Werkviahuis

werkviahuis

Werkviahuis biedt informatie over verschillende vormen van thuiswerken. Ook staat er op de website van Werkviahuis vermeld dat je je gratis kunt aanmelden voor informatie over thuiswerk en vacatures bij jou in de buurt.

Maar na het invullen van enkele gegevens word je doorgeleid naar een pagina met informatie over een betaald pakket.

Er zijn twee pakketten mogelijk: een Gold-pakket van € 24,95 en een Basis-pakket van € 14,95.

Is Werkviahuis betrouwbaar?

Waarschijnlijk niet. Om je over te halen staat er namelijk een verzonnen verhaal op de website (update: dit verhaal is inmiddels verwijderd) over een vrouw die € 6.844,- met thuiswerken zou verdienen, allemaal dankzij Werkviahuis.

Werkviahuis geeft zelf onderaan het artikel ook aan dat het verhaal verzonnen is. Veel mensen lezen dit echter niet omdat het helemaal onderaan de pagina vermeld staat:

*Dit is een advertentie met fictieve profielen. City Magazine San Francisco Editie is een niet bestaand magazine.

Ervaringen

Update: via Werkviahuis worden geen abonnementen meer verkocht. Werkviahuis verwijst hun bezoekers naar hun zusterwebsite Thuiswerken.nl.

Onderstaande ervaringen en reviews hebben nog betrekking op het oude pakket van Werkviahuis.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

42 Comments

 1. ik vertrouw het maar niks. geen geld betalen voor thuiswerk zeggen ze overal nou dat lijkt me duidelijk geen zuivere koffie. ik denk niet dat hier iemand ehct rijk mee geworden is ze pakken gewoon je geld af en dat was het dan

 2. Hallo Thuiswerkvacatures.nl,

  Deze sectie van jullie website is een leuk initiatief! In de trend van ervaringen, betrouwbaarheid en reviews zouden wij u graag een gratis lidmaatschap aanbieden tot Werkviahuis.nl Goud. Hiermee krijgt u volledig toegang tot wat wij onze leden bieden, en daarmee kunt u ook een eerlijke review schrijven over ons product en de hierbij horende diensten. Laat ons weten of u geïnteresseerd bent,

  Met vriendelijke groeten,
  Dave

  • Beste Dave,
   Ik zou graag gebruik maken van je aanbod om een gratis lidmaatschap te proberen.
   Om er daarna natuurlijk een eerlijke review op deze en andere sites over te schrijven!
   Ik ben al een hele tijd naar goed thuiswerk opzoek en ik hoop dat ik het bij deze heb gevonden.

   Met vriendelijke groeten

   Linda Hennevelt

  • Beste Dave,

   Ik heb interese in een paar vacatures maar door de nepperij van thuis werk , durf ik gewoon weg niet te betalen voor een lidmaatschap.
   Als u er 1 gratis aan kan bieden en ik kan er echt werk door vinden , dan ben ik graag bereidt om positiefe reactie’s op de site te plaatsen!

   Mvg Bernadette

  • Beste werkviahuis.nl

   Waarom niet eerst aanmelden, beginnen met geld verdienen, en dan daaruit het geld voor het gekozen pakket wordt betaald.
   Ik denk dat het pas overtuigend en eerlijk en betrouwbaarder is of oogt.
   Ik wil me graag aanmelden maar zoals andere mensen die ook eerst betalen voor een pakket voor je kan beginnen, zorgen nog wel voor twijfels terwijl het makkelijk andersom kan.

   Laat me weten (geïnteresseerde)

   M.

  • Werk via huis is een grote oplichtingszaak. Je betaald 25 euro en daarvoor moet je van alles en nog wat downloaden om een website te bouwen. Dat wil ik helemaal niet. Wil gewoon wat inpakwerk thuis doen. Als je dan om een reactie wil vragen kan dat alleen maar via de mail. Bellen kan je niet en als je dan een mail verstuurd wordt er vervolgens niet op gereageerd. Dus NIET DOEN!!!!!! WAARDELOOS
   Hoop dat DAVE dit zelf ook eens leest!

  • Ik heb ook zeker interesse hier in. En het lijkt me ook erg leuk om daarover dan een uitgebreide review te schrijven voor jullie.

 3. waarom niet aan iedereen gratis thuiswerk aanbieden? dan schrijven wij wel de echte ervaringen in de plaats van zon nepverhaal te gebruiken. is geen goede reclame

 4. Ja Dave,
  waarom is er nergens een positieve revieuw te lezen? Als jullie echt een goed produkt leveren wil ik elke maand voor betalen, met de inkomsten die er beloofd worden moet dat wel kunnen dacht ik zo!

 5. hallo,
  ik heb me gister aangemeld bij werkviathuis je moest 25 euro betalen, dat hebben we gedaan.
  Ik woon in provincie utrecht en heb me locatie gezocht er stond netjes een nummer bij en die heb ik gebelt, wat blijkt en was gewoon van een thuiszorginstelling ik weet niet wat ik hier mee aan moet?

  Groetjes priscilla

 6. Hallo,

  Ik zat te denken om mee aan te melden voor €24,95, maar ik ben eerst aan het uitzoeken of ze nu betrouwbaar zijn. Ik twijfel ontzettend. Ik ben al een keer belazerd en dit voelt ook al weer zo. Heeft iemand ervaring met deze site??

  Groetjes Sandra

 7. Beste allemaal,
  Punt 1, thuiswerk…. ik ben jaren ondernemer geweest en nog steeds. Voordat ik mijn produkt toevertrouw aan mensen die dit vanuit thuis gaan doen, joh dat duurt even. Maar dan nog, wat is bijvoorbeeld geschikt om vanuit huis te doen? In ieder geval mailbeantwoording enz. maar dit moet dan weer controleerbaar zijn. Geloof mij, thuiswerk beperkt zich tot nu toe gewoon tot; inpakken, plakken en dat soort werk. Wil je meer en een goed bedrag verdienen. pff dat is zeker niet eenvoudig, maar niet onmogelijk. Alleen de aanbieders moeten eerlijk zijn! Gaat het om geld verdienen? of om een gokje wagen. Ik heb jaren lang via de reguliere onderneming geld verdiend en prima. Tot op het moment dat ik vond dat het welletjes was.

  • In al die jaren dat ik wel eens thuiswerk zoek op internet,
   heb ik nog niet 1 keer daadwerkelijk inpakwerk,of sorteerwerk of iets dergelijks gevonden.

   Dat je er niet rijk van word snap ik,
   maar er bestaat tegenwoordig sowieso geen inpakwerk en dat soort dingen meer.

   • Er bestaat nog wel degelijk inpakwerk voor thuis, maar dit zul je wel zelf moeten ophalen en wegbrengen. Tenzij je andere afspraken maakt met je werkgever. Daarnaast is het idd zo dat je nooit meer iets hoort als je eenmaal betaald hebt. Behalve als er dingen zijn met hun site en je die meld, dan kunnen ze wel reageren. Maar als je vraagt wat de status is van je betaling en of je nu inderdaag staat ingeschreven is er niemand thuis. Dit geld voor deze site, maar ook voor andere inpakwerk site’s.

    Je zou in de buurt van je woonplaats eens moeten kijken of er geen inpakwerk mogelijk is. Wellicht aquisitie voor jezelf, bedrijven bellen wat hun mogelijkheden zijn. Het verdient niet zoveel en je moet er echt wel wat voor doen, maar betalen en er niets voor terugkrijgen is duurder en geeft absoluut geen voldoening!

 8. Je moet nooit betalen of 0900 nr bellen voor thuiswerk dit zijn allemaal oplichters en alleen die worden er rijk van wij die thuisewerk zoeknen niet.

 9. Beste mensen. Het staat toch overal: betaal nóóit om aan thuiswerk te komen!

  Lijkt me duidelijk. Iedereen snapt dat er iets niet klopt als je geld moet betalen om aan werk te komen. Het CWI vraagt ook geen geld, een uitzendbureau ook niet. Iedereen snapt dat.

  En toch zie ik elke keer weer mensen gaan twijfelen als zij een mooie website zien die zogenaamd allemaal dik betaald thuiswerk aanbiedt. “Ja maar stel dat deze website nou écht dik betaald inpakwerk heeft…”

  NIET DOEN!!! Al het thuiswerk dat verkrijgbaar is staat gratis op het internet. Er zijn geen geheime vacatures die je alleen tegen betaling in kunt zien. Laat je niet gek maken door zulke aanbiedingen!

 10. Bedankt allemaal, ook ik stond op het punt de 25 Euro wat ik eigenlijk niet kan missen te betalen, ondanks mn twijfelgevoel, deze reacties hebben me definitief doen besluiten het niet te doen.

 11. welke organisatie is dan wel betrouwbaar voor leuk thuiswerk?
  Ik hoef er niet rijk van te worden maar word niet graag belazerd. Ben zelf ook eerlijk en wil graag eerlijk behandeld worden.
  Als iemand een goed adres weet???

  • Beste Shirley,

   (inpak) thuiswerk BESTAAT GEWOON NIET !
   Wil je geld verdienen met thuiswerk wat betrouwbaar is?
   Ga je dan focussen op andere dingen zoals:

   Cammen,bellen of sms (dit moet je natuurlijk wel willen).
   Artikelen schrijven of Producten testen.

   Ik weet alleen betrouwbare adressen in de 18+ sessie, de rest ben ik niet bekend om.
   Thuiswerk is nooit een vet pot, alleen leuk als extraatje !

   Maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen:
   Zodra ze geld vragen van jou, niet vertrouwen !!

   • Beste Denise,

    Hoe kom ik terecht in dat wereldje?
    Ik wil serieus geld bijverdienen voor een reis die ik aan het plannen ben.
    Wordt dat soort werk trouwens zwart betaald?
    Ik hoop dat je mij een beetje kan helpen?!

    Met vriendelijke groet,

    Matti

    • Beste Matti,

     Vacatures voor webcammen, artikelen schrijven en producten testen vind je op onze website. Die kun je bereiken door bovenaan deze pagina op Home te klikken.

     Vriendelijke groeten,
     Thuiswerkvacatures.nl

 12. Waarom worden deze mensen niet vervolgd moesten ze bedrog plegen m.a.w geen diensten bieden?
  Redelijk vind ik en goede reklame dat je een percetage van uw verdienste moet terugbetalen. Dat zou bewijzen dat je dan toch wat hebt verdiend.
  Interim bureaus doen dat sowieso, waarmee zouden ze anders hun bureau huur en personeel betalen?
  Is dit een feedback website van werkviahuis zelf? Um.

 13. Heb ook het basis pakket aangeschaft en de link de vervolgens gegeven wordt onderaan je paypal betaalbewijs refereert naar een REAK bedrijf met alleen maar een postbus nummer ergens in Rotterdam. Heb meteen de rekening nagekeken en alles richt zich naar dat is dus de oplichter die hierachter zit! Heb ook een mail gestuurd naar de site maar die kreeg ik meteen terug, daarna dus de gegevens op zijn site gebruikt en die via paypal verstrekt waren en mijn geld terug gevraagd: Dit vandaag dus heb er nog geen antwoord op…

  Edit: persoonlijke gegevens verwijderd, zie FAQ

  Dit ga ik zo ook nog controleren! Het was 14.95 die ik terug vraag voor het basispakket!

 14. ben denk ik net als andere er in getrapt.
  en ja ook mer € 24.95 kon niet anders kiezen. waarom reageren jullie (de mensen van die site) blijkblaar luizen jullie iedereen hier in .jammer dat er nog zulke mensen bestaan.

  als andere mensen hier ook nou iets aan willen doen dan staan we sterk tegen site.

  zo als jullie weten is mw Kelly C. uit Huizen
  KENT IEMAND HAAR! laat haar dan maar eens een positive reactie posten.

  • Als ik de site open staat er mevrouw Kelly C. uit Apeldoorn. Zit waarschijnlijk een link achter die op basis van je IP adres de plaatsnaam wijzigt naar je eigen woonplaats.

 15. Ik wilde reageren,omdat als je thuiswerk zoekt het geld echt nodig hebt.
  Aangezien er zulke smiechten zijn zal dat er natuurlijk nooit van komen.
  Jammer mijn vertrouwen in de mensen is nu helemaal zoek!

 16. Na betaling heb ik een lijst met 9 thuiswerk bedrijven ontvangen. Een deel van de nummers bestonden niet, 2 nummers waren van “gewone” burgers die van niets wisten. Tussen die lijst heb ik maar 1 echt bedrijf aan de lijn gekregen, dat geeneens een thuiswerk bedrijf was. Het was een bedrijf voor psychische hulp aan huis. Werk via huis heeft waarschijnlijk gewoon nummers uit de Goudengids geplukt. Dus zeker geen betalingen doen. Je krijgt er niets voor terug. We kunnen allemaal zelf een Goudengids/telefoonboek pakken en random nummers bellen. Daar hebben we werk via huis niet voor nodig. Trap er niet in.

 17. Bedankt allemaal voor het delen van jullie meningen en ervaring. Ik heb een paar jaar geleden nog inpakwerk aan huis gedaan. Kaarten bij enveloppen doen, zakjes met schroefjes vullen en telwerk. Het bestaat dus wel maar het bedrijf is niet meer te vinden… echt heel jammer :'( Ik hoefde hier géén lidmaatschap te betalen!!! Als iemand wel een betrouwbaar bedrijf weet…? Deel het alsjeblieft even. Ik beloof het ook te doen.

 18. Ook ik ben er ingetrapt, ik heb €24,95 overgemaakt en je krijg er niks voor terug.
  Deze mensen moeten aangepakt worden, als we met elkaar deze firma voor de rechter slepen moet er een goed resultaat uitkomen.

 19. werkviahuis.nl goud 2 juni 24,95 betaald kreeg reactie of email adres klopt moest terug sturen ja adres klopt daarna een paar keer zelfde proceduren en kreeg weer nieuwe advertenties ,weer contact opgenomen maar geen reactie ,weer een paar keer herhaalt geen reactie . Klopt geen hout van .
  ga een beetje verder kijken in werkviahuis .gold is er geen eens een kvk nummer .
  zelf een zaak gehad hoe dom kan je wezen. ook thuiswerk.nl aangeschreven zelfde bedrijf daar kan je helemaal geen mail,
  beandtwoorden. Er word nu ook advies gegeven :BETAAL NOOIT VOOR THUISWERK.

 20. ShitViaHuis.shit !!! Either I get a refund, otherwise you just steopped on a raw piece of shit that sticks!

  1st & last warning!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.