Thuiswerken Inpakken

Thuiswerkeninpakken.nl heeft een leuke website. Op de voorpagina worden de voordelen van thuiswerken opgesomd, waardoor je gelijk zin krijgt om lekker te gaan thuiswerken.

Verder stelt Thuiswerk Inpakken duizenden thuiswerkbanen te hebben onderzocht en al honderden mensen aan thuiswerk te hebben geholpen. Wanneer je aan de slag wilt via Thuiswerkinpakken.nl dien je een startpakket aan te schaffen. Ben je benieuwd naar ervaringen met Thuiswerkinpakken.nl? Deze vind je onderaan dit artikel.

De website

De ervaring heeft ons geleerd erg kritisch te zijn op websites die geld vragen in ruil voor thuiswerk. Over het algemeen kan gesteld worden dat dit soort websites niet betrouwbaar zijn.

Bij het doornemen van de Algemene Voorwaarden kwamen we de volgende zaken tegen:

“De inhoud van het Thuiswerk Startpakket is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. ThuiswerkenInpakken.nl is een uitgever van informatieproducten.”

Thuiswerkinpakken.nl is geen aanbieder van thuiswerk. Je betaalt dus geld voor informatie over thuiswerk.

“Ook kan de uitgever niet garanderen dat in het Thuiswerk Startpakket genoemde bedrijven de lezer met zekerheid werk kunnen aanbieden. De gebruikte meningen van klanten zijn gebaseerd op exceptionele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder hetzelfde resultaat zal behalen.”

Dit betekent dat het aanschaffen van het pakket niet automatisch betekent dat je ook thuiswerk krijgt aangeboden. Je zult hier zelf achteraan moeten gaan en dan nog geldt dat de gebruikte meningen van klanten gebaseerd zijn op exceptionele (= uitzonderlijke) resultaten.

Wat zit er in het Thuiswerk Startpakket?

Het Thuiswerk Startpakket kost € 29,75 en bevat informatie over de volgende onderwerpen:

 • Inpakwerk
 • Mysteryshopper
 • Computer thuiswerk
 • Telefonisch thuiswerk
 • Overige verdiensten

Informatie over deze vormen van thuiswerken is ruimschoots te vinden op onze eigen website: www.thuiswerkvacatures.nl en op vele andere websites over thuiswerken. Het is in onze ogen dan ook zonde om daar € 29,75 voor te betalen.

Tevredenheidsgarantie

Thuiswerkeninpakken.nl biedt een tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat je het pakket binnen 7 dagen terug kunt sturen, mocht je niet tevreden zijn. Het is wel belangrijk om je daarbij te realiseren dat je je kosten slechts gedeeltelijk terugkrijgt. Thuiswerkinpakken.nl vergoedt namelijk niet de verzend- en administratiekosten van € 6,75. Dit geld ben je dus sowieso kwijt.

Thuiswerk Inpakken ervaringen

Heb jij je aangemeld bij Thuiswerk Inpakken en het startpakket aangeschaft? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen. Laat het hieronder weten!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

21 Comments

 1. Ook lekker, in de algemene voorwaarden staat dat ze jouw gegevens gebruiken om je reclame toe te sturen, ze durven wel daar.

 2. Geachte meneer/ vrouw,
  Ik ben 48 oud. ik wil graag thuis werken. wilt u de vactures naar mij mailen ?

  met vriendelijke groet,
  Fatima

 3. Mensen, trap er toch niet in !

  Hun moeten JOU betalen, niet ANDERSOM !
  zodra een website vraagt om geld van jou, zijn ze NIET BETROUWBAAR !
  dus betaal geen inschrijfkosten, of pakketten of wat voorn manier dan ook…
  Hoe verleidelijk het ook klinkt, ik eet mijn schoen op als u erin trapt en wel ooit een reactie krijg, want ze stelen alleen maar van je en je krijgt NOOIT ANTWOORD !

  Kan niet vaak genoeg waarschuwen.
  Thuiswerk (inpakwerk etc.) bestaat niet meer ! Alles word ja in bedrijven gedaan, dus er is alleen maar vraag na, en geen aanbod.

  Wil je echt zo graag thuiswerk? heb je meeste kans in slagen met:
  Cam, sms of bel werk.
  Artikelen schrijven.
  Producten testen.
  (onthou wel dat geen enkele thuiswerkbaan een vet pot is, alleen leuk als extraatje).

  • Ik was er al bang voor maar het voordeel van de twijfel. Ik heb het pakket. Het is gewoon een mapje met sites 37 euro de hufters.

 4. Trap hier toch niet in! Google gewoon en als je geluk hebt zul je misschien iets legaals vinden! Er is wel werk bij callcenters waar je vanuit huis kunt werken. Solliciteer daar eens. Legaal, normaal betaald en van huis uit! Ik heb goede ervaring bij Annie Connect! 1 jaar gewerkt en goed verdient. En zo zijn er nog meer bedrijven. Betaal nooit om werk te krijgen! Dan word je opgelicht!!

 5. Hallo Denise
  Artikelen schrijven, telefonisch hulpverlenen/adviseren wel of niet erotisch, mail berichten vraag en antwoord, producten testen; zeg je in je bericht: w e l k e bedrijven ken je met goede ervaring, waar echt betaald wordt en niet geknepen op de betaling-
  heel graag antwoord gevraagd
  WINN

 6. hoi ik ben nancy de letter ik ben opzoek naar thuiswerk inpakken van snoep van cosmetica produkten en vele andere produkten ook voor plakken van etiketten sorteerwerk gewoon alles van inpak en sorteerwerk wil jij me alstublieft contacteren op het nummer 0470535159 ik wil zo snel mogelijk starten met vriendelijke groeten nancy de letter

 7. hoi ik den piet heb hier word ook geld gevragen al is het gratis in schrijven dus wie weet is dit ook oplichting

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.