Winstmodel programma

Winstmodel is een product van Tonny Loorbach. Met behulp van het Winstmodel Programma kun je volgens Tonny binnen enkele dagen een complete geautomatiseerde internet business opbouwen.

Inhoud en kosten

De exacte inhoud van het programma is niet helemaal duidelijk. Het zou gaan om een systeem waarmee je zonder enige vorm van technische kennis een website kunt opzetten, gebaseerd op het gratis WordPress cms. Daarnaast ontvang je informatie over internet marketing en een stappenplan voor absolute beginners. Tenslotte heb je toegang tot een community van mensen die het Winstmodel programma hebben aangeschaft en ermee werken.

De kosten van het Winstmodel programma bedragen een kleine drieduizend euro (€2.997,-).

Reviews

Op het internet zijn veel positieve ervaringen te vinden met het Winstmodel. Helaas worden deze reviews vaak afgesloten met een zogenaamde “affiliatelink” van Paypro. Dit houdt in dat de schrijver van de review een vergoeding krijgt op het moment dat jij op die link klikt en het Winstmodel programma aanschaft.

Is Winstmodel betrouwbaar?

Zoals hierboven is aangegeven is het lastig om de betrouwbaarheid van het Winstmodel programma te bepalen op basis van ervaringen die erover op het internet te vinden zijn.

De websites die als voorbeelden worden aangedragen door Winstmodel wekken over het algemeen niet de indruk dat de eigenaar die drieduizend euro investering er alweer mee heeft terugverdiend. Maar dat wordt ook nergens beloofd, dat je veel geld gaat verdienen met het Winstmodel programma. Dat is dan wel weer netjes, vergeleken met andere internetmarketingcursussen en -systemen in dezelfde prijscategorie.

Wat je moet weten over geld verdienen met een website

Geld verdienen met een website is goed mogelijk. Maar het is, net als met andere vormen van geld verdienen, voornamelijk een kwestie van hard werken. Het aanschaffen van een duur programma op zich is niet voldoende, je dient daarnaast ook te beschikken over goede ondernemersvaardigheden en doorzettingsvermogen.

Er wordt door diverse internetondernemers handig ingespeeld op de behoeften van mensen die een verdienste vanuit huis zoeken. Vaak wordt je een gespreid bedje aangeboden: een stappenplan zodat je zelf niets hoeft uit te zoeken en alles voor je geregeld is. Maar juist van dat zelf uitzoeken leer je enorm en hoef je geen grote bedragen te betalen voor iemand die je stap voor stap aan het handje meeneemt.

Ervaringen

Heb jij het Winstmodel programma gekocht en wil je je ervaringen delen? Laat het dan hieronder weten. Gebruik geen affiliatelinks, deze worden automatisch verwijderd.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

3 Comments

 1. Het is een lege doos. Een mooie verkooptruc, en veel mensen zijn mooi hierin gestonken. Hierboven staat een eerlijke review van de schrijver. Deze mag je op je blote knieen bedanken.
  De exacte inhoud van het programma is niet helemaal duidelijk. Het zou gaan om een systeem waarmee je zonder enige vorm van technische kennis een website kunt opzetten, gebaseerd op het gratis WordPress cms…….

  En dit is nog maar het begin van de kosten die je betaalt. De overige kosten komen nog méér bij. Als je mij niet gelooft, moet je het vooral zelf ervaren, moet ik zeggen. Experimenteer maar ermee. Tenslotte gelooft niemand iets, tenzij je het zelf ervaart.

  Deze website heb ik zelf gebouwd. En ik ben een vrouw & ik heb helemaal géén technische kennis en bovendien ben ik nog eens bang voor computers. Ik heb me wel een ongeluk gewerkt. Maar zo is met alles in MIJN leven, zoek ik het uit tot op de bodem. Daarom beschik ik ook over ECHTE kennis en géén bla bla verkoop verhalen. Maar ik denk dat mensen eerder in droom-verhalen willen geloven en veel minder in de waarheid, want de waarheid is oh zooo saai. Als ik lieg, klinken mijn verhalen véééélllll geloofwaardiger, want de verhalen zijn enthousiaster en interessant om aan te horen. Ik laat mensen tegenwoordig liever in Hollywoodverhalen geloven, tenzij je echt om éérlijke adviezen vraagt. Ik wéét niet of je het spreekwoord kent: Maar “Goede raad is duur.”

 2. Hallo,

  IK werk een paar maanden met het winstmodel, en ik heb echt resultaat. Tonny en zijn team zijn echt professioneel. Ik zou het zeker aan iedereen aanraden.

  Met stralende groeten
  Bettina

 3. Super grappig om dit te lezen! Ik zit namelijk research te doen voor een review-artikel over Phoenix, wat vroeger het Winstmodel was…

  Anno 2021 werk ik met Phoenix en heb gezien wat er van dit winstmodel en Tonny Loorbach geworden is. Een mega succesverhaal met duizenden geslaagde internet ondernemers!

  Alle geslaagde internet ondernemers zijn door het stof gemoeten, maar ik denk dat Tonny van IMU het heel erg ethisch aangepakt heeft allemaal!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.