Thuiswerkgids.be

thuiswerkgidsThuiswerkgids.be is een website die zich richt op de Belgische markt. Wanneer je de website bezoekt lijkt er volop thuiswerk aanwezig te zijn.

Op de website staat vermeld dat je je gratis kunt registreren, waarna je de thuiswerkbanen kunt inzien.

Een mooie thuiswerkbaan lijkt zo heel dichtbij, want op de website staat letterlijk: “Start met thuiswerk vandaag, wij sturen de thuiswerk vacatures door”.

 

Kosten

Helaas is die thuiswerkbaan niet zo dichtbij als je zou denken. Na het registreren heb je dan wel toegang tot het overzicht van vacatures, maar helaas kun je nog niet in contact komen met een werkgever. Hiervoor dien je eerst een abonnement aan te schaffen. Het goedkoopste abonnement kost € 24,95 en is 3 maanden geldig.

 

Waarschuwing

In Nederland wordt overal gewaarschuwd tegen bemiddelingsbureaus die geld vragen in ruil voor thuiswerk. Het is ook niet gebruikelijk om bij een uitzendbureau geld te moeten betalen om aan werk te komen. Er zijn op het internet voldoende thuiswerkvacatures gewoon gratis te vinden.

 

Ervaringen gezocht

Thuiswerkvacatures.nl is op zoek naar mensen die ervaring hebben met de diensten van Thuiswerkgids.be. Heb jij geld betaald aan Thuiswerkgids.be en ben je langs die weg aan en leuke thuiswerkbaan gekomen? Vind jij Thuiswerkgids.be betrouwbaar en waarom wel/niet? Laat het hieronder weten. Zowel goede als slechte ervaringen zijn welkom.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

9 Comments

 1. Ik heb de Thuiswerkgids ook wel de Bijverdiensten Gids ontvangen nadat ik 22.50 heb overgemaakt. Tot nu toe wat betreft inpakwerk e.d geen resultaat. Elke keer kom je weer uit op de Thuiswerkbank waar je weer eerst lid moet worden om te kunnen soliceteren op de advertenties en 9,90 moet betalen per maand.

  Spijt dat ik het heb gedaan. Het zijn allemaal oplichters en werken samen daarom wil ik mijn geld terug die ik voor die Bijverdiensten Gids heb betaald. Wat moet ik doen!

 2. Ik heb ook sinds kort de Bijverdiensten Gids aangeschaft voor 27,50 hopende dat ik in die gids adressen of telefoonnummers zou vinden van thuiswerk bedrijven. Maar helaas was dit niet zo en om te kunnen reageren op de advertenties moet ik nogmaals een lidmatschaps kosten betalen van 9,90 per maand en heb dan nog geen garantie dat ik thuiswerk heb.

 3. Ik wil even nuanceren.

  De adressen van thuiswerk met een bediende- of interimcontract zijn gratis te consulteren na registratie. De site publiceert alleen jobs die volledig van thuis uit gedaan kunnen worden. Het is dus perfect mogelijk om volledig gratis adressen te zien.

  De adressen van freelance thuiswerk zijn alleen tegen betaling te consulteren. Vandaag is het overgrote merendeel van het thuiswerk voor freelancers bestemd.

  Hoewel heel wat mensen de site vooral bezoeken omwille van de adressen, promoot de site vooral het actief ondernemen (zie de cursussen Just Get Started en de inhoud van de papieren versie van de ThuiswerkGids).

  Wie met thuiswerk wil starten, wordt altijd aangeraden zichzelf eerst grondig te informeren over de mogelijkheden van thuiswerk, de verdiensten, de markt, … alvorens op advertenties te reageren. De papieren versie van de ThuiswerkGids en onze infosessies (een aantal zijn gratis, een aantal zijn betalend) kunnen hierbij helpen.

  • Geachte heer Michel Piedfort,

   Graag zou ik u willen verzoeken mij te vertellen waar ik dan die gratis adressen voor thuiswerk kan vinden op uw Thuiswerkgids.be website. Want ik heb mij aangemeld op uw website en ik kom geen stap verder, mits ik betaal.

   Ik dien eerst een thuiswerkgids aan te schaffen met informatie over thuiswerken EN een bijeenkomst te bezoeken. Bij elkaar kost dit mij maar liefst meer dan 60 euro. En dan pas krijg ik de contactgegevens van de bedrijven begrijp ik. Maar: daarmee heb ik nog steeds geen thuiswerk! Ik vind dat een behoorlijke investering en ik vind dat ook erg vreemd, dat ik mij eerst zo veel moeite moet getroosten (en geld dien uit te geven) alvorens ik enige kans maak op verdiensten.

   Gaarne verneem ik van u waar ik op uw website dan die gratis vacatures kan vinden. U verwijst wel naar andere websites (freelancenetwork.be), maar die zijn ook van uzelf en daar vraagt u ook geld voor.

 4. Geachte heer/mevrouw,
  Ik heb me in Juli jl. aangemeld voor thuiswerk, en het geld word elk maand automatisch van mijn rekening afschrijven maar ik heb meteen gezegd dat ik wil maar voor 1 maand een proef doen, en als het bevalt wil ik verder gaan met betaling.
  Ik heb nooit meer van jullie gehoord gezien of gemerkt ,maar het geld € 9,90 word wel elk maand van mijn rekening afgeschreven
  Bij deze wil ik METEEN opzeggen en ik wil dat jullie geen geld meer van mijn rekening gaan afhalen.
  Ik hoop dat deze brief is voldoende om te stoppen mijn rekening te plunderen voor niets. Anders ga ik naar het Consumentenbond voor een verdere afhandeling.
  Hoogachtend Judit Hudak

 5. Toch weer jammer dat een freelance website als onbetrouwbaar wordt bestempeld omdat het over thuiswerk gaat.

  Tegelijk zijn er tal van voorbeelden waar je ook thuiswerk vindt en betaalt. Denk maar aan Freelance.nl in Nederland en Freelancenetwork.be in België.

  Als tip wil ik iedereen meegeven. Check op voorhand het benodigde statuut. Als je dient te betalen, wordt er verwacht dat je ZZP’er of zelfstandige bent of wil worden. Ben je niet van plan om zelfstandige te worden, abonneer je dan niet op dergelijke sites.

  • Freelance.nl is gratis Mike, je betaalt alleen als je de vacatures eerder wilt inzien dan de gratis leden. Die andere site die je noemt is inderdaad wel betaald: 50 euro ex. BTW voor een half jaar.

   Dat is zeker iets typisch Belgisch, dat je moet betalen om aan werk te komen? Hier in Nederland is dat niet gebruikelijk hoor. Er wordt zelfs tegen gewaarschuwd door programma’s als Kassa en Radar.

   Hier betalen de werkgevers voor het plaatsen van een vacature. Sollicitanten hoeven geen geld te betalen om aan werk te komen.

 6. Hallo,

  zelf heb ik voor zes maand betaald.En daarna ga ik zelf verlengen.Ik heb reeds vele jobs gevonden dankzij de site van Michel en ben zeer tevreden. De investering is zeker de moeite waard. In plaats van te zeuren,ga eens naar een infosessie.Thuiswerkgids.be is een heel goede site en ik ben er zeer tevreden mee.

  Rudi Merckx

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.