

 17. Oplichting! Offline halen die zaak… Iedereen moet weten dat het oplichting is. Laat ze niet rijk worden door deze SCAM!

 18. Weet iemand sites waarmee je binnen 2 tot 3 dagen aan 5000 tot 7000 kliks kunt komen voor je zakelijkthuis account en waar veel mensen die sites bezoeken ?

 19. Mijn bedrag @zakelijkthuis blijft groeien, maar het percentage gaat niet boven de 90,2%. Kortom, trap niet in ZakelijkThuis, want ze doen het helemaal niet!
  En daarbij komt dat ze geen eens een geregistreerd bedrijf zijn en het is dan ook geen wonder dat ze het vrijwel onmogelijk maken om met hen contact op te nemen.

  Don’t waste your time!

 20. Nu weet ik het helemaal 100% zeker. Het is oplichting. Op de pagina “status” staat onderaan de laatste gebeurtenis. Of er staat: …….heeft een saldo uitbetaling gedaan van €….. . of ………heeft de voortgang uitbetalen spaarbedrag behaald op 100%.
  Steeds dezelfde namen komen voorbij, zoals Emre, Mick, Mike.
  Ik ga mijn account nu per direct verwijderen.

 21. Yep. Er staan uitbetalingen die bedragen tussen de 90 en 120 euro, wat inpreciepe niet zou kunnen omdat je een spaarbedrag van 100% nodig hebt om je te kunnen laten uitbetalen.

 22. Het is onmogelijk, niemand heeft ooit bewezen geld te hebben ontvangen. Je krijgt veelste veel en iedereen blijft steken. Ook ik… Bij de nieuwe updates komt er om de minuut een nieuwe iemand die heeft ‘uitbetaald’ gekregen, vaak een Emre of een andere naam die constant voor komt. Bovendien hebben ze steeds bedragen van 100, of net iets meer of minder. Terwijl op forums mensen zijn die al 500 hebben en nog steeds op 90% zitten. Grote oplichterij en hoop dat ze worden aangepakt!

 23. Ze verdiende geld door Google advertenties op de promotie pagina’s.
  Ik had ze gereport bij Google en waarschijnlijk is hun google adsense nu afgekeurd, want er staan nu ineens alleen maar advertenties op van unibet. Goeie zaak dus!

  • @kevin kunnen ze niet ook bij unibet een ban krijgen? dit soort praktijken moet gewoon gestopt worden, ik gun het iedereen om geld te verdienen maar niet door mensen zo te bedriegen, ik weet dat er genoeg mensen zijn die ook betaald adverteren voor die website en die zijn dus mooi hun geld kwijt.

 24. ik heb net op een refferallink van zakelijktuis geklikt en zag dat er alleen nog maar een witte pagina komt, zijn ze dan eindelijk gestopt? de hoofdpagina is er nog wel

 25. Daar ik mij gisteren had aan gemeld bij zakelijkthuis,blijkt bij het inloggen mijn wachtwoord niet te kloppen(vreemd),ben verder gaan neuzen op de site,hebben jullie al gekeken bij tros op gelicht.
  Verder heb ik alle reactie gelezen,ik weet genoeg.
  Niks beginnen met zakelijk thuis.
  Dus niet doen.

  • Zodra je winst hebt gemaakt voor zakelijkthuis , mag je vertrekken;) Hoop dat jullie het hier niet bij laten.. want het is toch lullig dat ze met jullie welverdiende beloofde geld vandoor gaan?;)

 26. Gisteren kon ik nog op mijn account, nu krijg ik na het ingeven van mijn nickname en code direct de boodschap ‘uw logingegevens zijn onjuist ingevoerd’…
  Tros opgelicht: ik ga even kijken. Dankjewel Gerard, voor de tip 😉

 27. De mensen die zeggen dat ze uit betaald hebben gekregen liegen! Er is geen enkel bewijs dat ze hebben uitbetaald gekregen en de mensen die het zeggen zullen wel vriendjes of de beheerders zelfs zijn van de zakelijkthuis website;) om zo toch geloofwaardig over te komen. Niet bij mij! Jammer genoeg bij andere wel, ondanks dat er heel wat niet klopt aan de site. Maar de mensen komen er vanzelf wel achter dat ze voor iemand anders hebben gewerkt en verder niets krijgen.

 28. Klik op een willekeurige promotielink van een zakelijkthuis-lid, en je zult zien dat je een wit scherm krijgt, geen promotiepagina meer.
  Ik hoop dat de site snel helemaal van internet verdwijnt. Koop vooral geen zogenaamde verdubbelaar, premiumaccount of iets dergelijks, want naar je geld kun je fluiten. Ik heb mijn account al opgeheven. Wie niet weet hoe af te melden; In de zoekfunctie “afmelden” intoetsen. Daarna kun je jezelf afmelden. Steek geen energie meer in deze site. Wordt als je wat wilt bijverdienen lid van moneymiljonair of euroclix. Die leveren nog een leuk centje op als je tenminste je aankopen via hun site doet. Of wordt lid van onderzoekbureaus / panels, zoals bv Invotes. Kijk hiervoor op de site opiniepeilers. Dan zie je meteen reviews van anderen, en kun je je eigen keus maken.

 29. Stop met je promotielink te promoten, en zeg je account op. Als je op een promotielink van iemand klikt, krijg je een wit scherm. Je link promoten heeft geen zin meer. Je kunt beter je energie in spaarprogramma’s zoals euroclix en moneymiljonair of marktonderzoekbureaus stoppen. Deze site is zo onbetrouwbaar, dat ik hoop dat die snel van internet verwijderd wordt. Oplichting!!!

 30. Beetje vaag allemaal dit.
  In het begin kon je bij de 50 uit laten betalen ik heb er al heel wat geld op
  gespaard wat volgens hun moet.
  En nog steeds noit uit kunnen betalen.
  Nu zijn ze met iets nieuws gekomen dat je eerst 100% moet hebben om alles uit te betalen maar niks doet het alles blijft steken op 5,75%
  Allemaal beetje vreemd dit.
  Maar ik doe niet meer mee aan die komerciele rommel

 31. Ja zakelijk thuis is dus helaas oplichting, de accounts met een hoog saldo worden zonder pardon geblokkeerd.

  Dit is in ieder geval de eigenaar van het zootje:

  AXC
  Professor Lupardistraat 12
  1336HC ALMERE
  Nederland

  Dus mocht je je geld alsnog willen opeisen, stuur dan een brief of breng een bezoekje aan bovenstaand adres.

  • AXC is de naam van Versio 😉
   Niet van de persoon die achter zakelijkthuis zit.
   maar het domein staat nu in quarantaine maar iemand die een site wil doorzetten zou het normaal niet zo ver laten komen.

  • je gelooft het wel dat er geld mee te verdienen was? voor de eigenaar wel ja. ook al heeft hij 100 advertenties op de website staan, dan nog kun je er niet zoveel per klik mee verdienen. ik heb eerder een website gehad met google adsense en had pas na een half jaar iets van 12 euro verdiend

 32. Als iedereen nu eens massaal naar Tros Opgelicht gaat mailen?
  Dit soort figuren komen volgend jaar gewoon weer terug, net als vorig jaar (meen het gelezen te hebben dat de site vorig jaar ook ineens ‘verdween’ )..
  Een hoop lui hebben een premiumaccount aangeschaft, allemaal lucht dus!

 33. en ja hoor, sinds enige dagen is de site niet meer beschikbaar. voelde ze soms nattigheid? gelukkig geen geld in gestoken.

 34. ik ben opgelicht door ze ik stond 36 of 37 euro wou uit laten betalen kan niet en ik kan er zelf niet meer in stelletje oplichters

 35. Ja ikke hier grote stommerik.
  Heb een verdubbelaar gekocht.
  Vandaag (na maanden) schiet het me weer te binnen dat ik daar een account had en was benieuwd naar mijn kliks.
  En zie net dat ze offline gehaald zijn het domein staat te koop.

  Heb ik weer…
  Beetje dom van mij.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.