Ticket 2 freedom

Er is ons diverse malen gevraagd of we een Ticket 2 freedom review willen plaatsen. De website Ticket2freedom.nl doet sterk denken aan eerdere projecten van het duo Tom en Eduard. Tom en Eduard claimden vanuit een schuld van 200.000 euro op te zijn geklommen naar financiële onafhankelijkheid.

Ticket2freedom.nl vertelt een gelijksoortig verhaal van ene Sjoerd Volders die zijn torenhoge hypotheekschuld heeft overwonnen en nu voor het eerst in zijn leven geen zorgen meer heeft over geld. Dit alles door een geheime methode toe te passen die hij aan jou verklapt wanneer je € 154,- aan hem geeft (2 x € 77,-)

Wie is Sjoerd Volders?

Vrijwel iedereen die enigszins actief is op het internet heeft wel een Facebook of LinkedIn profiel. Wanneer je zoekt naar Sjoerd Volders dan vind je niets via LinkedIn. Op Facebook is wel een profiel te vinden van een Sjoerd Volders met een verwijzing naar de website ticket2freedom.nl en met dezelfde foto als op de website.

Bestaat Sjoerd Volders echt?

Echt zeker weten kun je het natuurlijk nooit, maar het is niet onmogelijk dat Sjoerd Volders een verzonnen naam is.  Het facebookprofiel is namelijk aangemaakt op 28 mei 2013 en dat is in dezelfde periode dat de website ticket2freedom.nl online ging.

Verder is de man die je ziet in het filmpje niet Sjoerd Volders zelf, want precies hetzelfde filmpje is te koop op de website van iStockphoto.com. Verder zijn de profielfoto op Facebook en de foto op de website ook gekocht via dezelfde site. Dat is op zijn minst vreemd te noemen.

Wat biedt Ticket 2 Freedom?

Het is niet precies duidelijk wat Ticket 2 Freedom biedt voor die 154 euro. De enige informatie die op de website hierover te staat is:

…minder werken en meer verdienen. En vooral meer vrijheid om dat te gaan doen in jouw leven waar je altijd al van droomde.

Een uniek systeem om online geld te verdienen op de automatische piloot: Geld verdienen terwijl je slaapt, op vakantie bent of bezig bent met jouw passies.

Minder werken, meer verdienen: Met slechts een paar uur werk per week kun je al lekker verdienen. En zodra alles staat, gaat het eigenlijk automatisch.

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn en dan is dat het vaak ook. Vaak is er maar één persoon die hier “slapend rijk” van wordt en dat is de aanbieder van “het geheim” zelf.

Is Ticket 2 Freedom betrouwbaar?

Bedankt voor het vertrouwen” zegt de stem in het filmpje wanneer je de website van Ticket 2 Freedom nogmaals bezoekt. Maar je kunt je afvragen in hoeverre “Sjoerd Volders” te vertrouwen is wanneer hij geld betaalt om zich te kunnen verschuilen achter een foto van iemand anders.

Sowieso is het altijd opletten geblazen wanneer je eerst geld moet betalen om daarna pas geld te kunnen verdienen. En echte geheimen om bakken met geld te verdienen bestaan niet. Geld verdienen met internet is een kwestie van hard werken en soms ook een beetje geluk hebben. En informatie hierover is gewoon gratis op het internet te vinden.

Ticket 2 Freedom ervaringen

Heb jij het geheim op Ticket 2 Freedom aangeschaft en wil je je ervaring delen? Laat het dan hieronder weten!




Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

82 Comments on Ticket 2 freedom

  1. marijke herman // 1 juli 2013 at 11:55 // Beantwoorden

    Ik heb een rekening ontvangen van Billink en die wil 77 euro van mijn rekening afschrijven, maar ik heb het programma alleen maar gekeken en niet gekocht.

    als ze het bedrag van mijn bankrekening gaan afschrijven dan ga ik aangifte doen van oplichting , want ik heb ze geen machtiging gegeven om geld van mijn rekening af te schrijven en heb niets gekocht.

    wil wel antwoord van jullie

    wacht op antwoord.

    M.Herman
    m.herman64@upcmail.nl

  2. Trouwens…

    Met Tom & Eduard heb ik niks te maken…

  3. Beste Sjoerd,
    N.a.v. je mail aan mij, zie hieronder, het volgende via deze weg, want je mail blijkt een ‘no-reply’ te zijn en ik verder nergens een goed emailadres van je.
    Ik heb wel degelijk je webinar gevolgd, al ruim tevoren geopend zoals je aangaf te doen. Ik begrijp dus niet dat je denkt dat dit niet zo is.
    Dat je nu om 4 uur ’s morgens aangeeft dat ik ten hoogste 8 uur later de webinar nog kan inzien, vind ik niet op zijn plaats.
    Dat zou nu om 12 uur zijn. Ik doe mijn pc nu pas open, en heb dus geen enkele kans. Ik had ook begrepen dat ik 24×7 kon bekijken.
    Ik heb 97 euro gestort en wil de kans krijgen op mijn eigen tijd de eerste les te volgen.
    Na afloop van de webinar wilde ik de eerste les doen zoals je aangeeft. Terwijl het scherm tot dan toe steeds heel duidelijk was, komt er een wazig erg klein menuutje waarop je het e.e.a. uitlegt. Zelfs met vergroten tot 200% bleef het wazig. Je gaat vrij snel met een minuscuul rondje als cursor van het plaatje naar de zwarte balk erboven. Die balk was voor mij zwart. Pas na heel goed kijken zag ik er vele wazige woordjes op staan, die de knoppen moesten zijn van de diverse lessen. Maar toen ik het door had en erop klikte, begon het filmpje met je eerdere uitleg opnieuw. Dit tot 3 keer toe. Ik weet niet wat ik fout doe, maar ik kreeg de eerste les niet te pakken. Dus ik dacht die vandaag nog eens te proberen. Ik heb vanavond pas tijd om de les te volgen. Ik verwacht dan ook dat ik die kans krijg.
    Graag krijg ik een antwoord op deze mail via een emailasdres waarop ik wel kan antwoorden, zodat ik niet deze weg hoef te gebruiken.
    Met vriendelijke groet,
    Margriet

    Onderstaande afzender blijklt dus een ‘no-reply’ emailadres te zijn. Ik vind dit niet correct, want het maakt het mij moeilijk om te reageren.

    —– Original Message —–
    From: Sjoerd Volders
    To: taizem@home.nl
    Sent: Friday, July 19, 2013 4:11 AM
    Subject: Deze video gaat offline over 8 uurtjes

    He Margriet,

    Je leest het goed, dit is je laatste kans om de
    Webinar te bekijken .

    We krijgen zoveel aanmeldingen binnen dat we
    de inschrijving voorlopig gaan sluiten.

    8 uren vanaf nu is daarom de opname niet
    meer beschikbaar voor jou.

    Ga naar de volgende pagina om nu de Webinar
    terug te kijken:

    http://ewebinars.com/go/?3saidxjjj-4006123

    Tot zo!

    Sjoerd Volders

    Click to stop receiving notifications for this webinar

  4. Willie Laller // 22 juli 2013 at 08:36 // Beantwoorden

    Je zal maar op zo’n intussen jarenlang *gaaaaaaaap* bekende manier je geld moeten verdienen over de ruggen van mensen die dergelijke principes niet helemaal snappen en wellicht gewoon echt aan de grond zitten. Denkt zo’n ‘geheimenverkoper’ daar weleens over na? Misschien zijn zulke ‘technieken’ juridisch toelaatbaar, maar ethisch?

    Al is de ‘geheimenverkoper’ nog zo snel, zijn karma achterhaalt hem wel. En dat scheelt weer.

  5. Benjamin Nestor // 26 juli 2013 at 15:35 // Beantwoorden

    Zo, dus Sjoerd Volders heeft niks te maken met Tom en Eduard. Zou hij dit onder ede durven beweren?

    Onderaan de site van T2F blijkt dat dit gemaakt wordt door het bedrijf On and Off Marketing:

    On and Off Marketing Ltd. | 5 Burnett House | Lewisham Hill | SE13 7PD | London | United Kingdom

    Een redelijk anoniem Engels brievenbusadres waar honderden (ook Nederlandse) bedrijven ingeschreven staan, zie:
    http://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/on-and-off-marketing

    Dus: én buitenlands, én een postadres waar verder niemand van het bedrijf werkt én geen KVK noemen = ingrediënten voor ‘wees op uw hoede’, want erg transparant of grijpbaar lijkt het bedrijf zo niet te zijn.

    Even verder kijken met Google. Welke sites worden nog meer gemaakt door dit ‘Engelse’ bedrijf? Dat blijkt Het Groene Gras te zijn.
    http://www.hetgroenegras.nl – door meesterafvaller Dennis Rademaker opgezet. Daar staat exact hetzelfde bedrijf vermeld onderaan.

    Enfin, daar kun je zelf meer over lezen, via Google vind je bijvoorbeeld snel:
    http://forum.dutchbodybuilding.com/f93/etend-afvallen-dennis-rademaker-uitgelicht-296132/

    O ja, wat lezen we daar en elders via Google, zoals op Linkedin?
    http://nl.linkedin.com/in/dennisrademaker

    Dennis werkt(e) ook voor het ‘buitenlandse’ bedrijf Avantix IT. Komt ons dat niet bekend voor? Dit blijkt trouwens ook uit zijn bekendste website, Etend Afvallen:

    http://www.etendafvallen.nl/

    Onderaan lees je weer het bekende bedrijf en adres in Luxemburg, copyright 2013.

    Goh, even denken, wie zijn ook weer bekend van dit wederom om onduidelijke redenen in het buitenland onder een brievenbusadres ‘gevestigde’ bedrijf, waar trouwens nog talloze andere bedrijven te vinden zijn, waaronder zelfs British Airways?
    http://www.yellow.lu/en/directory/car-transport/airlines/british-airways-1_luxembourg_map.html

    Nu weet ik het weer: het gaat om Avantix IT, dat is het bedrijf van (onder andere) Tom en Eduard! Die jongens van die website die gewoon offline is, maar waarom dat?
    http://avantix-it.com/

    Zoals ze zelf zeggen: om het de gebruikers comfortabeler te maken. En ik maar denken dat het comfortabeler is om transparant en goed bereikbaar te zijn. Ach ja, misschien zijn ze alweer in de lucht intussen, maar ik vrees van niet.

    Heeft Sjoerd Volders dus niks te maken met Tom en Eduard? Trek zelf je conclusies.

    Uiteraard zijn deze (en alle verwante domeinen) geregistreerd via bedrijven als GoDaddy, waarbij het bedrijf dat de site bestiert, altijd anoniem blijft. Goed gedaan hoor, nog meer intransparantie en ongrijpbaarheid.

    Verder draait er nog een geinige site op de server van T2F, over weerbaarheid van vrouwen. Even opgezocht met Domaintools:
    http://whois.domaintools.com/46.252.192.246

    Dit even tussendoor en alleen voor de liefhebber, want deze site is zo lachwekkend amateuristisch dat ik hoop dat de heren daar niet direct iets mee te maken hebben. De site lijkt wel de principes toe te passen die door hen en collega’s worden aangeraden, maar is niet helemaal geslaagd:
    http://www.untouchablewomen.nl

    Een totaal onbekende organisatie met, zoals wordt verteld, circa 1000 veiligheidsspecialisten. Wederom geen adres of KVK. En dan zo’n amateuristische site hebben met talloze spelfouten. Vooral de bijbehorende facebook-pagina is mooi, met al bijna 1500 likes, terwijl op de timeline wordt gezegd dat de site binnenkort live gaat. Hartstikke logisch. En de meeste likes komen uit Istanbul, vermeldt facebook. Ook logisch… voor iemand die likes koopt, dan.
    https://www.facebook.com/untouchablewomen/likes

    Uitstapje is voorbij, terug naar vriend Volders, nog wat meer discussie over het hele verhaal:
    http://www.verdienonlinegeldforum.com/index.php?topic=517.0

    Misschien maar eens Medialab van de HvA bellen voor een virtueel antecedentenonderzoekje, met de vraag of ze Volders daar kennen, hij heeft er immers gestudeerd, zoals zijn eigen facebook-pagina meldt:
    https://www.facebook.com/sjoerd.volders/about

    Wie nog niet klaar is met onze gabber, lees hier ‘zijn’ verhaal, het is (nog (*)) een openbare pagina:
    http://www.ticket2freedom.nl/mijn-verhaal-2/

    In zijn verhaal vertelt hij dat hij een Engelse vader heeft, vandaar zijn Engelse accent.

    Zijn stem is dan intussen wél veranderd van een normale, vrij zware Nederlandse naar een hogere stem met zeer licht Engels accent. Interessante revolutie!
    Want in de tussentijd is de stem gewijzigd bij de video op de hoofdpagina van T2F, wellicht naar aanleiding van de vondst dat deze verdacht veel op die van Tom (of was het nu Eduard?) leek, zoals elders op het web op meerdere plaatsen is geconstateerd; maar dan een tikje verdraaid met de juiste software.

    Hoor hier een deel van het origineel, met de Nederlandse stem:
    http://www.youtube.com/watch?v=2lNXp4aLsYs

    De originele stem is hier ook (nog? (*)) te horen:
    http://www.ticket2freedom.nl/we-gaan-beginnen-b/

    En dan de cheap ass media van iStockphoto, die 100% zeker niet Sjoerd zelf laten zien, zoals hierboven is aangegeven. En dan (bij ‘mijn verhaal’) in het andere filmpje “Bedankt voor het vertrouwen” zeggen: welk moreel niveau is dat? Trouwens, als je zoveel geld durft te vragen voor je producten, dan zou je meer geld moeten investeren in een fatsoenlijke site (dat is trouwens een gratis tip).

    Maar hoezo veel geld durven vragen?

    De prijs was (2x) 77 euro. Of toch 27? Want als je afhaakt na de ellenlange verkooppraat, dan krijg je een popup of iets dergelijks:
    http://www.ticket2freedom.nl/50-euro-korting/

    Of, ach, waarom ook niet, laten we anders met één euro beginnen:
    http://www.ticket2freedom.nl/1-euro-deal/

    Sjoerd laat de klant wel heel makkelijk afdingen. Elke serieuze consument die binnen no-time met zulke kortingspercentages te maken krijgt, zal zich wel drie keer achter de oren krabben. Is het product opeens zoveel minder waard?

    Antwoord: natuurlijk, alle (basis)tips en trucs over internetmarketing zijn namelijk gratis te vinden – op internet, als je goed zoekt, vooral in Engelstalige bronnen. En als er werkelijke geheimen waren die veel opleveren, dan zou men die niet verkopen, om de eigen rooskleurige positie niet in gevaar te brengen.

    Trouwens, de genoemde pagina’s binnen de T2F-site zijn simpelweg gevonden via de bekende forums zoals
    http://www.tom-en-eduard-oplichting.tk/

    …Waar al tijden e.e.a. wordt bediscussieerd. Als de pagina’s niet openbaar moeten zijn, scherm ze dan technisch af: basale internetkennis toch?

    Ten slotte de ‘tevreden klanten’ nog, die genoemd worden in ‘Mijn Verhaal’. Anita van Barlo, Henry Vorden, Paul Zondrager… Of neem de naam Sjoerd Volders zelf. Google heeft van alle vier niet (serieus) gehoord. Die kans dat Google 4 mensen niet kent is zo klein dat het bijna zeker is dat alle namen uit de duim zijn gezogen.

    Ook grappig: de testimonial van Paul Zondrager meldt: Ik ben nu 2 maanden bezig en heb al 400 euro verdiend. Knap, gezien het feit dat T2F nog maar relatief kort online is, vanaf april 2013. Theoretisch zou het misschien kunnen, natuurlijk.

    Als het allemaal niet zo triest en amateuristisch was, dan hadden we er tenminste nog om kunnen lachen.

    *) Disclaimer: op moment van schrijven klopt alles wat hierboven staat aan bronnen. Als de heren (welke dan ook) dit lezen, kan het een tijdje later zijn dat enige bronnen niet meer kloppen, omdat ze gauw nogmaals wijzigingen gaan maken om zichzelf het vege lijf te redden. Gelukkig bemoeien politiek en juristen zich er intussen ook mee. Zie o.a. http://www.roelofs.com/2013/06/internet-reinigt-vanzelf-tom-en-eduard/

    • Een vraag aan Benjamin Nestor: Heb jij enig idee of heb jij al stappen ondernomen tegen deze personen ?

      • Ray, de enige stappen die ik onderneem zijn: het analyseren en beschrijven van hun trieste, amateuristische tactieken, in de hoop dat het duidelijk wordt dat men nooit in de vunzigheid van deze figuren moet trappen. Ik heb zelf sinds jaren al een natuurlijke radar voor alleen al de layout van dergelijke websites. M’n haren gaan overeind staan, dan weet ik voldoende. Maw, voor mij persoonlijk geen actie nodig, aangezien ik er al nooit in zou trappen.

        Hoe lang geleden is het dat je ermee begon? Op de site staat een ‘niet-goed-geld-terug-garantie’ van 28 dagen. Dus als je binnen die 28 dagen al hebt gereclameerd, zou je gewoon je geld terug moeten krijgen. Dreig anders met juridische stappen, evt met hulp van een advocaat. Anders ben je misschien leergeld van een goede 150 euro kwijt (NB, een advocaat is al gauw veel duurder, maar dan wordt het misschien een principekwestie).

        Mogelijk voordeel is dat je met je leergeld bijdraagt aan het ticket to freedom van de maker van de site, die eindelijk maar toch z’n droom kan verwezenlijken en opkrassen naar Australië, om maar een land te noemen. Ik hoop dat de Aborigines mild voor hem zullen zijn.

        • thanks Benjamin, in ieder geval voor deze morele ondersteuning. Ik bekijk verder wat ik ga doen oa. met de dreiging van billink dat zij het uit handen willen geven aan het Centraal Invorderings Bureau te Rotterdam. Met alle gevolgen voor mij naar hun zeggen.
          anyway thanks.

          • niet op ingaan en ook een aangifte van oplichting gaan doen want zijn de praktijken bij billink allang bekend van sjoerd!!!ik heb hetzelfde meegemaakt met de 1euro deal van sjoerd.Ook op de volgende incasso praktijken niet op ingaan en wederom aangifte van oplichting doen bij incasso pogings!!En jij zal zien dat die ellende dan van zelf ophoud!gr:J

  6. Ik denk dat Sjoerd Volders een fictief persoon is

  7. Vanaf het begin heb ik ingezien dat dat hele gedoe met snel geld verdienen zich niet kon waarmaken. Om het verhaal kort te houden : ik wil er gewoon vanaf, maar dat lukt mij niet. Ik wil al mijn geld terug.
    Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Maar er wordt wel van mijn rekening door billink geld afgehouden onder het mom ; inter mijnen.
    Wie kan mij helpen aub ?

  8. Hier hetzelfde stelletje oplichters!! Automatisch incasseren na 1 euro te hebben overgemaakt…en niet te bereiken

  9. Storneren storneren

  10. Ik ben ook zo dom geweest om zijn systeem uit te proberen voor 1 euro.

    Ik krijg nu al aanmaningen van Billink.

    Weet iemand wat ik nu moet doen?????

  11. Ja Dolf ,dat doe ik ook nu : storneren..storneren. Maar je kunt ook via de bank een rode kaartsoftware downloaden en die opsturen naar billink. Ik hoop dat het allemaal helpt .
    Ik krijg al aanmaningen met een verhoging van billink. En dat klopt …je krijgt ze maar niet te pakken. Je wordt echt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik hoop dat er iemand is die ze echt juridisch kan aanpakken. Als er goede tips zijn mensen ..stuur die dan via mijn hotmail: raymondsmissaert@hotmail.com

  12. Hoi Ray, voor meer info en nuttige tips kun je kijken op http://www.tom-en-eduard-oplichting.tk
    Verder de aanmaningen negeren en bij je bank een selectieve incasso blokkade aanvragen . Tom en Eduard ( Sjoerd ) zijn schurken en meld je klacht ook even op fraudehelpdesk.
    Succes!

  13. Ps op voor http://www.hetgroenegras.nl … lees de super review van Benjamin.
    Dennis Rademaker verkoopt terretoria van 30.000 klanten voor 197 per maand aan zogenaamde veiligheidsconsultants. Ik heb ooit via groupon zijn etend afvallen produkt gedaan..op zich prima als je thuis lesjes wilt volgen. Nu biedt hij weerbaarheid voor vrouwen aan, ook op zich een prima produkt maar zijn produkt is al die consultants die hem bijna 200 per maand gaan betalen en minimaal een jaar aan hem vast zitten. En dan krijg je als consultant een percentage van de verkoop van weerbaarheidsprodukten via de site http://www.untouchablewomen.nl. Hij garandeert door bijna niets te doen opbrengsten van 3000 tot 5000 pr maand!!! je hoeft nergens verstand van te hebben omdat hij je een unieke verkoopformule aanbiedt. Zijn missie is emigreren naar Australie… Mijn missie is je te waarschuwen voor deze hebberigheid want dit heeft niets te maken met vrouwen weerbaarheid te gunnen… maar heeft alles te maken met de hebberigheid van een individu…. Trap er niet in!!! Het gras van de buren is namelijk vaak niet groener.

  14. Er zij andere en nieuwe oplichters op internet actief.

    Eric Dieperink en Martin Vermeer met de Cunjabo academie en met hun nieuwe product geldgorillageheimen.nl en geldgorilla.nl.

  15. Ik heb zijn systeem uitgeprobeerd voor 27 euro, waarop ik diverse malen via e-mail met hem contact heb omdat zijn materiaal niet deugt! Ik heb hem gezegd dat ik geen stuiver meer ga betalen als hij mij niet downloadbare videopresentatie toestuurt. Hij stuurde het op mijn intenet verbinding, nou mooi niet want ik kan zelfs films downloaden met mijn internet verbinding. En nu krijg ik herinnering van Billink of ik wil betalen. Ik heb al Sjoerd bericht dan maar via de rechter als hij 1 stuiver nog van mijn rekening afhaalt!

  16. Hoe dit aan te pakken?

  17. Raymond al reacties gehad?

  18. Meer mensen moeten zich melden. Neem aan dat meerdere mensen slachtoffer zijn van deze ‘Sjoerd volders’ …. Iemand die probeert rijk te worden van oplichting vreemd dat hij je wil helpen rijk te worden in eerste instantie en nu ineens geld afhandig wil maken terwijl hij al lang binnen is!!! Haha wat doet die nou moeilijk over 27 euro of 77 euro..of 154… Peanuts voor hem mocht je ‘zijn verhaal’ geloven.

  19. Ik wil ook wel graag weten wat ik nu moet doen….

    Iemand anders al wat verder gekomen met Volders en Billink?

    gr Bjorn

  20. Ben ik weer,

    Heb net een brief van Billink gekregen. Binnen 5 dagen betalen of anders word de vordering uit handen gegeven aan het CIB.

    Iemand nog advies voor mij?
    Of word het tijd om met mijn advocaat te bellen?

    Gr Bjorn

    • Ja hier hetzelfde, Heb de “ingebrekestelling ” brief net binnen. 77 euro is al opgelopen tot 92 euro. notabene tweemaal btw. 19 en 21 %.
      Ik heb getracht binnen de termijn te cancelen maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Nu is de termijn uiteraard verstreken !!
      Het wordt tijd ja om de advocaat in te schakelen. Als er iemand is die een beter voorstel heeft ,laat het dan weten !!

  21. Iemand nog nieuws?

  22. Hallo,
    Ook ik heb voor 1 euro het product gedownload. Was niet duidelijk aangegeven dat je dan aan 2 termijnen van 77 euro zou vastzitten, anders doe je het natuurlijk niet als je toch al niet veel geld hebt.
    Krijg nu ook Billink aanmaning binnen na stornering van het bedrag dat ze afhielden.

    heeft iemand een goed idee wat de volgende stap is nadat je gemaild hebt dat je niet wilt betalen en dan toch aanmaningen krijgt??????

  23. Ik heb eerst het concept geprobeerd van 100 euro per uur van Tom en Eduard. haha nou dit was me toch een nep troep, 3 producten zeer hoog in google gerankt maar geen cent verdient, hum 100 euro per uur???
    Hierna nog zoiets dergelijks geprobeerd van Sjoerd Volders, maar ben er mee gestopt binnen het termijn van 30 dagen, trouwens netjes mijn geld terug gekregen.
    Het is echt niet zo eenvoudig als dat Sjoerd het zegt, je moet toch wel aardig gedreven internet ondernemer zijn om dit te kunnen. Ik moet zeggen dat het hele systeem erg goed word uitgelegd en daar is zeker niks mis mee. Vergeleken met het systeem van Tom en Eduard wat eigenlijk op het zelfde neer komt ( Een product uit het PayPro-winkelcentrum promoten) maar dat van Sjoer Volders (Ticket 2 Freedom) is veel uitgebreider concept en meer kans van slagen(als je er verstand van hebt ja). Ik heb veel te veel tijd besteed in het concept van 100europeruur Tom en Eduard daarom ik de moet ben verloren om verder te gaan met het Ticket 2 Freedom. Maar het kardinale punt blijft toch?? je moet wel verstand hebben van Internet marketing SEO of in het Nederlands gezegd, Zoekmachineoptimalisatie. zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

    • Hallo Montano,
      Zou je mij je e-mailadres willen sturen want ik heb een oplossing voor jou.
      Vr.gr. Sterre
      Ex-cursist Tom en Eduard’s Crisismiljonair

  24. Ook ik ben door Tom en Eduard opgelicht een hele poos terug. Ik wou meedoen aan “van dubbeltje naar kwartje”. Ik moest iets van 1400 euro betalen of zo voor hun cursus. Ik ben dit nog steeds aan het afbetalen via een incassobureau. Ook hier staat Avantix bij.

    • Weet iemand of ik dat geld alsnog terug kan krijgen?

      • Ik zit met hetzelfde probleem. Ik krijg door aanmaningen van het CIB. Ik ga en ik kan sowieso niet betalen. Nu schrijf ik een brief om alles weer uit te leggen dat ik van het kastje naar de muur bent gestuurd. En zodoende is die opzegtijd allang verstreken. Ik begin er behoorlijk moe van te worden.

    • Je moet niks aan het incassobureau meer betalen! Na elke aanmaning een brief sturen aan het incasso bureau. Ze moeten al 600 euro betalen om het voor de rechter te laten komen. Dus stel dat jij nu nog 800 euro moet betalen gaan ze dus voor 200 euro niet naar de rechter.

  25. je zou ook eens op zeelandnet (vacatures) moeten kijken daar zijn de heren
    volop bezig daar kwam ik ook een filmpje tegen van de afvaller

  26. Dennis Rademakers start 4 november met The Spray Compagnie.
    Je betaalt per territorium 197 euro. Ziet er allemaal perfect uit. Maar is dit nu ook weer een oplichters truc? Was gisteren van plan om mee te doen maar ben eerst maar even gaan googelen. Wie weet hier iets meer van?

    • Heb je al Dennis Rademaker oplichting gegoogeld? Dan weet je toch genoeg…

      • dan moet jij leren lezen, ze hebben altijd een niet goed geld terug garantie en als je goed leest gaat het helemaal niet over die dennis Rademaker. ok ze zijn briljant qua marketing maar over oplichting is geen sprake

    • Eerlijke Marketeer // 3 januari 2014 at 16:47 // Beantwoorden

      Een zogenaamde francehise ketens opstarten, met verkopen van bruiningssprays, CRAP….

    • Ik heb de afgelopen dagen de 5 video’s van Dennis Rademakers bekeken en ik had echt zoiets van ja dat lijkt me misschien wel wat! Was erg goed in elkaar gezet en kwam geloofwaardig over.zeker als ik leek zijnde van dit soort dingen. Totdat een vriendin van mij zei: kijk eens bij Dennis Rademakers oplichting…en toen kwam er idd uit dat ook hij een oplichter is!!! Je zult het maar niet weten,dan zit je er dus mooi mee te kijken!! Dus alles wat te mooi lijkt om waar te zijn en zeker wat geld verdienen betreft is dus gewoon oplichterij!! Betaal NOOIT voor aan het werk te kunnen…

  27. Billink BV en Centraal Invorderings Bureau

    zij van de zelfde eigenaar niels de peuter & nog iemand ???

  28. Dit is ook van Dennis Rademaker. Ook van hetzelfde laken een pak. Hij belooft hoge verdiensten en geen inleggeld of investeringen, maar noemt ook niets over de kosten.
    Dus het wordt allemaal ook weer veel te mooi voorgespiegeld. Heb nu inmiddels 3 video’s bekeken. En het klinkt nog steeds veelbelovend. Zijn er al mensen accoord gegaan en willen werken met hem of zijn er mensen die het mij sterk afraden. Kom maar op met jullie informatie. Twee weten meer dan een, nietwaar ?

  29. Volgens mij hebben ze weer een nieuw concept bedacht. Valt volgens mij in het rijtje van het groene gras, noorderzon en noem maar op.

  30. Volgens mij hebben ze weer een nieuw concept bedacht. Kostenbesparenaanhuis.nl Valt volgens mij in het rijtje van het groene gras, noorderzon en noem maar op. Ook hier onder aan de website

    On and Off Marketing Ltd. | 5 Burnett House | Lewisham Hill | SE13 7PD | London | United Kingdom

    • Haha nou ze houden deze site wel in de gaten want inmiddels zit Kostenbesparenaanhuis.nl in Amsterdam! (als je de tekst onderaan hun website mag geloven?)

  31. ach trap er niet in kom ze regelmatig tegen op Zeelandnet tussen de vacatures
    ook die dennis rademaker

  32. beste mensen,
    Ik ben altijd nieuwsgierig van aard, heb best wel kennis van internet en heb me bij verschillende activiteiten aangemeld en betaald die bij on and off marketing gemaakt zijn. Het mooie is de niet goed geld terug garantie en dat doen ze echt. De laatste die ik geprobeerd heb is van dennis Rademaker idd. als je tussen de regels leest moet je er natuurlijk wel wat voor doen! Ik kwam na een paar dagen terug op mijn beslissing, heb gemaild en binnen 3 dagen stond mijn geld weer op mn rekening, gaat allemaal via pay pro. Als je rijk wilt worden zul je hard moeten werken, ze bieden interessante dingen aan via internet waarin je jezelf moet verdiepen, ook tom en eduard hebben een goed product maar ook daar moet je zelf mee aan de gang. Ze zijn alleen erg overdreven in hun filmpjes en dat maakt iedereen argwanender denk ik.

    • Bij welke activiteiten heb je je dan allemaal aangemeld Irene, en eentje is toch genoeg om flink geld te gaan verdienen? Blijkbaar werkte het toch niet en je zegt zelf ook dat je je geld teruggevraagd hebt. Wel mooi dat je het dan ook hebt teruggekregen, maar uit jouw post blijkt dat het dus niet werkt!

  33. Sjoerd Volders is ook wel dennis rademaker.. en tegenwoordig heet ie blijkbaar ook nog eens “Sanne Barkerlands”..

    Gekker moet het niet worden..

    Hetgroenegras.nl, metdenoorderzonvertrekken.nl, gamesgeld.nl allemaal van hetzelfde soort .. overal hetzelfde adres eronder en dat is wel sterk als je dan ineens naar een vrouw verandert die Sanne heet..

    Complete onzin dus.. hier wordt je ook echt niet rijk van..

  34. Hallo mensen,

    Even een nieuwe waarschuwing voor de firma Sjoerd, Tom, Eduard en de rest van deze onbekende persoon zijn schitzofrenie vriendjes.
    Momenteel is hij bezig met een nieuw verhaal. Ero euro`s…….voor 97 euro krijg je een complete pabo achtige webshop, en wederom…..je hoeft er verder niets voor te doen! Slapend rijk! (je kan het zelfs iemand anders laten doen wordt er geclaimd) dit keer onder de noemer Sanne Barkerlands, uiteraard ook een van de weinige personen ter wereld zonder facebook of linkedin account. (Zou Sjoerd ze daar op selecteren?)
    Nog even een tipje voor de mensen die een CIB dreiging krijgen……..gewoon tegen Billink zeggen: Laat maar komen! Sterker nog, ik zou de informatie bij elkaar zoeken tot er een vordering “in naam der koning” binnen komt, dan wordt je namelijk vriendelijk verzocht voor een rechter te verschijnen……….Hier neem je natuurlijk alle informatie mee naartoe die je in de afgelopen tijd (maanden) hebt verzameld en je legt keurig uit waarom je niet van plan bent te betalen……dit is een win-win situatie, aangezien STom en Eduard betalen voor deze rechtzaak (wahaha).
    Vaak blijft het bij dit soort bedrijven overigens bij dreigen en uiteindelijk geven ze het op. Ook een leuke, hun telefoonnummer opslaan en als ze bellen opnemen met een andere naam, brieven retour afzender met vermelding “persoon onbekend op dit adres”. Dit zijn dezelfde praktijken als wat Sjoerd en Eduard en Tom en Sanne etc etc hanteren.

    • Hallo allemaal,

      Ik ben blij te kunnen vermelden dat ik en alle andere slachtoffers van T&E bij worden gestaan door een jurist met kennis van zaken. Bericht is te vinden op dat forum en doe er je voordeel mee!

      • Goedemiddag Kittybit,

        Ik heb recent contact gehad met Geraldine & mij ook aangemeld bij Groenwegen
        6 januari j.l. Na bericht van ontvangst, heb ik helemaal niets meer vernomen en ik heb ook nog geprobeerd even persoonlijk contact te leggen met hem, via de telefoon en zelfs n sms-je gestuurd, maar daar wordt ook totaal niet op gereageerd?!

        Jouw reactie hoor ik graag van je.

        Groet,

        Margreet

        Kittybit
        Hallo allemaal,
        Ik ben blij te kunnen vermelden dat ik en alle andere slachtoffers van T&E bij worden gestaan door een jurist met kennis van zaken. Bericht is te vinden op dat forum en doe er je voordeel mee!

  35. Nogmaals: de juridische diensten zijn gratis!

    Meld je aan: http://www.marketing-thuiswerk-forum.nl

    groetjes Kittybit

  36. Sjoerd Volders, Dennis Rademakers, Sanne Berkhout wonen ook nog eens allemaal op het adres van 5 Burnett House | Lewisham Hill | SE13 7PD | London | United Kingdom..

    Allemaal tumoren/mutaties van de alom bekende Tom en Eduard..

    Volgens mij moet er eentje wel heel snel naar de dokter toe voor een Schizofreen-onderzoekje..

    Hoe doorgedraait kun je zijn?

    Ik vind het alleen zeer triest voor de mensen die hier geen besef van hebben en toch een bestelling doen.. Ik hoop dan ook dat ze zo wijs zijn om te googlen en deze review tegenkomen.. (Goed dat jullie er zijn!)

  37. Hallo allemaal,

    Blijkbaar zijn er meerdere mensen met problemen met het bedrijf On and Off Marketing Ltd, Bllink en CIB. Wij zijn van België. Mijn moeder had zich ingetekend op geld-zonder-werk.nl, een gelijksoortige website waar je videootjes kreeg om te leren zelf programma’s en pakketten te maken en op internet te verkopen. De eerste maand kon je gratis proberen, en daarna zijn ze altijd maar geld blijven afhalen van de rekening. Uiteindelijk waren er voor 10 weken videootjes beloofd, en vanaf dat de maand verstreken was hebben we nog één week videootjes gekregen en daarna niets meer. Dus ipv de beloofde tien weken videootjes hebben we er maar 5 gehad en dan is het gestopt, ik heb dan gereageerd enkele keren, maar ze doen mijn reacties telkens weg. We zijn dan gestopt met betalen en toen kregen we ook telkens die betalingsaanmaningen, als je wil bellen naar billink gaat het niet. Nu hebben ook een aanmaning van CIB gekregen, ookal hebben we al betaald na de eerste aanmaning van Billink. Het was ook voor een jaar dat je 97 euro per maand moet betalen. We zijn reeds bezig sinds de maand juli 2013. Dus we zouden nog tot juni 2014 moeten betalen, we weten niet wat gedaan. Kunnen jullie mij raad geven hoe dit spelletje te stoppen? Met vriendelijke groetjes
    Erika

    • Erika, laat je niets wijsmaken. Je bent niet verplicht om te betalen. Zij komen hun afspraken niet na en je hoeft niet het volle pond te betalen voor een half product. Gewoon laten komen die incasso’s, zie het bericht hierboven van Kittybit

  38. Hallo Allemaal,

    Mijn vriendin heeft zich aangemeld voor de spraytan company van de bovengenoemde mannen. Nu heeft zij 2 video’s bekeken. Toen ik dit hoorde ben ik dus even gaan googlen op recensies en kwam ik dit tegen. Nu willen wij hier natuurlijk vanaf komen door geen video’s te krijgen van deze website. Wie kan ons daarbij helpen. Aangezien wij ook geen geld lichter willen zijn!!.. Graag bedankt..

    Gr Bianca

    • Ik heb de afgelopen dagen de 5 video’s van Dennis Rademakers bekeken en ik had echt zoiets van ja dat lijkt me misschien wel wat! Was erg goed in elkaar gezet en kwam geloofwaardig over.zeker als ik leek zijnde van dit soort dingen. Totdat een vriendin van mij zei: kijk eens bij Dennis Rademakers oplichting…en toen kwam er idd uit dat ook hij een oplichter is!!! Je zult het maar niet weten,dan zit je er dus mooi mee te kijken!! Dus alles wat te mooi lijkt om waar te zijn en zeker wat geld verdienen betreft is dus gewoon oplichterij!! Betaal NOOIT voor aan het werk te kunnen…mocht je mails blijven krijgen van hun,aangeven als spam,verwijderen,ze houden zelf ’n keer op!!

      • helaas was ik al te laat hoe ik in de boot ben gegaan is ook via hem gegaan met de website eroeuros.nl vuile oplichter is het bah bah.

  39. niets betalen aan de incasso buro`s en gaan dreigen met aangifte van oplichting bij verdere incasso pogings en dan stopt het vanzelf met de aanmanings!!gr:jack.

  40. Ik heb het grootste gezeik met de website eroeuros.nl dit is ook van on&off marketing zoals ik hieronder las. in eerste instantie 97euro betaald met een proefperiode van 30 dagen als je niet zou opzeggen binnen die 30 dagen dan word het omgezet in een abonnement van 1 jaar. per maand zou ik dan 37 euro moeten betalen. Nu probeerde ik dus op te zeggen binnen 30dagen ik dus een mail gestuurd kreeg ik een mail terug met mail delivery failure omdat het emailadres niet bekent was. Ik nu geprobeerd te bellen naar hun en krijg ik een toon te horen dat het nummer het niet doet. Het bedrijf eroeuros.nl is dus binnen die 30dagen niet bereikbaar om op te zeggen. Nu schrijven ze dus elke maand 37 euro af. Ik heb het bedrijf sharepay ook aangeschreven die het geld voor hun incasseerd van mijn rekening dat ik ben opgelicht nu hebben ze de afschrijvingen even gestopt maar zijn nu ook weer verder gegaan met afschrijven. Ik heb inmiddels buro rechtshulp ingeschakeld en ik ga hier nu een zaak van maken waarin ik sharepay dus ook in ga betrekken voor het meewerken aan oplichting.

  41. Heb me ook laten overhalen door die meneer Sjoerd Volders( aka Tom en Eduard ,aka Sanne B enz) betaalde iets van 1 euro maar vond het uiteindelijk niks waard en stuurde een mailtje om op te zeggen. Mailtjes bleken niet te kunnen worden bezorgd. Dan kwam Billink op de proppen nadat ik de incasso terug had geboekt. Een mailtje naar hun toe van mij met uitleg werd de volgende dag al netjes beantwoord door……..? Juist, meneer Sjoerd himself. Rara? Dan kwam natuurlijk ook nu onlangs het befaamde CIB opduiken. Niet met 1 vordering, neen. Ze komen aan met 2 vorderingen voor elke termijnbetaling.
    En adres van Billink en CIB IS HETZELFDE!!!!! Heb vermoeden dat de bende Tom & Eduard, Sjoerd Volders, Sanne B en Dennis R allemaal dezelfde persoon is die ook gelijktijdig nog eens een betaalkeet ( Billink) en een incassobedrijf runt. Zo word je eigenlijk wel echt rijk!!
    Ik wacht af tot ze hun deurwaarder sturen en ik naar de rechtbank mag. Kan ik ze eens met hun billen laten blootgaven. Heb gans dossier aangelegd met getuigenissen enz enz.
    Verder advies is welkom.
    Grijs
    Erik

  42. Ik zoek een verzameling mensen met wie we naar tros opgelicht kunnen gaan voor oplichting door deze mensen. graag hieronder posten. Groetjes

  43. Ik hoorde dat alberto stegeman er al achteraan zit 😛

  44. Ik dacht even onderzoeken ,1 website online gehost voor 1 euro, je eigen webwinkel in erotische artikelen of in ondergoed etc. Komt dan nog een maandelijks bedrag van 40-50 eroeuro bij voor periode van een jaar
    Als je dan de diverse websites hun ranking opzoekt ongeveer 4 bezoekers per dag weet je al genoeg. sites zijn oa eroanoniem.nl + eroeuru.nl
    + aantal anderen .Waaschijnlijk is dat de nep Sjoerd zelf met zijn meervoudig persoonlijksheid syndroom. Ook kom ik nog een bedrijf tegen in Delft dat mogelijk gelinkt is naam eroeuro vanuit regio Zuid-Holland en Zeeland
    die claimt webshop te zijn en te handelen in erotische hobbyartikelen.
    Dat het incassoburo mogelijk ook het product is van deze zieke geest verbaast mij niets.
    Volgens mij is er maar een remedie om deze persoon aan te pakken nlm *verwijderd door redactie, zie “Mijn reactie is verwijderd of aangepast”*

    Behalve geld kost deze persoon ons en rechters en advocaten kostbare tijd en energie en ergenis.
    Mocht iemand de persooonsgegevens van deze flapdrol weten, * verwijderd door redactie, zie “Mijn reactie is verwijderd of aangepast”*

    Groet BB

    site info: Eroeuros.nl
    eroeuros.nl.viewsitestats.nl/
    Bekijk website verkeer informatie over Eroeuros.nl. Bekijk cruciale website statistieken van Eroeuros.nl zoals hoeveel unieke bezoekers en paginaweergave …

    Voor een eurodiscreet.nl scam advies zie
    https://www.nederlandinbedrijf.nl/bedrijf/945078/Eroeuro/Zoeken?q2=&q1=eroeuro
    * verwijderd door redactie, zie “Mijn reactie is verwijderd of aangepast”*

  45. Ze verzenden nog steeds loze aanbiedingen per e-mail, ga er niet op in want daar verdienen ze geld mee en jij bent je geld kwijt. Wanneer ze eenmaal je gegevens hebben word je platgespamd met allerlei zogenaamde geld verdien aanbiedingen.

    Verzenders van deze mails zijn:

    Ticket 2 freedom – Sjoerd
    Henk van Leeuwen – The Spray Tan Company

    Er waren er nog veel meer, maar die zijn intussen allemaal al gestopt. Nu verzenden ze vaak ook nog eens Engelstalige rommel omdat veel Nederlandse rotzooi uit de lucht is gehaald.

    Je kunt je heel simpel afmelden voor deze onzin door op de afmeldlink te klikken die onderaan elke mail staat. Zo weet je zeker dat ze geen geld meer van je af zullen troggelen.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tom en Eduard met pensioen - Pagina 5 - Internet Miljonair Forum - Alles over Internet Marketing
  2. Het Groene Gras ervaringen | Ervaringen met thuiswerk

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.