Thuiswerkbank

thuiswerkbankSinds enige tijd staan er advertenties op het internet voor het bedrijf Thuiswerkbank.

Thuiswerkbank geeft aan diverse openstaande vacatures te hebben op het gebied van fabricagewerk, inpakwerk en sorteerwerk. Op de hoofdpagina staan een aantal vacatures vermeld.

In het verleden zijn er diverse gelijksoortige websites op een negatieve manier in het nieuws gekomen. Vandaar dat we deze site aandachtig hebben bekeken.

 

Opvallende zaken

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel
Op de website staat geen KvK-nummer vermeld. Een bedrijf is verplicht om dit nummer op de website te vermelden.

Update: enkele dagen na het plaatsen van dit bericht heeft Thuiswerkbank een KvK-nummer op haar site vermeld.

De Algemene Voorwaarden
Bij de inschrijving dient u aan te geven akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de website. Deze zien er op het eerste gezicht erg netjes uit, maar wanneer u deze Algemene Voorwaarden goed doorleest vallen een aantal zaken op:

Artikel 7.1: “De Cliënt uit hoofde van de Overeenkomst aan Thuiswerkbank verschuldigde vergoeding is maandelijks verschuldigd en dient te worden voldaan via automatische machtiging. Voortijdige opzegging geeft geen recht op restitutie van deze vergoeding.

Dit zou betekenen dat er een vergoeding betaald zou moeten worden aan de Thuiswerkbank. Het is onduidelijk wat de hoogte is van deze vergoeding en wat de tegenprestatie is van Thuiswerkbank. Op de website is daar voor niet-leden momenteel geen informatie over te vinden. Consumentenorganisaties raden in ieder geval sterk af om geld te betalen voor thuiswerk.

Artikel 11.1: “Thuiswerkbank heeft het recht door de website toegankelijke gegevens van Client te gebruiken en aan derden te verstrekken voor statistische en commerciële doeleinden.

Dit betekent dat uw gegevens niet alleen bij Thuiswerkbank blijven, maar ook aan anderen kunnen worden doorgegeven voor bijvoorbeeld het toezenden van reclame.

 

Jouw ervaring delen

Heb jij je aangemeld bij Thuiswerkbank en wat zijn je ervaringen met dit bedrijf? Laat het hieronder weten.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

134 Comments

 1. Ik heb me aangemeld bij de thuiswerkbank. Ik wilde me graag weer afmelden, want ik begon te twijfelen. Nou is er nergens een link om je af te melden. Verder is er ook geen tel.nummer te vinden dus afmelden kan niet.

  • Hallo,

   ik heb enkele reacties gelezen, omdat ik me ook had ingeschreven voor de nieuwsbrief van de TWB. Voor uitschrijving en geen verdere emails meer te ontvangen, staat helemaal onderaan in je email een optie waar je op kunt klikken en dan ontvang je geen mails meer.

   Suc6 allemaal.

   • Hoi
    Maar als je je uitschrijft voor die mails heb je je lidmaatschap dan ook opgezegd.. nee toch? hoe doe ik dit dan want die link werkt bij mij niet.
    gr.

    • ik lees je ervaring ik heb me ook aangemeld en meteen
     weer uit laten schrijven op contact en de link voor geen
     emails meer ben ik nu ook geen lid meer van hun
     graag wat duidelijkheid hierover ik heb hier geen goed
     gevoel bij b.v dank riet

     • Hallo zo te zien zijn er veel klachten en veel mensen teleurgesteld ik dacht dat het serieus was om gelijk aan de slag te gaan . Er is een bedrag van mijn rekening gepakt maar ik heb nog steeds geen spullen ontvangen . Zou je zo vriendelijk willen zijn om me een uitleg te geven hoe ik definitief kunt uitschrijven ?

  • Ik had mij aangemeld en meteen weer afgemeld want welke baas vraagt nou of je hem per maand wilt betalen dat gaat er bij mij niet in. Ik zeg oplichterij

  • hoi ,
   ik heb ook even moeten zoeken naar de link om je af te melden bij de thuiswerkbank . Maar het kan wel degelijk hij zit verstopt onder de link meest gestelde vragen als je die aanklikt kun je een keuze maken waar je vraag over zou kunnen gaan en daar zit ook de link tussen om op te zeggen .
   sucses

  • Ik heb me ook aangemeld maar wil daar weer vanaf. Ik kan geen link vinden onderaan mijn mail, en bij de veelgestelde vragen staat ook niets over opzeggen. Kan iemand mij verder helpen?

  • je kunt je wel afmelden hoor, heb ik net ook gedaan.
   Dan moet je het contactformulier invullen en bij vraag: gewoon invullen dat je je weer af wil melden.
   Daarna krijg je een mail dat je afmelding gelukt is.
   Succes

  • Niet doen. Ik raad het af.
   Je moet betalen! Dan solliciteren op het werk en dan wordt je elke keer afgewezen. Als iemand wel werk heeft gekregen laat het weten.
   Ik heb me aangemeld, maar nog nooit werk mogen doen. Ik ga nu proberen het stop te zetten.
   Afraden dus!!!!

  • Hierbij deel ik u mede dat lid nummer KN Pid 2326707877T haar lidmaatschap opzeg vanaf hede of/ per 1 juni 2013

   met vriendelijke groet,

   Evelyne

 2. Enkele weken geleden meldde ik mij aan bij de Thuiswerkbank. Ik had mij goed geinformeerd t.a.v. thuiswerk en het leek een betrouwbare site resp. werkgever. Zij geven de indruk dat er ‘volop’ inpakwerk is en er staan inderdaad twee aantrekkelijke vacatures vermeld. Wel bevreemdde het mij dat ik moest betalen (9,95 p.m.) en het was en is onduidelijk welke dienst(en) de Thuiswerkbank hiervoor verricht.

  Ik besloot een kans te wagen en solliciteerde op beide advertenties, waarvoor je ook nog een motivatie moest schrijven (voor inpakwerk!!). Voor beide vacatures werd ik ‘helaas’ niet geselecteerd. Ik heb toen de website nog eens goed bekeken en geconstateerd dat er helemaal geen inpakwerk of alleen zeer lokaal wordt aangeboden. Ik heb mij direct afgemeld en uitgebreid verslag gedaan van mijn bevindingen. Vanuit de Thuiswerkbank was de enige reactie dat ik uitgeschreven was.

  Ik zou dus niemand aanraden met hen in zee te gaan als je inpakwerk wilt doen. Het lijkt allemaal betrouwbaar o.a. door het KvK nummer e.d. maar blijft waarschijnlijk toch een instantie die (grof?) geld verdient aan werkzoekenden alleen blijven ze in dit geval ‘keurig’ binnen wettelijke grenzen.

  • beste allemaal, helaas ben ik hier in het verleden ook mee op de koffie gekomen, wat ik kan aanbieden is een baan in Relatiemarketing vanuit huis
   geen verplichtingen, verdiensten naar inzet maandelijks uitbetaald geheel zuiver Kijk op mijn website: http://www.silencebeauty.nl voor meer informatie
   Met deze interessante vacature werk je voor jezelf vanuit huis voor ongeveer 5 tot 15 uur per week hoe meer uren hoe meer er verdiend wordt. Let op beslist geen verkoop het enige wat je hoeft te doen is enthousiast zijn over je product en dit doorvertellen, je krijgt gratis training zoveel als nodig is. Graag zie ik je reactie. Vriendelijke groet, Jolanda Silence Beauty

  • Beste Lies,

   Hoe kun je je uitschrijven van de site? De link werkt niet en ik krijg geen reactie op mijn vragen. Alvast bedankt

   Gr Patricia Commandeur

  • ja ik heb me ook aangemeld, maar toen ze vroegen om een kopiebewijs van je legitimatie te versturen in een html bestand kreeg ik toch een beetje de kriebels. me nu meteen weer afgemeld. Hopen dat dat goed gaat.
   Vind het wel een beetje eng dat ze nu wel je sofi-nummer weten …
   Geen aanrader!!

   Caroo

  • Kijk, soiciteren is kostenloos. Je gaat toch niet betalen om een baan te krijgen ? Je neemt een baan aan om te verdienen….niet om er geld bij te leggen. Nee, zodra je moet betalen om werk te krijgen is het geen Zuivere Koffie……kan zelfs Linke Soep worden.
   Maar voor hun is het wel een leuke Thuiswerkbaan.

   P.S. mijn site is een leuke Vriendensite….en helemaal gratis !!!

 3. Een paar weken geleden zatik dus een beetje op internet naar thuiswerk rond te snuffelen en heb toen de gok maar eens genomen want je hoort er of niks van of maar weinig positiefs. Zo gezegt zo gedaan en me aangemeld bij thuiswerkbank.nl. lk heb op een aantal vakatures “gesolliciteerd” en natuurlijk nul komma nul reactie, maarrr toen kreeg ik een mail of ik nog beschikbaar was en uiteraard heb ik JA gezegt. Toen kwam er de grote rode bus van TNT en die gaf een paar dozen af en ik dus aan de slag, en ik moet zeggen dat het allemaal netjes verder afgewerkt is en ik dus tevreden. Het enige nadeel vindt ik dus dat er een computer moet beslissen wie wat voor werk mag gaan doen je kunt op geen enkele manier met zo’n bedrijf persoonlijk in contact komen en dat is jammer.

  • Zeg “Willempie”, jij bent werkelijk waar de enige die zogenaamd aan thuiswerk is gekomen via dit bedrijf. Ik heb sterk het vermoeden dat jij van Thuiswerkbank bent want iedereen op het internet is verder negatief over thuiswerkbank. Lijkt me duidelijk.

    • Idd erg vreemd. Verders erg opvallend, Een grote rode TNT Bus. Die zijn toch niet rood meer? Dat gaf mijn al een signaal dat het niet klopt…!

   • Helemaal met je eens Henkjan…

    Ook ik heb me ingeschreven en een vraag gesteld en op aantal inpak vact gereageerd…. Op geen enkele manier reactie terug gehad,…. heb inmiddels gelijk weer opgezegd…

    Pure oplichting … Ze verdienen zo makkelijk doordat iedereen 9,95 betaald… Erg slim gedaan.

  • Goeie vraag, probeer het eens via het contactformulier. Al is het de vraag of men daarop reageert. Maar je kunt het altijd proberen. Als je geld hebt betaald: direct terug laten storten door je bank en hun rekeningnummer blokkeren. Er zijn genoeg gratis thuiswerk vacatures op het internet te vinden.

   • Ook ik ben er ingetrapt. Ik heb me diverse keren ingeschreven voor vacatures, steeds helaas u bent niet uitgekozen. Ik heb mij toen met de mailtjes uitgeschreven, die krijg ik ook niet meer. Maar ondertussen ben ik wel al 4 x 9,95 kwijt, in plaats van iets verdiend te hebben. Ik ga dus het automatische afschrijven nu ook blokkeren.
    Maar jij heb het over genoeg thuiswerk dat te krijgen is, waar kan ik dat vinden?

   • Het zou fijn zijn als je er een paar kon vermelden ofwel even doorsturen want meerdere van ons zijn hiernaar opzoek en alles wat wij vinden zijn betaalsites helaas..

   • Ik kan het niet vinden hoor, doe jij ook thuiswerk? ik zou graag een site willen hebben die wel betrouwbaar is! Ik ben nu net een weekje op zoek maar ik heb echt alleeen maar negatieve verhalen!

    dus als je een goede site hebt gevonden wil je me het dan laten weten ?

    • Helaas kun je bedragen die geincasseerd zijn alleen binnen een maand laten storneren (terugvorderen). Het is dan wel raadzaam om een selectieve incassoblokkade (door de bank) te laten invoeren voor het rekeningnummer van thuiswerkbank.

   • Beste mvijfje,

    kan je het geld laten terug storten en hun rekeningnr laten blokeren? staan hun niet in hun recht zoalng de overeenkomst niet is geannuleerd? Ik heb meerdere malen vragen gestuurd over het uitschrijven/ lidmaatschap beeindigen. Maar krijg geen reactie ben echt ten einde raad.

    Gr Patricia

 4. Het is gewoon een bedrijf dat rijk wil worden over iemand anders rug. Iedere keer wordt er gemaild U bent niet geselecteerd. Waarschuwing: Betaal niet aan deze organisatie.

 5. Ook ik had me aangemeld ( hoe dom kon ik zijn ?) toen ik ontdekte dat je maandelijk geld over moet maken, heb ik meteen op hun site een vraag gesteld ( dit kan nl op de site ) en gemeld dat het oplichters zijn en dat ze per direct mijn mailadres moesten verwijderen uit hun bestand. Ook op de site kan je je afmelden, staat ergens onderaan, vandaag kreeg ik een mailtje van ze terug dat mij mailadres was verwijderd.

 6. Dear : Ms / Mr

  I ” have a question for your people , one info i want to get from your organization for work at home.
  Into yours page i see that your people pay about 40 euro´s for some job but i´m want to now it is for one book of for what does € 40,00 sty ………..!!!!! I don´t can think it sty for all one loading from does book your people go to pay 40 euro let my know how many you want to pay for week with many compliment for you :
  G C Juliana.

 7. Beste G.C. Juliana. Om welke vacature gaat het? Het is niet de bedoeling dat er geld wordt gevraagd voor het aanbieden van thuiswerk. De website is erop gericht om enkel vacatures te tonen waarbij men zonder geld te moeten betalen aan de slag kan. Graag verneem ik van u om welke aanbieder het gaat.

 8. Vorige maand juli 2011 aangemeld bij thuiswerkbank.nl leek heel wat en je kon gemakkelijk wat verdienen 9,95 euro betaald resultaat 5x gesolliciteerd 5x niets. Zelfs geen reactie van we hebben momenteel niets. Thuiswerkbank PURE oplichting.

 9. hallo, betaal inderdaad nooit voor thuiswerk. maar ook bij gratis inschrijven oppassen dat als je werk verricht, je ook betaald krijgt. dus laat je goed adviseren door desnoods een werkbedrijf in de buurt.

 10. Zat een tijdje zonder bijbaan en had in de regenachtige vakantie uurtjes over en kwam via via op internet bij thuiswerkbank.nl uit. Zag er allemaal proffessioneel uit en het LEEK alsof er werk in overvloed was waardoor er weinig kans zou zijn dat je na een sollicitatie niet aan het werk zou kunnen gaan! Ik had zelf ook al ervaring met inpakwerkzaamheden dus ik denk dit kan niet fout gaan!

  Na aan te melden vond ik het wel vreemd dat je eerst moest betalen voordat je de vacatures mocht zien! Maarja dat gebeurd tegenwoordig weleens dus ik denk ik doe eenmalig 9.90 betalen want ik zal er zo ie zo wel voor in aanmerking komen.

  Nu is het twee maanden later er is tweemaal 9.90 afgeschreven en heb een aantal keer gereageerd op thuiswerk vacatures voor inpak en verpakwerkzaamheden en elke keer wanneer de inschrijftijd is verlopen krijg ik pas een email dat ik niet in aanmerking kom voor dit thuiswerk BELACHELIJK!!!

  Heb nu per direcht het lidmaatschap opgezocht en trap hier dus niet meer in! Ze laten je denken dat er zat werk is waardoor je je geld wel terug verdient en waardoor het dus ook niet vreemd is ze iedereen een bedrag laten betalen maar als ik het zo zie krijgen zij maandelijks gigantisch veel bedragen binnen en geven ze amper werk weg!
  Overigens weet ik niet hoe dit zit met het thuiswerk kwa bellen en erotisch bellen enzo want hiervoor ga ik mij niet aanmelden.

  Volgende keer lees ik eerst de reacties voor ik mij aanmeld!
  WEES GEWAARSCHUWD IEDEREEN!

 11. Nou de gok gewaagd, op alles inpakwerk ingeshreven, maar kreeg geen werk aangeboden. Volgens mij verdienen ze juist geld door alle inschrijvings geld.

 12. Helaas heb ik mij ook laten misleiden door de goed uitziende site.
  thuiswerkbank schrijft :
  Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
  U kunt uw abonnement op eenvoudige wijze zonder opzegtermijn zelf opzeggen. Klik op deze link en kies daarna voor de optie: “Ik wil mijn lidmaatschap annuleren”. U kunt uw abonnement dan opgezeggen en er worden geen bedragen meer afgeschreven van uw rekening. U heeft nog wel toegang tot de vacatures voor de resterende periode. Daarna stopt de toegang automatisch.

  Helaas bestaat de link :Ik wil mijn lidmaatschap annuleren, helemaal niet.

  Ik baal zo dat ik hier mee in zee ben gegaan.

  • hallo,

   ik heb net op de link geklikt en bij mij werkt die wel.
   ik kreeg het volgende bericht

   Status lidmaatschap

   U heeft een opgezegd lidmaatschap dat niet automatisch meer verlengd zal worden.
   Het huidige lidmaatschap is nog geldig tot 25 december .

 13. @ gisella: Dit probleem heb ik dus ook!! Echt zo dom dat ik mij in een te over enthousiaste bui heb ingeschreven….
  Ik heb gevraagd via het contactformulier hoe ik mij weer kan uitschrijven. Maar wat moet ik doen als ik daar geen antwoord op krijg??

 14. Ik ben ook te enthousiast geweest en zal nu kijken of ik mijn geld terug kan vorderen.
  Bedankt iedereen! Maar weet iemand nou waar ik wel thuiswerk kan vinden?
  Ik hoor het graag, alvast bedankt en sterkte allemaal in het vinden van thuiswerk, zonder bedonderd te worden.

 15. Hallo,
  Ik heb een vraagje, ik heb met net aangemeld op de site van thuiswerkbank. Ofja ik heb me email gegeven en een wachtwoord gemaakt. Ook heb ik mijn emailadres beestigd. verder heb ik geen rekeningnummer of andere gegevens afgegeven.. kan ik nu al in problemen komen? of ben ik nog net niet te ver gegaan?
  Alvast bedankt!

 16. wat ben ik blij dat ik al deze reacties heb gelezen, voordat ik me opgaf bij Thuiswerkbank!! Dat inpakwerk leek me n.l. best leuk, maar dat lidmaatschapsgeld gaf me de kriebels. bedankt iedereen.

 17. De mensen die deze site hebben opgezet zijn rijp voor het programma Opgelicht! Even voor de grap (en wellicht een kleine bijverdienste) me aangemeld en gelijk toen ik ontdekte dat je geld moet betalen om te solliciteren – hoe vreemd?! – me weer afgemeld. Rare praktijken, helaas niet op zichzelf staand.

 18. hallo,

  ook ik heb mij vorige week ingeschreven en nu net uitgeschreven via de site. Je kunt onder aan de pagina op de site het kopje Veelgestelde vragen zien. je ziet dan ergens staan abbo opzeggen. je moet op een link drukken en dan krijg je te zien dat je de keuze voor het opzeggen kunt bevestigen door een vinkje te zetten, je krijgt niet je geld terug. als laatste kwam het bericht; u heeft het abbo opgezegd , het is nog geldig tot 7 okt en er zal geen bedrag meer van u rekening afgehaald worden. zoiets dergelijks….succes allemaal

 19. Ook ik had me net aangemeld op deze site. Nadat ik mijn e-mailadres bevestigd had en zag dat ik moest betalen, had ik al een raar voorgevoel. Ik heb me gelijk proberen af te melden, maar dat kon alleen dmv een bericht sturen.
  Even later had ik mail met de nieuwste vacatures, onderaan kon je je afmelden, dat gedaan, hopelijk hoor ik hier niets meer van.

 20. Ik heb mij enige tijd geleden ingeschreven bij thuiswerkbank. Elke vacature waar ik op reageer werd ik afgewezen. Ik zag net dat er weer €9,90 van mijn rekening is afgeschreven. ik wil mij graag uitschrijven maar ik kan niet op de website komen. zou iemand even een link willen sturen.

 21. Ook ik ben zo stom geweest om niet eerst te kijken bij de ervaringen van mensen die thuiswerk willen verrichten.
  Er wordt wel gezegd dat je kunt opzeggen via: “veelgestelde vragen je dan ergens zie staan abbo opzeggen. je moet op een link drukken en dan krijg je te zien dat je de keuze voor het opzeggen kunt bevestigen door een vinkje te zetten”. Ik kan zoeken wat ik wil maar kan het toch echt niet vinden. Ik heb via contact een mail gestuurd dat ik het contract wil beeindigen. Ik hoop dat ik er dan ook vanaf ben.

 22. Dankzij jullie heb ik m’n eigen niet laten oplichten door de thuiswerkbank!

  Bij deze wil ik jullie dan ook heel erg bedanken voor de reacties die hier gegeven zijn.

  Dit is er inderdaad eentje voor het programma OPGELICHT!

 23. Belachelijk is internet geworren. Internet zou het beste van de beste moeten zijn. En een baan zou je moeten kunnen vinden via internet. Nou niet dus!! Oplichting is niet cool!

 24. Gelukkig eerst de reacties van jullie allemaal gelezen en me natuurlijk niet aangemeld. Dit is een groot voordeel van internet, je kunt eerst checken of het wel serieus is.
  Mijn vraag is of er in Nederland uberhaupt eerlijk thuiswerk te vinden is. Zijn er mensen die goede ervaringen hebben en deze met ons zoekende willen delen?

 25. Ben blij dat ik deze pagina tegen kwam. Net aangemeld (niet betaald) bij thuiswerkbank maar vond het verdacht dat ze geld vroegen om de vacatures te bekijken. Er zitten blijkbaar een paar slimmerikken daar bij dat ‘ bedrijfje’ die dus mooi geld vangen van onschuldige nietsvermoedende mensen die thuiswerk zoeken.

  Ik weet dat mijn moeder een jaar of 13 terug thuiswerk heeft gedaan via een bedrijfje in almere genaamd ‘Snelle Handen’, hier helaas niets meer van te vinden.

  Als er iemand is die een eerlijk thuiswerkbedrijf weet te vinden regio almere, neem dan aub contact met mij op, tom-v@live.nl

 26. Ik zou me net inschrijven ,maar dacht eerst op google de betrouwbaarheid van TWB te testen.Nu weet ik het zeker wat ik eerder al vermoedde: Oplichterij!
  Weet er iemand een site waar ik echt (betrouwbaar) thuiswerk kan vinden?????

 27. Dank u! Ik googelde toch maar ook even op ervaringen. En besloot me niet aan te melden. Schandalig dat dit kan ? Wie belt er Radar van de Tros. Waarom worden consumenten niet door de overheid beschermd tegen dit soort praktijken ???? Zo zie je maar weer dat we het van elkaar moeten hebben. Bedankt iedereen voor het plaasten van jullie ervaringen dit is dan wel weer een heel groot voordeel van het internet. Transparantie.

  Een prettig dag verder en veel succes met het vinden van thuiswerk als dat nog bestaat tenminste!

  • Hallo,

   je heb inderdaad gelijk dit moet eigenlijk aangepakt worden, Wat een OPLICHTERS. ik wou me net aanmelden, ben al heel lang aan het twijfelen maar ik kreeg steeds maar mailtjes dat er weer werk was. en ja als je zonder werk zit dan ga je al snel op zoiets af. voor dat ik me aanmeldde ging ik even zoeken op ervaringen met THUISWERKBANK en toen zag ik jullie reacties.
   daar wil ik jullie voor bedanken, want ik kon het me echt niet permitteren om geld te missen voor zo iets.. als er iemand betrouwbaar thuiswerk kent wil je het me dan doorgeven. mijn mail is hoeda_z@hotmail.com .
   Alvast Bedankt.

   • Beste hennie,

    Ik ben zeer benieuwd wat daar uit is gekomen!
    Ook ik ben er ingetrapt! En het
    Is inderdaad geen fijne gedachte dat ze bij die oplichters ook je
    Bsb wnummer hebben
    Wat kan kassa of radar doen?
    Ik ben heel benieuwd!

    En mensen trap er niet in!

 28. Wat een oplichters ja net ingeschreven en betaald (nog niet afgeschreven)nu
  wil ik het opzeggen op de site naar veelgestelde vragen gegaan krijg alleen te zien dat 3 maart mjjn abbo wordt verlengt…..denk dat ik mijn bank maar vast advies vraag, en
  i.d.d als iemand wel een eerlijke site vind meld dat dan …….groeten patrick

 29. Ik heb me ook aangemeld maar gelukkig geen bankrekening nummer doorgegeven.
  Ik zat te tewijvelen of ik die 9,90 maandelijks nog kon betalen. Ik wilde graag geld verdienen en niet opgelicht worden.

  Dankzij jullie reacties heb ik me bedacht en ga me niet aanmelden bij de Thuiswerbank.
  Bedankt allemaal.

 30. Ook ik heb me hiervoor aangemeld,
  Nog niet betaald want zoveel heb ik toevallig niet meer op mijn rekening staan 😀
  Gelukkig!
  Maar, je solliciteert op het 1 en ander en krijgt helemaal niets terug of je geselecteerd bent of niet.

  Keek ik bij mijn Status Lidmaatschap.. staat er dit:

  Status lidmaatschap

  U heeft een opgezegd lidmaatschap dat niet automatisch meer verlengd zal worden.
  Het huidige lidmaatschap is nog geldig tot 7 maart .

  Heb niets betaald of opgezegd..
  Een beetje vreemd dus.

  Heb een mail heen gestuurd met als ik geen reactie ontvang,
  dat ik dan maar eens radar inschakel:)

  Niemand wil opgelicht worden!!

  Groetjes

 31. Nou ik heb jullie adviezen opgevolgd voor het afmelden van mijn lidmaatschap.
  Dat gedaan en krijg ik weer het zelfde staan :

  Status lidmaatschap

  U heeft een opgezegd lidmaatschap dat niet automatisch meer verlengd zal worden.
  Het huidige lidmaatschap is nog geldig tot 7 maart .

  Heel vreemd dus..
  Bank maar even bellen om het nummer te blokkeren..
  Andere oplossing zal ik niet weten..

  Groetjes

 32. Hallo iedereen!

  Ik heb uiteraard een mail terug gekregen.. Ja Ja.. aangezien ik zei dat ik anders Radar inschakel;)
  handig he!

  Ik heb heen gestuurd:

  Geachte heer/mevrouw

  Ik hoor vele klachten over jullie site dat jullie oplichters zijn.
  Ik ben zo iemand die het eerst wil zien en dan wil geloven.
  Ook verneem ik dat jullie geen mails terug sturen naar andere mensen.

  Graag hoor ik van u..

  Anders zit er niks anders op dan radar in te schakelen

  M.v.g
  Chantal

  En dus een paar uur later heb ik al een mail terug.. hier komt ie.. De uitleg waarom we elke maand een vaste bedrag moeten betalen.

  antwoord van thuiswerkbank:

  Thuiswerkbank is een vacaturebank met thuiswerkvacatures. Deze vacatures worden verzameld door onze medewerkers. Zij speuren voor u het internet, de kranten, vacaturesites en gidsen af. De gevonden thuiswerkvacatures worden in de vacaturebank geplaatst. Deze kunt u als lid van thuiswerkbank bekijken.

  Omdat thuiswerkbank een vacaturebank is, kunnen we alleen garanderen dat er altijd vacatures zijn. Of deze vacatures zijn wat u zoekt of dat u wordt uitgekozen door de bedrijven achter deze vacatures, ligt aan uzelf en de bedrijven.

  Thuiswerkbank is een commercieel bedrijf, maar verdient niets aan de bemiddeling. U hoeft dus nooit een deel van uw loon af te staan aan Thuiswerkbank. U betaalt alleen een vast laag abonnementsbedrag om onze kosten te dekken.
  Als u leuk thuiswerk heeft gevonden of u bent niet langer op zoek, dan zegt u het abonnement gewoon op. We hanteren geen moeilijke opzegprocedures of opzegtermijnen.

  Met vriendelijke groet,

  Het Thuiswerkbank.nl-team

  Dat heb ik dus terug gekregen..

  Hoop jullie nu meer geïnformeerd te hebben over het thuiswerkbank!

  groetjes !

  • Ik kreeg sneller bericht, in drie minuten, hetzelfde antwoord, op een andere vraag. Autoreply is een fantastische vinding!

 33. De thuiswerkbank is inderdaad 1 grote oplichters bende.
  Ze verzinnen allerlei slappe verhalen om maar geen thuiswerk te hoeven geven, en het ligt meestal aan diegene die wil werken.
  Mensen let op voor diegenen die een incasso hebben afgegeven, binnen een maand kun je dit gewoon via je bank terug laten boeken (storneren).
  Elke bank heeft die mogelijkheid en kan gewoon via internet.
  Als je telebankiert is het een fluitje van een cent en een dag later heb je je geld terug.

 34. beste mensen , thuiswerk is zeldzaam, het enige bedrijf die het doet is hodi te veenendaal.
  alleen je moet het werk zelf ophalen.
  maar er is een lange wachtlijst en financieel niet echt de moeite waard.
  welk soort thuiswerk er ook te vinden is WAAR JE VOOR MOET BETALEN IS OPLICHTERIJ.
  deze mensen zitten ergens in een leeg huis met een telefoon en een labtop en zo halen ze goed willege mensen binnen en verdienen veel geld.
  er zijn mensen die al echt 200 euro hebben betaald, zo gelovig.
  dit is een tijd geleden al een keer op televisie geweest bij opgelicht.
  dit zelfde bedrijf is ook actief in belgie !!

 35. hallo

  ik heb me dus net ook aangemeld bij deze stomme site.
  hoe kom ik hier van af. want opzeggen gaat niet als ik op die link klik.
  help mijjjjj!

 36. Ik ben dus ook op zoek naar thuiswerk en heb al vele sites bezocht, ik schrik van wat voor bagger ik allemaal tegen kom.
  Over het algemeen is geen 1 aanbieder betrouwbaar maar beloven ze je wel van alles!

  NIET IN TRAPPEN !!!

  Dit soort aanbieders maken misbruik van goedwillende mensen die een centje bij willen verdienen maar verrijken ondertussen aleen zichzelf.

  Gelukkig ben ik nog niet gedupeerd,kan aleen maar zeggen, LET GOED OP

  gr. Petra

  • he Petra
   Je hebt gelijk.
   ze maken echt misbruik van ons he.
   ik vind het wel raar dat zij al deze aanbiedingen kunnen doen terwijl ze bij het CWI niks weten.
   Daar zouden ze eens achteraan moeten gaan he.
   Veel sterkte en misschien vinden we nog wel een goeie.
   mocht dat het geval zijn hoor ik dat graag en ik zal dat ook doorgeven als ik iets heb.
   Gr. Margo

 37. Ik heb mij ingeschreven en kan mijn lidmaatschap niet beeindigen. Ik heb al meerdere malen contact gezocht (door een vraag te stellen op de site). Ik heb gedreigd aangifte te doen en het te melden bij tv-programma’s als opgelicht en radar. Heb nog geen bericht gehad. Zou graag in contact komen met mensen die het wel is gelukt om het lidmaatschap te beeindigen.

  MVG Patricia

 38. Beste mensen.
  Ik was in het begin erg blij dat ik deze thuiswerkbank gevonden had.
  Toen ben ik in de ziektewet gekomen en kon dus geen risico nemen voor mijn uitkering en heb dus doorgegeven dat ik moet wachten met werk aan te vragen.
  Maar mijn vader is gepensioneerd en was benieuwd waar ik hem over vertel had.
  Hij zei kan ik me daar niet voor opgeven dan heb ik een bezigheid en kan ik wat sparen om leuke dingen te doen met mijn kinderen en kleinkinderen.
  Ik had gevraag via mail of ik dat voor hem kon regelen omdat hij geen internet heeft.
  Daarna heb ik ondertussen geprobeerd om hem meerdere malen aan te melden maar kreeg het bevestigingsmail niet en nu na 5 dagen nog steeds niet.
  Ik heb toen gevraagd of ik mijn mail-adres niet kon gebruiken want dat is wel actief.
  Maar de antwoorden blijven uit.
  Ik heb al zeker 10 mailtjes gestuurd maar het enige dat ik krijg is een automatisch antwoord waar je dan niet op kunt reageren.
  Ik begin nu erg te twijfelen of ik daar wel mee wil doorgaan.
  Ook omdat ik net bij de reactie gelezen heb dat het moeilijk is om je uit te schrijven.
  Wel vervelend, want ik weet dat er best veel werk is voor thuis werkers en ook veel mensen zijn die dat graag willen, vooral in deze moeilijke tijden.
  jammer maar helaas.

  • ook ik had mezelf ingeschreven, daar gaat je 10,00 euro, en na 2 weken gelijk uitgeschreven, omdat ik erachter dat bijv, de goede doelen http://www.callability.nl waar je kon thuis voor werken, is failliet, gewoon googelen. en bij
   http://www.wemotivate.nl wordt naar andere site doorgelinkt, voor werkgevers!!
   hallo ik zoek thuiswerk ben geen werkgever.
   Nou en de andere thuiswerk baantjes die zij voorzien. blijkt uit de mailtjes die ik krijg van Thuiswerkbank.nl
   of ik kan niet meer reageren datum verstreken???
   maar is wel nog tezien op hun site met ander datum, weer gerageerd maar geen mailtje ontvangen van Thuiswerkbank. nl . Vandaar dat ik mijzelf uitschreef hopend schrijfen ze geen geld meer af anders ga ik naar de politie.

 39. @CM: Wel heel apart dat ze wel reageren als je dreigt om Radar in de schakelen en niet reageren als je zoals Margo een simpele vraag hebt. Lijkt mij toch niet zo moeilijk om een simpele vraag te beantwoorden.
  Alleen daarom zet ik al mijn vraagtekens bij dit bedrijg…
  Ik heb mij gelukkig nog niet ingeschreven en daar ben ik erg blij om als ik dit zo lees!

  x

 40. ik hoor het hier wel ik ga me niet meer inschrijven ik had van thuiswerkbank in eind hoven emailtjes van werk en dat kost 20 pm elkemaand automatisch afgeschreven dus vertrouwde het zaakje meteen niet . gelukig ben ik op deze site gekomen en jullie hebben het me niet moeilijk gemaakt mijn besluit staat vast DOE HET NIET bedankt

 41. ik wil graag zeggen dat ik blij ben dat ik deze reacties lees.
  want wilde me net in gaan schrijven.
  ik dacht voordat ik dat doe laat ik eens even googelen of ik iets van deze site tegenkom..
  en ja teveel en alleen maar slechte verhalen ..
  dusse nee ik schrijf me niet in en bedankt voor alle reacties..
  zo kan je andere mensen voor fouten behoeden..

  groetjes amy

 42. Ik heb net een account aangemaakt,
  en probeerde vervolgens in te loggen,
  maar dat lukt niet.

  Ik heb verder geen bankgegevens gedeelt,maar alleen een email adres(gebruikersnaam) en wachtwoord aangemaakt.

  Wat mij opvalt is dat ik gewoon niet eens kan inloggen,
  terwijl ik net een account heb aangemaakt.
  Hij kan niet eens verbinding maken met de pagina.

  Wat mij ook opvalt is dat als je je wachtwoord daar invoert,
  dat je dat dan gewoon op je scherm kan lezen,
  dus geen zwarte bolletjes of sterretjes zoals bij normale sites.

  Ik vermoed,
  dat na het lezen van alle negatieve reacties hier,
  dat de bende van strategie is gewijzigd.

  Ik zou maar gauw even me antivirus updaten en een volle scan draaien als ik jullie was.
  Mogelijk dat ze tijdens het maken van je account,je een of andere cookie sturen om naar je gegevens te phishen.
  Geen wonder dat de registratie-email van hun bij de spam-folder terrecht kwam.

 43. WAARSCHUWING!!! MELD JE NIET AAN EN GEEF BIJ DIT SOORT SITES NOOIT JE BANKGEGEVENS.

  Iemand moet dit gewoon aanmelden bij radar. THUISWERKBANK.NL = ÉÉN GROTE OPLICHTERIJ. Waar honderden mensen zich toch iedere keer weer aanmelden en het niet door hebben.

  ALTIJD EERST REACTIES VAN ANDERE MENSEN OPZOEKEN OVER DE SITE.
  Als ik deze site niet gevonden had, moest ik nu waarschijnlijk veel geld betalen..
  Bedankt!

 44. 09-08-2012: ook ik ben een maand lid geweest.

  Eerst aangemeld en dus ook 10 euro betaald.

  Vervolgens 14 keer gesolliciteerd op inpakwerkt etc.
  Bij het verlopen van de sollicitatie kreeg ik geen reactie. Toen 2 mails gestuurd over de verdere procedure na het verlopen van de vacature (krijg ik uberhaupt bericht, krijg ik bericht waarom ik het niet geworden ben etc.) Hier kreeg ik geen antwoord op. Plotseling kreeg ik wel automatische mails dat ik het niet geworden was…. Maar nog steeds geen antwoord op mijn vraag. Hierna heb ik mij uitgeschreven. Na het lezen van deze site is mijn voorgevoel bevestigd.

  Of het nou oplichterij is of niet, het levert in ieder geval geen werk op, ze zijn totaal niet klantvriendelijk en al helemaal geen fijn gevoel… DUS ZEKER NIET DOEN !!!!

 45. Ik heb mij ingeschreven op de site (lekker slim inderdaad).
  Ik wil mij nu weer uitschrijven aangezien ik zo veel negatieve reacties heb gevonden op deze site (dom dat ik er niet eerder aan gedacht heb -.-)
  Ik kan alleen niks vinden om me uit te schrijven.
  Pleaaaaaaaaaaaaaaase iemand die het wel weet?????

 46. Ben zelf ook een tijdje op zoek naar een leuke bijverdienste die ik s’avonds in vrije uurtjes kan gaan doen. Steeds weer die irritante websites waar je geld voor moet betalen en reacties ho maar. Nu weet ik inmiddels ook dat veel van het thuiswerk wat ze zogenaamd aanbieden door mensen worden gedaan met een taakstraf. Goedkopere werknemers kun je niet krijgen. Hier zijn speciale depots voor. Dus thuiswerken met sorteren, productiewerk, ompak werk….. vergeet het maar. Je kan het gratis doen als je voor de rechter geweest bent…

 47. Mensen niet doen , de Thuiswerkbank, zonde van uw geld, ik heb een maand lang op alles gereageerd, maar ben zogezegd voor niets geselecteerd, ik heb wel 1 maand aan de thuiswerkbank betaald, volgens mij zijn er amper banen en veel mensen die aan de thuiswerkbank betalen, ik heb na 1 maand gauw weer opgezegd.

 48. Was helemaal vergeten dat ik me een poosje terug had aangemeld, en zag opeens een mailtje voorbij komen met leuke vacatures. Toen ik op de link klikte m’n email adres bevestigd, en ja hoor.. Zie je dan pas dat je geld moet betalen.. Vond het een beetje vreemd en (gelukkig!) maar even gegoogled naar dit bedrijf en hier terecht gekomen. Jullie hebben ook mij een grote fout bespaard, bedankt!

  • Ook ik was aan rond neuzen en kwam uit bij thuiswerkbank.nl
   zag er goed uit dus ik aanmelden en toen kwam ik bij betalingen 🙂
   ik zoek werk wil niet van mijn geld af .
   Dus afmelden maar weer

 49. Hier ook hetzelfde,wel geld plukken maar geen werk!!
  Te gek voor woorden dat je moet betalen voor werk.
  Volgens mij zoek je werk om geld te verdienen,en niet om te betalen!!
  Grote oplichting!!
  Misschien moeten we hier met zijn alle iets aan zien te doen?
  Ik ga ook zo’n site beginnen,verdien ik ook nog wat met thuis zitten.Haha
  Let wel op dat je ABO AUTOMATISCH word verlengd!!!!

  • Ik neem aan dat jij er dan ingetrapt bent?

   je zegt het zelf al:
   “Volgens mij zoek je werk om geld te verdienen,en niet om te betalen!!”
   JA, en zo hoort elk “normaal denkend” Nederlander te denken !
   zodra je dat al zegt tegen jezelf, niet intrappen!
   Je hoort nooit te hoeven betalen voor “werk zoeken”, simpel zat.

   Als nou iedereen zo slim was, gingen zulke oplichterij praktijken snel kapot.
   Want ze hebben NOOIT WERK voor je, en VERDIENEN aan JOU !
   Dus als iedereen er nu geen geld meer aan gaan geven, gaan ze vanzelf failliet… maar helaas, te veel mensen trappen er nog in.

 50. Thuiswerkbank is één en al grote oplichterij! Hoevaak moet een mens zichzelf afmelden voordat ze dat daadwerkelijk doen? Dit is echt iets voor radar..

 51. Ik heb me (2x) aangemeld hiervoor, omdat het gratis is. en ik was al vergeten dat ik het een keer had gedaan haha.
  maar daar komt het, de abonnement kosten ! (ja daag dus).
  Ik heb nu wel geleerd dat als ze geld vragen, het niet betrouwbaar is.

  Ik vind wel dat als ze zeggen: “registreren is gratis en je moet geregistreerd zijn om te solliciteren”, dat er dan ook bij gemeld moet worden “o ja, je kan nog niet solliciteren zonder te betalen aan ons abonnement”.

  Dit valt voor mij onder “valse informatie geven of achterhouden” en hoort strafbaar te zijn.

  OPLICHTERS EERSTE KLAS !

 52. Iemand die met thuiswerkbank in zee gaat, let niet goed op. Een goeie werkgever betaalt jou voor je diensten en is het niet zo dat je als werknemen betaalt aan de werkgever. Dat is een. Twee: het enige wat die site doet is verdienen aan mensen die zich aanmelden door zich te laten betalen voor iets wat ze niet waarmaken. Drie: de werkelijke bron van inkomsten van de site zijn die advertenties via mail die ze aan iedereen versturen die zich inschrijft. Want ze worden betaald voor het aantal keren dat die worden gelezen en waarschijnlijk ook nog extra als iemand iets via de door hun verstuurde mail iets zou kopen.

  Eigenlijk is het gewoon een pure oplichtersbende die verdiend over de ruggen van mensen die werkloos zijn of graag een centje bij zouden verdienen.
  Dit soort sites zou accuut verboden moeten worden en zelfs strafbaar moeten worden gesteld.

  En nogmaals: LET OP NIEMAND BETAALT AAN EEN WERKGEVER VOOR WERK. Ook niet als het een bemiddelings organisatie is. Die worden namelijk betaald door de opdrachtgever van het werk.

 53. Dus nu weten we dat het een bende oplichters zijn……
  Maar wat nu?
  Is het niet mogelijk om hier aangifte tegen te doen?Heeft iemand al een bericht gestuurt naar ‘opgelicht’ of iets dergelijks?Of naar de kamer van koophandel voor mijn part?
  Dus we weten nu dat het een bende oplichters zijn en toch kunnen we niets doen?

  Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als onze politiek.
  We weten dat het een stel zakkenvullende,ego centrische oplichters zijn,
  die heel professioneel en aardig en eerlijk kunnen overkomen,
  maar in werkelijkheid precies het tegenovergestelde zijn.
  En ondanks dat we het weten,kunnen we wettelijk blijkbaar niets doen.

 54. Volgens mij moet er maar eens iemand het bedrijf binnenste buiten keren….
  De jaarcijfers zijn vast op te vragen, en als een bedrijf alleen maar inkomsten heeft en geen uitgifte aan echte vactures dan is het een malafide organisatie en moet het geld vast terug te halen zijn omdat ze niet hun beloftes na komen waar het voor bedoeld is.

 55. ik wil me zo snel mogelijk afmelden, ik was te enthousiast om me aan te melden dat ik vergeten was om eventuele reviews te bekijken…dom dom dom hoe meld ik me af?

 56. Reken maar eens uit aanmelden X 9.95 en gelijk weer afmelden.
  Die worden slapend rijk.
  En het lijkt dat ze niets verkeerd doen.
  Stelletje oplichters!!
  Op tv geweest nooit betalen om werk te vinden!!!!!!!!

  Er zijn ook gratis site’s alleen is er bijna geen thuiswerk meer dus zullen we op zoek moeten naar iets anders. Hoop dat iemand hier iets aan heeft.

 57. Ik wil me meteeen uitschrijven. Kan iemand me hierbij helpen ? Als ik klink op de link bij veelgestelde vragen word er aangegeven dat het 7 februari automatisch word verlengd. Ik heb het ook al geprobeerd bij vragen stellen maar ik krijg daar ook geen antwoord op. WTF pure oplichterij ik ben van plan om geen cent te betalen. Zodra ik me kan afmelden en er 1x word afgeschreven ben ik van plan het bedrag gelijk terug te vorderen en alles te blokkeren.

  Kan iemand me helpen met uitschrijven ??

 58. thuiswerk en thuiswerkbank zijn alleen gelklopperij. ik heb betaal 10€ voor absolut niks dat is makkelijk geld verdient maar ik heb nu alles stop ik snap niet hoe kan zo advertentie bestaan a.u.b vertrouwen deze advertentie niet

 59. Ik wil iedereen bedanken voor het schrijven van hun ervaringen.
  Ik had hard wat geld nodig en dacht dat thuiswerkbank voor mij de oplossing tijdelijk kon zijn. Het feit dat ik 10,00 moest betalen vond ik wel heel raar en daarbij komt dat ik dat niet eens over heb, dus ben maar eens gaan rondkijken en kwam hier terecht gelukkig.
  Heb het dus niet gedaan dankzij jullie allemaal.
  BEDANKT!!!!!

 60. waarom bestaat deze zooi nog als het oplichting is , gezien men moet betalen om te werken, 😀

  eens googlen of ik een toko vind die er wat aan kan doen. :p

 61. Iemand die met thuiswerkbank in zee gaat, let niet goed op. Een goeie werkgever betaalt jou voor je diensten en is het niet zo dat je als werknemen betaalt aan de werkgever. Dat is een. Twee: het enige wat die site doet is verdienen aan mensen die zich aanmelden door zich te laten betalen voor iets wat ze niet waarmaken. Drie: de werkelijke bron van inkomsten van de site zijn die advertenties via mail die ze aan iedereen versturen die zich inschrijft. Want ze worden betaald voor het aantal keren dat die worden gelezen en waarschijnlijk ook nog extra als iemand iets via de door hun verstuurde mail iets zou kopen.

  Eigenlijk is het gewoon een pure oplichtersbende die verdiend over de ruggen van mensen die werkloos zijn of graag een centje bij zouden verdienen.
  Dit soort sites zou accuut verboden moeten worden en zelfs strafbaar moeten worden gesteld.

  En nogmaals: LET OP NIEMAND BETAALT AAN EEN WERKGEVER VOOR WERK. Ook niet als het een bemiddelings organisatie is. Die worden namelijk betaald door de opdrachtgever van het werk.

 62. Freerk
  Er is dacht ik al eerder op RADAR en/of KASSA over thuiswerk organisaties gesproken geweest en enkele organisaties waar negatief over gesproken werd genoemd.
  Maar krijg de indruk dat ook zij er niet echt veel aan kunnen doen dan alleen maar in hun programma’s deze organisaties te noemen en de mensen er voor waarschuwen en ze enkele tips mee geven hoe zij zich weer kunnen afmelden enz.
  Ik geloof dus hoe dan ook deze organisaties gewoon kunnen doorgaan met hun maffia praktijken onder misschien andere naam of zogenaamde aangepaste voorwaarders en regels die legaal lijken te zijn.
  Ik moet jullie meegeven dat ook binnen deze organisaties geen domme mensen aan mee werken en zij in hun voordeel altijd wel tussen mazen van de wetten door mensen het geld uit hun portemonnee weten te krijgen.

 63. Freerk
  Met een woord ” OPLICHTERIJ” !!!!!!!!
  WAT KUNNEN WIJ MET Z’N ALLEN ER TEGEN DOEN? ?
  ANDERE MENSEN ERVOOR WAARSCHUWEN DOOR ER ZOVEEL MOGELIJK OVER JE ERVARINGEN EN BEVINDINGEN OVER TE SCHRIJVEN EN TE SPREKEN?

  SUCCES ALLEMAAL
  MVG? FREERK

 64. Freerk
  Er is dacht ik al eerder op RADAR en/of KASSA over thuiswerk organisaties gesproken geweest en enkele organisaties waar negatief over gesproken werd genoemd.
  Maar krijg de indruk dat ook zij er niet echt veel aan kunnen doen dan alleen maar in hun programma’s deze organisaties te noemen en de mensen er voor waarschuwen en ze enkele tips mee geven hoe zij zich weer kunnen afmelden enz.
  Ik geloof dus hoe dan ook deze organisaties gewoon kunnen doorgaan met hun maffia praktijken onder misschien andere naam of zogenaamde aangepaste voorwaarders en regels die legaal lijken te zijn.
  Ik moet jullie meegeven dat ook binnen deze organisaties geen domme mensen aan mee werken en zij in hun voordeel altijd wel tussen mazen van de wetten door mensen het geld uit hun portemonnee weten te krijgen.

 65. Ben het met velen eens nul nada geen werk. Zelf heb ik €24.95 betaald voor een kwartaal. Ik dacht weetje doen we dat misschien hebben ze werk je betaald ervoor. Drie maanden lang continu bezig geweest te solliciteren en alles. Maar tot de dag van vandaag geen reactie. Ik heb me gelijk uitgeschreven en raad mensen ook aan om zich verder ook niet aan te melden.

  Ze vreten je geld op!!!!!

 66. Ik heb mij ingeschreven maar expres nog niet de betaalde optie, want ik vertrouwde het niet zo toen ik zag dat ik moest betalen. Als ik het kvk nummer opzoek op de site van kvk krijg ik een heel ander internetbedrijf te zien.

 67. Ook ik gelukkig alleen ingeschreven en nog niet betaald omdat ik het niet vertrouwde. Ben gaan googlen en kwam jullie referenties tegen. Super dank hiervoor en hoop dat ze deze oplichterij aan zullen pakken.

 68. Het is niet juist dat er negatief gereageerd wirdt op thuiswerkbank.nl Helemaal onder hun homepagina staat keurig het KvK-nummer en contact-mogelijkheid. Ik heb mij afgemeld en keurig binnen 1 dag een bevestiging hiervan gekregen. Dus de hele pagina lezen!!!!!!

 69. Gelukkig ging ik eerst even wat ervaringen lezen voordat ik me aan ging melden. Dankzij jullie allemaal niet gedaan. Dankjewel daarvoor! 🙂
  Vraagje: weet er iemand een site die wél betrouwbaar en gratis inpakwerk bied?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.